Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wolfaud
Ez a jelen pillanatnyi repuloket mutatja amik a levegobe vannak? marmint irl?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Hypo
és 3 szor FAQ

[HUN]FaTaL
FAQ

http://goo.gl/gd6Zi5

F.A.Q.-ban van ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Nem tudtok olyan tutorialokat az FSX-hez ami magyar??? például hogy: leszállás és felszállás,mûszerek,stb.... és olyan kellene ami szövegben van tehát nem videóban vagyis na szal nyomtatható legyen pls!!! Valaki nem tud akkor olyan magyar tutorialt??? Elõre is köszönöm szépen!!!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ja oké! Mondjuk én a tutorialokat magyarítanám rajta! De hát ha nincs akkor nincs!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ja és még valami! A neten nem tudtok olyan tutorialt a flight simulator x-hez ami magyar??? például hogy mûszerek, Gps használata, stb.... és úgy hogy ne videóban hanem szövegben legyen hogy ki lehessen nyomtatni pls!!!

Ez igaz.
2 éve mikor elkezdtem "játszani" én is kerestem vmi magyarítást de 1 hónap múlva rájöttem, hogy teljesen felesleges illetve jobb hogy nincs.

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Hypo
Nem letezik magyritas hozzá, elöször is mit magyaritanál rajta? és a repülés nyelve az angol, úgy hogy jobb az úgy ahogy van.

Ja és még valamit szeretnék! Valaki nem tud egy linket a Flight Simulator X Magyarításához?? :SS
PLS aki tud az tegyen egy linket!!! Elõre is köszi!

hát olyan nincs is ott hogy more info csak a Flight Simulator X Mûködése Leállt es rátettem az SP1-t aztán arra a SP1-s cracket de lehet hogy nem jó a crack :SS pls valaki adna egy linket a crackhez?? ami mûködik is!! Nagyon megköszönném

polluxware
végülis van benne valami..

A Bermuda háromszögben tapasztalt valaki fura dolgokat ? Az egyik küldi ugye ott játszódik és abban vannak érdekes dolgok de még nem repültem arra csak úgy . Kíváncsi lennék van-e ott valami extra ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hm...akkor ezen ne is gondolkodjak? 😄

polluxware
amennyire én sejtem ennek inkább a navigációval lehet gond... példul sarkörhöz közeledvén a garminGPS bébolondul.. avagy az iránytû

most jut eszembe.. boing-nél ez külön kitétel hogy arrafelé nem lehet õket reptetni, mert nem "rénszarvas" biztos az általuk gyártott masina

[HUN]FaTaL
Nem, FlightSimLabs.

Tudom, hogy nincs közvetlen járat de pl. lehetne Bp.-Andenes-Barrow-Honolulu

Papirzacsi
Többek között, mert pl. nem közvetlen Budapest-Honolulu járat?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Szép estét mindenkinek!
Azt mondjátok meg, hogy miért nem repülnek a légitársaságok az északi sark-kõr felett?
Pl. Budapest-Honolulu csak 12400km lenne.
Ehelyett Budapest-London-Los Angeles-Honolulu vagy Bp.-Frankfurt-San Francisco-Honolulu stb...14500-16000km.

exTrem
Ez a PMDG féle Concorde lenne ? Aerosoft Concorde X

Hypo
igen azt hiszem 2 kattintast sporolsz😊

Kösz, csak arra gondoltam, hátha ez többet tud.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

[HUN]FaTaL
Bár nincs warez a topicban, de ugye nem az alap cracket rakod az sp1es FSXre mert ez is tud galibát csinálni.

Hypo
hiba uzenetnel a more infonal mit ir mi ami kifagy pontossan?

ja és Dual Core-m van 4400+ processzor nVidia Geforce 9600GT és RAM 3GB és WIN 7

Hello all!!

Nekem az lenne a problémám hogy: Feltelepítem a Flight Simulator X-t és aztán rá az 1-s patchot és crackelem és aztán játszok küldetésben vagy szabad játékon megyek és egy 20 perc vagy 30 perc után kilép a Flight Simulator X-bõl és ki írja hogy a Flight Simulator x mûködése leállt! Mi lehet a gond??? :SSS
PLSSS valaki segítsen!!!!!!!!!!!
Nagyon,nagyon meg köszönném!!!

[HUN]FaTaL
Nekem is ez jutott eszembe 😄

Hypo
felesleges erte penzt adni ezt most is megtudod csinalni ingyen. TASKMANAGER😊

[HUN]FaTaL
Bizony 😊 Már csak egy jó Airbus kéne és lehetne a Heathrow - Gibraltart 😊

exTrem
jóság lesz ez fs9 alá

[HUN]FaTaL
Aerosoft Gibraltar X for FSX released.

FS2004 version will follow soon. 😊

Elég friss progi, én most találtam rá.
Mi a véleményetek, érdemes beruházni?

FSPS - MULTICORE ENVIRONMENT ADVANCED

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

polluxware
megjelent hozzá két peccs is... az uccsó után már nem voltak szaggatási problemók, meg a detonation hibákat se írta utána ki

jó gép... csak az zavar hogy 4-5000feet hosszú kifutópálya alatt necces leszállni vele.. fõleg 50ft obsztikolosnál(tm)

Papirzacsi
Ettõl szép ez a megoldás, hogy OVC felhõzet esetén csak becsülni lehet a pozíciót, illetve a szél is, mint ismeretlen tényezõ szerepel a játékban. Mondjuk erre gyorsan összedobtam egy driftmétert, amivel talajlátás esetén mérni lehet a széleltérítés szögét, valamint a felszállás elõtti elõrejelzésbõl lehet számolni valami széllel. Aztán a végén vagy jól jössz ki belõle vagy nem. De még említhetnék a mágneses elhajlás figyelembe vételét, ami szintén rejtély, mert nem tudni az fs mikori adatbázist használ, de mindenképpen számolni kell vele, stb stb. Elég összetett, elég pontatlan is lehet, elég munkás, de az FMC után felüdülés. 😊 Az UTX-szel pedig a térkép (google earth) alapján történõ navigálás sem lehetetlen, így ha látod a talajt, tudod azonosítani a helyed.

exTrem
Csekkoljátok az NGX fórumot PMDG-n 😊 új kép, de nem akarom elhinni, hogy ilyen durva lesz ....

Hypo
<#eljen>

Papirzacsi
Légszûrõ csere még nem volt, de sok más igen. Teljes eingine overhaul, mert mikor elkezdtem repülni vele, még bugos volt, és könnyen meghaltak a motorok. De volt már két motorleállítás olajnyomás problámák miatt, hidraulika problémák, és még sorolhatnám.
Minap éppen alaszkában repülõztem. Mivel nagy volt a táv, és a célreptéren nem éppen ideálisak voltak a körülmények, ezért teletankoltam a gépet, még a bombatérbe is tettem póttartályokat. A célreptér Anchorageban egy kis polgári reptér. Az idõjárás az út nagyrészén szar volt. Menet közben elfolyt a hidraulika folyadék, ami miatt a hûtõzsaluk és a kerékfék használhatatlanná vált, úgyhogy biztos ami biztos kerestem a hatótávon belül valami másik hosszú betonpályás repteret, mert PANC, ami ott van az eredeti uticélom mellett, és hosszú pályája van, idõjárása nem volt túl jó. A legközelebbi, amin jó idõ is volt és nem kellett visszarepülni oda ahonnan jöttem, az Kanadában volt. De menet közben az 1-es motor is elkezdett köhögni, egy két szakasszal korábbi túlmelegedés, és olajnyomás problémák miatt. A túlmelegedés az fs hibája volt, mert úgy gondolta, hogy a külsõ hõmérsékletet a kellemes 17 fok helyett ~70 fokban értékeli. Így alapjáraton is túlmelegedett minden. :-D Szóval a betegeskedõ 1-es miatt a kitérõrõl kezdtem lemondani. A végsõ döfést az adta meg, hogy a kitérõ eléréséhez a póttankokból ki kellett volna varázsolni a benzint a szárnytartályokba, de nanáhogy a transfer pump is üzemképtelenné vált. Így elegendõ használható tüzelõanyag hijján PANC lett a végcél, ahol idõközben szerencsére javultak az idõjárási körülmények. :-)

CptSAB
<#eljen> Én B-24 Liberatorral szoktam repülni (FS9) Igaz FS-ben kevés a II. vh-ban aktív repülõtér, így nehéz összehozni a megfelelõ Bomber Group/Bevetést, de meseszép. Nincs VOR stb.. adott fordulópont az adott látható pont felett, akkor van gáz, ha felhõ fedi, mert garantált a csúszás, és akkor még ott a szél.. izgis. A Mediterrán térségben szoktam néha emlékrepüléseket végezni. Az egykori célpont felett szárnybillegtetés.
polluxware
olajszûrõ, levegõszûrõ csere volt már?

Papirzacsi
Hát nem sok. :-) Viszont az Accusim + az old style navigáció + az idõjárás mindig okoz megoldandó helyzeteket, ami meglehetõsen érdekessé teszi és kihívásokkal tarkítja az utakat. 😊

Papa01
Húú, köszi szépen!! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

CptSAB
nincs a kölökben bombiner hajlam.. <#nevetes1>
Igen ismerem! ITT találtok hozzá hangot 😊 Budapest Approach 129.7 Láthatod a gépet a radaron és hallod a forgalmat 😉
polluxware
<#eljen>

Papa01
Sziasztok!

Ezt ismeritek? 😊 Nagyon szuper!

http://www.flightradar24.com/

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hypo
<#mf2>

Papirzacsi
Köszi, de én úgy és arra repülõzök, amerre éppen kedvem tartja, így magasról teszek az ilyesmire. :-)

CptSAB
Szívesen küldök reality útvonalakat is. 😄 De azok európaiak...
Papirzacsi
Én meg csak B17-tel repülgetek, mindenféle modern eszközt nélkülözve. 😊)))

Én általában felszállok egy közepes, max Ferihegy méretû reptérrõl és valami hasonlón leszállok D: a másik meg a a kis Hawaii repterekrõl való fel-lészállás ....