33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
ksgy #19043 Off: sracok, ki itten az moderator? -
#19042 Fogadd meg a tanácsát és telepítsd a Flight Simulator X-et.... -
#19041 szalj le 18r -re az volt az utolso:) vagy felejsd el a beepitett atc-t mert egy fos:) -
Tessitore22 #19040 Sziazstok új vagyok a fórumon. A minap repültem Amsterdamba (B737) elvétettem a leszálást (ködben) és kértem ILS-t majd az egyik ATC megadta az engedélyt a 18C-re és átadta az irányítást. a másik ATC felszólít h soroljak be a 18R.re és megadja au engedélyt rá. A kérdésem h ilyenkor mit csináljak.előre is köszi. -
Krisztián1983 #19039 Sziasztok!
Letöltöttem a Microsoft Flight Simulator x acceleration-t 2,8-2,9 GB és próbálom telepíteni, de kiírja "please wait while the setup wizard prepares to guide you throught the microsoft flight simulator x: acceleration installation" majd Flight Simulator X is required to install Microsoft Flight Simulator X: Acceleration.
Mit tegyek, mit rontottam el, vagy rosszat töltöttem le? -
#19038 erre esetleg -
Totya77 #19037 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni FSX & G940 beállításhoz.
Olvasgattam a fórumot de feladtam...
Neten is kerestem,a logitech oldalán találtam egy beállítást JET-hez.
Miket érdemes beprogramozni és mire stb...
beállítás
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv.,
Totya
-
Robi546 #19036 Köszi. -
#19035 Tessék -
Robi546 #19034 Értem, köszi és mikor adják ki vagy már kiadták ? :) -
#19033 Igen. Nem.
Két különböző.
:) -
Robi546 #19032 lol. Most akkor új szimulátor jött ki ? :O :) Ez lett a neve az MS Flight helyett vagy az 2 különböző dolog ? :D -
#19031 Csak is Alaszka erdok felett hegyek között:))
Olaj? Akrill? ha nagyon bele lendultel, esetleg érdemes kiprobálni computeren is, a kezdés kicsit drágább de utána óval olcsóbban jön ki az ember, nagyon jo táblák kaphatóak ecsetkezelési technikák ugyan úgy működnek ott is, persze mindkettőt is lehet egyszerre művelni:) -
Rudi50 #19030 Egy "nagy gépeset" B737 vagy nagyobbat szívesen megnéznék még. -
Medwyn #19029 Nehogy azt hidd! :)
Két hónapja még azt se tudtam, hogy léteznek különböző ecsetek :P
Csak véletlenül betévedtem egy galériába, és idegrohamot kaptam, milyen ótvar dolgokat raknak ki.
Gondoltam, olyanokat bal kézzel, hátrafelé, tükörből is képes vagyok festeni a köldökömmel, pedig sose csináltam... Szóval egyszerű tiltakozásként kezdődött, de ma már élvezem :D
Köszönöm mindenkinek!
Hétvégén folytatom valamivel... valami jó vadregényes-landolós screenshot kéne :P -
LegendTommy #19028 2x kéne születnem, hogy egy ilyet összedobjak:) -
#19027 -
#19026 :) -
Medwyn #19025 Itt is van a kék(ebb) :)
-
#19024 :))))))))))))))) -
Medwyn #19023 LOL :D
Akkor festek nektek kéket is :D
(Illetve már majdnem kész, csak a felhőkön igazítok picit, aztán belinkelem. :) -
#19022 -
#19021 Hát ha csak ez kell...tessék! (Bocs Medwyn... :))
-
#19020 Nem mondod huuuuu és ezt egyedül találtad?? LOL
ez meg nem narancs és akkor WTF?:))
-
Nyiri #19019 -
Nyiri #19018 !kep= http://www.widescreenwallpaper.co.uk/bulkupload//widescreen-wallpapers-3//Ducks-at-Sea.jpg Ez miért nem kék? Pedig fotó :) -
ps: miért nem kék? na jó festői szabadság:) -
LegendTommy #19016 nagyon tetszik
számomra aki jól fest vagy rajzol az valami ufo:) kiindulva az én rajz tudásomból -
Medwyn #19015 ...akkor mégegyszer, hátha nem törik ketté...
-
Medwyn #19014 Bocs az offért, de gondoltam, ezt megosztom :)
Tegnap festettem, miután meguntam a sok CTD-t az FS-ben...
-
#19013 50 euro a deluxe, lol :D 40 euro a sima -
carlosfly #19012 A full power idejét bekorlátozzák vele azthiszem. Felszállásnál TOGA üzemben. -
napstR #19011 amatőr kérdés, de nem tudom. airbuson a chrono-nak mi a funkciója? -
#19010 A Jakra gondolsz?Hivatalosan ennyi az ára.Nem rossz kicsit nehéz vele szépen leszállni. -
#19009 Ismet egy csodas review, jokat rohogtem igy ejjel olvasgatva. Egyebkent mennyi penzt van pofajuk ezert elkerni? -
#19008 Ja bocsánat eltévesztettem a topikot mert azt hiszem ez a gép csak az FS9-alatt működik. -
#19007 A Captainsimnek van egy elég jó Jak-3-asa,hátha valaki nem ismeri.Animált a motorburkolat,a visszapillantó és a fegyverzet. is.
-
LegendTommy #19006 klassz olvasmány estére, mindig az lep meg, hogy ezek nem néztek körül a piacon? -
#19005 Izlések és pofonok. Nem rossz a PMDG de nekem az iFly a nyerő. ;) -
#19004 Hát a kettő közti különbség kb ég meg a föld...nem is...az univerzum pereme meg a föld... :D