Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Köszi a tippet, simán letörölte az üres mappámat.
Mégegyszer köszi a segítséget CARLOSFLY !!!
Olvastam a PMDG fórumában, hogy másnak is van ilyen gondja, ráadásul nemrég írta be valaki.
A PMDG-tõl azt javasolták, hogy a Flight1-rõl letöltött FS Registry Repair progival ki kell javítani az FSX program registry bejegyzését, ami lehet hogy eltûnt, vagy rossz helyre mutat. Nem hittem benne, de bejött. Másnak is ! Egyébként Windows 7-64 - et használok
Lehet, hogy a RealAir SF-260 patch szúrta el, mert kreált egy Flight Simulator mappát (nem a Flight Simulator X mappába települt), és oda települt a patch ugyanarra a particióra, ahol az FSX is van, Ezt az üres mappát azóta semmilyen módon nem tudom kitörölni. Erre nincs ötletetek ? Még csökkentett módban sem lehet az üres mappát törölni. Azt írja, hogy az elem már nem található, többé már nincs a következõ helyen:............Csak egy Windows van telepítve sajna. Kivenni meg emiatt nem akarom a vinyót, hogy rákössem egy másik gépre.
Sok éve szimulátorozok, de ilyen hibákkal még nem találkoztam. Hogy mi köze az alapjáték registry bejegyzésének a futópályák irányához a navigációs adatbázisban, azt nem is sejtem. Minden más jól mûködik, és installálható minden a játék alá. de minden jó, ha a vége jó. Ezt csak okulásként ítam le.
Lenne egy fontos kérdésem, ha tudtok segítsetek. Ha az FSX-et unlinited fps-re állítom, és használom az FPS LIMITER 0.2 programot, ahogy minden fórumban javasolják, akkor a képkocka limiter rendesen leszabályozza a max képkockát 30-ra , de a PMDG gépekkel nagy problémám van (lehet, hogy más FMC-s gépekkel is így van, csak én ezeket használom). Ha az fms-be beprogramozom a SID-et és a STAR-t az ND kijelzõ a kifutót kb. 20 fokkal jobbra rajzolja ki így a futó valós iránya nem esik egybe a kirajzolt futó irányával, és az egész útvonalon is jelentkezik ez az eltérés, a robot a kirajzolt magenta útvonallal képest 20 fokos elhajlással viszi a gépet . Leszállásnál a robot az ILS pályával 20 fokos szögben jobbra tenné le a gépet a fûre. Ha kikapcsolom a külsõ FPS LIMITER progit, akkor minden jól mûkszik. Senki egy fórumon sem írt ilyen hibáról ezzel a külsõ képkoca limitáló programmal kapcsolatban.
Köszi a figyelmet és várom a hozzászólásokat, mert már az õrületbe kerget, hogy másnál nincs ez a probléma, és nem tudok rájönni, mi az oka. Pedig nagyon hasznos program ez az FPS LIMITER 0.2.
Az AVSIM fótumba valamiért nem tudok regisztrálni, pedig már több felhasználóként is próbálkoztam.
Kálmán
Köszönöm.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
egyébként ezek a hegyek még messze nem az everest, a küldetés mellé adott charton 7-8ezres csucsok vannak, de ha ti mondjátok elhiszem.... mellesleg erre én is gondoltam, csak furcsáltam hogy ilyen alacsonyan történik mindez....
"...így magyaráz...ta ki Árpi, hogy ... a vízbül veszi ki a ... a ... az oxigént. Teccik érteni?"
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Van egy olyan küldetés hogy egy kis kétmotorossal kell a hegyekben almákat ide oda vinni, közben F-18asok huznak el mellettünk stb.. a küldetés végén át kellenne repülni a hegyek felett, de elég nehezen megy, kb 5000 láb magasan nagyon leesik a motor teljesitménye, emelkedni már nem is nagyon bír, éppen hogy átcsusztam egy csúcs felett 😊 Miért gyengül el a motor?
www.pcpilot.hu
Sorry gyerekek, de k****zottúl förtelem az FSX defaultban.. Ez a Kecskemét röptér.. brrr. a hideg is kiráz ettõl a jellegtelen tájtól. Igaz néztem a GEX Europe képeit, az sem csiklandozta meg az ízlelõ bimbóimat, hogy feltegyem annyi év után újra.
Be lehet úgy állítani a felhõket hogy sûrûn legyenek de mégse zabálja az fps-t?
Elõre is köszi!
😞
My fingers crossed!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
csak az a franya penz😊
55K kb, eleg sok, de ennel olcsobban nincs, ez is ebayrol lesz valszeg! Nem nagyon akar csokkenni az ara, plane ennek az uj tipusnak!
Kicsit mehetne lejebb az ara a nagyobbaknak, sajnos en 120 gigan eleg szuken ereznem magam, legalabb ketto kene kapasbol belole😞
btw tényleg jó cucc lehet az ssd.
Vertex II mar uj chipes, azt szerzek be,de 64 Gb-os keves, igy most palyazok vhol hasznalt 120 GB-osra vagy nemetbol! Nagyon kivi leszek, majd megosztom veled a tapasztalatot. Utanajartam 3 napig es jokat mondanak tenyleg SSD-rol , meg hatalmas valtozas vinyo utan, bar eddig se szaral toltam, de meglatjuk, remelem megeri! 😊
raptor teszt
Ez egy 2009-s teszt, azóta jöttek új vezérlõs ssd-k, amik már sokkal jobbak mind írásban, mind olvasásban. A random elérés meg ugyanúgy kiváló!
Ha teheted szerezz be egy vertex2-t tesztre... én FSX-t még nem raktam rá, de ArmA2 alatt alaposan nõtt a minimum fps, és megszûntek mikrolagok, textúra töltések...
www.smart-bus.hu