Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Es pilotakra is szukseg van😊
Aki esetleg nem tudna mirol van szo.
OFFICIAL SITE
Az ott repulok lapja
Aki kedved érez és szeretné figyelemmel kovetni vagy esetleg repülni az utvonalat annak syivessen megadok minden elerheto infot ( scenery, flightplan...stb)
Jo leszállást
Használ itt valaki Win7 - FSX Gold - FsCopilot - FSInn kombót?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nem volt egyértelmû, hogy a lövöldözésbe ez is beletartozik nálad, sorry.
Ez egy hasonlat volt: "olyan, MINT HA azt állítanád". Én sem állítottam tehát, hogy ezt állítottad.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Megnézted a képeket?
leírtam, hogy én a lövöldözés alatt éles harci bevetést értem, amibe beletartoznak azok amiket leírtál, szóval az elsõ részt ezért nem értem
az utolsó rész meg a saját gondolatmeneted (következtetésed), én ilyeneket sehol sem állítottam
én nem értem miért kéne kisajátítani az fsx-et, ha valaki lövöldözni akar, leszedi és lövöldözik, abszolút nem életképtelen ötlet mondjuk egy accusim spitfire-el dogolni a csatorna felett (mondjuk a superbug például abszolút nem áll közel hozzám és a weapoin pack se érdekel)
egyben toronymagasan veri az összes repüléssel kapcsolatos szimulációt (harcit és polgárit), az a hatalmas külsõs fejlesztõi kapacitás, már maga csak ez elég vonzó lehetõség lehet a "combat fsx"-ezésre
de pl az általad is említett strike fighters sorozatban ugyan hol van meg az a szintû kidolgozottság ami fsx esetében bizonyos repülõgépeknél?
a helyzet hogy mi igazából majdnem egyrõl beszélünk, te szeretsz edzeni, én meg azt szeretném, ha meccset is lehetne játszani, számomra úgy lenne teljes
A lényeg az, hogy a lövöldözés durva leegyszerûsítés: a fegyverek egy repülõgépen vannak elhelyezve, tehát a személyzet feladata semmiképp sem korlátozódhat pusztán a fegyverek kezelésére, mert ez ugyebár nem a repülõtéren állva történik (miközben lelkesen berregnek a fiúk), hanem repülés közben. Tehát a Szu-24 feladata valójában az, hogy a fegyvereivel eljusson a célhoz vagy annak közelébe, végrehajtsa a feladat "lényegét" (amibe egyébként beletartozik a cél felderítése, azonosítása és a célzás is, tehát messze nem csak "lövöldözésrõl" van szó), majd visszatérjen és jöhet a következõ feladat. Ebbõl következõen a személyzet részére tartott kiképzés sem csak abból áll, hogy "Látja azt a bazinagy piros gombot? Na, azt kell nyomkodnia, semmi más dolga nincs."
Az oké, hogy mire gondolsz, de ez olyan, mint ha azt állítanád, hogy pl. az utasszállítók pilótái csak az FMC-t nyomkodják.
mert ugye nem oco odaküldeni azt a kis "csónakot" mindenestül
off
A lövöldözés és a harckiképzési gyakorlat nem egy és ugyanaz, nálam egész biztosan nem. Lövöldözni ott vannak a háborús szimulátorok. Azért találták ki õket. Egy adott régióban, kitalált, vagy valós történelmi helyzetben harci feladatok végrehajtása. Lehet bennük ész nélkül ledurrantani bármit. Amikor én jövõbeli fejlesztési lehetõségekrõl beszélek, akkor reményeim, nem a két kategória összemosására irányulnak, hanem ellenkezõleg az FS tudásának szélesítése. Régen is írtam már, hogy FS-ben nincsenek kiaknázva sem a munkarepülések, sem más szakágak tevékenysége., holott a lehetõség megvan.
szerintem ez nem ugyanaz
én azt állítom, hogy pl a Szu-24-es csapásmérõ változatának feladata elsõdlegesen, hogy csapást mérjen az ellenséges célpontokra, vagyis a Szu-24-es aktív szolgálat beli üzemeltetése elsõsorban az éles harci bevetésrõl szól, noha korántsem biztos, hogy valaha is része lesz olyanban, a gép és személyzetének feladatainak legnagyobb része közvetve vagy közvetlenül erre vezethetõ vissza (felkészülés, gyakorlás...stb)
röviden a Szu-24-es célja, hogy bombákat dobjon le, "lövöldözzön"
volt egy natgeo doku sorozat valamelyik rephordozóról, amely pont a hadmûvelet végére ért a bevetési zónában, vagyis az F/A-18-asok egy fia bombát nem dobtak le, mikor is a pilóták csalódottan nyilatkoztak az esetrõl, hogy nagyszerû dolog, hogy nem kell "lövöldözni", csak õket erre képezték ki és számukra ez egy nagy csalódás...
@Rue East: Én is így gondoltam, de cáfoltad: "a katonai repülésrõl volt szó, általában, nem a tacpack/weapon packról". <#wilting>#wilting>
nyilván a fegyveres harci repülõgépekre értettem, hiszen weapon pack kapcsán a fegyverhasználatról volt szó
Kinek a pap, kinek a papné.
A userek kb. 1% mélyül el komolyabban akár a polgári, akár a katonai repülés rejtelmeiben.
Ezen az végkép nem fog változtatni semmit, hogy most már lövöldözni is lehet.
Hogy ez az 1% megkapja-e amit szeretne?Nos aligha.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
A katonai repülés és a lövöldözés viszonyát rendkívül leegyszerûsítve látod: a "lövöldözés" eleve csak egy része. Addig el is kell ám jutni valahogy, egyrészt. Ráadásul utána még haza is kell menni, hogy aztán újabb bevetésre mehess. Arról nem is beszélve, hogy ez a dolog nem az egyes pilótákról szól és az õ lövöldözhetnékjükrõl, lévén õk egy rendszer elemei valójában: az nagyon jó, hogy a Légierõ elökörködik magának, ha közben a szárazföldieket élve kicsontozzák.
...és akkor a fegyvertelen katonai gépeket még nem is említettük, pedig nem kevésbé fontos feladatuk van - viszont egyáltalán nem lövöldöznek.
Mondjuk a CS kiegje szerintem eléggé egyszerû: az etalon a TacPack lesz.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
elsõdleges feladata egy harci gépnek az, hogy harci feladatokat hajtson végre, azokat a gépeket ezért alkották meg, azok a pilóták erre vannak kiképezve
javarészt gyakorlás, képzés, meg néha vmilyen "show of the force" jellegû dolog... ezekre az fs9,és fsx is alaklmas különbözõ addonokkal..
ha meg valki total war-t akar... falcon,strikef, dcs szimek
én azt gondoltam, hogy az fs-t a repülés miatt használják az emberek, legyen az utasszállító, ga, vagy katonai gép, ha már lövöldözni akarnak akkor jöhet a lock on és társai. Ezért volt megkülönböztetve flight és combat sim, de tény, hogy a harci szimulációk nincsenek ilyen realisztikusan lefedve.
sorry akit megbántottam volna
Nem lenne rosz egy Flight Simulator - Air Force repack, ahol egy módosított AI rendszer (feladat és útvonal tervezéses kivitel, napi tervtábla), katonai légiforgalmi irányítás, fegyveres harckiképzési feladatok végrehajthatósága, karrier, mûszaki szimuláció helyet kapna. És még mindig nem arról beszéltem, hogy egy háborús játékról van szó. Kiképzés, kiképzés, kiképzés. És akkor mondjuk mennyire frankó lenne mondjuk egy olyan kieg, ahol Asztrahany felett Mislényre vadászunk, vagy a Balti-tenger feletti rakéta lövészet. NIR, gépágyú éleslövészet, bombavetés a hazai lõtereken. 😄
A repülés nem csak böszme utasszállítók FMC terelgetésébõl áll. Mint ahogy a kisgépek világában sem csak Cessnával és Piperrel lehet repülgetni. A repülés elég szerteágazó, mégha az FS addon készítõk errõl meg is feledkeznek. Üzleti érdekekbõl, és egy jól behatárolt felhasználói kör számára szinte szájába adva a plebsnek végeznek közvélemény kutatást. Azt gondolom, egy-egy ilyen új kieg hasznos, mert inspiráló hatású, lesz élet FSX után is, és jól jöhetnek az új tapasztalatok, fõleg ha eltérnek a sablontól.
btw, arra még nem jöttem rá, hogy minek/kinek készült a weapons for fsx progi