Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En ha GE EU es UT eu is fent volt egy rakas scenery es repter is erdekes volt. En probalom kerulni a globalis cuccokat.
Nem szeretném tele spam elni a sok kérdésemmel a fórumot, úgy hogy ha valaki tudná rám szánni 10 percet és tudna válaszolni 1-2 kérdésre akkor az légyszíves vegyen fel MSn re
([email protected])
Elõre is köszönöm
([email protected])
Elõre is köszönöm
A GE nem csak textúrát cserél? Vagy mire gondolsz? Hogy más a színe? FS9ben nagyon sok scenery van aminek a színe eltér a defaulttól is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy a Deluxe és a sima verzói közt mi különbség van?
A sima patch-e jó a a deluce hoz is?
A sima patch-e jó a a deluce hoz is?
Ez sajnos nem ingyenes, 35,12€ vagy 44,95$. Vagy más forrásokból...
Valami gond van a játékommal
Játszok 2 percet azt azt írja hogy FATAL ERROR OCCURRED
Nem értem
Windows7 em van
Szerintem kéne rendesen futnia
Játszok 2 percet azt azt írja hogy FATAL ERROR OCCURRED
Nem értem
Windows7 em van
Szerintem kéne rendesen futnia
Értem
Tök jól néz ki
Flight1.com on melyiket kell letölteni hozzá?
Tök jól néz ki
Flight1.com on melyiket kell letölteni hozzá?
Mi a baj az Europe-al? Próbáltad már? Szerintem jól néz ki, bár ahogy néztem 1-2 videót ott a talaj közelrõl elég érdekes, majd csinálok helyet és én is kipróbálom.
Az amúgy mi?
Ez engem is érdekelne, fõleg a Europe, igaz megvan, de helyhiány miatt nem tudom feltenni. <#pardon1>#pardon1>
Köszönöm a válaszokat
persze amenyi jol esik annyit rakhatsz fel.
LHPP Pecs, LHSM Sarmellek aztan avsim.com on a file library-ban talasz nagyon sok jo free sceneryt.
LHPP Pecs, LHSM Sarmellek aztan avsim.com on a file library-ban talasz nagyon sok jo free sceneryt.
Persze hogy lehet, egy scenery csak egy adott területet fed le. Persze ha több scenery fedi ugyanazokat a területeket akkor lehetnek kompatibilitási gondok, legtöbbször fizetõs scenery esetében erre külön kitér a manual.
http://goo.gl/gd6Zi5
Megtaláltam õket, köszönöm
Tudnátok ajánlani Sceneryk t ?(Sármellékit mindenképpen letöltöm).És többet is lehet egyszerre használni?
Repülõket találtam már.
Tudnátok ajánlani Sceneryk t ?(Sármellékit mindenképpen letöltöm).És többet is lehet egyszerre használni?
Repülõket találtam már.
fspass manualjaban kiternek erre, es elmondjak mit kene beallitani fsx sound menujeben illetve fspass soind settingsnel
Fspassangers menüjében van egy olyan oldal, hogy hangok. Itt tudod csatornánként szabályozni az Fspassangers különbözõ hangjainak erejét külön-külön.
Ezt el tudod játszani az fsx beállításainál is, csak ott az alap fs hangokat tudod szabályozni.
Remélem nem mondtam semmit rosszul<#vigyor2>#vigyor2>
Ezt el tudod játszani az fsx beállításainál is, csak ott az alap fs hangokat tudod szabályozni.
Remélem nem mondtam semmit rosszul<#vigyor2>#vigyor2>
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem a hangokkal kapcsolatban. Két géppel szoktam általában repülni. (A B737 és a B747 a kedvencem) Mióta felraktam az "FsPassengers" kiegészítõt egy probléma kezelhetetlen lett számomra. Ha a B737-essel repülök, akkor hallom rendesen a hajtómû zaja is mellett az FsPassengers hangjait, míg B747-nél a hajtómû zaja teljesen elnyomja azt. Amíg nem volt a kiegészítõ feltéve, a két géppel való repülés közti -hangbeli- különbséget egyszerûen meglehetett oldani ugye, a hangszórók halkításával, ill. hangosításával. De most ez az út nem járható, mert az FsPassengers hangjai is elhalkulnak, ha csak leveszem simán a hangerõt. Ekkor még úgy éreztem, hogy semmi gond, a B747-es aktuális hangfile-jait megkeresem és egy programmal halkítok rajtuk, a probléma megoldva. De jött a fekete leves. Látom, hogy a B747-es is ugyanazokat a file-okat használja, mint a B737-es. Itt elakadtam. A két gép esetében miért tér el a hangerõ a játékban? Az "aircraft.cfg" file-okban különbözik valami a hangerõvel kapcsolatban?
Elõre is köszi a segítséget. <#lookaround>#lookaround>
Lenne egy kérdésem a hangokkal kapcsolatban. Két géppel szoktam általában repülni. (A B737 és a B747 a kedvencem) Mióta felraktam az "FsPassengers" kiegészítõt egy probléma kezelhetetlen lett számomra. Ha a B737-essel repülök, akkor hallom rendesen a hajtómû zaja is mellett az FsPassengers hangjait, míg B747-nél a hajtómû zaja teljesen elnyomja azt. Amíg nem volt a kiegészítõ feltéve, a két géppel való repülés közti -hangbeli- különbséget egyszerûen meglehetett oldani ugye, a hangszórók halkításával, ill. hangosításával. De most ez az út nem járható, mert az FsPassengers hangjai is elhalkulnak, ha csak leveszem simán a hangerõt. Ekkor még úgy éreztem, hogy semmi gond, a B747-es aktuális hangfile-jait megkeresem és egy programmal halkítok rajtuk, a probléma megoldva. De jött a fekete leves. Látom, hogy a B747-es is ugyanazokat a file-okat használja, mint a B737-es. Itt elakadtam. A két gép esetében miért tér el a hangerõ a játékban? Az "aircraft.cfg" file-okban különbözik valami a hangerõvel kapcsolatban?
Elõre is köszi a segítséget. <#lookaround>#lookaround>
Olvastam hogy vannak ingyenes kiegészítõk
Tudnátok adni linket vagy linkeket?
Tudnátok adni linket vagy linkeket?
hello welcome aboard!
javaslom a banner alatt talalhato FAQ atolvasasat es a segedleteket mind mind magyarul van, ha utana se vilagos valami batran kerdezz.
javaslom a banner alatt talalhato FAQ atolvasasat es a segedleteket mind mind magyarul van, ha utana se vilagos valami batran kerdezz.
Sziasztok!
Még új vagyok ugyhogy nem ismerem ezt a játékot, lécci ne szóljatok meg 😊
Az lenne a kérdésem hogy vannak ehhez különbözõ repülõk és repterek.
Azokat csak telepíteni kell vagy be kell valahova másolni?
Még új vagyok ugyhogy nem ismerem ezt a játékot, lécci ne szóljatok meg 😊
Az lenne a kérdésem hogy vannak ehhez különbözõ repülõk és repterek.
Azokat csak telepíteni kell vagy be kell valahova másolni?
😊) hat ha i7 ed van meg er egy probat, plusz meg a mellette megjelent shader 3.0 meg bloom es mindjart nyalad csorog😊)) en addig inditok egy fs9 et😊
Egyszerû pedig. Biztosítanod kell a légteret. Patrolozni kell és a körzetbe bekerülõ gépeket földre irányítani. asszem átsartot kell csinálni elõttük..
Sziasztok!
Az FSX missions "Rocket lunch" címû küldetését az összes többi kivételével 1,5 év után sem sikerült még végigvinnem.
Tudja valaki, hogy pontosan mi a küldetés megoldása???
Konkrétan hülyét kapok már tõle.
Pedig rendelkezem egy angol középfokú nyelvismerettel is.
Köszi aki segít!
Az FSX missions "Rocket lunch" címû küldetését az összes többi kivételével 1,5 év után sem sikerült még végigvinnem.
Tudja valaki, hogy pontosan mi a küldetés megoldása???
Konkrétan hülyét kapok már tõle.
Pedig rendelkezem egy angol középfokú nyelvismerettel is.
Köszi aki segít!
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
sajnos hihetõ.. flightreplicas szép modelleket csinál, és kábé ezután "."
ajánlom inkább a realair spitfire-t, vagy az A2A p47, A2A b17+accusim -et
ezekben NEM FOGSZ CSALÓDNI! HÍVJON MOST! <#nyes>#nyes>
ajánlom inkább a realair spitfire-t, vagy az A2A p47, A2A b17+accusim -et
ezekben NEM FOGSZ CSALÓDNI! HÍVJON MOST! <#nyes>#nyes>
Szerintem is jó gép csak azt nem értem-amit írtam is-hogy miért van az hogy mikor elsõre repülök vele akkor a battery felkapcsolásával csak az elektromos rendszer kapcsolódikbe,késõbbi betöltéseknél meg a battery a hajtómû indítómotorját is automatikusan beindítja-ez egy bug lehet?
Feltelepítettem a Me-262-t,elsõre rendesen indult,de késõbb már akkor is elkezdett beindulni a hajtómû ha csak a battery-t kapcsolom fel és a hajtómûindítóhoz hozzá sem érek.Miért lehet ez,hogy lehet visszaállítani?

A P-38 as fülkében olvashatatlanok a címkék,ezért hiába van checklist így nem tudom beindítani.(a Ctrl+E módszert nem szeretem manuálisan akarom beindítani)Az extrák közt sincsen cocpit térkép.
Mit lehet csinálni?
Mit lehet csinálni?
Nagyon komoly! <#nevetes1>#nevetes1>
remélem nem lesz igazad és optimalizálják.
Én is ezen gonolkodom...
nem baj maestro majd megyunk veszunk I74 et es 98 giga ramot meg egy render farmot es siman meg lesz a 20 fps😊))
Elnézve a PMDG screenshotokat nem lesz egy poligon- és textúraszegény cucc, szóval azt itt és most írásba adom neked hogy nagyságrendekkel(!) fog szarabbul futni mint az Ariane - lévén az poligonilag eléggé baráti; van rá egy fogadásom hogy 1az1ben az FS2004-es verzió csak a textúrafelbontás lett megnövelve.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ha mar ugyis pmdg-röl van szo, szerintetek melyik es miert lenne jobb valasztas? pmdg 737NGX vagy Ariene 737-800? Mert gondolkodom a vasarlason, de azert 80 font az nem kis összeg, tehat 2x meggondolom..
Official IVAO Member