Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az altalam belinkelt forumot megnezed ott is xp64 et javasolnak es meg is van magyarazva ervekkel alatamasztva, de a w7 a jovo ez teny.
Hat igen ssd tud hozni ha nem is fpst de furgebb maga az op rendszer furgebbek a muveletek, bar ha egy ssd van arra op rendszer es fsx jo, de ha kulon rakod az fsx et esetleg egy masik ssd re az meg jobb😊)
csak hat az aruk bar ket raptor se olcso😊
Abszolúte hiszek neked, csak fura volt elsõ hallásra a 64bites xp... mindenkitõl az ellenkezõjét hallottam... de ez semmit nem jelent, fõleg, hogy nekem nincs vele tapasztalatom! 😊
( ha már ssd... beruháztam egy 120GB-s Vertex2-be... iszonyat a különbség! )
www.smart-bus.hu
I7 es uj vga-k nal persze mivel a jovore jatszanak a w7 jo valasztas lehet na nem mintha ott a driverek jobbak lennenek foleg hogy w7 bol is a 64 bites az igazi arra meg a driverek majdhogynem ugyan azok mint xp64re.
De felre ertes ne essek senkit nem akarok megyozni egyik vagy a masik mellett. Csak a tapasztalataimat mondtam el. Ha valakinek nem a legujabb hardware van, es mondjuk 4 giga ramja erdemes elgondolkodni az xp64 en en semmi hatranyat nem lattam, sot nekem w7 en pont az alaplapi ac97 realtek hang okozott driver gondot, mivel a legujabb eleg bugos w7 alatt szoval kellett vele jatszani, illetve w7 ben a beepitett vga driver mar ujabb ( es bugosabb) mint a regebbi vista w7 xp64 es driver.
SSD nel se okozott gondot, de az biztos ha valakinek i7 930 olan 4 giga korul 6 giga ddr3 triple channel ram cl7 egy uj nvidia kartya, ssd rendszer raptor fsx es meg egy kulon raptor fs9 re, na ide jol johet a w7 ultimate.
www.smart-bus.hu
zp64 alatt mivel a rendszer is furgebb igy a cucc is smoothabb volt, illetve nem kellett szivni a jogosultsag gondok miatt, es mondom fsx memoriakezelese xps w7 ben mar mas a memoriakezeles.
Termeszetessen a jovo a w7 ujabb hardwarek driverek miatt, de jelenleg meg siman opcio a 64 bites xp is.
( azért szerintem ez erõsen hardver függõ is... )
www.smart-bus.hu
Az Nvdiia ujabb kartyaihoz levo drivereknel nem kell mar nhancer ( 197 felett) mert az mar nem jo hanem kell az nvidia inspector es azzal ugyan azt ered el.
itt vn mit hogy kell
Nvidia kartyanal meg,ha veszek 460 GT vagy megjobbat, akkor eselytelen regi driver. Tehat nincs mas lehetoseg, mint dx10,nem? 😮
www.smart-bus.hu
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ha mar 4 gigad van javaslom sima xp felejtos es probalj 64 bites os fele huzni. Egy szepen felrakott xp64 az ucso sp-vel siman uti w7 et egyenlore.
Visoznt jo vinyo sose art es abbol is rogton ketto hogy fsx mehessen kulon vinyora segit.
Kicsit újítgatom a gépemet mostanában. Perpillanat így áll a dolog: core i3 530 @ 3,8ghz, 2gb 1600mhz ddr3 ram, ati 1950xt, sb audigy. Most videókártyát keresek max 20e-ig (használtan). Itt írta valaki hogy úgy fest, hogy 8800gts után már nem igazán nõ az fps (ezt mennyire tudjátok alátámasztani??) s ilyet már 10-12e körül tudnék venni, így a 20ezres keretbe beleférne még 2gb memória. Ti mit tudok javasolni? 8800gts + 2gb ram vagy egy 9800gt ill. 4850.
(elképesztõ, hogy sehol sem találni fsx-en futtatott hardvertesztet)
Szinte biztos voltam benne hogy a Szu-22 lesz a listád élén, ami nem baj, csak épp kitagadlak a családból! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Fórumra nem írtam, mert oda sohasem regeltem.. nem beszélek inglisül.. jót tettél velem, így nem akarlak megharagítani, de én másra szavaztam.. nem is írta egyiket sem senki 😄 így kell kuriózumnak lenni. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A CaptainSim fórumán lehet szavazni arról hogy mi legyen a következõ projektjük.
Kéretik bekommentelni a B737-200 -300 -400 -500 típust, ellenkezõ esetben szörnyû haragra gerjedek!!! 😄
2. Trimmelésnek nézz utána 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha az utasszállítót letettem mit is kell csinálni? Most inkább általánosságokba beszéljünk, tehát leteszem megállok vele és annyi nem tudom, hogy tudok a hangárhoz odagurulni. Ez az alap konfigon melyik gomb lenne? És ha ez is megvan akkor kell még mást csinálnom?
A másik pedig a yoj-al kapcsolatban: Hiába van alaphelyzetben a kisgépek lefele bólintanak valamiért. erre van vmi magyarázat?
Hogyan tudok például a lent említett mig-et berakni a repülhetõ gépek közé?És honnan tudok free modelleket leszedni,és pár repteret?
Üdv!
btw, te használsz ut-t? vagy csak fsx-hez?
PNW+PFJ+TONGASS X+UT ALASKA X es nemsokara a Roockies fincsi GA, ez pont eleg is FSX be egy eletre....
Azt valahogy meg lehet csinálni, hogy sima freeflight-ban, ha megterveztem a repülést, benyomja bal felsõ sarokba az iránytût, a távolságokat, és olyan hangon kommunikáljon a gép a földdel, mint a küldetésekben? És közben mondják, hogy hogy közelítsem meg a repteret.
Vagy ez csak küldietésekben van?
És a küldetéses pilóta-föld hangokat át lehet rakni freeflight "módba"?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Normális autószimulátorban illik pedált használni a gyorsításhoz. 😊
www.pcpilot.hu
A gaznal arra vigyaz, ez nem auto szimulator itt egy gombra rakni a gazt eleg nagy hulyeseg, de hat megoldhato csak a button reapetet allisd be mert ha egyszer nyomod vagy full gaz lesz vagy semmi
1Van egy Manta yojstick-om és szeretném valahogy beállítani a játékhoz. Tehát magát a kart sikerült összehozni ha hátrahúzom emelkedik stb, van rajta az a kis analog billentyû azzal tudom a "pilóta" fejét forgatni. Alatta található a "2" gomb ez a nézetváltó. Eddig minden oké. És akkor szeretném valahogy összehozni hogy:
- "3" gombbal lehessen gyorsítani
- "4" gombbal fékezni
- A "ravasz" gomb segítségével a futómûveket be illetve kiengedni
- Az "5" gombbal a motort indítani
- A "6" leállítani
Megtudjátok mondani, hogy melyik menüpontokat kell ehhez átállítani?
2A kisgépeknél (nem utasszállítóknál) miért van az, hogyha a yoj-t alaphelyzetbe teszem a gép a föld fele repül?
3És szintén a kisgépek, miért írja ki a felszállás után amikor a gép orra felfelé néz, hogy átesés? Akkor nem reagál semmire hiába húzom hátra a yoj-t elkezd a föld fele zuhanni!
Elõre is köszi majd a válaszokat!