Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kepfeltoxxxxs.hu/view/100609/fsx_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
lesz benne accusim jellegû dolog is! mint a do-27ben volt....
olajszint, biztosítéktábla, egyebek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
mondjuk eloben mentem egyszer igaz nem en vezettem, rakoncatlan kicsit , illetve nehez megfogalmazni nekem nem tunt stabilan repulo eszkoznek😊)) de a kilatas pazar belole fent.
fs9 alatt most nagy kedvenc a DA katana + reality xp múszerekkel kiegészítve...
hát ez jó hír😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
esetleg egy uj install
Letöltöttem az ORBX által készített AU Blue régiót, viszont amikor belépek az FTX centerbe akkor nem jelenik meg az ikonja, így nem tudom kiválasztani, hogy aktív legyen az adott terület. Mi lehet a probléma? Az FS X könyvtárába feltelepíti, mert ott minden megvan.
Várom a segítséget!
Köszi
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Végre egy használható Concorde 😊 és meglepõen FPS barátra sikerült alkotni, nálam jobban fut, mint a hasonló FSX-es repcsik. A rendszerek meg pompásak. A manual-t is sikerült értelmesen megírni, egy ilyen géphez mérten rövid (150 oldal) mégis egyértelmû és lényegretörõ. Akit érdekel a Concorde és SSTSIM-ezett vagy hasonló, annak kötelezõ. 2D mániásoknak: van 2D panel is sõt widescreen változat is 😊 bár a VC jobban sikerült.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"