Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valaki nem ismerné...usafvirtualtour
FsRecorder Szerintem ez nem terheli.
Tikal
hello, milyen progival tudnám felvenni a repüléseimet? nagyon leterhelik a gépet az ilyen progik?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem mindent lehet ...de még a kezdetek kezdetén vagyok 😊 Fpsben tökéletes! Annyi hogy ha alacsonyan vagy akkor elég lapos minden ,,,szal tényleg jo lenne 3d-s objeketeket berakni...
Jól néz ki. Lehet berakni objektumokat is? (Épületek, fák, stb...) Mennyire fps barát?

Nah okos voltam ,,,inkább itt a link .. FsTiles próba😊
Valaki csinált már magának sceneryt FsTilessel? Én most próbálgatom ...

Szivesen 😉
Királyság !!!

Köszi a tippet, simán letörölte az üres mappámat.

Mégegyszer köszi a segítséget CARLOSFLY !!!
Hypo

Unlocker a progi neve amivel mindent törölni tudsz....
Ja és kiderült, hogy semmi köze sem volt az FPS LIMITER progihoz, attól függetlenül is fennállt a hiba.
Megoldódott a probléma.

Olvastam a PMDG fórumában, hogy másnak is van ilyen gondja, ráadásul nemrég írta be valaki.
A PMDG-tõl azt javasolták, hogy a Flight1-rõl letöltött FS Registry Repair progival ki kell javítani az FSX program registry bejegyzését, ami lehet hogy eltûnt, vagy rossz helyre mutat. Nem hittem benne, de bejött. Másnak is ! Egyébként Windows 7-64 - et használok
Lehet, hogy a RealAir SF-260 patch szúrta el, mert kreált egy Flight Simulator mappát (nem a Flight Simulator X mappába települt), és oda települt a patch ugyanarra a particióra, ahol az FSX is van, Ezt az üres mappát azóta semmilyen módon nem tudom kitörölni. Erre nincs ötletetek ? Még csökkentett módban sem lehet az üres mappát törölni. Azt írja, hogy az elem már nem található, többé már nincs a következõ helyen:............Csak egy Windows van telepítve sajna. Kivenni meg emiatt nem akarom a vinyót, hogy rákössem egy másik gépre.
Sok éve szimulátorozok, de ilyen hibákkal még nem találkoztam. Hogy mi köze az alapjáték registry bejegyzésének a futópályák irányához a navigációs adatbázisban, azt nem is sejtem. Minden más jól mûködik, és installálható minden a játék alá. de minden jó, ha a vége jó. Ezt csak okulásként ítam le.
polluxware
<#confused> hát ez új..

csak tipp, de próbáld meg frissíteni a java appletet....

Sziasztok !

Lenne egy fontos kérdésem, ha tudtok segítsetek. Ha az FSX-et unlinited fps-re állítom, és használom az FPS LIMITER 0.2 programot, ahogy minden fórumban javasolják, akkor a képkocka limiter rendesen leszabályozza a max képkockát 30-ra , de a PMDG gépekkel nagy problémám van (lehet, hogy más FMC-s gépekkel is így van, csak én ezeket használom). Ha az fms-be beprogramozom a SID-et és a STAR-t az ND kijelzõ a kifutót kb. 20 fokkal jobbra rajzolja ki így a futó valós iránya nem esik egybe a kirajzolt futó irányával, és az egész útvonalon is jelentkezik ez az eltérés, a robot a kirajzolt magenta útvonallal képest 20 fokos elhajlással viszi a gépet . Leszállásnál a robot az ILS pályával 20 fokos szögben jobbra tenné le a gépet a fûre. Ha kikapcsolom a külsõ FPS LIMITER progit, akkor minden jól mûkszik. Senki egy fórumon sem írt ilyen hibáról ezzel a külsõ képkoca limitáló programmal kapcsolatban.
Köszi a figyelmet és várom a hozzászólásokat, mert már az õrületbe kerget, hogy másnál nincs ez a probléma, és nem tudok rájönni, mi az oka. Pedig nagyon hasznos program ez az FPS LIMITER 0.2.
Az AVSIM fótumba valamiért nem tudok regisztrálni, pedig már több felhasználóként is próbálkoztam.

Kálmán
<#rinya>
polluxware
csak 700hoz vagyon.. fs9alá

Ariane 737 800-hoz malév festés létezik? Ha igen segítsetek léci merre találom.

Köszönöm.
Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Papirzacsi
Szegényíteni kellene a keveréken, a mixture feliratú karokkal, és akkor könnyebben megmászik magasabb hegyeket is.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tikal
ja értem... akkor pont 5000lábnál elfogyott az oxigén.... akkor hogy van ennek a gépnek 20000es magasság megadva? oda hogy megy fel, felhuzzák?

egyébként ezek a hegyek még messze nem az everest, a küldetés mellé adott charton 7-8ezres csucsok vannak, de ha ti mondjátok elhiszem.... mellesleg erre én is gondoltam, csak furcsáltam hogy ilyen alacsonyan történik mindez....

mert kevés a levegõ, és az égéshez néha jó jön
Szalacsi szerint a zoxigén miatt van. <#ravasz1>
"...így magyaráz...ta ki Árpi, hogy ... a vízbül veszi ki a ... a ... az oxigént. Teccik érteni?"

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

polluxware
próbálj meg felmászni az everestre, aztán rájössz...

Tikal
hello, egy kis technikai segítség kellene, oktatás 😊
Van egy olyan küldetés hogy egy kis kétmotorossal kell a hegyekben almákat ide oda vinni, közben F-18asok huznak el mellettünk stb.. a küldetés végén át kellenne repülni a hegyek felett, de elég nehezen megy, kb 5000 láb magasan nagyon leesik a motor teljesitménye, emelkedni már nem is nagyon bír, éppen hogy átcsusztam egy csúcs felett 😊 Miért gyengül el a motor?

Megtaláltam ....köszönöm.
Szeretnék valami nagyon okosat kérdezni 😊 FSX-be hogy van External power?? Rá kell csatlakozni? vagy alapból nincs is benne ?? Léci léci léci...

Köszi a választ!

Sanyo
Múlt héten ígértem egy videót, de csak tegnap reggel tudtam összerakni az új gépet, és ma reggel volt idõm telepítetteni minden szükségest. Itt van a Captain Sim Boeing 707 tesztjének elõzetes videója. Egyúttal ez az elsõ próbálkozásom az fsrecorderrel, nagyon hasznos találmány. 😊

www.pcpilot.hu

hát én az fs9-hez készített sceneryket próbálom berakni fsx, több-kevesebb sikerrel. Pl.: van fotóreál Nyíregyháza, Szentkirályszabadja, Kecskemét reptér. Aztán vízrajz-utak. De a domborzat az nekem is hiányzik.

CptSAB
A domborzatot fsglobal hellyel-közzel rendbe teszi. A Magyarország Alap Scenery nem tudom FSX-el mennyire van köszönõ viszonyban. Párszor kértem már, hogy jól jönnének visszajelzések, de vagy FSX fanok nem olvassák FS2004 topic-ot, vagy csak egyszerüen magában nem érdekli a böjingereket a téma.
Willenbrock
Csak az FS9-hez létezik normális Magyarország scenery és domborzat jól tudom?

CptSAB
Az Albatros és a Grippen fizetõs. (LotusSim ill. AlphaSim) A Mig-29 IRIS ingyenes lett. Az An-26-nak 3 változata is letölthetõ SamDim, VZ, és Piglet. A képen látható Mi-24 szerintem a régi Tim Conrad féle verzsön.
Sorry gyerekek, de k****zottúl förtelem az FSX defaultban.. Ez a Kecskemét röptér.. brrr. a hideg is kiráz ettõl a jellegtelen tájtól. Igaz néztem a GEX Europe képeit, az sem csiklandozta meg az ízlelõ bimbóimat, hogy feltegyem annyi év után újra.
Willenbrock
Jó lenne már egy Mig-21 PF vagy Bisz is olyan minõségben mint az F-13.
Be lehet úgy állítani a felhõket hogy sûrûn legyenek de mégse zabálja az fps-t?

Sziasztok! Ez nagyon tetszik ez a videó és szeretném kérdezni, hogy ezeket a gépeket hol találom meg? Már ha nem fizetõsök!

Elõre is köszi!

Willenbrock
Légtérsértõ elfogása Mig-21-el:

CptSAB
Inkább az Én listám lett volna fullosba.. 😄 (de mit is dumálok én itt fsiksz toptyba, amikor nem is használok efesikszt)
[HUN]FaTaL
😞 Inkább 3-4-5 lenne :/

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
én örülök neki😊 csak ne legyen túl fps zabáló..

micsoda meglepetés, CS következõ: 737-100 és 200 mint expansion pack
😞

polluxware
zlin142 for fsx?

Clidey
Thx 😉

My fingers crossed!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
<#dumcsi> en is szavaztam elso kettot clideynek a 3 at magamnak😊)

ma jelenti be a CS mi lesz az új projekt

Hypo
hat ja, mondjuk w7 alatt ha mar egy ssd van akkor jobb ha mind ssd es external drive ami meg a hattertar ( usb3 vagy e-sata)

csak az a franya penz😊

Ombika
Nekem SSD-re csak WIN7 illetve FSX menne, tobbi HD106UJ vinyon van!!
55K kb, eleg sok, de ennel olcsobban nincs, ez is ebayrol lesz valszeg! Nem nagyon akar csokkenni az ara, plane ennek az uj tipusnak!

Hypo
ja hat csalodni nem fogsz, es rosszabb nem lesz csak jobb😊) Tegnap probaltam egy ilyen Vertex2 ssdt 120 gb-t. Igaz nem egy FS rendszerben csak egy sima asztali netezos officos gepbe: halk, gyors w7 teljesen smooth, pedig a gep nem egy brutal gep de sokat dobott rajta.

Kicsit mehetne lejebb az ara a nagyobbaknak, sajnos en 120 gigan eleg szuken ereznem magam, legalabb ketto kene kapasbol belole😞

Ha majd elakarok adni v.mit akkor felkereslek😄
btw tényleg jó cucc lehet az ssd.
Ombika
TEsztben amit linkeltem volt FS2009 is!

Vertex II mar uj chipes, azt szerzek be,de 64 Gb-os keves, igy most palyazok vhol hasznalt 120 GB-osra vagy nemetbol! Nagyon kivi leszek, majd megosztom veled a tapasztalatot. Utanajartam 3 napig es jokat mondanak tenyleg SSD-rol , meg hatalmas valtozas vinyo utan, bar eddig se szaral toltam, de meglatjuk, remelem megeri! 😊

A random elérés a lényeg, az meg nem szerepel a tesztben. Egy noti vinyó 16ms... egy jobb ssd 0.1ms. SSD-nek ugye nem kell pozíciónálni a fejét, ha szanaszét vannak az adatok... jóval gyorsabban hozzáfér, mint a leggyorsabb vinyó...

raptor teszt

Ez egy 2009-s teszt, azóta jöttek új vezérlõs ssd-k, amik már sokkal jobbak mind írásban, mind olvasásban. A random elérés meg ugyanúgy kiváló!

Ha teheted szerezz be egy vertex2-t tesztre... én FSX-t még nem raktam rá, de ArmA2 alatt alaposan nõtt a minimum fps, és megszûntek mikrolagok, textúra töltések...

www.smart-bus.hu