Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FShez meg ASE-t használok.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gondolok itt pl. ha készültök valahova piknikezni vagy kirándulni szabadtéri programok stb....
Én néha szoktam (beállítom LHBP, real world weather every 15 minutes,és kicsit körberepülök)
Bár szinte tényleg pontosan azt az idõjárási viszonyokat tükrözi (szél,hõmérséklet,légnyomás) a Jeppesen de a felhõk valahogy lemaradnak.
Vihar is van esõ is van de a felhõ meg alig.
Fõleg most a napokban tapasztaltam mikor nem maradunk felhõ és esõ nélkül szinte egy napot sem országszerte.
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Persze a küldetést azóta sem sikerült megcsinálnom.
but I don't give up...
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak egy kis INFO ha valakit érdekel!
Pár hete megvettem a Flight1-tól az EZdoc camera addont. A Naturalpoint által készitett TrackIR5-ot szerettem volna, de az ára eléggé ellene dolgozott. A kb. 30Euróba kerülõ EZdoc csak töredéke a TrackIR5-nek. A Saitek Yoke POV- gombikájával való nézelõdésemet a VC-ben sohasem találtam még elfogadhatónak sem (laaasssssúúú és dadadarabos). A program installálása után nagyon kellemesen csalódtam, jól kezelhetõ nem agyon bonyolitott. Tetszõlegesen beállitott nézõpontokat rögzithetünk és billentyû ill. Joy gombokat rendelhetünk hozzá. A dolgban az a legszebb, hogy két nézõpont közötti váltásnál nem "teleportál" a camera hanem szépen átsiklik a következõ nézõpontba. Beállitottam ( balra ablakon ki, jobbra ablakon ki, mûszerekre le illetve Overhead-re fel ) nézési pontokat, amiket a Yoke POV-jára állitottam ( Itt jegyezném meg hogy bár a POV 8 állású ebben a programban csak a 4 fõ állását lehet használni ). Így már nem lassú és nem darabos a körbenézés. Ez csak a program egyik fele lenne, mert még további állitási ( sok-sok tekerõ és potméter külön profil a guruláshoz és a repüléshez ) lehetõségünk van a bemutató videókon látható rázó-vibráló effecthez ami a camera nézõpontját befolyásolja ( nézõpontonként külön-külön is lehet állitani ). Ezzel kelti
szimulátorunkat még valóságosabbá. Vannak olyan gépek amikhez benne vannak már camera nézetek ( F1 Cessna Mustang, FS default Ba58 ) A jelenleg is fent lévõ 1.15-ös verzió már cooperatív a TrackIR-el is!
Nem érzékeltem semmi FPS csökkenést a program használata óta!
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Kipróbálom majd, csak most nincs fent FSX, de tervezem feltenni.
Gondolok itt a ge/utx szenvedésedre😄
A végére pedig ez természetes. :-)
Azért én még mindig azt mondom, hogy tegyél fel egy FS9et. :-)
Avia, Bilek
akkor kezdtem el makettezni😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jól értelmeztem a leírást hogy ez accelerationra lett fejlesztve,és emiatt lehet hibás az ülés megjelenése? (sp2 van fenn)
A másik hogy felszállás után nem tudtam a futót behúzni,biztos a hidraulika rendszer nem mûködik,az alsó képen mutatja is h valami gond van.Azt kérdezném hogy mivel lehet bekapcsolni a hydraulikát,francia szövegekbõl nem érthetõ.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Ezt már nem is merem, csak így :-))))))
Ha vmi konkrét dolgot leírnál mi nem mûködik , talán tudnék (nánk) segíteni.
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Hypo: jah, ha már a sok guano add-on nem megy, legalább egy kis nosztalgia. 😊 Amúgy Clidey rendesen elindította a lavinát az ORWO-s beszólásával 😊))))
Az a klasszikus diavetítõm még megvan, oda nem adnám senkinek <#eljen>#eljen>
Nekem ez is nagy kedvencem volt:
<#vigyor3>#vigyor3>