Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 135 145 v2 nekem bejott, szepen muzsikal fs9 alatt, maga a gep is erdekes vele repulni, FADEC is bejon, szoval engem erdekel a madarka, neha jo c185 es beaver utan beullni egy nagy gepbe😊
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
http://goo.gl/gd6Zi5
MIQ6S MIQ Y102 UPALA Z109 BAMAS UL604 BIGGE UL604 RELBI UL602 SUPUR UP1 RODSI UP58 ERAKA 5900N 02000W 5800N 03000W 5700N 04000W 5500N 05000W OYSTR STEAM N228B YRI MUROP OMBRE OMBRE8
Egy kicsit sok idõbe telne, mire kikeresném a térképen...😊
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Ez pl egy Munchen - Montreal útvonal. Valahogy nem lehet úgy csinálni, hogy én adom meg a waypointokat, vagy legalább kiegészítem a flightplant?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A fény és árnyékhatások is jók nagyon.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerű\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"
Ez esetunkben 250kt, ergo ezt a sebbeseget nem kene tul lepni.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Segíteség kellene:
A321 -gyel próbálok felszállni, de overspeed miatt gyorsan vég minden kisérletemnek. Van estleg valami oldal, ahol utána lehet nézni, hogy egészen pontosan mit kell csinálni?
1hete szereztem be a játékot, teljesen kezdõ vagyok.
Köszönöm.
Ez igaz, de az MS nem nagyon csinált kiegészítõket és az árkád szarokat sokkal többen megveszik, nagyon kicsi a simes bázis. A hardcore réteg is warezol keményen, már, ami a kiegeket illeti. Szerintem ember nincs akinek az összes kiegészítõje mind eredeti.
és biza a hárdkór réteg is warezol keményen.... a piszkos husukat enné meg a motoj<#gonosz1>#gonosz1>
A sima agyatlan gyerekek max warezba letoltik jatszanak online max 6 honap es vege.
ha a jatekipart nezzuk es az egyes jatekok kore epult community-ket akkor a minel komplexebb jatekok azok ahol a kozosseg eros es egyutt marad joval a jatek megjelenese utan is.
Reméljük lesz egy szimulátor is. Bár sokaknak az FSX is újdonság lesz IFR-re. 😊 Igaz sokminden nem változott a grafon kívül.
Kérdés lesz-e annyira rugalmas az M$ hogy az idõ elõrehaladtával ahogy érkeznek majd a visszajelzések a szimmeresektõl hogy mik lennének a kivánalmak, elmozduljon sokkalinkább a szimuláció felé a projekttel az agyatlan csihipuhi felõl.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A scope a projecctnek nem a SZIMULACIO szon van.
A gond a mai rohano vilagban hogy a szimulaco csak keveseket erdekeld, es MS mast .celoz meg
Mindamellett egy faszányos 146-osnak igencsak örülnék... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
konkrétat nem mondott... de Clidey sorait olvasva ez ugrott be
MS Flight? 😊 bedobtak egy renderelt vidijót, meg Xbox matricát....... józan ésszel mire lehet következtetni?
csak amikor eme sorokat éppen gépeltem, mondjuk úgy hogy hatása alatt voltam egy eseménynek amitõl igencsak elgurult a bogyóm
telelökött mocskos ordas elnyomó komcsi rendszerben miért volt a fiatalságnak türelme ,és értelme ahhoz, hogy ne csak törjön zúzzon......
mert ma csak erre van igény
a kivétel meg vagy kocka, vagy szefós
->>> ugyan rettentõen messze van a témától, de erre vezetem vissza azt hogy lõni lehessen, meg fõellenséget 10perc alatt legyakni oszt jónapot -> microfos ehhez igazodik, mert pízbül él õ is
Fõként türelmük nincs a mai fiatalságnak.
Az Flight Simulator (játékhoz) pedig elég sok kell.
...feltéve ha teljesen ki akarod használni a játékot.
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Aerosoft.. ettõl sem várok túl sokat, azt is mondhatnám, semmit. A lóvé egyenlõre az FS2004/FSX addonokban van. .Ha tényleg elindult volna a projekt, annak lenne már nyoma, elvégre azért itt is eltelt némi idõ már az elsõ hírek felröppenésétõl. Én valami FSX adoptációt sejtek az egész Aerosoft FS mögött.. De részemrõl szintén csak találgatások ezek .
Pollux mester szavaiban azonban ott a nagy igazság. A mai kölköknek tiszt. a kivnek. zúzos programok kellenek, minimális iq-val. A látványon a hangsúly.
(But keep in mind we have not yet officially announced anything. At this stage we might still decide to cancel the project).
Magyarán a 2012-es kiadás nem igazán elképzelhetõ, inkább 2013 lesz az dátum.
Aztán Mathijs emlékeztet arra is, hogy hivatalosan még semmit sem jelentettek be, így ennél fogva simán törölhetik az egész projectet is akár...