Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
NGX
Minden jót és jó repülést !😊
Körül néztem, de semmi szokatlan nem volt, kivéve amikor megakartam nyitni Total Commanderben is.. Ugyanis a commander már nem találja meg a Fonts mappát, mintha nem is létezne.. Gondolom akkor a fsx-nél is ez lehet a baj, hogy az sem érzékeli.. Na most ilyenkor mit lehet tenni? Lehet W7 miatt van?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért nincs szöveg a játék alatt a menüben nekem? ) A rádiónál sem látni semmit, az opciókat lehet látni és hogy valamire valók, csak nincs semmi szöveg.. Eléggé nehéz boldogulni sokszor, a rádió miatt meg szinte lehetetlen.. Már sokszor újraraktam a játékot, de nem javult azóta sem.. Ezt leszámitva minden funkciója hibátlanul mûködik. Remélem valaki tud valami megoldást.. Elõre is köszönöm!
Olvasnivalo
Kár pedig a DA megcsinálta volna a CRJ FS9es verzióját is.
http://goo.gl/gd6Zi5
egyébként -> sztem csak akkor mutatós ha nagyméretû felhõ texeket pakolod fel, úgy megy azért eszi is a gépet
sok esetben fs9 alatt valhogy jobban hat... nemtom miért
Valakinek van-e már tapasztalata a REX v2-vel? Azon kívül, hogy szép?
( bug, fps csökkenés? Akármi?) Sorozatos szívás után immár xplane-re, fs2004-re is megvettem...mielõtt újra kiadnék majd 10000 Ft-ot, gondoltam megkérdem...
Köszi!
KOHLSMAN DEC
KOHLSMAN INC
KOHLSMAN SET
FSUIPC-ben tuti van ra megoldas, esetleg a keszito foruman meg lehetne kerdezni.

Idézet Mathijs Kok úrtól:
"Release August 1st in download. Sorry. Mea culpa."
Forrás
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
..csak arra lettem volna kíváncsi, hogyan lehet ezt megváltoztatni(ha lehet).
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bár amilyen "faszán" szimulálja a helit az FS tulajdonképp mindegy is... <#beka2>#beka2>

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
LFS World név: Dániel(hunn)
Megvannak<#worship>#worship>
Tudom, hogy a Google a barátom de nem akar segíteni...
Ezért szeretnélek titeket megkérni hogy segítsetek elõkeríteni a Lotus Sim L-39 Albatros Cápeti és Cápali texturákat letölthetõ formában!
Elõre is köszönöm! <#lookaround>#lookaround>
Kép róluk (ha sikerül, de Cápali ott van a banneren is 😄 )

.jpg)