Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Kösz,akkor ez a REX azoknak nem kever be,azt hittem ez is tartalmaz talaj sceneryt is,de végülis a címe alapján tudhattam volna hogy csak az idõjárásról szól.
orbx úgy tudom csak az usa nyugati partra van (meg Ausztráliára) ez a Grand Kanyonos scenery a képeken melyik kiegészítõ akkor ?
Vagy rövidebben úgy kérdezném: Milyen talaj scenery kiegészítõt érdemes most feltelepíteni ami nagyobb területekre,pl egész kontinensre készült?

Annyival kiegészíteném még a kérdésedre adott választ,hogy mindenre rátelepül a REX, bármilyen mesh-re vagy scenery-re rakhatod. Teljesen mást csinál és mindennel kompatibilis.

Amiket Hypo linkelt képeket a Grand Canyonról pl. azok mesh-k és sceneryk, azaz domborzati textúrák, fák, folyók, hegyek, stb kidolgozottabb verziói, az alap FSX vagy FS -ben látható tájat teszik szebbé.
Sajnos a fordítóprogramok semmitérõek, ha azokra hagyatkozol, nehézkes lesz..
Hypo
Na akkor tisztazzuk, mert látom kevered.

Szóval a REX az egy enviroment program ( fõleg felhõk, viz, fény és taxi utak reptéri beton..stb re van de fõleg az égre hasznájuk, van benne idõjárás generátor is)

ORBYX az egy cég akinek sok scenery terméke van köztük Australia és a nemrég kiadott PNW.

GEX a neve is mondja Ground enviroment tehát csak a talajjal foglalkozik foleg annak is az urban részével.

Willenbrock
Ezek nagyon szép képek már egészen fotórealisztikusak.
Ha most fel akarom a REX-et telepíteni akkor azt nem lehet ráinstalállni a ORBX-re és a GEX-re,jól gondolom-e? (angolul nem nagyon tudok,van fordító de nem ad valami korrekt fordítást)

Valaki tudna segíteni abban hogy az L-39-ben sötétben miért csak a számlapok vannak kivilágítva miközben a cockpitben full sötét van , nem látok a számlapokon kívül semmit :S

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Nem hülye kérdés, sehogy. Az alap gépek nem tudják ezt sajna, csak a fizetõsek, azok sem mind. Kell hozzá addon ami tudja ezt, pl. vagy FSUIPC+ FSCopilot, vagy másik megoldásként PSUIPC+ Aerosoft FDC Live Cockpit. Mondjuk ha komolyabb gépeket használsz az FSUIPC mindenképpen kell, ezekkel az addonokkal pedig lesz egy virtuális másodpilótád, aki mindent szépen mondani fog ahogy szeretnéd, sõt, még személyzet is költözik a gépre, a virtual copilotot pedig dolgoztathatod is, ha lusta vagy, kezel flapst, geart, autopilotot, at-t, reverset, autobraket, minden holy shitet. Ja, és beállítástól függõen mindenki egyfolytában karattyol akár, aki csak él és mozog a gépen, eléggé jópofa add-on.

Itt megnézegetheted.
daxan
Sziasztok! Lehet, hogy hulye kerdes, de hogyan kell beallitani egy B737-es vagy 747-es gepnel, hogy ha leszallok, mondja a magassagokat a leszallas kozben?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Hypo
Willenbrock
Hasítottam egyet a Grand Kanyonban a Phantommal mígnem egy halálkanyart elszámítottam és sikerült bevenni 😊 Nálatok is kb. így néz ki a kanyon,vagy szebb?

Willenbrock
Egyik gépben a kapcsolók címkéit nem lehet elolvasni és kép sincs a mûszerekrõl a manuálban ezért nem tudom beindítani csak ctrlE-vel. Van erre valami megoldás?

Azoknak sajna nem sok köze a REX-hez, Ha jól emlékszem, az egyik fû, a másik autóforgalom és utak, a harmadik passz. 😊
Willenbrock
3 freeware textúra van az oldalon most még csak azokat telepítettem.

Csak azért jegyeztem meg, mert az alapként megjelölt ORBX cuccai nemcsak látványosak, hanem a valamit-valamiért elvet szem elõtt tartva híresen FPS killerek is. 😊 Bár fejlesztenek rá keményen,hogy a jövõben ne legyen az.. Nem az FSX-re gondoltam.
igen egy jól felszerelt fs9 után úgy gondolom az lenne a következõ lépés, de csak akkor ha lesz megfelelõ hw
Szívesen, de a REX payware, akkor te valami mást telepítettél, így pedig csalódni fogsz. 😊
[HUN]FaTaL
Nem freeware.

http://goo.gl/gd6Zi5

Willenbrock
Kösz,látom ez freeware,már telepítettem is <#eljen>

[HUN]FaTaL
Tökéletesen leírtad a menetét 😊)))

A REX nem kontinensfüggõ, általános addon, mindenhol megjelenik. De nem mesh, csak runway textúrákat, felhõket, víz, fény effekteket, stb-t ad.... . 😊
Willenbrock
Ez a REX melyik kontinensre készült?Nekem az orbx van fennt usa nyugati partra és a gex európára.Ezek is elég jók de a rex szebbnek tûnik.

Az lesz az alap?? Kemény elhatározás.. 😄
amúgy milyen gép kell ahhoz, hogy magas beállításokkal, rex,as,stb.... ifr-t repkedj addon nagy reptereken ai-val mondjuk 25+ fps-el?
nagyon szép, ha majd áttérek fsx-re akkor az orbx az az alap asszem😊
Hypo
PNW hu de pontossan meyik repter jaj nem emlekszem de az alap csomagban van

az 1. kép nagyon tetszik, azt hol lõtted?😄
Hypo
<#eplus2>

Márpedig szinte kizárólag olyankor következik be. Glideslope -----> CTD<#zavart1> ------> Fuck! 😄
Hypo
ay már csak hab a tortán😊)))))))))))))) de komolyra forditva tényleg idegölõ, repülés elötti elõkészület legalabb fél óra utvonal tervezés üzemanyag, idojaras, chartok, aztan cold and dark cockpit 45 perc indulasig majd taxizas felszallás ctd idegbaj😊))

[HUN]FaTaL
Dehogynem, egy 12 órás út végén mégjobb lehet 😊))))))

Hypo
😊)) nincs is jobb mint egy 4 oras ut vegen approachnal ctd😊)))))

Szerintem nem, egyáltalán nem vettem offenzívnek, csak eszmecserének. 😊 Sok tekintetben igazad van, biztosan, ha én is ráálltam volna az FS9-re nem hagynám az FSX-ért, mert egyáltalán nem érné meg, a kicsi plusz amit ad, nincs arányban a rengeteg kínlódással. Idõnek kell eltelnie, mire annyi kidolgozott addon lesz alá -már ha lesz egyáltalán- mint FS9 alá, ez is tény. A nagygépes procedúrával 100%-ig egyetértek. Mivel min. 80%-ban ilyeneket repülök, így biztos vagyok abban,hogy a gondtalan repülés nyilván megnyugtatóbb, mint a kigúvadt szemmel fps figyelés😄
De már megszoktam az állandó stresszt, talán hiányozna is.. Komlyan, heti egy-két desktop crash nélkül el sem tudom képzelni a szimulátort. <#idiota>
Hypo
😊) amugy szerintem félre értettél picit vagy legalább is a szándékom😊)

Szerintem se szebb fs9, csak abba mar annyi mindent beleöl az ember hogy jelenleg nálam teljesebb képet mutatt mint az fsx, majd ha már fsx ben is meglesz EU es USA/CANADA nagyreptereinek tobbsege illetve a kedvenc tajaim akkor persze lassan atbillen a mérleg.

Bár azt még mindig állítom, hogy egy majdnem full real nagygépes procedure-t fs9 alatt sokkal simábban és jobb hatásfokkal hajtasz végre mint fsx ben.

[HUN]FaTaL
Kérem az FS9 víz beállításaid 😄

Nagyon szép képek, meg kell hagyni. Sõt, az FS9 is igen jól néz ki, de valahogyan mégis más.. Ez tényleg abszolúte ízlés dolga, nem tudom egyértelmûen megfogalmazni,hogy mitõl másabb a látvány az FS9-ben, de másabb. Sajna én utálom a hideget, így a Tongass Fjords-t is szanáltam, nem repülök északon. 😊 Szerencsétekre nem tudok képet berakni ide, tuti,hogy nem fogok kínlódni 20k-ra kicsinyítgetéssel, így teleszemetelni sem tudom a topikot az FSX-es képeimmel. 😊

Igen. hozza az elvárhatót, kb. egy év és ki tudja hány száz óra kínlódás után. Álmomból ébresztve szerkesztek fsx. és stb. cfg-t. 😊 Great...
Hypo
Na akkor örükök hogy nálad hozza mindig az elvárhatót, persze idõvel minden átbillen az fsx oldalára, ahogy jönnek az újabb kiegek.

FSX:

és utoljára még egy gyönygszem FS9😊

google, de amugy Pacific Northwest 😊

Official IVAO Member

Papa01
Köszönöm a segítséget mindenkienk! 😊 A PNW minek a rövidítése? Talaj közelben is ilyen?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Persze, ízlésrõl vitatkozni nem érdemes, nem is szeretnék. Sokan használják úgy mint te, FSX VFR-re, FS9 IFR-re. . Mivel rengeteg szenvedés után eltaláltam az FSX tweakelését és az általad felsorolt kiegekkel együtt futtatva is smooth az FSX, így mivel nekem a látványa jobban tetszik azFS9-énél, így maradok mellette. Utóbbi idõben a gépet sem húzom, alapon megy, mert ha megtépem csak annyi a különbség, hogy EGLL-n és KJFK-n nem esik le az fps 14-16-ra, de a többi területen overclock nélkül is hozza a bõven 30 feletti, nagyobb reptereken a 20-25 körüli fps-t és ez nekem elég. Ahogy Falconer is írta, az FS9-es képeken a talaj ronda, valamint nekem a gépek megjelenése sem tetszik, hiába részletes a kidolgozás egyes gépeknél, de a fényhatások nem az igaziak, olyan "mûanyag" nekem... Lehet,hogy az ENBSeries dobna rajta FS9 alatt is, ezt nem tudom.. Minden esetre használom FSX-nél is mindig, mert hatalmas a különbség a föld-ég kontrasztokban és a fényeffektekben. .
a 3. kép ugyi Menorca?
Hypo
két kép FSX PNW:

És kettõ FS9:

Ezzel együtt tud igazán szép és hasznos lenni. AES
Hypo
Gizmo94: izlések és pofonok,
Tény hogy: FSX hez az új addonok elég ütõsek lásd PNW vagy AU.
A probléma egyedül ott van egyenlõre persze idõvel ez is változik, hogy ha én a telepakolt FS9 el repülök mondjuk MD 11 el Heathrow - LHBP utat, megtámogatva REX, AS, AES, FS2Crew és full AI ez nem okoz gondot és a látvány és hangulat tökéletes, ha ugyanezt tenném FSX ben izzadna a gép rendessen.

De mint mondtam az is tény hogy egy gyönyörû zlin-el tongassX környékén repülve fsx ben szebb látványt kapok mint ugyan itt fs9 ben ( max nincs még annyi cabin és reptér pluszba)

Én ezért is maradtam VFR inkább fsx de attól feljebb csak FS9

Bármilyen alatt, amin az FSX is elmegy jó közepes szinten. A látvány minõsége tõled függ, rengeteg beállítási lehetõsége van. Továbbá van olyan lehetõség is,hogy csak kiválasztod és betölteted vele a neked tetszõ textúrákat, utána nem kell futnia az FSX alatt ahhoz, hogy szép dolgokat láss. Így a gépigénye sem számottevõ. De pl. egy i775 C2D E8400-on 4 g rammal hibátlanul futtatható FSX-estõl.
Papa01
Ez döbbenetesen szép, köszi a linket! 😊

Milyen vas alatt produkál ilyen látványt?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

na ez dejol sikerült 😄 Na ITT
Mit szólnál URL=http://www.realenvironmentxtreme.com/gallery.html]ehhez[/url] inkább??[
Willenbrock
Végre találtam egy USAF sceneryt is az F-104-hez:

Papa01
Sziasztok!
Szerintetek érdemes beruházni a Flight Environment X -.re? Nagyon szépek a képek a hivatalos oldalon, tényleg megtetszett.. 😊
Milyen gép kell hozzá, hogy 1680*1050-ben így nézzen ki?

A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa

Falconer
A talaj ocsmány, amugy ok minden. <#hawaii>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)