Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Máma repültem egy kicsit hajnali 4 óra és 5 óra között Irán felett F/A 18-as Hornet-tel Blue Angel -al! 😄 😊
Vannak képek is! 😛 Majd teszek fel csak át fog kelleni konvertálni JPEG -be és csak akkor tudom fel tenni! Na most már nem lesz de holnap teszek fel képeket! 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
remélem ingame 😊
én raknák rá 2db fab500at oszt irány a párláment...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
A segítségeteket szeretném kérni.
FSX-et használok, eddig semmi problémám nem volt vele. Miután föltelepítettem a FriendlyPanels Learjet 45 2D kiegészítõt, tönkrement a robotpilóta az összes repülõgéptípuson a játékban. A probléma lényege, hogy miután bekapcsolom a robotot, azonnal meredek zuhanásba viszi a gépet és meg sem áll a földig (ez igaz a Cessnatól a Boeing 737-esig mindenre).
(Maga az új Learjet 2D panel mûködik; Win7-et használok.)
Elõre is köszi a segítséget.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Nem cseréltem le Senheiser Sk Gaming-emet.😊
Van esetleg valakinek tapasztalata a Saitek Pro Flight Headset-jével? Megoszthatná pár szóban...
Köszi elõre is!
Nincs magyar szerver multiplayer ben?
meg hogyan udok beszélni más emberekkel?
hiába nyomom a caps locok nem kapok semmi visszajelzést. hallanak egyátalán?
Egy Saitek multi panel és egy switch panel.
Persze sokkal olcsóbb mint a boltban és nagyon keveset használt.
Tökéletesen müködik mind a kettõ.
Az eladás oka hogy egy nagy szimulátor épités kellõs közepén tartok és kéne a pénz.
Egy 737-500 szimulátoron saját épités minden.
A Multi Panel 14000.-
A switch panel 9000.-
www.pcpilot.hu
na akkor lecsekkolom en is mert en minden RTMM sceneryt az addon scenery folderba raktam mashova nem kerult semmi.
Írok a fórumukra!
PFJ pont bele log es ott lehet a gond a meshel es a sceneryvel ftx lejebb van ugye mint mistymorning? FSXCentral default majd vissza NA apply esetleg segithet, sajna elofordul az ilyen, ha fsgenesised van akkor is, bar dolgoznak fsgenesisnel egy repter magassag cuccon alaskara mar van, illetve ut is javitja nehany helyen, es orbx is, de akadnak erdekes helyek.
Este megnezem PF20 at lehet nalam is ez van csak nem vettem eszre.
és OZx repterekt AU-hoz.http://aussiex.org/forum/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A ORBX fórumot is megnézem, köszönöm az ötletet!
UT Alaska X nel ha jol emlekszem csak disable PAKT
Ut Canadanal meg van egy list a repterekrol amit disable kell rakni ut setupjaban Illetve a Night lighting bekavar. Ket megoldas van vagy egyenkent a fileokat kiszeded es backupolod.
Hivatalos orbx forumon ott a lista.
vagy ahogy en tettem en kikapcsoltam komplett a ninghtlightingot ut ben ( ez a legegyszerubb) 😊