Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Azt vagom hogy airsimmer bol basic van es talan egyszer lesz advanced, de valahol mintha azt olvastam volna hogy az aerosft fele se lesz fullos

Mármint milyen basic? Szerintem te az AirSimmer féle Airbus-ra gondolhatsz, én meg az Aerosoft-ra amibõl tudomásom szerintem nem lesz basic. A320 és A321 lesz ami full lesz.

Hypo
es eloszor a basic jon nem?

Az oldal szerint június 30. Eredetileg május 17.-én érkezett volna a letölthetõ változat. Remélem elõbb kiadják.

Hypo
Betaban van mar azt hiszem

[HUN]FaTaL
Airbus X mikorra várható, nem lehet tudni?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
Jo azt ne felejsd el terrain mesh az fsgenesis tehat a domborzat lesz elethubb nem a textura.

Willenbrock
Igen szép árnyékos,meg a folyó is sokkal élethûbb,ez is van majdnem olyan jó mint az fsgenesis.

Willenbrock
Ez is szép,csak ezt nem tudom miért nem a fsgenesis jelenik meg mikor az orbx is ki van kapcsolva? A GEX Europe-nál felülíratásos telepítés is van azt úgy csináltam,de elvileg az csak az európai textúrákat írja át,nem tudom miért nem jó.

L Viper
Ha Grand Kanyonban repkedsz mindenképp érdemesebb alacsonyabb Nap állásná tenni azt, mert sokkal jobban kiadja a domborzatot akkor.

Hirtelen csak FS9-es képet találtam., de szerintem látszik mirõl beszélek:

L Viper
Hát ez az. A Grand Kanyon így kiábrándító.
De, hogy mégjobban megzavarjalak én meg az Oscar Lima Golf cuccot használom 😄
Willenbrock
Hát megvolt a klikk a kezelõpanelon,defaultban van az orbx.Újra ráinstalláltam a FSgenesist de így sem aktív 😞 A GEX Európa is fenn van de az ebbe nem kavar be gondolom. Ez még szerintem az alap textúra:

Amúgy jah, egy klikk a kezelõpaneljén, csak már röhögtem a szenvedésen. 😊 Tudom, szemét vagyok... 😊
Naja, de Ángliusul írják. 😊 Helping helps, like in Happy Tree Friends LOOOOOOOOOL 😄DDDDDDD
Hypo
??
van egysetup menuje orbxnak ahol ki es be lehet kapcsoln ia sceneryt fsx ben nem kell, na ott kell kikapcsolni a cuccost manulba tobb hleyen irjak VASTAGON😊))

Hát ez a projekt inglis nélkül eléggé fingatós fajta... 😊
Hypo
ORBX-OT kene deactivalni a sajat menujeben

Willenbrock
North America Terrain US Southwest 1.1. Lehet hogy azért nem jó mert fennt volt az orbx is? Talán tiszta fsx-re kéne rakni? A supportnak sok hasznát nem venném minimális angol tudásommal :/

Hypo
Elvileg aktivalodnia kene magatol ha minden ha helyere kerult, melyik termeked van meg pontossan, a support forumuk eleg jo ott probaltad mar?

Willenbrock
Nem látom a scenery library-ben,milyen néven kéne szerepelnie? Vagy akkor tényleg a default world-ben van,és onnan hogy lehet aktiválni?

Hypo
fsgenesis ha jol emlekszem a default wordbe rakja be magat nem jelenik meg a sceneryk kozott

[HUN]FaTaL
SP2re kell telepíteni mindent. Scenery libraryben bent van?

Willenbrock
Felinstalláltam az FSGenesis usa southwest-et rendesen lefutott az install de mégis a régi scenery van a Grand Kanyonnál.(és egész Arizonában akkor) Úgy tûnik mégsem települt,mi lehet a baj,talán tiszta fsx-re kellett volna telepíteni? fsx sp2 van fenn nálam most.

polluxware
realair beech nálam sajnos nem fut valmi jól, így nem is eröltetem...

Willenbrock
Én meg mostanában a fantommal próbálok végigrepülni a Grand Kanyonban,de vannak olyan szûk kanyarok hogy muszáj felemelkedni egy kicsit mert nem lehet bevenni.
Ma lehet hogy felrakom az fsgenesis-t,az mehet rá az orbx-re?

Hypo
ja es meg PNW egy supercubal, vagy kodiak-a csodalatos, es realair es beech

Így érthetõ. Akkor egészen másként használjuk. 😉
Hypo
Te masolsz engem??😊))))))))))))

polluxware
mosmitmonnyak erre..

nálam 4db gép van amit fsx alatt a kis 2,4es corámmal szépen eltdok futtatni:

1. A2A P-47 +accu -> alapvetõen nagymagasságban repkedek vele utakat, hogy monitorozzam az ACCU engine managementét (hideg indítás, olaj sütögetés, gyertyaslusszolgatás..)
2. realair spitfire -> -//- -accusim
3. A2A piper cub -> motorápolás, szabadrepkedés + VLC playerben kis ablakban valmilyen sorozat fut -> magyarán nem is a tájra koncentrálok csak repkedek elõre, és leszállás után megnézem az olajszintet
4. Lotus L-39Alba -> ide már jurópra rakok egy GEXe-t és nagyobb magasságban IFR-t repkedek mo-n belül, icás felhõk közepette -> ergó a talajon lévõ autogen-t csak leszállás erejéig van idõm megnézni

kb ennyi az fsx (talán még catalina+alap hawaii, B-17accu)

FS9

VFR -Glacier,Tongass,misty -> DA Do-27
cheyenne

Cs757, fokker70 -> zsufi repterek IFR+chartok+anyámkínja számolgatások

Hypo
monjduk aki akisebb gep miatt ne rak fel az tulajdonkeppen ne is rakjon fel fsx et inkabb nyomja fs9 el.
Amivel ugyan ugy lehet elvezni minden percet.
En is tulnyomo tobbsegben fs9 et hasznalok.

Ja, hogy oligarchák.. LOL, XD. Hátegen, éppen az utóbbi miatt mondtam, hogy suxx, mert általában mindenki rak fel valamit.. Vagy mégsem? 😉
Hypo
aztakurva😊)))))))))))))))))

polluxware
mos erre mit monnyak? természetesen ezek az optimalizációk nem az "oligarhákat" célozzák meg 😊)))

ha valkinek kisebb gépe vagyon, és inkább a nyívósabb repülégek vannak a középpontban, és nem a táj.. akkor azoknak lehet hogy megér egy próbát

egyébként igaz, ha valkinek GEX juróp vagy hasonló van felrakva annak felejtõs

Hát ha nem default FSX-ed van ne is próbáld ki, mert meglepõdsz. 😊 Ez egy szép és jó dolog, csak egy baja van, mégpedig az,hogy csak a default FSX textúrákra jó, azt pedig ki használ? Ha már van valami mesh addonod, márpedig szerintem mindenkinek, akár kontinensenként több is, akkor ez felejthetõ... Az add-on reptereket nem bántja, de minden mást visszarak default FSX kinézetre, ami ugye egy hányadék.
polluxware
[HUN]FaTaL
FS9 alól sem lehetett kivakarni, újra kellett raknom az egészet. Akkor kimarad itt is, köszi.

Hypo
<#eljen>

Ha jót akarsz, nem rakod fel. Többet ki nem irtod, ott marad darabokban és összevissza kavarnak az útjai minden másik meshben.. Amúgy igen, ugyanannyira. Egy régi addon, tele buggal, sokkal jobbak vannak, tapasztalatom szerint csak bekavar mindennek.
Hypo
[HUN]FaTaL
UTX ugyanannyira inkompatibilis mindennel, mint FS9 alatt az UT?

Letöltöttem a Nemeth Designs BO-105-öst és nem tudom elindítani, mikor bekattintok mindent checklista szerint még úgy se indul el, választok egy másik BO-t és már jár a hajtómû. Ilyenkor mi a teendõ, vagy valaki tudna nekem segíteni elindítani?

Hypo
hát ja bár korántsem jó megoldás keverni õket.

Úgy értettem, hogy nálam már vagy egy hónapja fent van ez a tweak és amennyit basztatom az FSX-et, ez már réginek számít. . 😊 Van itt is egy, van egy valag mindenfelé. Próbálkozik mindenki keményen. A sokból viszont össze lehet kalapálni egy kellemeset, ha van rá idõ és türelem... 😊
[HUN]FaTaL
😮

Na ez hasznos volt, megnéztem a config fájlját, forgalom nélkül 30fps a default Heathrowon, ami nem rossz. 😊

Hypo
Már mi a régi? 3-4 honapja megy avsimen a teszt BP 0 rol aztan ugy dontott leirja . Ha arra gondolsyz hogy buffer pools 0 a regi persze egy idos fsx el hiszen benne van a lehetoseg😊)))))

Hát ez eléggé régi stuff, de egyébként mûködik, nekem is ezzel, illetve ebbõl is ezt-azt alkalmazva sikerült beállítani az FSX-et. Tud valamit ez a Jesus, nyilván "pár órát" szenvedett már vele. 😊
[HUN]FaTaL
Köszi, meglesem. 😊

Hypo
Willenbrock
Igaz ott volt nagy betûkkel...Thx

Hypo
Hat ha nem csak a kepeket nezted volna akkor megleled a valaszt😊))

simmarket.com aztan keress rá grand canyon, illetve fsgenesis