Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a Turbo Cmelák nagyon tetszik, az An-2-t is letöltöttem, elleszek velük egy darabig. Sajnos én nem értek a textúrázáshoz,átfestéshez. Az a baj, hogy a Photoshop-hoz sem konyítok. :-( A repülést is csak tanulgatom, ahogy ídõm engedi, a saját magam szórakozására. Talán a távoli jövõben, eljutok arra a szintre, hogy felmerészkedjek online is, de ez nem mostanában lesz. :-) Mégegyszer köszönöm mindenki segítségét, szép hétvégét nektek.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hali,

a flightsim.com-on van egy Antonov AN2-es nem próbáltam még ki, de szerintem egy próbát megér. Magyar mezõgazdasági és egyéb magyar festést nem találtam hozzá, de hátha lesz itt egy vállalkozó szellemû és készít egyet-kettõt. 😊

Üdv.

Clidey
Próbáld ki a Turbo Cmelakot is innen! Ennek már semiphotoreal külsõ textúrája van, szerintem már kezd elég szép lenni. A Tomi által linkelt cuccok textúrailag tényleg hagynak némi kívánnivalót maguk után, de ez csak egy jó fotó és némi Photoshop meló függvénye ugyebár... ;-)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Egy igazi fasza textúra sokat tudna dobni rajta, élõben sem egy szép gép, de pont ez a varázsa.. Imádom ezt a robosztus, randa madarat..
polluxware
na jóóó, akkor csak külsõleg kihívásokkal küszködõ modellek<#papakacsint>

CptSAB
<#conf><#ejnye1> Nem Karfinyádó sztájl.. de ez van, és én spec el tudok rugaszkodni a gyengébb graf. kivitelezés mellett.
polluxware
horror

CptSAB
alert
Nálam is XP alatt ha 4GB ram van a gépben, akkor ilyet produkál és sokszor lefagy. Kivettem egy modult maradt benne 3GB, így pedig semmi probléma. De eddig azt hittem az alaplappal van baj, ezek szerint nem egyedi...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Ezt nekem is csinálta 32 bites rendszer alatt win7 nél aztán még jött mellé hogy Run out of memory...
Hiába a 4 giga ram az xp alatt.........fõleg ha 32 bites
Köszönöm!

A BIOS-ban 1,6 az alap, de azt olvastam, hogy ezeknek a memóriáknak kell az 1,8V
Ez bizonyítást is nyert egy linuxos memteszt segítségével, tehát alapnak vehetjük az 1,8V-t...
De köszi!

[HUN]FaTaL
"Egyedül a Hyperx memóriák feszültségét vittem fel 1,8 V-ra..."

Ha alapon van akkor minek? Tedd vissza a gyári értékeire.

http://goo.gl/gd6Zi5

Minden alapon van! Egyedül a Hyperx memóriák feszültségét vittem fel 1,8 V-ra...

alert
Ha tuningolva van a vga vagy a proci azt vedd vissza elõször. Valamikor hiába hûtõd megfelelõen, a tuning miatt akkor is ilyeneket mûvel. Valamikor meg nem. Fura a lelkivilága.

Köszi a segítséget!

Az Everest szerint a GPU diódák 65 fokosak de nem emeli a venti fordszámot...
Mondjuk a proci magok is 60 fokosak és a gyári hûtõje fullon pörög...
Megpróbálom az extra hûtést, köszi!

Happy landings!

alert
Én is erre tippelnék. Saját tapasztalatom szerint az alábbiak okoznak ilyet:

- processzor, vga, memória túlmelegedés > hibáznak.
- processzor, vga vagy memória tuning > hibáznak.

Az FS nagyon allergiás ezekre. Nálam pont a héten volt hasonló ebben a nagy melegben a jelenség ugyanez, csak a fák szálltak el 😊 feltettem egy arctic cooler hûtõt a procira és a jelenség megszûnt. Régebben volt hasonló gondom memóriával szintén nyáron. Azelõtt pedig minimális (néhány Mhz) vga tuning miatt már szintén elszálltak a házak és a fák.

A kártya ventillátora szinte alapon pöcörög, ezért nem erre gyanakszom...

Papirzacsi
Esetleg lehet, hogy túlmelegszik a vidkarid.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Fél óra repülés után a földi objektumok "bábel tornyának" képzelik magukat és enyhén megnyúlnak. Valahogy így:
http://www.seportal.bben.hu/image_upload/viewer.php?file=ojm6mpov2bcvtavi9h6u.png

FSX Acceleration, semmi addon
config:
HD5850
Phenom II x4 965
4GB
XP SP3
Elõre is köszi!
Addigis, jó leszállást mindenkinek!

Köszönöm a segítséget ! 😄
#13194: Nekedis 😉

CptSAB
De ha esetleg megfelel, akkor a Z-37 Cmelak tölthetõ. Jó, tudom nem az öreg Annuska néni, de ha MG gép kell és olyan ami röppen is Magyarországon, akkor talán megteszi. Z-137 is van.
Értem, köszönöm!

Clidey
Tudtommal nincs ilyen.
Zippyo pedig eltûnt az MG topikról már jóideje. De õ nem egy vadiúj modellt csinált, "csak" a Xomer-félét foltozgatta ki.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó Agro An-2-est? Az indexen a "mezõgazdasági repülés" topokon valaki elkezdte a modellt, de sajnos nem tudom, hogy azzal mi lett. :-(

[HUN]FaTaL
Project Airbus A320 + Wizz festés, avsim

wilco pub Airbus Vol 1. + Wzz repaint

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Sziasztok!
Már több napja keresek Flight Simulator X-hez Wizz Air-es skint vagy gépet. Ha tudtok nekem ebben segíteni ,legyetek szívesek. 😊

repvez
Szeretném kérdezni, hogy az alphasim c-17 1.05 -ös javitása fizetös vagy csak annyira el van dugva hogy egyszerüen nem találok letöltö linket hozzá?
ha valakinek megvan elküldhetné amibe a virtual cockpit van .
köszi
Hypo
😊)))))

polluxware
Háá mi nem az??<#idiota>

Hypo
polluxware
egy két dolog érdekel csak belõle szokás szerint😊

polluxware
<#eljen><#worship>

Szia!

Az Ezdok Camerával kapcsolatban a #13016-os hsz-ban írtam az elsõ benyomásokról.

: ))

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

Sziasztok! Kérlek segítsetek!

Telepíteni szeretném az FSX et, de 99% nál kiírja, hogy Error 1722 hiba van a Windows Installer Package részben!

Mi a megoldás kérlek segítsetek!!!!!

Köszönöm
Hypo
Hali en hasznaltam ( most epp nincs fsx fent meg nem volt erom ujra rakni)

az itt talalhato kepek amik fsx bol valok azok mind FEX et mutatjak

polluxware
két kérdés:

Flight env X-et használ valaki? ha igen akkor pár screenshotot tudna dobni? amolyan valós, normál, nem eyecandy jellegût...

EZdok Camera-val vannak tapasztalatok?

Nagyon szpen köszönöm Daniele a torrentet <#worship>
Hát igen, néhány példa a mai fiatalság köreibõl, akiknél a szülõi nevelés nem létezett.
gman906
Azért abban megegyezhetünk, hogy aki csak ezzel tudja elfoglalni magát, ott már nincsenek otthon.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

A piros lézer még csak hagyjál, azzal azért elég nehéz megvakítani valakit. A zöld már egy fokkal rosszabb, rövidebb hullámhossz, így ezzel már akár meg is lehet véglegesen vakítani az embert. A kék lézerrõl akkor ne is beszéljünk...
Kíváncsi vagyok ha ö utazna egy ilyen gépen akkor mit szólna ahhoz ha a pilóta szemébe világítanának ! Amúgy elég erõs lézer lehetett ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

[HUN]FaTaL
Én nem javaslom, mert úgyis leszarják, de legalább a rágépelt szöveg olvashatatlan lesz. 😄

Clidey
Javaslom a felirat pirosra - vagy legalábbis valami élénkebb verzióra - cserélését, hogy az értelmi fogyatékosok és gyengénlátók is észrevegyék.

polluxware
õ a jogtisztát akarja letölteni..<#whatever>

m814
Látom te is a gyorsabban írók, mint olvasók táborában tolod.
Van itt az üzenet ablakban egy mondat,majd kukkold meg.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hali, anyi lenne a krésem h torrenttel hol tudnám letölteni a teljes verziót.