Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy buta kérdés, de eredeti a kiegészítõ?

http://goo.gl/gd6Zi5

Szia!
Köszönöm a válaszod.
A PMDG B744F (8i) változattal repülök. (a képen is ez van)
A dll-re rákerestem csak 1× fordul elõ.
Buta kérdést feltennék: a tcas2v7.dll file kapcsolatos a PMDG modelekben mûködõ TCAS rendszerrel?
Vagy csak véletlen mozaikszó egyezés?

Jó leszállást!
Hypo
keres ra fsx folderban hogy hanyszor fordul elo a tcas2v7.dll file, lehet van 2 helyen modules ban es a rootban is az okozhatja foleg ha a regebbit hasznalja. Amugy PMDG nel volt ctd emiatt de latom nem azt a gepet nyomod.

[HUN]FaTaL
Így ránézésre a gép okozza, amivel repülsz, mivel a tcas dll-re hivatkozik.

A képen látható fsx hibával találkozott-e már valaki? Orvosságot tud-e valaki? Elég bosszantó hibáról van szó, mivel a végsõ egyenesen fagy le az fsx, mögötted egy hosszú út :-((
Válaszokat elõre megköszönve, sziasztok.
[HUN]FaTaL
Nem tudom, de szerintem az iFly 737NG hamarabb jön.

[HUN]FaTaL
Én várnék vele az új verzióig (bár az még elég sok idõ, mert még a valóságban sem készült el az új terminál) de tessék:

Aerosoft Mega Airport Budapest

bocs... úgy tûnik hülyeséget linkeltem be... Még jó hogy a nevét sikerült eltalálni 😊

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Hali!

Én errõl tudok, lett esetleg azóta újabb?
Aerosoft Budapest 1.5

Amúgy én alig várom hogy legyen mega airport Liszt Ferihegy.... szegény fejlesztõk....

Nincs valakinek infója hogy mikorra várható a PMDG 737 NGX? A honlapon lévõ coming soon sajnos nem sokat mond, már kíváncsi lennék rá. Elõzõ életemben (FS9 korszak) erõsen PMDG függõ voltam és szerintem mostanáig sem múlt el. 😊

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Üdv Urak, szeretném megvenni FSX-re a legújabb, legszebb Budapest Sceneryt. Kérem mondjátok meg, hol lehet megvásárolni (Link?)
Köszönettel: N Attila.
[HUN]FaTaL
Nyomaték. 😊 Korrigálj ruderral.

Ha kikapcsolom, akkor meg balra húz.... kezd az agyamra menni mosmá.
Nincs valami konfigurációs file, amiben lehet valami gebasz?

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Hypo
hat autorudder nem aa legjobb

Ja, néztem azt is, de lehet, hogy felszínesen. 😊
Saitek Pro Flight yoke meg quadrant van, pedál nincs, így kipipáltam az autoruddert a settingsben. A jobb szarvon a vízszintes kapcsolópárra felraktam a rudder trimmet, de indulásnál a fene tudja, mennyire kell belõni. Fõleg, mert egyszer húz, mint a vakegér, egyszer meg olyan egyenesen megy, mint a nyíl ugyanaz a gép... :S
Mit hagytam ki??

Hypo
Hali, Rudder be van konfigolva? Mert azert be kell lepni azt felszallaskor geptol fuggoen de sose puhan😊

Megtaláltam, köszi... :-)
Üdv, lécci segítsetek, hol kell beállítani, hogy ne a kifutóról, hanem a beszállás helyérõl induljon a játék?
Köszi.
Üdv! Szeretnék multiban játszani fsx-et a haverommal. Viszont szükségem lenne AI ATC-re, mint ami egyjátékosban is van. Akár text alapú is jó. Esetleg AI traffic. Akinek van ezekrõl információja ossza meg velem! 😊 Lan-hoz és dedikált szerverhez egyaránt érdekel!

It\'s good to be bad.

Egymotoros C172-esrõl meg Maule-ról van szó. Néztem a Realism settingsben, be van állítva, hogy a propeller forgási iránya hasson a repülés irányára, de ez mégiscsak túlzás, hogy egy full throttle 5 méteren belül elkezdi fordítani ezerrel és bevisz az épületek/fák közé... Máskor meg nem.
Az tény, hogy CTRL+E-vel indítottam minden esetben (kivéve, amikor kipróbáltam járó motorral a runway végébe rakva az induláshoz a gépet, de ugyanaz... :S )
Néztem a weathert is, de egy 8-12 kts-os szélerõsség nem lehet ilyen fickós... 😛

Attól, hogy egyszer mindkét motor üzemel, egyszer pedig csak az egyik. Gondolom Ctrl+Shift+F1-el állítod le a motorokat, és Ctrl+E-vel indítod utánna. Ugye?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

...az vajon mitõl lehet, hogy ugyanolyan beállítások mellett ugyanarról a reptérrõl az egyik felszállásnál erõsen jobbra húzva indul el a gép (és ha egyszerûen csak ellenkormányzok, felborul), míg másszor remekül megy egyenesen, amíg el nem emelem?
Nem jöttem rá, mi alapján történik: a szélerõsség is ugyanaz vagy hasonló, a kontroller beállításai sem változtak (meg kis is húztam tesztképpen, és sima egeres/billentyûzetes módban is ugyanúgy húz).
Lehet, hogy valaki látott már ilyet és meg tudta szüntetni? 😊

okés köszi a segítséget! 😉 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

polluxware
az életben nem adják ki....

Hypo
FAQ Banner alatt de azert segitek:

VFR : Visual Flight Rules - Látva repülési szabályok, ergo a tájékozódás a látás alapján történik a tereptárgyak vizualis pontok alapjan. Ebbol jon hogy mindig nem lehet igy repulni ( rossz ido rossz latasi viszonyokû)

IFR:Instrument flight rules : Müszerek alapján megy a navigáció, ebbõl jön hogy itt az idõjárás már kevesbé fontos tényezõ ( de azert fontos)

Sanyo
Hali!

Na bocsi srácok a képeket nem tudom feltölteni sehova mert BMP formátumban van de szeretnék valamit kérdezni még pedig azt hogy: A Játékban azaz a Flight Plannerben (vagy hol) lehet választani Visual Flight Rules-t meg még van ott egy másik és azt szeretném kérdezni hogy a Visual Flight Rules meg a másik miben különbözik illetve mit jelent???? elõre is köszönöm! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

elinditassz egy free flight -ot, leallitod a hajtomuveket, elmented es beallitod default flightkent. Azt hiszem igy kell...
gabesz2222
hogy tudom beállítani fsx-ben hogy betöltés után a repülõ teljesen leállított állapotban kerüljön a reptérre?

polluxware
kitörölték Hypo büntitündijét<#wow3>

polluxware
talán majd most.. 😉

Hypo
zstomi
Simware-en 50%-os Wilco Airbus v2 kedvezmény van, ha érdekel vkit.

alert
Semmi gond, azert irtam le, mert lattam, hogy nem tudod. Amikor a hozzaszolasaidra tobbnyire negativ hangvetelu valaszt kapsz, abbol sejtheto, hogy a tobbieket nem erdekli. Kiirni felesleges, mert az emberek altalaban nem toltenek fel erdektelen kepeket. Ha felteszel egy videot egy szep leszallasrol vagy egy erdekes helyrol, jelensegrol vagy csak egy szep kepernyofotot, azzal semmi gond nincs. Az ekezetek hasznalata nem tilos, de egy amerikai laptopra ekezeteket varazsolni nem kenyelmes. Az emlitett kepem az aktivabb szimulator kozossegnek szolt, akik tudjak, hogy mi van rajta. Az, aki nem tudja, azt valoszinuleg nem is erinti a dolog. Ezen a forumon ez szerintem nehany ember lehet csak, ezert nem tartottam fontosnak kommentet fuzni hozza.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

gabeszka2000
Kedves moderatorba!

Nagyon sajnalom ha igy gondolod,nem tudtam!
Altalanos iskolaba jarok meg, bar mar olvasni tudok ezert nem latom,hogy 99.99%-ban mi erdekli az embereket. Ird ki a no warez melle,de ez csak javaslat meg azt is hogy csak igazi pilotak és mernokok irhatnak a forumba.
"Ebben a forumban a konnyebb olvashatosag es a kereso, valamint egyeb! okok miatt keruljuk a roviditesek es az sms szleng hasznalatat"
Akkor az ekezetek hasznalata is tilos?
Nem tudom hogy a #15322 keped kit erdekelt rajtad kivul,biztos 99.99%-ot,de hogy meg kommentet sem fuztel hozza ami egy moderatorhoz nem illik.
Tovabbi kellemes kitiltast és torlest a forumhoz!

alert
Kedves Gabeszka2000!
Ebben a forumban a konnyebb olvashatosag es a kereso, valamint egyeb! okok miatt keruljuk a roviditesek es az sms szleng hasznalatat. Ezen felul megkerlek, hogy ne szurj be semmitmondo kepeket, mert feleslegesen lassitja a forum letolteset es az olvasok 99.99%-at nem erdekli. Ha valaki keri, kuld el neki privat uzenetben. Ezek nem betartasa a hozzaszolasaid torleset es kitiltast von maga utan. Tovabbi kellemes forumozast. Moderator

Nem tudnál ettõl a traumától megkímélni bennünket?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

gabeszka2000
vfr-t repültem

gabeszka2000
Hali vok megint!
Köszönöm a moderátornak!
Nemokára töltök új képeket feltöltök a repülésemröl.
Remélem tecceni fog a feltöltöt képek.
milyen töltö oldalt ajálotok nekem amivel feltölthetek képeket?

Sanyo
Memóriából sosem elég, de 4 giga már kellemes. 😊

www.pcpilot.hu

Hali!

Köszönöm a választ, hasznos volt. Pl. azt nem is tudtam hogy van 10000 rpm-es vinyó 😊))<#nevetes1>...
Amúgy nekem is AMD-m volt korábban és meg voltam vele elégedve csak teszteken azt olvastam hogy a phenom-ok kevésbé teljesítenek jól mint az i5, i7-ek, persze gondoltom phenomja válogatja. 😊 Fõszabályként az egész gépet repülésre használnám. A válaszodból azt szûrtem le hogy elég az 1 gigás videókari is, mert akkor tényleg maradnék a 6800 szériánál és a maradék lóvé menne egy erõsebb prociba. Jah, meg ezek szerint elég FSX-hez 4 Gb RAM?

Üdv:
frecc

daxan
Sziasztok!

FSX-nem alapértelmezett Boeing 747-hez milyen kiegészítõ kellene, hogy a HSI ugyanúgy mûködjön, mint a valóságban? Jelenleg repüléskor nem sokat mutat...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Nagyon derék tevékenységet folytatsz azon az oldalon, Sanyo 😊

Sanyo
Kicsit megkésve, bár törve nem elkészült a Captain Sim Boeing 767 leirásom. Mivel számomra elég nagy ugrás volt a kisgépes környezetbõl, remélem elnézitek az esetleges hibákat és segítetek kijavítani azokat. Köszönöm. 😊

www.pcpilot.hu

[HUN]FaTaL
Gold = Standard + Accel pack.

Én meg inkább a standardet javaslom, az accel pack árát el lehet költeni más, értelmesebb kiegekre.

Nekem egy hete érkezett meg az új gépem (két és fél éve tervezgettem a megvételét), hasonló kategória, csak a másik platform.
Nekem egy Phenom X4 965 BE proci ketyeg benne (alapjáraton 3.4 GHz), és nagyon meg vagyok elégedve vele. A te i5-öd is jó választás, úgyhogy emiatt nem kell aggódni. A videókari az FSX-nek nem fontos igazán (processzor limites ugyanis), de más játékokhoz nem árt, ha izmosabb. Ha viszont jórészt repülni szeretnél a gépeddel, akkor a 6950-esre szánt pluszpénzbõl inkább a processzort erõsítsd 😊
Az 1600-as RAM is rendben lesz, csak arra figyelj oda, hogy a proci tudja majd kezelni (sok négymagos még csak 1333-ig kezeli a memóriát alapban), úgy meg nem éri meg föltétlen a pluszpénzt.
A vinyó lesz valószínûleg a szûk keresztmetszet - 7200 rpm okés, de ha futja egy 10000 rpm-esre (mondjuk külön ezen futhatna a szimulátor), akkor adna némi pluszt 😊

Tudom, hogy ez az Intel - Amd vita örök, de én már harmadszor döntöttem az Amd mellett az elmúlt tíz évben. A processzorok ár-érték aránya mindig hagyott a zsebemben pluszpénzt, amit fordíthattam a gép más részére (és örülök, hogy nemcsak FSX-re jó a gép 😉)

FSX-bõl a Goldot javaslom, sokkal több benne az anyag...

Ne fáradj.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
ok😊) :...töltöm....feltölti....tölti...feltöltöm!.." egy hozzászólásban😊

Na srácok már töltöm fel a képeket képhostra vagy valamilyen más oldalra vagyis most fogom tehát ha feltölti most már tényleg be teszem fórumba és külön hozzászólasba lesz mert elég soká tölti fel és nem valami sok kép mert csak 4 kép! :S De akkor feltöltöm! 😊

Clidey
Fotosop! <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert