Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amúgy az a múltkori eset sem motorhiba volt. 😊
Azonban elõzõ hozzászólásomban inkább a mechanikai hibákra/vészhelyzetekre gondoltam: beékelõdik a kormány, szétakad/eltörik a tolórúd, kikönyököl a hajtókar a blokkból stb. Ilyenek is elõfordulhatnak habár az esély rájuk elenyészõ, ez tény. De ezért mondtam hogy gondold át mégegyszer; ha baj van, sok esetben nincs idõ/mód emelkedni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://www.avsimrus.com/f/fsx-aircrafts-79/ah-2-13718.html?action=download&hl=
vagy
http://retroairclub.jatekoldal.net/an-2t_ha-anp.zip
vagy
http://retroairclub.jatekoldal.net/An2_FS9.zip
Elõre is köszönöm szépen!
(kis ember)
Talmával is jó kibacctak amikor beszüntették a pálya építést itt MO-n....
de a célba recskázás meg a véghbélázás az sport esemény....
emberek MO-n élünk
<#taps>#taps>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ezt azért gondold végig még egyszer.
amúgy meg az ilyen sport, akárhol tartják, valamennyire veszélyes, a jellegébõl adódóan. tény hogy nem a legjobbak a feltételek pesten, na de ha annyi évig nem volt baj hogy veszélyes, most hirtelen miért lett az?
Azt viszont baromira sajnálom, hogy semmilyen repülõ versenyrõl vitorlázó, rally soha egy nyomorúlt 1-2 órás összefoglalót sehol sem nyomnak le. Az aug.20-i légiparádé is tévében bagatel közvetítés, élõben meg azért kell szurkolni hogy lesz-e egyáltalán.
Szoval otthon is halkabban szimulatorozni, es minden felszallas elott a nemzeti egyutszaras nyilatkozatat hangossan felolvasni a check listek elott.
Nekem a wiuderbah mellett ott log a cessnaban VikiKIng is o vigyaz a penzere en meg ra😊
Jó pár éve használom tudom, hogy FS9 és nem FS2009.
FSX = Microsoft Flight Simulator X
Ja, most nézem, új reg vagy.
De azért kösz az okítást. <#wave>#wave>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
az FSX-tõ nincs újabb verzió, az meg emlékeim szerint 2006 környékén jött ki. az FS9-re gondolsz? mert az azért kilenc mert a 9ik FS verzió. az FSX X-je pedig a római 10-re utal. gondolom.
én ma reggel is zlin motorhangra ébredtem, tegnap is, ha az idõ nem szól közbe holnap is arra fogok. mégsem zavar. még az sem hogy a kert végében gyakorolják a kényszerleszállást, aki látott már ilyet tudja milyen alacsonyan. aztán fullgáz és el a házak fölött.
a forma1 meg a másik. én szeretem engem nem zavar na de amikor elrajtolnak. finoman szólva is hangos. egy airshowtól hangosabb.
<#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
ha azt mondják hogy nehéz logisztikailag, vagy nincs elég hely... ezt még megérteném.... de ilye suttyó indok
szuntessek be a forma 1 et is es csak a 800 meteres mamuszba futas maradjon mint közösségi élmény
hogy az úristenbe van ez?
a kkkkkkkkkkkkkkkkkkába mindennel
ki sem mondom mire gondolok<#kuss>#kuss>
ha jövõre baján is betiltják a motorcsónak versenyeket zajártalom címén.. akkor itt vér fog folyni<#violent>#violent>
De 6 évig ez nem volt baj, csak most. Inkább olyan szaga van a dolognak, hogy vki nem kapta meg azt a pénzt, amit várt volna az engedélyért cserébe.