Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol
Hont
Persze! Fel is szállok vele ha kell!😊 (mindennel ami repülni tud)😊
Papirzacsi
SZÓVAL AKKOR pls bannolja már valaki.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
avsim, flightsim.com

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Akkor baromi rosszul keresed, mert több száz linket dob a keresõ!
Meg ott a FAQ! Ott direkt linkeket is találsz!
Hont
Nem -nem!
Szó nincs errõl!😊
A Kugli csak a sor végén, ha már nem merek kérdezni Tõletek...😉
gabesz2222
SZÓVAL AKKOR pls adjon már valaki linket ahonnan repcsiket tudok leszedni
nagyon jól jönne már régóta keresem

[HUN]FaTaL
Egy gépet fejleszteni kb 2 év (ifly 737ng). Szerinted mennyire elvárható, hogy ingyen adják?

Hypo
helyettunk google? ejnye😊)))

Hont
Én nagyon földhöz ragadt típusú ember vagyok! Nehezen váltok, a megszokott dolgokról az újdonság felé.
De! A Win7 x64 nagyságrendekkel gyorsabbnak tûnik, mint az XP!
3 hete van fent, de már semmi kép se mennék vissza az XP re!
A FSX pedig simán megy vele.
Azt nem mondom, hogy mindig mindent elsõre megtalálok, de ilyenkor segítenek Fatal és a Fiuk!
Meg baromi sok forum és a KUgli is a barátom!😊
Szóval nem fogod megbánni a cserét!
Hont
Ez jó volt!
Nálad a pont Zacsi!😉
Köszi - mindenkinek aki hozzászólt a témához - a választ.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
FSX siman megy w7 64 bit alatt UAC turned off ( egy rakas szar amugy) es jo ha a nem a programfilesba rakod nalam C:\FSX minden jobb adon mukodik

FS9 meg a D-n van ugyan igy

gabesz2222
linket pls mert nem találom :S

Papirzacsi
Fejlesztõi oldalról: Azok a rohadékok elvárják, hogy ingyen dolgozzunk napi 8 órában....

gabesz2222
amúgy hihetetlen mert azthittem leszedtem a teljes játékot de mégsem mert ezek a rohadékok mindenbõl pénzt akarnak csinálni :S -.-

gabesz2222
és honnan tudok ingyenes/nem ingyenes kiegészítõket leszedni?

[HUN]FaTaL
Fizetõs kiegészítõkben😊

gabesz2222
sziasztok leszedtem a teljes FSX-et és a kérdésem az lenne hogyan tudom az összes mûszert használni és hogy tudom az összes gombot nyomogatni, tekergetni?
Pl: FMC

Ombika
msconfig nem kell turni 2 kattintas,logikus lepes. Mellesleg ne pofazzon mar bele nekem mindenbe. Lamak meg minek hasznalnak win 7 64 bitet eleve,tehat maradjanak xp-nel!!! 😊

Arra mutat rá a cikk, hogy lehetsz valódi rendszergazda ( tehát uac nem ugat! 😊 ) a saját gépeden úgy, hogy ez ne menjen a biztonság rovására... semennyire. 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Ezért van ott a majdnem szócska. 😊))

Azért ez nem egészen így van! 😊

3. pont: Birtokbavétel

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Nem szokás kikapcsolni mert rombolja a biztonságot, egyébként nem kell hozzá msconfigot túrni, simán kikapcsolható vezérlõpultból, két helyen is. Nekem is ki van kapcsolva, átlagusernek viszont nem javaslom, mert így majdnem az XP szintjére degradálja a biztonságot.

Ombika
Msconfig-ban ki is lehet kapcsolni es akkor oda telepiti ahova akarja! 😊

[HUN]FaTaL
Mûködik vele, ne a program filesba telepítsd ha nem akarsz az uac miatt mindent rendszergazda módban futtatni, de egyébként simán megy. 1-2 kieg nem kompatibilis (pl. Wilco 737 classic, bár patch ahhoz is van úgy rémlik)

Használ, valaki FSX-et WIN7 64bit OS alatt?
Most néztem a Windows 7 Compatibility Center oldalán. ahol azt írják, hogy Not compatible.
Fejlesztés elõtt állok, és mindenképpen szeretném használni az FSX-et is, ezért nem mindegy hogy milyen OS-t választok.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Köszönöm a válaszokat, körülnézek!

Üdv
polluxware
monnyán lé..

egyébként!

mivel ilyen közlékeny vagy mostanság.. <#eplus2>

CptSAB
Tibi bá! Melyik fórumba akartál írni? 😊
Clidey
Izé, elqrtam, sorry... <#merges3>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ne vezessétek félre, virtual cockpitet nem tud rendelni sehova, ez nem FSX.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
avsim.ru oldalon fogsz találni
igen, megoldható
ha rákeresel a google-el fogsz találni leírást, de találsz "elkészített" verziót is, kb minden nagyobb fs portálon

Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

Hypo
Hali,

Leteznek free panelek is es azokat hozza tudod rendelni meglevo gephez is es esetleg olyanhoz amihez nincs vc

avsim.com file libraryban keress ra a panelekre

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Rengeteg letölthetõ utasszállító gép van már FSX-hez, de azt tapasztaltam, hogy ezeknél ált. hiányzik a virtual cockpit, alapból csak néhány érkezik ezzel a lehetõséggel.
Nem tudtok esetleg olyan ingyenes modelleket, ahol ez a funkció is alapból benne van a "csomagban"?

Esetleg megoldható az, hogy pl a default 737 / 747 virtual cockpit-jét társítsam pl egy Project Opensky repcsihez...?

Köszi!
Hypo
😊)) kb mint a multkori video amin allt a gep es az orbx fele people flow volt a nagy szam😊 itt is a felhok a szepek😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

Bizonyított az a K-36 sokszor már, de ezek az orosz vasak nem semmik! Van video betonra hasra szálló Mig-29-rõl is és Szu-27-rõl is.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

CptSAB
Csak az orrfutó jött ki. Elõszõr néztem, mi a fene vállt le a géprõl.. a fékernyõ nyitása után tünt fel, ahogy közeledett a mozdony, hogy a kabintetõk voltak. Nem szerettek volna benntégni, de meghagyták a bizonyított katapultüléseknek az utolsó esélyt is.. Fantasztikus teljesítmény. Elismerésem a pilótálnak. Nagy szerencséjük volt, hogy a 22-es relatív toleráns. Erõs szárny, törzs. Egy 23-as akkorát robbant volna, igaz ezt a manõvert egy 23-as pilótái nem próbálták volna meg.. szerintem. Ott nemcsak a plexi repült volna. Taszáron 95-ben bizonyított a K-36 ülés.
az, hogy a legjobb, az a piacon kapható többihez képesti relatív hely, semmit nem jelent
il-2 a legjobb 2. vh-s repszim? igen
komoly szimulátornak nevezhetjük? nem (ma már biztos nem)

Ez igy van! A kategoriajaban sztem a legjobb.
Sharks
Nem azt mondtam, hogy a Lock On tökéletes, csak annyit, hogy a két másiknál és általában a modern katonai repülõs szimeknél jobb. Ezt azért talán csak nem cáfoljátok meg...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Hali!

Na srácok csak azt akarom mondani hogy: Ezen a héten Szombaton 22:10-kor fogok krúzolni azaz inkább szebben mondva: Utasokat Szállítani Airbus A380-al QANTAS-al és majd megint fogok képeket honi és még talán majd videói is lesz! 😊 Csak ezt szerettem volna mondani. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ezt láttátok már? :-oooooo

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Papirzacsi
Fejlõdöm, csak az iránya kérdõjeles még. :-D

Miota megjelent a lockon (a regi) a modern aircombat azota tolom.. online is eleg erosen..Sosem volt fizikaja kivetel a su25-t amire mar ugy naggyabol odafigyeltek...Talán mintha most az Fc2 javult (bugok szempontjabol semmit 😊 ) volna..de ebbe tenyleg ne menjunk bele.
Clidey
Rég hallottam már tõled ilyen árnyalt megfogalmazást arra hogy "kalap fos"... 😄DDD