Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint az Alphasim Mig-23-hoz nem találtam meg a magyar festéseket ( a flightsimen néztem) tud ezekhez linket valaki?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Egerben melozok, de fuzeabonyi vagyok! 😊
Akkor mar harman vagyunk! 😊
120Gb Vertex II OCZ-t beszerzek tesztre, kivi leszek FSX-re most mar! Arra rafer Win7 64 bit, meg FSX. Kb 80 Gb egyutt a ketto!
Simán nem elég 80GB semmire szerintem. Windows mappám 16GB, FSX 30GB FSGlobal 19GB.
Solt, ezt talaltam: Van nemi igazsag, de itt csak hd103 vinyoval volt tesztelve es nem raptorral..... Ott meg ekkora se lehet a kulonbseg!
DE most mar nem hagy nyugodni, beszerzek egyet csak kerdes,h 80 Gb-os eleg e Win7-re es FSX+fsglobal+repterek+egyeb kiegek?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Régen voltam ezen a fórumon, jelenleg gép vásárlás elött állok és szeretném kérni ombika segítségét. Jackdow ajánlott engem.
Köszönöm elõre is!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Pár hsz-el ezelött írtam hogy újítgatom a gép s végül két vga között vacilálok ati 4850 v. nvidia 9800gtx. Melyiket tudjátok ajánlani? Esetleg mik a személyes tapasztalatok ezzekkel a kártyákkal fsx ill. fs9 alatt?
De leteznek kulso Traffic generalo progik. World of Ai ingyenes
Ultimate Traffic 2 fizetos.
A Radiokuminikacio az built in. de van sok enviroment kiegeszito cucc. Ha a fulkeben szeretnel masod pilotat es utasokat stuvikat akkor fspassengers
www.smart-bus.hu
A rádiós kommunikációt le lehet cserélni? Pl. a hangokat. Meg az, hogy nagy legyen a reptereken a forgalom, és valamikor ne engedjen le/fel szállni, mert foglalt a kifutó. Létezik ilyen?
Nem a te nevedben tettem, sajat nevemben!
És a futómûvet mikor engedik ki, 2000 lábnál? 😊
5 éve játszottam FS04-el, akkor 737-re voltam rákattanva, most tanulgatom a 747-et, de nehezen mennek a leszállások, mindig túl erõsen érkezem 😊
Érdemes!
www.smart-bus.hu
Sajnos a Captain SIm 707 videót még nem tudtam megcsinálni, kedden jön az új videókártyám...
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Kellene választani egy gépet.
Aztán arra a gépre felépíteni a navigácios alapokat.
(Ezek majd jók lesznek a többi gépre is, de ezt így általánosságba nagyon nehéz lenne elmagyarázni.)
Megvettem a My Traffic X 2010-et, felraktam nagyszerûen mûködik, csak ki szeretném kapcsolni az alap nem létezõ légitársaságokat pl: (Orbit air, Pacafica, stb.) Azt hol tudom megtenni?
Köszönöm a segítséget.
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
XP x64 egy rakás szar.
http://goo.gl/gd6Zi5
Rambazar / Ez a bóóótja... 😊
www.smart-bus.hu
Reméljük ünnepkre valaki meghallja😊
Már csak a pénz kell rá😊
www.smart-bus.hu
mire kell figyelni, mert ahogy nézem árakban elég nagy szórás van
Az SSD pedig bizony hoz FPS-t! Mégpedig minimum FPS-t! 😉 Megszûnnek a kerepelések, meg a több másodperces textúra töltögetések. A raptor meg random elérés terén a közelébe nincs egy ssd-nek... 😉 Egy normális ssd esetén nem kell külön telepíteni semmit, mehet egy helyre minden, ha van hely... szóval aki I7, meg Q9xxx procit vesz 100 feletti vga-val, annak szinte kötelezõ már egy ssd... döbbenetes, hogy egy vinyó mennyire vissza tud fogni mindent!
( 120GB-s Vertex2 cirka 65000.-Ft... Õsembertõl még olcsóbb )
www.smart-bus.hu
A vga egy bizonyos szint felett mar nem segit, a tobbi komponens is igazabol a rendszer furgesegere szolgal es nem fsx lesz tole feltetlenul gyorsabb. A tobb mag se add akkorat viszont mas progikal egyutt futattva segit.
en a jo oreg 8800gt mel szepen elvagyok fsx el is pedig 1920x1080 ban nuyomom, de mondjuk ha eggyel nagyobbat vennek vagy uj generaciost ott a nagy felbontas miatt meg nyernek parat ( a cel mondjuk ez) 😊)
En mondjuk csak es kizarolag GA repulsre hasznalom fsx et, foleg bush flying. ha nagy gep akkor az szamomra egyertelmuen fs9
Nem tudom, mennyire igaz, de láttam/hallottam már problémát 100k körüli kártyák körül.
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Mondom ha 197 alatti driver akkor nhancer w7 alatt megy csak a leirtak szerint kell csinalni.
Olvasd el
Ha e feletti drivert hasznalsz ( bar a legujabbak egyaltalan nem jobbak, talan a kettovel regebbi whql)
akkor ahogy lentebb mar linkeltem, illetve a postban van egy link egy masik leirasra ahol a regi driver es nhancer van leirva es mas fsx nyalanksagok.
En w7 nek unisntall amit felrakot driver, safe modban kipucol, aztan a regebbi 64 bites driver fel, nhancer fel es a talalt fsx proifelt modositottam ( settingsbe be kell allitani hogy override exsiting profie) profielt globalt is es kesz ennyi, nvidia kozpontot meg se nyitottam.
fsx ben trilinear es aa nincs bebipalva.