Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A Jurcaga-féle Mig-21 F-13-on kívül létezik Mig-21 az fsx-hez?
Valamint az Alphasim Mig-23-hoz nem találtam meg a magyar festéseket ( a flightsimen néztem) tud ezekhez linket valaki?

Kiegészíteném a kérdést azzal, hogy mi a különbség az FsGlobal 2008 és az FsGlobal 2010 között?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Fs globalt megéri feltenni ?
Ombika
EGyutt repulni eloben?! 😊
Egerben melozok, de fuzeabonyi vagyok! 😊
Akkor mar harman vagyunk! 😊

120Gb Vertex II OCZ-t beszerzek tesztre, kivi leszek FSX-re most mar! Arra rafer Win7 64 bit, meg FSX. Kb 80 Gb egyutt a ketto!

macleody
Nicsak gyûlnek az egriek 😊
Simán nem elég 80GB semmire szerintem. Windows mappám 16GB, FSX 30GB FSGlobal 19GB.
Egri vagy Ombika? Akkor nem kéne egyedül repkedni 😄 igazán meglátogathatnál..
Ombika
DE en igen!

Solt, ezt talaltam: Van nemi igazsag, de itt csak hd103 vinyoval volt tesztelve es nem raptorral..... Ott meg ekkora se lehet a kulonbseg!

DE most mar nem hagy nyugodni, beszerzek egyet csak kerdes,h 80 Gb-os eleg e Win7-re es FSX+fsglobal+repterek+egyeb kiegek?

macleody
A fórumon van. A topicban nem tudom 😊
Egerbõl senki nincs itt a fórumon???
Igen, az is fent van, erre már én is gondoltam, meg is nézem hogy fut alatta a pmdg.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

más igényesebb nincs, de a configoddal én fs9-el nyomnám, sokkal szebb tud lenni gyengébb gonfigon és a komlexebb gépek is jobban futnak alatta.
jeppesen001
Sziasztok!
Régen voltam ezen a fórumon, jelenleg gép vásárlás elött állok és szeretném kérni ombika segítségét. Jackdow ajánlott engem.
Köszönöm elõre is!

És melyik 747-et ajánljátok? PMDG-t nem bírja a gép, lejjebb írtátok a CLS-t, az nem tetszik a mûszerek miatt, így a gyárival repkedek. Van még valami más is?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

köszi

Sziasztok!
Pár hsz-el ezelött írtam hogy újítgatom a gép s végül két vga között vacilálok ati 4850 v. nvidia 9800gtx. Melyiket tudjátok ajánlani? Esetleg mik a személyes tapasztalatok ezzekkel a kártyákkal fsx ill. fs9 alatt?
Hypo
Hali, Az AI forgalom benne a szimben, allisd be a nagysagat ( mondjk le tudja lassitani a rendszert)
De leteznek kulso Traffic generalo progik. World of Ai ingyenes
Ultimate Traffic 2 fizetos.

A Radiokuminikacio az built in. de van sok enviroment kiegeszito cucc. Ha a fulkeben szeretnel masod pilotat es utasokat stuvikat akkor fspassengers

Rendben, örülök neki.

www.smart-bus.hu

Melyik az az addon, amikor, ha leszállok, rezeg az egész fülke?
A rádiós kommunikációt le lehet cserélni? Pl. a hangokat. Meg az, hogy nagy legyen a reptereken a forgalom, és valamikor ne engedjen le/fel szállni, mert foglalt a kifutó. Létezik ilyen?

Ombika
Nekem most sincs ilyen dolog amiket te irsz...............
Nem a te nevedben tettem, sajat nevemben!

speedbrake+sugárfék+auto brake, 80 kts-nél sugár vissza, végén manual brake
Köszi, akkor nagyjából jól csinálom. Flaps-et mindig 30 fokra nyomom. És fékezni kell, vagy elég a speedbrake+sugárfordító, és a végén fékezni? (alap kérdések 😛)

függ a súlytól és persze a fékszárny állásától de kb.: 130-150 között
747-el mennyi csomóval szoktak leszállni szélcsendben?
És a futómûvet mikor engedik ki, 2000 lábnál? 😊
5 éve játszottam FS04-el, akkor 737-re voltam rákattanva, most tanulgatom a 747-et, de nehezen mennek a leszállások, mindig túl erõsen érkezem 😊

Hont
Ha sikerült választani, melyik irány érdekel, akkor van itt jó pár igen profi kolléga, aki meg fogja tudni mondani, hogy merre, hol találsz olyan infót ill tananyagot, amibõl a legkönnyebben ellesheted a navigáció rejtelmeit!
Érdemes!
Szerinted! Az én nevemben ne tegyél kijelentéseket, ha megkérhetlek. Majd amikor kipróbáltad, hogy milyen érzés kerregõ vinyó, meg másodpercekig töltõgetõ textúrák nélkül játszani, akkor rájössz...

www.smart-bus.hu

Ombika
3szoros arat nem er, punktum!!

Sanyo
Lesz Accu-Sim F-104 Starfighter, a videó végefelé esik róla szó.

Sajnos a Captain SIm 707 videót még nem tudtam megcsinálni, kedden jön az új videókártyám...

www.pcpilot.hu

Ez a te döntésed. Majd, ha egyszer megtapasztalod a különbséget, megváltozik a véleményed. 😉

www.smart-bus.hu

Értem azért köszi! 😄

Hont
Én is kezdõ vagyok, de ami tanácsot adni tudok, hogy el kellene döntened, hogy IFR vagy VFR szeretnél repülni.
Kellene választani egy gépet.
Aztán arra a gépre felépíteni a navigácios alapokat.
(Ezek majd jók lesznek a többi gépre is, de ezt így általánosságba nagyon nehéz lenne elmagyarázni.)
Ombika
1 baj van 65K-ert kapsz 128GB-ot es nem igazan lesz eleg win7+FSX millio addonal meg fs global! NEkem raptor vinyo van 300 Gb-os es megvagyok elegedve vele, tobbi alkatreszem is az elvonalat kepviseli, de 65K nem vagyok hajlando kiadni ezert!!

Sziasztok!

Megvettem a My Traffic X 2010-et, felraktam nagyszerûen mûködik, csak ki szeretném kapcsolni az alap nem létezõ légitársaságokat pl: (Orbit air, Pacafica, stb.) Azt hol tudom megtenni?
Köszönöm a segítséget.

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

És itt melyik, mert ezt már 5X átnéztem.

Hont
http://fs2004faq.uw.hu
Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy Free flight-ben betervezek egy utat és elõjöjjön az iránytû, hogy merre kell mennem? Mert így simán nem nagyon jön össze a tájékozódás...

Hypo
Hypo
Ok😊

[HUN]FaTaL
"Egy szepen felrakott xp64 az ucso sp-vel siman uti w7 et egyenlore."

XP x64 egy rakás szar.

http://goo.gl/gd6Zi5

Willenbrock
Minden kiegészítõhöz van leírás arról hogy kell telepíteni.A belinkelt Mig-21 például bemásolgatós,a mappák tartalmát a játék megfelelõ mappáiba bemásolgatod és kész.

Hypo
<#eljen>

Õsember egy megbízható eladó PH-n, jó árasítva hozza ezeket a kütyüket! 😉

Rambazar / Ez a bóóótja... 😊

www.smart-bus.hu

Hypo
Õsember?😊 Pont ma olvastam errõl a vertex2 rõl, hát igen elfogadnék kettõt😊) és még két mobil racket és akkor 7 rackel már elfér az ember😊) ha utál dvd-t irni😊

Reméljük ünnepkre valaki meghallja😊

Hypo
ja ez igaz, de ha mar ssd akkor minden jo lenne ssd-n w7 szepen kezeli installnal, kikapcsolja a defrag servicest stb.

Már csak a pénz kell rá😊

én gondolokodok egy ssd-ben
mire kell figyelni, mert ahogy nézem árakban elég nagy szórás van

Nekem eddig semmi gondom vele, pedig megjelenés óta így használom... 😉 telepítés után átveszem a hatalmat, és kész... 😊))

Az SSD pedig bizony hoz FPS-t! Mégpedig minimum FPS-t! 😉 Megszûnnek a kerepelések, meg a több másodperces textúra töltögetések. A raptor meg random elérés terén a közelébe nincs egy ssd-nek... 😉 Egy normális ssd esetén nem kell külön telepíteni semmit, mehet egy helyre minden, ha van hely... szóval aki I7, meg Q9xxx procit vesz 100 feletti vga-val, annak szinte kötelezõ már egy ssd... döbbenetes, hogy egy vinyó mennyire vissza tud fogni mindent!

( 120GB-s Vertex2 cirka 65000.-Ft... Õsembertõl még olcsóbb )

www.smart-bus.hu

Hypo
Az FSX csak ugy mint fs9 nativ cpu sebbeseg fuggo nem is a magok szama csak a sebbeseg a lenyeg.

A vga egy bizonyos szint felett mar nem segit, a tobbi komponens is igazabol a rendszer furgesegere szolgal es nem fsx lesz tole feltetlenul gyorsabb. A tobb mag se add akkorat viszont mas progikal egyutt futattva segit.

en a jo oreg 8800gt mel szepen elvagyok fsx el is pedig 1920x1080 ban nuyomom, de mondjuk ha eggyel nagyobbat vennek vagy uj generaciost ott a nagy felbontas miatt meg nyernek parat ( a cel mondjuk ez) 😊)

En mondjuk csak es kizarolag GA repulsre hasznalom fsx et, foleg bush flying. ha nagy gep akkor az szamomra egyertelmuen fs9

A legújabb PcPilotban megjelent cikk szerint (a "milyen vas optimális az FS-hez" kérdésben) a szimulátor nem kezeli elõnyként a két GPU-s VGA rendszereket... vagyis csak egyetlen, de jó videókártya kell, afölött már a befektetett pénz nem ad hozzá semmit.
Nem tudom, mennyire igaz, de láttam/hallottam már problémát 100k körüli kártyák körül.

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Hypo
Hat nem foglak tudni igy meggyozni, de megy😊
Mondom ha 197 alatti driver akkor nhancer w7 alatt megy csak a leirtak szerint kell csinalni.
Olvasd el

Ha e feletti drivert hasznalsz ( bar a legujabbak egyaltalan nem jobbak, talan a kettovel regebbi whql)
akkor ahogy lentebb mar linkeltem, illetve a postban van egy link egy masik leirasra ahol a regi driver es nhancer van leirva es mas fsx nyalanksagok.

En w7 nek unisntall amit felrakot driver, safe modban kipucol, aztan a regebbi 64 bites driver fel, nhancer fel es a talalt fsx proifelt modositottam ( settingsbe be kell allitani hogy override exsiting profie) profielt globalt is es kesz ennyi, nvidia kozpontot meg se nyitottam.

fsx ben trilinear es aa nincs bebipalva.

Ombika
Nekem sose mukodott jol nhancer csak diegeimet olte tobb heten keresztul!
Nem akarom elhinni,h mondjuk 480 gtx dx9 alatt mukodik az elsimitas?!