Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az OIUTY mióta ugyanannyi karakter mint a YNAU???? A kötõjel elõtti karakter(ek) nem számítandók bele, mivel azok a nemzeti hovatartozást jelölik!!
Elárulok egy titkot: magyarországon nem létezik olyan hogy "alap" lajstrom, az azonosítókat kategóriánként osszák ki. Elfogadottak a következõ lajstromjelformák:
HA-ZZZ
Ha csak betû, akkor "A"- és e feletti kategóriás repülõgépek az ûrrepülõig bezárólag. Ha csak szám, akkor hõlégballon.
HA-ZZZZ
Ha csak betû, akkor UL repülõgép mellyel kereskedelmi tevékenység IS folytatható. Ha csak szám, akkor vitorlázógép.
X-XX és X-XXX és XX-XX
Csak számjegyekbõl állhat, és kereskedelmi tevékenységet NEM végzõ UL légijármûvek kapják.
A lajstromjel-fajtákon belül is vannak még szabályok, melyekre most nem térek ki.
Franciaországban (és még pár országban) egy betûvel jelölik az országot, majd MINDEN esetben további négy betûvel variálnak, még a vitorlázógépek esetében is (tehát ott sem számokat alkalmaznak az F- után) Ebbõl adódóan semmilyen alapon nem jöhetne semmi sem még pluszban a 4 betû után! Ezért mondtam hogy sok picit a betû, és hogy te meg faszságokat beszélsz.
Ehhez tartsd magad.
Befejeztem a témát.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
<#nezze>#nezze>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Bizonyára hallottatok már az AS Diamond Katana 4x -rõl...
a lényeg hogy én valmi teljesen új fejlesztõ gárdára gondoltam, aztán a régi fs9es A1 kézikönyveiben utána olvasva -> Marcel Felde csinálta azt is ezzel a Metzger gyerekkel karöltve (air file)
magyar a Digital Aviation oszlopos tagjairól van szó
a lusszpoén pedig hogy a következõ project a Pilatus PC-6 lesz, amolya DA féle "accusim"-el fûszerezve
azért reménykedem.. habár ezt már kábé a C185F óta ismételgetem😉
Kicsit sok a betû a lajstromjelben, nem? 😄DD
Menyi kellene még ennek a játéknak ? Vagy én csinálok valamit rosszul ?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Trimelest pontosan milyen cimszo alatt keressem, mert joyra akarnam raprogramozni, de a buttonsnal igy nem talalom? <#worship>#worship>
Sorry az OFF-ért! (Teleszpemmelem az összes szimes topikot ...)
Eladóvá vált egy Saitek X52 Pro és Saitek Rudder pedál!
Képek és részletek priviben!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tudnátok segíteni, hogy a Cessna 0-2A Skymaster típusról létezik jó minõségû addon?
A válaszokat elõre is köszönöm! 😊
Papa
Legalább az érdeklõdési körünk hasonló. <#wow1>#wow1>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mostanában nem jelent meg valamilyen repülõgép ami igényes, lehetõleg kisgép / légcsavaros .Mondjuk valamilyen cessna, de lehet más típus is ?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Vagy esetleg ha manapság kijött valami modern harci szimuláció...ezzel sem vagyok tisztában.
Jelenleg a falcon 4.-át próbálom.
Aki egyébként nem hallott még a RoF= Rise of Flight - ról vessen rá egy pillantást...kevesen vagyunk.
Válaszokat megköszönném
Nem tudja valaki veletlenul hogy ez milyen tipusu monitor lehet??

Üdv mindenkinek!
\"A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerű\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"
http://www.icarusgold.com/FS/viewpage.php?page_id=8
De az eredeti témához visszatérve, az egyetlen épeszû érv a verseny ellen egy baleset (relatív) magas kockázata lenne, nem pedig egy siránkozó hozzánemértõ, hangját fontoskodásból hallató barom által véleményezett probléma, ami inkább tûnik politikai (értsd anyagi) indoknak, mint szakmainak.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Habár már sosem fogjuk megtudni, de van rá egy fogadásom hogy idén is maradtak volna a jobbra emelkedõ fordulónál, ergo a kisebb baleseti kockázatnál. 😊 A pálya többi pontján meg nagyjából párhuzamosan repülnek a nézõsereggel úgyhogy ott ez az áteséses veszély megintcsak minimális.