33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#19244 Hidd el, ezzel az égegyadta világon semmi baj nincs!
Hülyék lennének nem bővíteni a megnövekedett igényekre való tekintettel!
Én egyáltalán nem vagyok EU párti, de a komoly gond az, hogy hülyének nézzük Brüsszelt!
De nem kicsit! Nagyon!
Lásd tojás kérdés! Ök a pénzt ide tolták a fejlesztésekre, csak sajnos elakadt! Nem jutott el a gazdákig!
Akik meg megkapták azok olyan kamattal, hogy most sorba letérdelnek!
Itt olyan, hogy emberi jogok, már rég nincsenek...:( -
#19243 Eszem ágában sincs védeni, de más nevű miniszterelnök miatt is várt volna valószínűleg. Ez persze apróság ahhoz képest hogy EU-s "barátaink" kilökték az egyik versenytársat a nyeregből. És hipp-hopp, egyik napról a másikra egy csomó társaságnak lettek Budapesti járatai, de érdekes....
Ismerős kapta : (nevet direkt töröltem ki)
Kedves XY!
A Lufthansa Csoport bővíti járatai kapacitását Frankfurt, München, Bécs és Zürich célállomásokra, valamint Berlinbe, Hamburgba és Brüsszelbe indított új járatokkal segít a Malév bajbajutott utasain.
A Lufthansa Csoport sajnálattal vette tudomásul a magyar nemzeti légitársaság, a Malév Zrt. üzemszerű működésének beszüntetését. A Lufthansa Csoport bejelentette, készen áll arra, hogy szolgáltatásaival segítse a bajba jutott utasokat. A Lufthansa bővíti Frankfurt és München célállomásokról indított egyes repülőgépeinek kapacitását, illetve február 6-ától napi ötre emeli a Frankfurtból Budapestre induló járatok számát.
Ezen felül a Lufthansa 2012. február 6-tól új járatokat indít Berlinből és Hamburgból. A német fővárosból naponta egy Boeing 737-es közlekedik majd, míg Hamburgból szintén napi egy alkalommal indul Lufthansa járat Budapestre, valamint a vállalat folyamatosan fenntartja a napi három Düsseldorfba indított járatát is. Az Austrian Airlines a megnövekedett utas igényekhez igazodva szintén nagyobb kapacitású gépekkel közlekedik a Bécs-Budapest útvonalon. Február 7-től a Swiss Air Lines megnöveli a Budapest - Zürich vonalon közlekedő járatok kapacitását, a Brussels Airlines pedig az eddigi két járat helyett napi három alkalommal indít járatokat Brüsszelbe 2012. február 13-tól.
Anyjuk p.csáját. -
#19242 ezt gondolom te sem gondolod komolyan...
múltkor vitya miatt 1órát várt a menetrend-szerinti járat...
vicc -
pvz #19241 HA-LOM "az utolsó mohikán" a finalon Shannonál, sajnálom, de tényleg.... -
koreny20 #19240 Az mekkora lesz ha majd a vezetőink a malév business osztály helyett egy összenyomorgatott wizzair géppel kell utazzanak tárgyalni :D ahol még a hugyozásért is sarcot kell majd fizetniük... XD -
#19239 MA5248 -
#19238 HA-LOM utolsóként most landol -
koreny20 #19237 A galléros srácok a kupolás cirkuszban -
#19236 így igaz.. de tény hogy egy csapás -
pvz #19235 Lehet mindenkinek mindenféle véleménye természetesen :-)) -
#19234 fütty -
#19233 jaj..
tudod ezt most nem elvették
ezt mi basztuk el
megint -
pvz #19232
Lehet mindenkinek mindenféle véleménye természetesen,
de a mai nap a Shannoni 24 RWY-nál a MAGYAR REPÜLÉS TRIANONJA !!!
http://www.liveatc.net/search/?icao=einn
P-VZ
-
koreny20 #19231 Családtag dolgozik a Malévnál, azt mondta hogy ami ott ment az tégla akció volt, beépítettek a vezetésbe egy rakat külföldit aki jó pénzért csődbe juttatta a társaságot, és akinek ez érdeke volt az már keselyűként várt erre a pillanatra. Ki-ki döntse el hogy konspiráció e vagy sem. -
#19230 Úgy hogy van egy rahedli gépük félretolva a fűre amelyek bármikor hadrafoghatók. -
#19229 Ami még hihetetlen az egészbe,hogy a Ryanair fél nap alatt ráment 31 Maléves viszonylatra, ilyen tempóban hogy tudtak reagálni. -
#19228 most hogy mondod.. totál van rá esély
next stop is BKV... -
kisbesi #19227 Comment: Returning to lessor. Bye Bye Malev! :(((( -
StRobi78 #19226 LOG:Szevasztok Malév 5376 Lógéza (ezt mondta a kapitány) jelentkezik.... -
koreny20 #19225 Azért valljuk meg, van aki viszont csak félmunkát végzett, én még átneveztem volna a légitársaságot mielőtt csődbe ß@$$Z0M, csak hogy még egy kis fölös pénz folyjon ki a kasszából...... -
Tessitore22 #19224 Thank you MALÉV. Emberek (tudom h furcsán hangzik) próbáljatok meg ne búsúlni a MALÉV talán megszűnt de remélhetőleg lesz helyette egy új nemzeti légitársaság és a MALÉV megmarad a hősidőknek. -
pvz #19223 Az ir "tüzesvíz' sem fog félmunkát végezni ma éjszaka Shannonba a pilótáknál.
A 10. is airborn...... HA-LOS -
Medwyn #19222 "I'm just a poor wayfaring stranger..." :(
Azért LHBP fényeit ne oltsa le senki - ezek a gépek az éjjel közepén, valahol a reflektorok alatt összenéznek, majd engine start és szépen libasorban visszaszállnak haza. Pilóták nélkül, ha kell... -
#19221 az 5350 is elbúcsúzott :-(
-
StRobi78 #19220 Az imént jelentkezett be 5200 Shannon-nak:( -
StRobi78 #19219 Tényleg nagyon szomorú látni a libasorban haladó kék orrúakat. Abba gondolj bele, hogy azok a pilóták hogyan érezhetik magukat, akik az utolsó útjukra viszik a gépeket. Vagy holnap reggel hogyan fognak felébredni? -
pvz #19218 A flightradar24-en szomorú látvány a "fekete sereg" haladási iránya, ha a MAH néhai felségjelre rászűrtök.......... jelenleg 7 gép a levegőben, ffffááájjjjj. Tudom az érzelmek nem számítanak, de mégis vannak !!!! Nemcsak virtuális pilótaként ilyet látni tényleg rossz. :-( -
StRobi78 #19217 Eladják vagy bérbe adják. -
#19216 MAH5236 -
kisbesi #19215 Ezekkel a gépekkel mi lesz? Eladják őket más cégeknek? -
#19214 MAH5400 -
StRobi78 #19213 5200 már Liverpool felett jár, lassan az útja végére ér:(( -
kisbesi #19212 Szépen sorba az összes :( -
StRobi78 #19211 Shannon Controll: http://www.liveatc.net/search/?icao=einn -
#19210 MAH5412....:( -
#19209 Most az MHA5324 megy...:((( -
Robi546 #19208 Jah,értem. Egyébként előbb mutatták a hírekben, Markízáról (szlovák csatorna) hogy megszűnt a MALÉV légi köztársaság. -
StRobi78 #19207 MAH5212: ".csak azért ismételtetjük mert szeretjük hallani azt hogy MALÉV.." ;-( -
napstR #19206 Írország -
Robi546 #19205 Shannon az hol van, melyik ország/állam ?