Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo

www.pcpilot.hu

Volt itt régebben egy link, ahová el lehetett küldeni az FSX.cfg-t és valamit okosítottak rajta. Tudnátok ebben segíteni? Nem találom.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hypo
Nekem is van REX, PNW, PFJ, Tongass X UT Alaska X és Misty Moornings😊

Ez nem szeretet kérdése szerintem! 😊 Én azt választom ami ár/érték arányban nekem megfelel. Ha extrém igényeim vannak, nyilván úgy is vásárolok hozzá. Hogy az igényeimet meg milyen márkanév alatt sikerül kielégítenem, az már számomra nem számottevõen fontos! 😊

Ha jól tudom Májusra.

www.smart-bus.hu

Ombika
Nah igen,de sehol sincs 5Ghz-es FSX teszt ugye! 😞

AMD-be nem bizom,es nem is kedvelem! Kb mikora varhato amugy?

HYPO: Maximalista vok,igy nekem nincs menekves REX,stb elol . Oda meg kraft kell! 😞

Hypo
Hat ha megengedheted es masra is gondolsz nem csak fs re akkor egeri nekem meg regebbi cuccom van szoval nalam talan meg jobban megerne a csere de jelenleg amire hasznalom megfelel, 27 fps es eleg szep taj szoval eleg, persze jo lenne 4096 os rex felhokkel😊) de igy se rossz sot😊

airliners repulesre meg ott fs9 jobb nem is kell😊

Az amd új csodagyereke... ( szerintük ). Érdemes rá várni, hogy mit tud majd felmutatni az i7k-hoz képest... ha nem üti meg a szintjét, akkor tán az árakat lejjebb húzza egy kicsit...

Az új felépítés, plusz a 800-1000 mhz többlet azért már jelentõsen javíthat a minimum fps-n... ( 5GHz-s teszt kéne )

www.smart-bus.hu

Ombika
Buldozer az mi is lenne?

Hat vmi olyan peldanyig akarok menni,ami 4.8-5Ghz-et visz!

Akkor cserélj, ha jelentõsen tudod tuningolni! Úgy, ahogy Poi-nak megy, már lehet értelme... +800mhz azért már jelentõs! DE, egyéb esetben nem sok értelmét látom. ( fõleg a buldózer érkezéséig )

www.smart-bus.hu

Ombika
Nekem i7 4Ghz es kattogok cseren. DE sokszor nagy reptereken igencsak leesik, es szeretem elvezni fullosan REX,stbvel. Szal kattogok mit csinaljak!

eyecandy
Köszi! <#worship><#worship><#worship>

Hypo
hat hogy akinek van az uj, az most 20fps el boldog kieg plusz ai plusz csuszkak maxon ( bar ez a csuszka maxon egy hulyeseg, de ebbe most ne menjunk bele)

en azt tudom amerre en repkedek es amilyen tajak felett es amilyen gepekkel nekem most is van 27 fps fixen rex is jatszik.... pedig en meg regi szerian vagyok. talan nalam dobna esetleg, de akinek ennel is jobb van esetleg i7 annak cserelni.....hat eleg necces

Ombika
Nezegetem HSZ-eket es arra jutottam,hogy akinek i9xx 4.2 Ghz vagy alatta van, az csereljen, tobbi tartsa meg! De itt se lesz igazan nagy FPS valtozas! 😞
Eleg erdekes topic. te mit hamoztal ki, mert beszelgettek itt memoria savszelessegrol is!

Hypo
Lehet volt már akkor sorry mindenkitõl.
Szóval aki szereti a bush flyingot, és esetleg van neki ORBX PFJ és még emlékszik a régi idõkre fs9 mistymoorning es misty fjords, azoknak kötelezõ újra megnyitotta kapuját a misty moornings.

Free sceneryk, flightplans, terkepek minden ami szem szajnak ingere

KATT IDE

Ok4 Közben visszaírtam a hiányzó sort a scenery.cfg-ben és minden ok! Szóval mit javasoltok a táj feljavítására? Fõleg milyen sorrendben?

[HUN]FaTaL
Akkor meg hagyd a fenébe, nem kell az. Telepítsd fel a sceneryket és kész.

http://goo.gl/gd6Zi5

Abban tudsz segíteni, hogy mit kell szerkeszteni, visszaírni a scenery.cfg-be, ha mégis szeretném visszaállítani az eredeti állapotot? Most semmilyen scenery nincs fent, csak SP1 és Acc.

Akkor jó, mert azt hittem így majd nem tudok újból scenery-t betenni. Akkor hagyom így. Mégegy kérdés. Most tettem újra az FSX-et. Milyen kiegészítõt javasoltok a táj szépítésére (UTX, REX, stb..) És milyen sorrendben.

Köszönöm, megpróbálom, de fent van az sp1 és acceleracion is. Azt nem befolyásolja?

[HUN]FaTaL
Mert bizonyára az addon scenery\scenery üres, akkor meg minek akarod berakni a librarybe? Majd akkor add hozzá ha lesz benne valami, addig teljesen mindegy. Amúgy ha kilépsz akkor be lehet szerkeszteni a scenery.cfg-be csak ha üres, akkor nincs értelme.

Lemezt beteszed és Repair assszem...
Igen, köszönöm azt tudom, hogy kell scenery-t bemásolni, aktiválni. Azt nem tudom, hogy az eredeti telepítési állapotot, hogyan lehet visszaállítani, mert az üres "Addon Scenery" mappát nem engedi sehogy hozzáadni, mint ahogy eredetileg ott volt.

IMHO többet tud, szebb és számos extra tartozik majd hozzá, így ár-érték arányban messze jobb lesz.
A hátránya az, hogy elsõ körben a Superbug X is kell hozzá - de ez csak azoknak hátrány, akiknek a gép nincs meg.
Szvsz. nem elhanyagolható az sem, hogy várhatóan a "nagy" fejlesztõk inkább fogják a TacPack SDK-ját választani, mint a CS-ét...
köszönöm, olvasni én is tudok 😊
a véleményedre voltam kíváncsi...

Hiába próbálom az "add area"-val és az "edit area"-val sem sikerül.

Sziasztok! A Scenery Library-ban véletlenül kitöröltem az Addon Scenery-t , hogyan lehet újra visszahelyezni?

Többet fog tudni Szim kapitány alkotásánál. Itt tudsz utánaolvasni: TacPack
miben jobb lényegesen?

Ombika
Milyen hutovel hutod? Nem probalod ki FSX-et vele?

Tudom, de én a VRS-félére várok, az lényegesen jobb lesz.
Sanyo
Óh, eggyel lejjebb nyomtam...

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nálam mûködik. 😄

www.pcpilot.hu

captain sim-eset már most is megveheted

<#finom>

www.smart-bus.hu

Már elõrendelhetõ. <#taps>
ja bocsi
[HUN]FaTaL
Nincs warez a topicban.

hát az kár.. de majd lehet csinálnak hozzá cracket nem?
Hypo
Senkinek azokon kivül akik megvették, sajnos a karácsonyi akcion a 727 volt csak akcios

másoknak se mûködik amúgy ?
Hypo
Nincs ra gyogymod!! rip nem mükõdik, crack nincs hozzá, marad a nyuszi.

na de most komolyan senki nem tud valami tanácsot adni?
Ha a nyuszi nem válaszol, akkor várnod kell karácsonyig... esetleg a mikulás, de nála sanszos a virgács, mert rossz kisfiú voltál...

www.smart-bus.hu

na valaki tud esetleg rendes választ is? mit lehethe kezdeni vele ?
Papirzacsi
Írni kell a nyuszinak!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

és más megoldás nincs?
Papirzacsi
Meg kell venni.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok, olyan problém van, hogy megszereztem a captain sim 707 es modellt, de e mûszerfal nem mûködik, a leszállási kerekeket nem mutatja, mintha lebegne, meg sok más sem mûködik, tud segíteni valaki? elõrre is köszi<#wow3>