Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Iris F-14-esnek a kabintetõn vannak az ülések textúrái a plexi helyén.Mit lehet vele csinálni?

Willenbrock
Igen alphasim,de nem rossz szerintem,a mûszerfal és a repmodell élethû,az oldalsó panelek és a kabintetõ kicsit elnagyolt.cloud 9-es F-104 meg csak a FS9-hez jó úgy tudom.

Mitõl is van hogy a labelek nem olvashatóak a mûszerfalon,meg lehet ezt szûntetni?
Az SR-71-nél nem rakja ki az apa kocsikat és a létrát pedig elvileg azok is a csomagban vannak-hogy kell ezeket elõvarázsolni?

Clidey
Május

A PMDG-re meg sz.rok. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

zstomi
Nem tudja valaki, hogy az áprilisra tervezett Airbus X mikorra várható?
(azt már meg sem merem kérdezni, hogy mizu a NGX-szel...)

i robot
Ja ez lesz az Alphasim-es. Akkor tényleg csak tûnt.

i robot
Szia! Honnan szedted az Özvegycsinálót? Jófajtának tûnik!

Willenbrock
Skysim Mirage III-nál miért van az hogy ha lekapcsolom az external tankot úgy kóvályog a gép felszálláskor mint egy részeg és nem lehet egyenesben tartani?Ha fent hagyom az external tankot akkor rendesen megy.

PMDG 737 NGX milyen változatok lesznek? összes NG? 900ER is?

Willenbrock
Jó ez a GEX Erope,de az ORBX usa-canada azért kicsit szebb.Kipróbáltam a Starfightert nem rossz szerintem,pont olyan a repmodellje ahogy az ismertetõkben van,a leszállást is gázzal kell csinálni,úgy emelkedik mint a rakéta,jól orsózik de nehezen fordul.

Willenbrock
Ok már megvan,volt infó csak nem láttam.

Willenbrock
Ez a GE Europe a C/program filesba akar települni,ode kell vagy a játék fõkönyvtárába?

Ombika
Raadasul abbol se mind1 melyiket veszed, mert az olcsobbak belassulnak egy ido utan.... 😞

Hypo
aha papiron😊)) ha tudsz javaslom csinálj egy tesztet egy 1TB és vinyóval, elöször üressen aztán pakolf meg a 35% át lehetõleg sok apró file-al ( pl egy rakas scenery ) aztan akkor nézd meg 😊)

Egyébként ha nem is a mindennapi életben de a szimulátornál fõleg FSX és sok sok scenerynél az SSD muzsikál a legjobban, de rohadt draga. Volt szerencsém kipróbálni egyet pár napig, FS9 berobbant, a create flight menubol a gatehez MD 11 olyan gyorsan bejött hogy csak néztem.

De sajnos nagyon drága megoldás.

polluxware
alphasim<#whatever>

Willenbrock
Még egy problémát találtam az alphasim F-104-nél: ha a gázkart 3/4-ig tolom felugrik maximumra,aztán ha vissza akarom húzni mindíg visszaugrik fullra.Csak egérrel tudom nehezen visszavenni a gázt,illetve 60% alatt engedi rendesen szabályozni.Más is tapasztalta már ezt?

Willenbrock
Alphasim F-104 Starfightert sikerült már valakinek klikkelõs módon indítani? Nekem nem indult be csak a Ctrl+E mûködik 😞

Így csináltam:battery on,master avionics on,fuel dump,fuel kisegítõ pumpa on,aztán falkapcsoltam a startot és semmi.

Nekem nem gyors vinyó kell, elég a 7200-es. A jelenlegi 500GB-os vinyómon összesen 20GB szabad helyem van, ezért nem tudom megnézni a REX Europe-ot, ezért írtam, hogy kell egy terrás. Persze jobb lenne egy SSD vagy egy 300-as Raptor, de ezek még arany árban vannak, majd egyszer...

[HUN]FaTaL
A 2 tányéros samsung 7200rpm 1tb HDD a leggyorsabb jelen pillanatban (persze a raptort, ssd-t és egyéb vállalati megoldásokat nem számítva)

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
csak ovatossan mert a sok tanyertol nem lesz gyorsabb a vinyo soot,

Köszi az infót, ha a görögök kicsit lenyugszanak, akkor beruházok egy terrás vinyóra.

polluxware
GEX-el kapcsolatban... ha nem akarol backup-ot akkor gyakorlatilag ugyanaz a helyfoglalása mint az alap fsx texeknek (683kb/db)

gépigénye ez miatt ugyanz...

GEX canada/usa -> grand canyon környékén szebb, viszont tongass-nál én olyan iszonyatos difit nem veszek észre az eredetihez képest (sok helyen kimondottan fs9 ge jellegû a szememnek)

GEX europe -> ezt viszont kimondottan ajánlom, szépek a tavaszi texek

Falconer
Az a legjobb mindenféleképp 😊 Amugy ha nagy gépekkel akarsz menni forgalmas helyeken akkor FS9et használd. Ha VFR akarsz repülni meg tájakat nézni földközelben, akkor FSX.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hat akkor ugy latszik elkerülhetetlen az az I7 😊 Azert köszi.

Official IVAO Member

Falconer
Ha nem akarsz nagy géppel nagy reptér közelébe menni, akkor 3Ghz C2D de inkább quad, és min 2 giga ram. Ez a nagyon minimum szvsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Willenbrock
Grippenes videó.<#eljen>

http://hu.ivao.aero/ Itt valaszd a letöltesek fület, azon belül van egy olyan, hogy "Kezikönyvek" olvasgasd es a kerdesed mellett sok minden masra is valaszt kapsz.

Official IVAO Member

Sikerült , köszönöm

Hypo
hat a free flight screenen ranyomsz a flight planningre kivalasztod a repteret ahonnan szeretnel indulni, es a cel repteret, kivalasztod hogy VFR vagy IFR ben akarsz aztan high altitude vagy direct gps. es kesz.

Aztan kesobb vannak meg valosagot jobban megkozelito plannerek

Hogy tudom megtervezni az útvonalat?

Nekem játék
szimulátor

Velmenyetek szerint, ahhoz, hogy egy GEX Eu, megközelitöleg ugy nezzen ki mint a kepeken, milyen proci, mennyi ram kene? Regota tervezem, hogy kicsit fejlesztek de szükösek a forrasok😊

Official IVAO Member

ez nem jatek.... <#gonosz3>

Official IVAO Member

Deluxe ot használjátok vagy a standard t?
És milyen op rendszeretek van?
Mert a 7 en nekem végzetes hibát ír

Hypo
Persze legalabb is en, bar mostanaban keveset mert hat sok meg van😊

Szoktatok ti rendelni vagy vásárolni gépeket vagy sceneryket?

Hypo
EU ra van sok sapro scenery belolul eleg szep osszkep johet ossze ellenben a globalis scenerykel.
Nemetorszag, Ausztria, Holland, Spanyol, Francia, Anglia ezekhet siman le lehet dedni majdnem teljesen.

Bar en mindig azt mondom a repules fajtaja hatarozza meg a feltelepitett sceneryket. Mivel FS9 ben en foleg nagygeppel illetve neha kisgeppel is de foleg IFR t repkedek igy en foleg a repterekre koncentraltam mivel FL330 on tok mindegy menyire kidolgozott vfr van alattam😊) ( bar megjegyzem a hegysegek azok azert igy is fontosak) Viszont emiatt a repterek tele elettel Ai val es ahogy mar mondtak masok is jo erzes MD11 el taxizni heathrow-n majd zurichben leszallni vele ahol a parkolohelyen jon a kiszolgalo szemelyzet...stb

Ezzel szemben fsx ben a kis GA repterek es vfr kornyezetuket reszesitem elonyben. PNW peldaul eleg utos vagy Australia ami lassan mar fullos😊

Willenbrock
Örömmel látom hogy végre Európára is létezik tökéletesített scenery😊

Lehetséges hogy azért volt a hiba mert nem volt aktiválva a játék?<#szomoru1>

Ez 2,79 Gb lenne?

Ez aranyos.
Ma kezdtem a ajátékot 😄

[HUN]FaTaL
Hivatalos kiegészítõ. Ha nem telepítetted, akkor ezekszerint az nincs meg neked, így telepítsd fel a két SP-t.

#12729: IFRre gondoltam. :-) VFR biztos menne, de low autogennel annak nem látom értelmét.

Nincs GEXem így nem tudom megnézni, sõt FSXem sincs. :-)

polluxware
egyem a szíved -> gúgli

ha lusti vagy már az alap dolgok rákeresésére akkor mi lesz a komolyabb addon gépek esetén??

polluxware
gex csak talaj texeket cserél.. érdemes ezeknek a progiknak kiegészítõknek néha beleásni a mappáiba és akkor rögtön képbe kerül az ember mi mit tesz

másrészrõl hidd el hogy jóval egyszerûbb gépem ellenére is gyõnyörûen eltudok repkedni (VFR) alap tájakon low autogen mellett is..

vannak gépek amiknek önmagában a kezelése és külselye miatt érdemes ilyen "kompromisszumot" kötni

amsterdam zsufi repterére egy klm fokker70el taxizni meg ott az fs9... még sztem jóóóó sokáig

Na az a acceleration az mi?Mert nem tudok róla hogy telepítettem
(Elnézést kérek a visszakérdezéseimért)

[HUN]FaTaL
SP2-t is rakd fel. Ha fent van az acceleration akkor nem kell egyik sem mert tartalmazza.

Még úgy is ha csak Mission ba megyek?
Mert úgy is kifagyott
De akkor felteszem az SP1 et

[HUN]FaTaL
"Se patch se semmi nincs fenn"

Ez például lehet az oka. A legtöbb kiegészítõ kéri az SP1et minimum, de mostanában inkább az SP2-t, amit egyébként is érdemes felrakni.

Mért fagy be nekem a játék?
Se patch se semmi nincs fenn
Csak a sármelléki reptér
Nem tudtok valami megoldást?

[HUN]FaTaL
Tudom, hiszen ez az FSX topic. Csak fura lenne ha a textúrákon kívül belenyúlna másba is a GEX. :-)

FSXezni szerintem majd öt év múlva fogok, ha lesz hozzá gépem 😄

Hypo
😊 most fsx rol van szo