Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FSX settingjében ahol beállitod a left ill right toe-t ott van mellette a reverse kocka na azt pipáld be mind a két pedálnál és akkor már nem fog beragadni...😉
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
Segítsetek!Hogy a fenébe lehet beállítani a saitek pedálján a toe-t, hogy jól is mûködjön?
Már össze-vissza állítgattam mindent de a fék állandóan beragad. 😞
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Máma Baja felé útban a szegedi reptéren láttam egy Piper Seneca-t!!!! iszonyat nagy gép.... nagyobb mint az An-2es
mostanság más cégek is rákaptak erre az ultralight témára... csomesz gép készül ilyen témában
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ez pedig egy eredetileg FSX-re fejlesztett Z-142. Van különbség.
Az X-hez készülõrõl pedig kérdezzétek bátran Clidey mestert,nála aligha találunk illetékesebbet.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
http://www.fs2000.org/index.php/downloads/aircraft/doc_details/5791--fsx-zlin-z-142
azért forog tovább, mert a sugárhajtómûvek sokezer fordulattal pörgõ lapátjai olyan közel vannak az õket körülölelõ fémköpenyhez, hogy egy cigi is alig férne közéjük. ez azért kell, hogy minél kisebb legyen az a rés, ahol a levegõ nem a lapátokat forgatva áramlik. ezért van az hogy a földön várakozó gépek kikapcsolt turbináit már a legkisebb szembeszél is lassan körbeforgatja.
az hogy leállítás után mért forog olyan sokáig ettõl is függ de inkább a hajtómû felépítése miatt van. ugyanis az elsõ és a hátsó lapátkoszorú is egyazon tengelyen van. az elsõ, a kompresszor átnyomja a szûkületen a levegõt, amely kitágul, hátrafelé távozik, közben meghajtja a hátsó lapátkoszorút, a turbinát. a turbina megforgatja a kompresszort, így segíti a következõ adag levegõ összenyomását, és a történet kezdõdik elõrõl.
*amit forogni látsz
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
AAL B777 hajtómûcsere
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
mindenkit szeretettel várunk.
szokozt vegyetek ki p es f betu kozul.
http://kep feltoltes.hu/view/100629/telepites_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tudnátok ajánlani egy jó Malévos skint egy 737-esre? Töltöttem le egy ingyenes verziót, de az nem igazán mûködik tökéletesen.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
is
havernak amd phenom x4-je vagy dx11es 5700ja és mégis simán fut csont maxon ennyi
meg nekemis simán megy nemkell a duma