Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
2 éve mikor elkezdtem "játszani" én is kerestem vmi magyarítást de 1 hónap múlva rájöttem, hogy teljesen felesleges illetve jobb hogy nincs.
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
PLS aki tud az tegyen egy linket!!! Elõre is köszi!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
most jut eszembe.. boing-nél ez külön kitétel hogy arrafelé nem lehet õket reptetni, mert nem "rénszarvas" biztos az általuk gyártott masina
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Azt mondjátok meg, hogy miért nem repülnek a légitársaságok az északi sark-kõr felett?
Pl. Budapest-Honolulu csak 12400km lenne.
Ehelyett Budapest-London-Los Angeles-Honolulu vagy Bp.-Frankfurt-San Francisco-Honolulu stb...14500-16000km.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem az lenne a problémám hogy: Feltelepítem a Flight Simulator X-t és aztán rá az 1-s patchot és crackelem és aztán játszok küldetésben vagy szabad játékon megyek és egy 20 perc vagy 30 perc után kilép a Flight Simulator X-bõl és ki írja hogy a Flight Simulator x mûködése leállt! Mi lehet a gond??? :SSS
PLSSS valaki segítsen!!!!!!!!!!!
Nagyon,nagyon meg köszönném!!!
Mi a véleményetek, érdemes beruházni?
FSPS - MULTICORE ENVIRONMENT ADVANCED
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
jó gép... csak az zavar hogy 4-5000feet hosszú kifutópálya alatt necces leszállni vele.. fõleg 50ft obsztikolosnál(tm)
Minap éppen alaszkában repülõztem. Mivel nagy volt a táv, és a célreptéren nem éppen ideálisak voltak a körülmények, ezért teletankoltam a gépet, még a bombatérbe is tettem póttartályokat. A célreptér Anchorageban egy kis polgári reptér. Az idõjárás az út nagyrészén szar volt. Menet közben elfolyt a hidraulika folyadék, ami miatt a hûtõzsaluk és a kerékfék használhatatlanná vált, úgyhogy biztos ami biztos kerestem a hatótávon belül valami másik hosszú betonpályás repteret, mert PANC, ami ott van az eredeti uticélom mellett, és hosszú pályája van, idõjárása nem volt túl jó. A legközelebbi, amin jó idõ is volt és nem kellett visszarepülni oda ahonnan jöttem, az Kanadában volt. De menet közben az 1-es motor is elkezdett köhögni, egy két szakasszal korábbi túlmelegedés, és olajnyomás problémák miatt. A túlmelegedés az fs hibája volt, mert úgy gondolta, hogy a külsõ hõmérsékletet a kellemes 17 fok helyett ~70 fokban értékeli. Így alapjáraton is túlmelegedett minden. :-D Szóval a betegeskedõ 1-es miatt a kitérõrõl kezdtem lemondani. A végsõ döfést az adta meg, hogy a kitérõ eléréséhez a póttankokból ki kellett volna varázsolni a benzint a szárnytartályokba, de nanáhogy a transfer pump is üzemképtelenné vált. Így elegendõ használható tüzelõanyag hijján PANC lett a végcél, ahol idõközben szerencsére javultak az idõjárási körülmények. :-)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb