Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Elnezest kerek!

Aszem uninstall es egyenkent csekkolom addonokot. Az problemat jelent, ha mondjuk GEX USA majd utana REX 2 tolom fel es kesobb mondjuk Asutria X stb?

én is most feltettem az sp2-t, valamivel realisztikusabb lett az átesés meg az oldalkormány a levegõben. a harmadik amit vagy 10 iskolakör után észrevettem az az hogy nem jó a zlin 142-es, abszolút nem lehet kilátni. az fsx-es 142-es kompatibilis lesz az sp2-vel?

Hypo
Ki am de rendesen, 😊 maskor tessek olvasni itt kapom magam hogy rohanok segitek erre nem talalod 😊)))))

Ombika
De en konyvtarba kerestem nem jatekon belul.

Ha uninstallalom win 7 alol bar nem ertem miert nincs a feltelepitett programok kozott fsx sohasem, akkor registry is ki kell takaritanom majd?

Papirzacsi
Pedig Hypo le is írta.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ombika
Hogy erre nem gondoltam! SP2: 10.0.61472 😊

Papirzacsi
Oda van írva! Help menü, azon belül About. Ahogy minden programnál.<#idiota>

Hypo
vga hardware vagy driver gond

Ombika
Nem igazan talaltam ilyet. 😞

Olyannal esetleg vki talalkozott mar,h fps ugral 8 -38 kozott..
Probaltam mar fps limiterrel, siman jatekon belul is ,de vmiert iszonyatosan akad es a kep szetcsuszik, de nagyon foldbol kijonnek ilyen fekete csikok, mikor forgatom a kamerat kulso nezetben?!

[HUN]FaTaL
Lehet vele gáz mert sok addon kérdezi hogy milyen verziód van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
fsx ben kene lennie valami install log vagy update txt nek ahmibol meg lehet nezni
Copied from Phil Taylor's weblog (Phil is Lead PM at MS's ACES Studios):

RTM: 10.0.60905
SP1: 10.0.61355 (Russian: 10.0.61357)
SP2: 10.0.61472
XPack: 10.0.61637

You can check this by bringing up the About dialog box from the Help menu.

Ombika
De a lenyeg,az lenne, h meglehet e nezni vhol,h eppen most mi van fennt, mert akkor nem folytatom az addonok telepiteset tovabb aztan rex stb, mivel jopar orat bukni egesszel!!

ha az adott add-on nem kompatibilis vele, akkor lehet baj, valószínû nem fog (jól) mûködni. de az add-onok operations manualjaiba bele van írva hogy szereti e az SP2-t.

Ombika
Nos ez a bajom,h nem emlekszem ra es az gaz e ,ha mar fel van rakva sok egyeb addon es akkor tolom csak ra?!

ha te magad nem telepítetted fel, nem valószínû hogy fent van.

Ombika
Hol tudom megnezni fsx alatt, hogy nekem sp2 fennt van e?

DJKonya
Rendben meg fogom próbálni, köszi skacok a segítséget!<#smile>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hypo
hat akkor uninstall meg registrybol kitorolni es a tobbi majd ujrainstall elotte azert netframework legyen fent

LeonSilver
FSXInstall.log a pontos neve.
A krekk meg szar, szóval van értelme az eredetit megvenni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DJKonya
Hát ez most crackelt mert ki akarom/akartam próbálni. De így sok értelme lenne megvenni is. És nincs "FSXInstall.txt" fájlom.

Clidey
Köszi ezek már jók lesznek! 😉 Ha esetleg valami még kell, szólok!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ha már elsõ indításnál ezt csinálja, nem sokat tehetsz. crackelve van? illetve van egy olyan fájl az FSX mappában, hogy FSXInstall.txt. az mit ír?

Hypo
😊) akkor nyomjal arra, a lenyeg a scenerynek van egy scenery es texture foldere azt a kettot masold be az fsx addon scenery folderjebe majd fsx en belul a scewnerynel add hozza ergo kivalasztod ahova raktad pl: hawai es azon belul a ket folder es ok, win 7 nel a jogosultsagra kell figyelni

DJKonya
Sziasztok!
Felraktam a játékot és indításnál ez fogadott:

Tudja valaki hogy mi a probléma? és hogy lehet ezt orvosolni?

helyesbítek, volt már rá példa. most is az ANT köröz 😊
Clidey kellesz még kép?

Srácok.Ezt sikerült már valakinek feltenni?Ha igen elmondaná valaki, hogy hoygan?Nekem a leírás szerint nem igazán akar sikerülni.Például eleve az, hogy nekem az FSX-ben nincs Add Scenery csak olyan, hogy Add area.. 😞

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

kössz. ismerõs a típus, az EC-ISV-bõl szoktak ugrálni errefelé 😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

ööö milyen gép is ez? :-)

[HUN]FaTaL
Aerosoft Amsterdam Schiphol X released

L Viper
Mi is kössz a riportot Sanyo :-)
<#vigyor3><#eljen>
Hypo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

exTrem
Tibi bácsi ezt is elintézte <#awink><#vigyor2>

Sanyo
Sziasztok! Ezt a fórumot csak olvasni szoktam, a Zlin képeket látva érdekelni kezdett a dolog. 😊 Clidey volt olyan kedves, hogy válaszolt a kérdéseimre. Köszönöm!

www.pcpilot.hu

exTrem
http elõtagot véletlenül töröltem, mertem azt hinni, hogy anélkül is behozza 😊

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

exTrem
Aki még nem látta, van pár újdonság meg infó az ariane oldalán 😊 link

gaspen
Üdv !
vörkinprogresssszzzz.....

Hypo
Nem tudsz hozzá egy linket, mert én nem találom az MS support oldalán?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

:-( Így sem jó, most a telepítés áll le! Feladom!

Hypo
illetve az MS nek van egy apro progija ami removeolja az instalshileld be rakott dolgot MS support oldalon fent vsn

[HUN]FaTaL
Ezért kell elõbb a windowsal pucolni, nem 3rd party programmal 😊

Nem! Uninstall volt, ráadásul "Your Uninstaller2-el ami a registryt is tisztítja. De még ezután is találtam FSX-re utaló kulcsokat a registry-ben. Sikerült végül megtalálni, a problémkát. Találtam egy rejtett fájl a C : \ Program Files > InstallShield Installation
Információk > { 9527A496 - 5DF9 - 412A - ADC7 - 168BA5379CA6 } Ezt kell törölni.

[HUN]FaTaL
Registrybõl törölgess mindent ami FSX ha a programok telepítése/törlésénél már nem tudod uninstallálni, gondolom shift+dellel törölted a játékot az uninstall helyett.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Próbálnám feltelepíteni az FSX-et, de a telepítés indulásánál, "repair" és "remove" lehetõséget kínálja. Egyik megoldással sem indul, mert valahonnan törölnöm kellene régebbi összetevõket. ??? Gondolom. Már mindent kitakarítottam, mégsem megy.

Hypo
Ha mar ennel tartunk, nem reg neztem meg az Amelie cimu filmet a hires repulo norol, es utana jartam ugye fs9 ben alapbol vna ket kuldetes o vele, de le lehet tolteni a foldkoruli utazasat minden infoval az electra gepet is amivel o ment free, es az utolso leget le lehet repulni az akkori idojaras szerint es hat a regi modon megtalalni azt a pici szigetet ami neki ugye nem sikerult. Ajanlom mindenkinek, az electra csomagban nagyon jo tutorialok vannak a csillagok alapjan valo navigacio es egyeb nyalanksagok, feludules a gsp es glasscockpitek utan.

tudtál vmire menni a képekkel?

Papirzacsi
Nagyon jó kis cucc, egyetlen óriási hibájának az eddigi tapasztalatok alapján azt rónám fel, hogy nem lehet sétálni a gépen, pedig annál kevés feelingesebb dolgot tudnék elképzelni. Illetve még annyi, hogy folyton csúszik fordulóban. Kis sebességnél 30 fokos bedöntéssel már nem is igen lehet kompenzálni.

Amúgy most az USA-ban repkedek mindenféle modern dolog, mint pl. Gyépées, rádiónavigáció és egyebek nélkül, csak angolosan kifejezve a pilotage, dead reckoning technikákat alkalmazva.😊 Néha igazi kihívás így lerepülni ~1000km-t. Ajánlom mindenkinek ,hogy próbálja ki!

Hypo
😊) Jo kis cucc lett nezegettem a videokat, mondjuk kar hogy a kulonbozo ablakokat meghagytak ugyan olyanra mint a az eddig kiadottaknal kicsit pimpelhettek volna, de maga a gep meg a funkciok nagyon jonak tunnek.