Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Azé me sunázná😊

polluxware
jáájjj istállom , há mííír vágy ilyen feszült?

Clidey
omg ne legyél már ennyire sötét bazmeg!
Az OIUTY mióta ugyanannyi karakter mint a YNAU???? A kötõjel elõtti karakter(ek) nem számítandók bele, mivel azok a nemzeti hovatartozást jelölik!!
Elárulok egy titkot: magyarországon nem létezik olyan hogy "alap" lajstrom, az azonosítókat kategóriánként osszák ki. Elfogadottak a következõ lajstromjelformák:

HA-ZZZ
Ha csak betû, akkor "A"- és e feletti kategóriás repülõgépek az ûrrepülõig bezárólag. Ha csak szám, akkor hõlégballon.

HA-ZZZZ
Ha csak betû, akkor UL repülõgép mellyel kereskedelmi tevékenység IS folytatható. Ha csak szám, akkor vitorlázógép.

X-XX és X-XXX és XX-XX
Csak számjegyekbõl állhat, és kereskedelmi tevékenységet NEM végzõ UL légijármûvek kapják.

A lajstromjel-fajtákon belül is vannak még szabályok, melyekre most nem térek ki.

Franciaországban (és még pár országban) egy betûvel jelölik az országot, majd MINDEN esetben további négy betûvel variálnak, még a vitorlázógépek esetében is (tehát ott sem számokat alkalmaznak az F- után) Ebbõl adódóan semmilyen alapon nem jöhetne semmi sem még pluszban a 4 betû után! Ezért mondtam hogy sok picit a betû, és hogy te meg faszságokat beszélsz.

Ehhez tartsd magad.

Befejeztem a témát.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

m814
AVSIM.RU ha ott nincs statik MI, akkor nincs.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy nem tud valaki mi-8 és mi-24 modelleket amit le lehet töltenia szolnoki vegyes zászlóaj légi bázist csinálom!Természetesen ha kész közzé teszem! Ha valaki tud ilyen modelleket az kérem jelezze,vagy linkelje be!Kersgéltem sok oldalon,ami már txturás,de mind fizetös,vagy nem lehet letölteni! Elöre is köszönöm!
mármint az hülyeség, hogy az F-OIUTY ugyanannyi karakterbõl áll mint a HA-YNAU? ejjj...😄

Clidey
Bazz, ne vitázz hanem olvass már utána! Amit itt mondasz az totál hülyeség!

<#nezze>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
+magyarán

😉

polluxware
egy kis plussz infó!

Bizonyára hallottatok már az AS Diamond Katana 4x -rõl...

a lényeg hogy én valmi teljesen új fejlesztõ gárdára gondoltam, aztán a régi fs9es A1 kézikönyveiben utána olvasva -> Marcel Felde csinálta azt is ezzel a Metzger gyerekkel karöltve (air file)

magyar a Digital Aviation oszlopos tagjairól van szó

a lusszpoén pedig hogy a következõ project a Pilatus PC-6 lesz, amolya DA féle "accusim"-el fûszerezve

polluxware
carenado-val mindig ez a szitu... felizgatják az embert a screenshotok.. aztán meg jön "realitás"

azért reménykedem.. habár ezt már kábé a C185F óta ismételgetem😉

persze, hogy szabályosak, de a magyar ,,alap" lajstrom az HA-xxx. a francia pedig F-xxxx. ha a magyarhoz jöhet egy plusz karakter ilyen alapon a franciához is jöhetne. vagy nem?

biztos ez? nem emlékszem hogy ne tudnék 6ig elszámolni de ezek szerint lehet. 😄

Clidey
a HA-YNAU egyel kevesebb amúgyis, még így is... 😄

Clidey
Azért az nem ugyanaz! Ezek a magyar lajstromjelek teljesen szabályosak. Olvass csak utána...

ritkán látni ennyi betût az igaz, de ha megnézed a HA-YNAU vagy a HA-1001 is ugyanennyi karakterbõl áll.

Clidey

Kicsit sok a betû a lajstromjelben, nem? 😄DD

xD Van 4Gb Gel ramom 1066Mhz-es , egy 4magos amd porcim és ott van még a jóféle 4600-as szériából való 1gb-os ATI kártyám és mégsem megy fullon, néha megpróbálom a dx10-et de inkább hagyom
Menyi kellene még ennek a játéknak ? Vagy én csinálok valamit rosszul ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ombika
Hasznal itt vki dx11-es karit?

Trimelest pontosan milyen cimszo alatt keressem, mert joyra akarnam raprogramozni, de a buttonsnal igy nem talalom? <#worship>

gaspen
Valóban van. Ha jól rémlik csak 2D panellel és nem túl részletes 3D modellel. Ebben viszont egyáltalán nem lesz 2D panel, csak 3D mûszerek. 3D Studio Max 9.

CptSAB
Van Aero 45 igaz FS9 alá. Pavel Karasek készítette. 😊 Gmax vagy 3dsmax amivel dolgozol?
gaspen
Inkább Aero, mer' ilyen még nincs :-)

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Sorry az OFF-ért! (Teleszpemmelem az összes szimes topikot ...)

Eladóvá vált egy Saitek X52 Pro és Saitek Rudder pedál!

Képek és részletek priviben!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hypo
😊

Papa01
Óó, bamba voltam, a 'Work In Progress' felírat zavart meg, nem is tudom miért.. Biztos a meleg...) Köszi a segítséged! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Köszönöm. 😉
Hypo
??? eleg regen kijott mar ugy hogy vasarolhato, sot most meg akcioban is kaphato

Papa01
Köszi szépen a linket, szerintem nagyon szép! 😊 Remélem hamarosan elkészül, én biztos beruháznék rá... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Clidey
Az hogy milyen a minõsége, mindenki döntse el maga, mindenesetre errefele keresgélj. 😊

Papa01
Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy a Cessna 0-2A Skymaster típusról létezik jó minõségû addon?

A válaszokat elõre is köszönöm! 😊

Papa

polluxware
még a végén kiderül hogy emberek vesznek körül téged is...<#awink>

csige791
Off:
Legalább az érdeklõdési körünk hasonló. <#wow1>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Szép !!
Mostanában nem jelent meg valamilyen repülõgép ami igényes, lehetõleg kisgép / légcsavaros .Mondjuk valamilyen cessna, de lehet más típus is ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

köszike
csige791
Digital combat simulator.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

jelen pillanatban az FSX a legújabb. sajna úgy néz ki ez egy ideig így is marad.

Sziasztok, nem olyan rég kóstoltam bele a repkedésbe, a BF2 vel kezdtem...ahhoz joy, aztán jött a RoF, még jobban szeretnék elmerülni a dologban, de nem tudom melyik a legutóbbi MS szim.... az x óta nem jelent meg más nemde?

Vagy esetleg ha manapság kijött valami modern harci szimuláció...ezzel sem vagyok tisztában.
Jelenleg a falcon 4.-át próbálom.
Aki egyébként nem hallott még a RoF= Rise of Flight - ról vessen rá egy pillantást...kevesen vagyunk.

Válaszokat megköszönném
pointer4
Ezz lehet az.
Csak egy pillanatra Off

Nem tudja valaki veletlenul hogy ez milyen tipusu monitor lehet??

polluxware

ezt a gépet várom legjobban😉

Látom vannak itt kritikusok! 😊
Üdv mindenkinek!

\"A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerű\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"

polluxware
Hofi úr ne viccöljön...

Hypo
mondjuk ezert penzt kerni...........

ne viccelj.

polluxware
fs98

én az Icarusgold-féle fizetõs An-2est ismerem.
http://www.icarusgold.com/FS/viewpage.php?page_id=8

Papirzacsi
Nos semmi bizonyíték nincsen rá, hogy azt a manõvert biztonsági okokból változtatták meg, de betudhatjuk annak is, ami üdvözítõ lenne. A parttal párhuzamosan meg max. a kapukon történõ átrepülésnél repülnek, a nagyjából viszont elég tág fogalom. 😄
De az eredeti témához visszatérve, az egyetlen épeszû érv a verseny ellen egy baleset (relatív) magas kockázata lenne, nem pedig egy siránkozó hozzánemértõ, hangját fontoskodásból hallató barom által véleményezett probléma, ami inkább tûnik politikai (értsd anyagi) indoknak, mint szakmainak.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Szépen leírtad hogy szigorodtak a szabályok évrõl évre a pesti versenyt illetõen 😊
Habár már sosem fogjuk megtudni, de van rá egy fogadásom hogy idén is maradtak volna a jobbra emelkedõ fordulónál, ergo a kisebb baleseti kockázatnál. 😊 A pálya többi pontján meg nagyjából párhuzamosan repülnek a nézõsereggel úgyhogy ott ez az áteséses veszély megintcsak minimális.

Papirzacsi
Történetesen tudom, hogy tavaly és tavaly elõtt függõleges figura volt a pálya két végén, ami nem kötelezõen függõleges, a pilóták tetszés szerint eldönthetik a nekik kedvezõ irányba, továbbá tudom azt is, hogy az azt megelõzõ években viszont elõfrodult, hogy a pálya margithíd felõli végén vízszintes 270 fokos forduló volt elõírva késrepülésbõl kezdve és késrepülésben befejezve, aminek végrehajtása közben a pilóták tetszés szerint kiemelkedhettek, de ezzel nem mindenki élt. A margithídnál végrehajtandó manõver csak egy példa volt, ugyanez a szituáció a pálya bármely részén elõfordulhat, ahogy windsorban sem a 270 fokos fordulónál történt az átesés és a repülõgép kényszerû nedvesítése. :-D

Clidey
No igen, de te is tudod: a pálya azon pontján nem vízszintes forduló van (mint az említett két esemény esetében) hanem egy emelkedõ szûkített forduló, s ebbõl kifolyólag egy esetleges túlhúzásos átesés bekövetkeztekor jóval kisebb az esélye a water impactnak 😊 még tán azt is megkockáztatnám hogy ha ügyes a pilóta - márpedig annak kell lennie ha eddig eljutott - akár teljességgel kizárt.

Papirzacsi
És ennél sokkal valószínûbb egy olyan reptechnikai hiba, ami elõ is fordult idén már kétszer is, mikor egyszerûen csak átesett a gép a szûk fordulóban. Ez a magyar pályát tekintve pl. egy margithídi visszafordulásnál bizonyos helyzetekben akár végzetes is lehet a többi pályához képest jelentõsen kisebb hely miatt.