Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem szoktam, Metart szoktam nézni a weben aztán kész. 😊

FShez meg ASE-t használok.

http://goo.gl/gd6Zi5

exTrem
Egy ehhez elegendõ konfighoz még várnom kell egy jó fél évet ... de nagyon szépen alakul 😊

Egyébként szoktatok idõjárási infót meríteni a játék közben a real world weather update every 15 minutes beállítás segítségével? 😊
Gondolok itt pl. ha készültök valahova piknikezni vagy kirándulni szabadtéri programok stb....
Én néha szoktam (beállítom LHBP, real world weather every 15 minutes,és kicsit körberepülök)
Bár szinte tényleg pontosan azt az idõjárási viszonyokat tükrözi (szél,hõmérséklet,légnyomás) a Jeppesen de a felhõk valahogy lemaradnak.
Vihar is van esõ is van de a felhõ meg alig.
Fõleg most a napokban tapasztaltam mikor nem maradunk felhõ és esõ nélkül szinte egy napot sem országszerte.

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Kicsit megkésve ugyan de köszi a válaszotokat!
Persze a küldetést azóta sem sikerült megcsinálnom.
but I don't give up...

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Clidey
Aki esetleg nem lenne oda regelve:

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!

Csak egy kis INFO ha valakit érdekel!
Pár hete megvettem a Flight1-tól az EZdoc camera addont. A Naturalpoint által készitett TrackIR5-ot szerettem volna, de az ára eléggé ellene dolgozott. A kb. 30Euróba kerülõ EZdoc csak töredéke a TrackIR5-nek. A Saitek Yoke POV- gombikájával való nézelõdésemet a VC-ben sohasem találtam még elfogadhatónak sem (laaasssssúúú és dadadarabos). A program installálása után nagyon kellemesen csalódtam, jól kezelhetõ nem agyon bonyolitott. Tetszõlegesen beállitott nézõpontokat rögzithetünk és billentyû ill. Joy gombokat rendelhetünk hozzá. A dolgban az a legszebb, hogy két nézõpont közötti váltásnál nem "teleportál" a camera hanem szépen átsiklik a következõ nézõpontba. Beállitottam ( balra ablakon ki, jobbra ablakon ki, mûszerekre le illetve Overhead-re fel ) nézési pontokat, amiket a Yoke POV-jára állitottam ( Itt jegyezném meg hogy bár a POV 8 állású ebben a programban csak a 4 fõ állását lehet használni ). Így már nem lassú és nem darabos a körbenézés. Ez csak a program egyik fele lenne, mert még további állitási ( sok-sok tekerõ és potméter külön profil a guruláshoz és a repüléshez ) lehetõségünk van a bemutató videókon látható rázó-vibráló effecthez ami a camera nézõpontját befolyásolja ( nézõpontonként külön-külön is lehet állitani ). Ezzel kelti
szimulátorunkat még valóságosabbá. Vannak olyan gépek amikhez benne vannak már camera nézetek ( F1 Cessna Mustang, FS default Ba58 ) A jelenleg is fent lévõ 1.15-ös verzió már cooperatív a TrackIR-el is!
Nem érzékeltem semmi FPS csökkenést a program használata óta!

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

Köszi, közben megoldottam!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Például mivel rejtett fájl, így a vezérlõpult, mappa beállításainál megjeleníted a rejtett fájlokat, utána be tudod neki tallózni. 😊
Sziasztok! Kis segítséget kérnék. Feltelepítettem a REX-et és a Step1-ben nem igazán tudom hogyan tallózzam be neki az FSX.cfg filet? Sõt egyáltalán az FSX mappát,amiben van, mert az rejtett file. Win7 64-em van.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

[HUN]FaTaL
25% PMDG Discount Aerosoftéknál 😊

eyecandy
Ja erre tippeltem, de nem voltam biztos😊

L Viper
Okés, köszi, jó így is, de lehetett volna pl. egy zipbe rakva csatolmányként ( 10 megáig lehet ), de így is tökéletes, majd összerakom. <#eljen>
Kipróbálom majd, csak most nincs fent FSX, de tervezem feltenni.
bazze egy napig nem nézek rá a topicra és ti már rosszalkodtok megint😊
Hát valami nagyon nem, valami csúnyán gázos. 😊 Gyanítom,hogy az fsuipc-t nem kellett volna bántanom.. 😊 Még küzdök... 😊
Persze, public, nincs benne semmi titkos. Elküldtem privátban, három részletben ment csak át, majd összerakod jegyzettömbben. 😊
Willenbrock
Mirage 2000-rel sikerült átrepülni mind a két párizsi dialadalív alatt 😊

Hypo
Hiaba mondom, hogy szaros UT-t mind fs9 mind fsx ben el kell felejteni, mert tobb a hatrany a mint haszna!

Hypo
😊)))) Valami akkor se stimmel a csiliviliben😊) akkor szolj ah mar wilcoval szallsz le 15-25 fps el😊))))))))))))))))))

Willenbrock
Már feljön a futó,a biztosítópöcök nem volt félrehajtva a behúzókarnál.

Willenbrock
Kösz,tényleg a nézõpont miatt volt,nem gondoltam erre mert más gépnél még nem volt ilyen.Már csak a hidraulika kapcsolót kell megtalálni.

[HUN]FaTaL
Nem a cfg-d szar, hanem szét van tweakelve az fsed scenery és egyéb ügyekben, nem csodálom hogy szétesett😄

Gondolok itt a ge/utx szenvedésedre😄

A végére pedig ez természetes. :-)

Azért én még mindig azt mondom, hogy tegyél fel egy FS9et. :-)

L Viper
Ha publikus a cfg-d, nekem átküldhetnéd, kipróbálnám. Lehet nálam is beválik, vagy találok benne jobb beállításokat.
Trágya? Trágyaaaa???????? 😄 Minden idõk legjobb cfg-jével ellátott FSX-emet nevezted trágyának, ezért átok rád, csiribiri bohóc. 😊 25-30 fps-sel landolok totál full configgal , Level-D-vel 100% traffic mellett Ferihegyen. Csak ennél rosszabb ne legyen. Amúgy biztosan valamit eltweakeltem amire ez a rom Wilco kényes, mert az összes többi gép tökéletesen, hibátlanul fut. Sajnos nem tudok rájönni,hogy mit, de már kaptam helpet, amivel holnap tudok élni, ezért tovább fogok majd küzdeni vele. Érdekes, hogy eddig egyáltalán nem hiányoztak a Wilco gépek, de most,hogy nem mennek, ez idegesít. 😊
[HUN]FaTaL
Simán mûködnek csak a te FSXed egy trágya. 😄 Tegnap kipróbáltam a PICet, az ERJ is megy, FS9 alatt legalábbis biztosan és az airbussal sincs gond.

polluxware
nekem speciell ismerõs😊 és 'makett' a helyes megnevezés😊

Avia, Bilek

akkor kezdtem el makettezni😊

Clidey
Az elsõ képen nem tudom mit kellene látni mint hiba...nekem úgy tûnik egyszerûen túl közel van a fejtámlához a nézõpont ezért a túl közeli poligonokat már nem jeleniti meg az FS engine. Tedd elõrébb, és látni fogod biztos vagyok benne.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Willenbrock
2 kérdésem lenne azokhoz akik ismerik a Mirage-2000-t:
Jól értelmeztem a leírást hogy ez accelerationra lett fejlesztve,és emiatt lehet hibás az ülés megjelenése? (sp2 van fenn)
A másik hogy felszállás után nem tudtam a futót behúzni,biztos a hidraulika rendszer nem mûködik,az alsó képen mutatja is h valami gond van.Azt kérdezném hogy mivel lehet bekapcsolni a hydraulikát,francia szövegekbõl nem érthetõ.

Nahát, senki nem épített itt a híres NDK-s Plasticart kultikus repülõgépmodelljeibõl? 😊 Ugyanis ezek a kegytárgyak a ragasztó, az ezüst festék, a celofán az ablakokra és az orrába nyomandó gyurma, ami arra kellett,hogy ne essen seggre 😊
Clidey
Basszus haddnekelljen már magyarázkodnom mi különbség a két dolog közt...!!! <#szomoru1>

Clidey
<#eljen><#buck><#eljen>

Vissza is.
Clidey
Nekem hálaégnek lángra nem kapott sosem, de a "Tájfun repülõk" c. eposz egyes kockáinak közepére sikerült különbözõ átmérõjû lukakat égetnem... 😄

privát ment

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Amúgy errõl eszébejut valakinek valami? 😊
Semmi nem mûködik. Amikor kiválasztom a gépet megjelenik, pörög-forog, minden ok. Tölteném be a flightot, elkezdi, loading scenery objects, ctd. Ennyi ami történik.. Tudom, utánanéztem, sok usernél megy Win7x64 alatt, soknál azonban nem. Nálam pont nem:. 😞
L Viper
Jaja, rendesen.
Ezt már nem is merem, csak így :-))))))
L Viper
Az más. Az topik idegen hozzászólás, ez meg szimpla OFF
polluxware
deazéé beszól nekem ha fs9-ben megemlítek egy nyüves fsxes gépet..

cöhhh

Cáfolnám a leírtakat, nekem win7 64Bit-es config-om van és minden wilco termék tökéletesen fut rajta. ERJ v2 az egyik kedvencem, szerintem vmit te nem csinálsz jól. Weather radar-tól kezdve HUD -ig minden mûködik benne kifogástalanul.

Ha vmi konkrét dolgot leírnál mi nem mûködik , talán tudnék (nánk) segíteni.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Erre a jelenetre én is emlékszem, kárhozzak el, ha nem ! 😊 Nah, mily meglepõ, mindenki ilyen old fart itt?? Aszittem, csak én. 😊

Hypo: jah, ha már a sok guano add-on nem megy, legalább egy kis nosztalgia. 😊 Amúgy Clidey rendesen elindította a lavinát az ORWO-s beszólásával 😊))))
Hypo
na át mentünk retróba😊)

Willenbrock
Én a Misi mókust szerettem a diafilmekbõl,máig emlékszem egy kemény "horrorjelenetre" mikor Misi egy jelzõtárcsával kitámasztotta a krokodil pofáját mikor az le akarta nyelni 😊

Hypo
<#eljen><#eplus2>

ezt de imádtam 😊

L Viper
Két szatyornyi jó diafilmem volt, már bánom, hogy anno elajándékoztam egy kisgyermekes ismerõsnek.
Az a klasszikus diavetítõm még megvan, oda nem adnám senkinek <#eljen>

Nekem ez is nagy kedvencem volt:

<#vigyor3>
Hypo
Alibaba és a 40 rabló igaz nem HD és nem 3d de ütött😊))

Ez a real classic , ez gyulladt ki nekem a Róka Rudi a Balatonon megtekintése alatt. 😊)))))))))))))))))))))))))))))
Papirzacsi
Ilyenem volt! :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>