Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aszem uninstall es egyenkent csekkolom addonokot. Az problemat jelent, ha mondjuk GEX USA majd utana REX 2 tolom fel es kesobb mondjuk Asutria X stb?
Ha uninstallalom win 7 alol bar nem ertem miert nincs a feltelepitett programok kozott fsx sohasem, akkor registry is ki kell takaritanom majd?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Olyannal esetleg vki talalkozott mar,h fps ugral 8 -38 kozott..
Probaltam mar fps limiterrel, siman jatekon belul is ,de vmiert iszonyatosan akad es a kep szetcsuszik, de nagyon foldbol kijonnek ilyen fekete csikok, mikor forgatom a kamerat kulso nezetben?!
Copied from Phil Taylor's weblog (Phil is Lead PM at MS's ACES Studios):
RTM: 10.0.60905
SP1: 10.0.61355 (Russian: 10.0.61357)
SP2: 10.0.61472
XPack: 10.0.61637
You can check this by bringing up the About dialog box from the Help menu.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A krekk meg szar, szóval van értelme az eredetit megvenni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Felraktam a játékot és indításnál ez fogadott:
Tudja valaki hogy mi a probléma? és hogy lehet ezt orvosolni?
Clidey kellesz még kép?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Információk > { 9527A496 - 5DF9 - 412A - ADC7 - 168BA5379CA6 } Ezt kell törölni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy most az USA-ban repkedek mindenféle modern dolog, mint pl. Gyépées, rádiónavigáció és egyebek nélkül, csak angolosan kifejezve a pilotage, dead reckoning technikákat alkalmazva.😊 Néha igazi kihívás így lerepülni ~1000km-t. Ajánlom mindenkinek ,hogy próbálja ki!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
vörkinprogresssszzzz.....