Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Sajnos nincs hozzá megfelelõ szegecses layer mint az L-39 eshez.
Nehéz ügy...
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
és tájakkal
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Elindítom, kiválasztom az idõjárást surprise-ra majd elindítom. Fly now. a probléma most kezdõdik, Loading weather engine megjelenik,a játék elindul majd a következõ hibaüzenet. Ha nem tettem fel a REX 2-õt akkor is. A felirat ami megjelenik, a hibaüzenet elküldésérõl szól. Valamit nem vettem figyelembe? vagy állítani kell? a gépem bírná. Segítségeteket elõre is köszönöm
Lenne egy kérdésem,hátha tud valaki segíteni...Manta mm063-as joystickom van,azzal próbálom írányítani a gépeket,nem nagy szám de idõvel be szeretnék fektetni egy komolyabba..a kérdés,mit kellene ahhoz átállitanom hogy a "tekerõgombbal" tudjam kezelni a "gázt"..Erre gondolok:
Köszönöm elõre is ha tudtok segíteni!
- Ilyen beállításokkal inkább FS9, legalább így néz ki, viszont több az FPS, nagy reptereken mehet a traffic, meg minden.
- Viszont:
látszik, hogy VFRnél van benne még potenciál, tehát ilyen célra feljebb lehet venni a grafikát, és akkor szebb mint az FS9.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A konfig:
e8400 @ 3.6 Ghz
3gb ddrII 800Mhz ram
ati 4850 512mb
felbontás HD (1920 x 1080)
Az eredményt az adott konfigon nem mondanám rossznak. Nagygépes Heavy Traffic repkedésre nem annyira praktikus szép megjelenítés mellett, de amúgy tûrhetõ. Minden csak beállítás kérdése.
FSX beállítások: Klikk ide
Képek:
FSX_Aerosoft-Budapest-Default_A320_VC
FSX_Aerosoft-ManhattanX-Default_C172SP_VC
FSX_Flytampa-Grenadines_Carenado-Seneca_VC
FSX_Flytampa-Grenadines_Carenado-Seneca_VC_2
FSX_Flytampa-HongKong-Carenado-Seneca_VC
FSX_Flytampa-HongKong-Carenado-Seneca_VC_Night
FSX_Flytampa-HongKong-Default_B747_Exterior
FSX_Flytampa-HongKong-Default_B747_Exterior_MyTraffix2010_60%
FSX_Friday_Harbor_Ariane_B737_VC
FSX_Friday_Harbor_Default_B737_VC
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_Approach_Default_B747_2D
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_Approach_Default_B747_VC
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_Approach_PMDG-747X_2D
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_Approach_PMDG-747X_VC
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_Approach_PMDG-747X_VC_MyTraffic2010_60%
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_Default_B747_2D
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_Default_B747_VC
FSX_FSDreamTeam-Las-Vegas_PMDG-747X_VC_MyTraffic2010_60%
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Sikerült beletennem a 2004 es Alphasim MIG-23 ast fsx-be és az lenne a kérdésem hogy létezik e hozzá magyar festés vagy magamnak kell megcsinálnom és hogy van e esetleg annál jobb letölthetõ 23-as.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
http://www.dirtyvisions.org
foleg ha par szep kieg van fs9 alatt😊
egyebkent egy dolgot erdemes szem elott tartani, mas beallitasokal repulok vfr-t erdok hegyek kozott, mas beallitasal repulok varosok felett, es mas beallitassal nyomom nagy gepeken. Mert mindegyiknel mas es mas a szempont, nem hiszek egy altalanos konfigban ami mindenre jo, persze regebbi hardwarerol van szo en se i7 el repulok aztan meg is elvezem, persze bonyolult kiegeszitovel plusz add on repteren nagy ai forgalomnal hat kerem ott kompromisszumokat kell kotni maskepp nem fog menni ( en az egyszerubb utat valasztottam, amikor erre van igenyem akkor fs9 el nyomom😊))
VGA, tok nem szamit egy kozepes karival boven megkapod amit akarsz, DE nem art figyelni AA gondokra ( szerintem NVIDA esetleg ebbol a szempontbol jobb valasztas ha csak fsx ezik az ember)
CPU az I3 szerintem felejtos, az a parasztvaitasos szeria az inteltol, egy negyed annyiba kerulo 4 magos is megeszi. de hogy siman menjen minden es a jovore is gondol az emebr az i5 de inkabb I7 a jo valasztas, vagy par kompromisszum es a regebbi cpukal is el lehet erni szep eredmenyt.
RAM: szerintem abbol sosincs eleg😊
HDD: ez nagyon is fontos resze, mindenkepp kulon fizikai vinyora erdemes rakni fsx et es az op rendszert egy masikra, szoval nem particiora hanem kulon vinyora. SSD-k jo csak rohadt draga.
MONITOR: szerintem csak is Wide es minel nagyobb annal jobb😊) FSXen ugy is legtobb esetben a vc ben van az ember
JOYSTICK: izlesek es pofonok, x52, proflight jokes plus pedal, vagy csak egy sima kis joystick is megfelelhet.
Az orbx kiegészítõnél mennyi az FPS -ed fullra felhúzva?
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Próbáltam már sokszor beállítani az FSX-et a konfigomon, de sajnos mindig uninstall lett a vége az alacsony fps miatt. Átolvastam néhány írást a témában, próbáltam azok szerint beállítani az FSX-et, de nem igazán sikerült. Felteszem a kérdést tehát;
Van esély élvezhetõ fps mellett FSX-et futtatni a gépemen?
Konfigom: E8400 (3,7 GHz), 2 Gb RAM, GTS250 1Gb oc. Lényeg, hogy a grafika az FS9 szintje felett legyen és nagyobb reptereket, gépeket is tudjak használni.
A válaszokat elõre is köszönöm és bocsánat ezért a "közhely" kérdésért, csak nem találtam még számomra egyértelmû információt a konfigomra vonatkozóan.
Viszont késõbb akár i5-öt, vagy gyengébb i7-et is tudok majd venni hozzá, de ez valószínûleg késõbb lesz. Nekem tényleg nem az a fontos hogy maximum grafikán DX10-en futassak egy szimulátort, mert lehet hogy szebb, de az élethûségtõl még messze áll, inkább az, hogy a repülõgépekkel tudjak realisztikusan mozogni. Ha gáz, akkor maradok a 2004-nél, az valószínûleg futni fog rajta szépen.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Szia!
Amennyiben megfelelõ konfiguráció van, csodás az X, szerintem veri a 9 verziót minden tekintetben. Ha gondolod akkor megnézheted nálam, hogy az Én konfigommal mit tud. Egyébként végig olvastam sok száz hozzászólást, de a gépigénnyel kapcsolatosan érdemit kimondottan nem találtam. Javaslom nézz a youtubon videókat, ott leírják, hogy az adott minõséget milyen teljesítménnyel érték el.
Pl:
videó1
Udv Zoli,
Én is egy kérdéssel fordulok felétek, bár gondolom, már nem szívesen válaszolgattok ezekre a már milliószor felvetett kérdésekre. Igen, a gépigényrõl lenne szó, ismét. Olvastam a FAQ-t, de a helyzet az hogy erre nem ad választ, régi egy kicsit hozzá. Rengeteg videót néztem itt-ott, bár nem igazán találtam nekem megfelelõt. Sajnos az elõzõ gépemhez nem tudok viszonyítani, mivel ez egy 478-as Pentium 4, ami hát nem igazán futtatja az FS-t (mármint az X-et). Tehát a kérdés az, hogy szerintetek ezen a konfigon hogy futna?
Intel Core i3 530 2.93 Ghz
2 GB 1333 Mhz DDR3 RAM
Gigabyte GT 220 1GB DDR3 videokari
A helyzet az, hogy nem szeretnék továbbra is 10-15 fps-sel repkedni, mert hát így élvezhetetlen a játék. Az FSX grafikában eléggé ott van, és ami még fontosabb, hogy a környezetet is elég jól megcsinálák (gondolok itt a földi kiszolgálásra, ami itt már beépített, a forgalomra az utakon, állatok, stb.) és ezek az élményen sokat dobnak. Bár nem tudom hogy az alap repülõk mennyire vannak kidolgozva (sokkal szebbek mint az FS9-ben, de én szimulátort szeretnék inkább) kérdés, hogy milyen szintû pluszra van szükség egy realisztikus szimulátor eléréséhez. (a scenery az alap) Nem tudom hogy a konfig komolyabb gépekkel, környezettel mit tudna kezdeni, és ugyan jó lenne egy szebb szimulátor, ha itt is csak 15 fps-t érne el, már nem éri meg váltani. Tehát a másik kérdésem az lenne, hogy érdemes-e váltani X-re, vagy annyival nem nyújt többet mint szimulátor?
Remélem nem haragszotok hogy 4 órával hhelikopter kérdése után én is felhozom ezt a témát. Válaszotok elõre is köszönöm!
Sajnos nem a beállításokkal van a baj, az ORBX által készített fotoreal mash használom, ami csodás ugyanakkor zabálja a gépet. A processzor teljesítménye a lényeges vagy a memória?
Ui: tudom, hogy mindkettõ számít, de a 3D elemek szempontjából kérdezem, mert helivel repkedek csak, és az lenne jó ha felhúzhatnám a tereptárgyakat maxra.
Lenne pár kérdésem, jelenleg a konfigom egy Intel Core i5 i5-750 2,66 Quad Core + 4 GB RAM + NVIDIA GTS250 1 GB 256 bit DDR3.
A konfig nem rossz 30 FPS hegyes vidéken majdnem csutkára felhúzva, csodás táj. Nagyvárosba persze fos az FPS (14) bár ott nem is szeretek repkedni.
A kérdésem az lenne, hogyha beleteszek egy Intel Core i7-870 2,93GHz S1366 BOX Procit valamint + 4 GB ramot mellyel összesen 8 GB lesz benne mennyivel fog javulni a helyzet?
Van egy olyan problémám is, hogy a boltba azt mondták az operációs rendszerek 4 GB felett nem látják a ramot, ez igaz? – Mert néztem jó néhány videómegosztó portálon FS X videót, ahol 12 GB Ram volt a gépbe , nem értem akkor…. -
Szóval, elõször is ehhez a konfighoz 64 bites win7-t javasolnék, az XP már nem ilyen gépekre való. Kapásból nem is kezeli az összesen 5GB ramodat...
Mielõtt hûtésre pénzt költesz, fixáld manuálisan mondjuk 50%-ra a vga hûtését, és teszteld úgy. Az ilyen jellegû hibák, általában vram gyanúsak...
Hogy ne offoljuk szét a topikot, írj privátot, vagy egyeztessünk idõpontot, és arma ts-n szívesen segítek... 😉
www.smart-bus.hu