33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#19204 A 122.975 pont akkor nem volt elérhető...
Vagy valaki hallott valamit? -
napstR #19203 malév pilóták viszik :/ -
#19202 Kiváncsi lennék ki viszi...???? -
#19201 A felügyelő bizotságok tagjaitól teljes vagyon elkobzás és golyó általi halál, de minimum Szibéria...
Azok a gépek a "MI" gépeink voltak!:(
Megint megloptak minket! -
StRobi78 #19200 Vissza Shannonba, megy az összes:( -
#19199 EINNbe mennek, a lízingcég lefoglalta a gépeket. :( -
#19198 Látom én is...:( :( -
#19197 Igen, sajnos ez az igazság!
Nagyon sok közgazdásszal beszéltem ezzel kapcsolatba.
Mind azt állítja, hogy simán lett volna megoldás!
Csak néha meg kell hajolni az erősebb előtt és ez a "Mi" kormányunknak az istenért sem megy!
Inkább vesszen a Malév!
És ennek beláthatatlanok anyagi és az erkölcsi veszteség"?" (Ez nem is kifejezés rá!)
Gyalázat ami itt megy!
Nézzétek meg az utas statisztikákat! Hol a pénz????? -
Rodman6 #19196 Most szállt fel egy MAH5224 jelzésű gép. Hova a fenébe mehet? -
#19195 [URL=http://mno.hu/gazdasag/felszolitas-brusszelbol-vissza-kell-fizetni-a-malev-tamogatast-video-1042224]"a versenytorzulás miatt fizesse vissza a maláv a kapott állami támogatást"[/URL] mondták Brüsszelben.
Azt nem hiszem hogy az Air France pl. ne kapna hatalmas állami támogatást vagy a Lufthansa.Kellett nekik a piac ezért tönkretették az amúgy is gyengélkedő Malévot,ezzel a "brüsszeli döntéssel" pedig végleg padlóra küldték. -
napstR #19194 szép videó, de ez a dübörgős malév remix iszonyat f*s :( -
perko #19193 Sajnos a dologhoz az érzelemnek semmi köze.
A nap kérdése:
Hogyan lehetsz milliomos?
A válasz:
Ha milliárdos vagy, csinálj egy légitársaságot. -
pvz #19192 Gratula az összeállításért. Nekem csak azzal van bajom az egész ügyben, hogy "A REPÜLÉS" ami a legkevésbé számít az egészben.................. -
crodgok3 #19191 Valós flight plan-eket honnan tudok letölteni? -
perko #19190
60 years of Ferihegy with MALÉV
Volt :)
Elszállnak a Malév gépei -
perko #19189 Welcome on Board!
-
Robi546 #19188 Olvasgattam a híreket és most megszűnik a MALÉV légi társaság vagy mi ? Egyébként hol van ez a "Shannon" ? :D -
carlosfly #19187 Course és a freqi beállítva mind a két oldalon ? Velem is előfordul néha hogy 2x is elnézem az ils freqit. -
carlosfly #19186 -
LegendTommy #19185 túlterhelődött szerintem -
#19184 nem tölti be.. -
#19183 Folyik a gyarmatosítás -
#19182 AES vs GSX -
#19181 -
-
LegendTommy #19179 hát ennyi:( -
#19178 MUHAHAHAHA
-
almostatys #19177 Na akkor egy nyamvadt szóval közlöm,hogy nem kapja el az ILS-t és az APP-t sem,sokszor átrepül a pálya felett. A másik,hogy felszállás után miután visszahúzom a tolókart és a robotot is bekapcsoltam,a gép elkezd lassúlni,azaz a sebességet nem a robot vezérli,hanem akár 36ezer lábon is én vezérlem a sebességet a tolókarral.Tehát ha nincs maxra felnyomva a toló,akkor leesik a gép. ezen kívűl mikor megszerkesztek egy útvonalat az FMC-ben és megadom neki a célrepteret,állandóan valami 2240 láb körüli runway magasságot ír be magának akkor is,ha a reptér 20 lábon van és e mellé 240 csomós sebességet ír,amit persze át kell szerkesztenem minden egyes alkalommal. De újdonság amúgy(ezt mostanában kezdte csinálni),hogy mikor meg akarom adni neki a célrepteret és a runway számot,akkor a legs-ben nem jelenik meg miután megadtam neki és az utolsó waypont elhagyása után a gép megy a nagyvilágba és nem követ semmilyen útvonalat.Na most ezt a Level-D nem csinálja,bár annak meg a szárny nézeti grafikája ocsmány. -
#19176 Elnézést kérünk mindenkitől de fel kell függesztenünk a letöltéseket.Tegnap este óta sikerült átlépnünk a 200 giga adatforgalmat és a kedves szolgáltató leállította az oldalunkat .Mint kiderült ennyi a havi limitünk (ami természetesen a szerződés hátoldalán és láthatatlan tintával szerepelt), a megoldást keressük. -
#19175 Persze, de egy nyamvadt szóval se közölte, hogy milyen módon nem sikerül neki leszállnia, így nem lehet segíteni. " Miért van az,hogy a Captain Sim 757 és 767-el soha nem tudok leszállni, a Level-D 767-el meg mindig sikerül a leszállás?" Most őszintén, hányféle lehetséges válasz van a kérdésére kezdve ott, hogy "béna vagy!" :D -
carlosfly #19174 Valamit megis rosszul csinal. Nekem mindig leszall autolandal is. -
#19173 Ismerve az FS9-es verzióikat a gépknek ezt nem tartom valószínűnek. -
carlosfly #19172 Azt azé nem mondom. Viszont valószínű, hogy a CS kicsit több beállítást igényel leszállásnál. Jó lenne tudni, hogy mi a gond mit nem állítassz be. Lezuhansz vagy nem kapja el ILS-t? -
#19171 Respect! -
almostatys #19170 Ezt hogy érted? A Level-D a gagyi,mert azzal le tudok szállni? :-) -
#19169 ok mar jartam az oldalon elolvastam az instrukcókat:)
ne lenne ilyen busy a hét már repülnék is egy pécs debrecent -
carlosfly #19168 Vagy épp ellenkezőleg... -
#19167 Régi LHPP, LHDC teljes uninstall! -
#19166 Na keszulget ez is szepen -
#19165 Hali, regi uninstall vagy mehet ez ra?