Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok! valaki elmondaná, hogy az aerosoft airbus x miért rossz? 😊 mik a hibái? és az upgradek nem javítják?
<#bee1>#bee1><#nevetes1>#nevetes1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Magam elé képzelem.. ültök bennt a hangárban a 172-ben. Méztek egymásra. Kinnt nagy dirr-durr..
- Ez közel volt apci..
-Jah.. majd bexartam.
-Akkor kitoljuk a bringát?
-Nyomás..
- Elõtte egy redbullt benyomunk?
-Hülye vagy?
-Szárnyakat ad vazze..
-Na jó elmész a pcsába.. bátorság apám!
- Te ez nem nyílik..
- Mi van má?
- Be van zárva.
-Beszari, eriggyé addig indítózzál, majd én..
-Hé. !!!!!
-Mi van?
-Ezek elmentek, itthagytak bennünket..
- A jó büdös..
-Állítsd má le a motort! Drága a benzin.. ugye nem fizetted ki a bérleti díjat elõre?
- ööö....
-Francba... legalább a laptopod itt van vazze?
-Jah..
-Akkor mire vársz még!!!! Indícsd a Flájt Szimilátort!!! Mivel repüljünk?
- Tongass egy Bívörrel?
- Lófaxt! Enyim Zlinke Dunakeszi-Dunakanyar rulez.
-Petinek ne szóljunk?
- Minek? ...
- Ez közel volt apci..
-Jah.. majd bexartam.
-Akkor kitoljuk a bringát?
-Nyomás..
- Elõtte egy redbullt benyomunk?
-Hülye vagy?
-Szárnyakat ad vazze..
-Na jó elmész a pcsába.. bátorság apám!
- Te ez nem nyílik..
- Mi van má?
- Be van zárva.
-Beszari, eriggyé addig indítózzál, majd én..
-Hé. !!!!!
-Mi van?
-Ezek elmentek, itthagytak bennünket..
- A jó büdös..
-Állítsd má le a motort! Drága a benzin.. ugye nem fizetted ki a bérleti díjat elõre?
- ööö....
-Francba... legalább a laptopod itt van vazze?
-Jah..
-Akkor mire vársz még!!!! Indícsd a Flájt Szimilátort!!! Mivel repüljünk?
- Tongass egy Bívörrel?
- Lófaxt! Enyim Zlinke Dunakeszi-Dunakanyar rulez.
-Petinek ne szóljunk?
- Minek? ...
Szerintem semmit. Ilyen idõben ugyanis még a hangárajtót is behegesztenék az tuti! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
as
"Growing pains and server downtime Wednesday, 27.04.2011
We are outgrowing our servers in a rapid pace (not complaining, mind you) so we are changing them for much bigger stuff. Ideally this would happen without any interruption of services but you know how it is with computers, stuff (and here I am picking a kind word) happens. So if you happen to see something not responding in the next 36 hours you know it is because we got too many customers. Ahh well... "
"Growing pains and server downtime Wednesday, 27.04.2011
We are outgrowing our servers in a rapid pace (not complaining, mind you) so we are changing them for much bigger stuff. Ideally this would happen without any interruption of services but you know how it is with computers, stuff (and here I am picking a kind word) happens. So if you happen to see something not responding in the next 36 hours you know it is because we got too many customers. Ahh well... "
hat azt mar meg se emlitettem😊))) kivancsi lennek budaorson ahsonlo idoben felszallasi engedelyt kerek mit szolnanak?😊)))
Éppeszü ember ilyen körülmények között nem szállna fel.. Fõleg egy Diamond DA20-al.. 😄
Viszont a VC rain effektus az borzalmasan sza*r. Amúgy látványilag nem rossz a videjó, de ez tényleg csak látvány videó.
Viszont a VC rain effektus az borzalmasan sza*r. Amúgy látványilag nem rossz a videjó, de ez tényleg csak látvány videó.
ORBX ja , az idojaras szep viharos😊 REX a felhok. a kinezet meg mint mar irtam ENB series bol valo keress ra avsimen egy rakas forum szol rola. az ini file van belove mint szinileg mint a depth of field. nagyon szep dolgokat lehet vele elerni a baj annyi hogy ha mondjuk fel ora mulva elul a vihar es kisut a nap akkor beszopta indithatja ujra a gepet mert minden a viharra van belove😊
De videohoz tokeletes.
De videohoz tokeletes.
van még anyag sd cammal, valamikor be kéne digiznem
Tényleg odaasz!
Milyen scenery? ORBX? De melyik?
Az idõjárását milyen progi vezérelheti?
Ilyen vihart csak tavaj nyáron láttam itthon...;-)
Milyen scenery? ORBX? De melyik?
Az idõjárását milyen progi vezérelheti?
Ilyen vihart csak tavaj nyáron láttam itthon...;-)
hogy a bánatba nem szaggat neki ...
tudom hülyeség, de ez olyan mint amikor télen korán reggel látok egy vacsi új toyotát amibe bepattan valmi liba és rögtön köszörülés után elviharzik vele kövér gázzal...
ezek a dolgok ölik az idegeimet..
ezek a dolgok ölik az idegeimet..
Meg vezetni sem tudja, csak van pénze erõs gépre.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ez pont olyan, minthogy be lehet regisztrálni ezeket a serialokat az updatekért az accodba. 😊))))
http://goo.gl/gd6Zi5
a2a a csába sincs........ aszonyja: választható olajos kupát elõször meg kell nézni hogy bontott avagy friss bontatlan e...
hol van ehhez képest a piros csík meg 0-100%
hol van ehhez képest a piros csík meg 0-100%
szemfüles emberek:
yeah i just bought it and its awesome!
I found the old DA20-80/100 FS9-FSX installer on PB and used the serial from that installer when buying the new one, discounted the price from 27 to 14 euro!!
Na ez a lol😊))
yeah i just bought it and its awesome!
I found the old DA20-80/100 FS9-FSX installer on PB and used the serial from that installer when buying the new one, discounted the price from 27 to 14 euro!!
Na ez a lol😊))
óó de gány ez az airbus
nah végülis sikerült de nem értem hogy ezt a többi airbusban mért nem tudták kijavítani :s
nah végülis sikerült de nem értem hogy ezt a többi airbusban mért nem tudták kijavítani :s