Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊 L viper véletlenül sem szeretnék kötekedni de " nálam a kanyarodásnál" inkább a fordulókban 😊 kanyarodni a kocsik szoktak (na jo a gépek is a földön de te biztos nem arra gondoltál 😊 )
Meg megkérdezni, hogy szolgál a kedves egészsége mielõtt összedõl az egész😄
http://goo.gl/gd6Zi5
ez egyre érdekesebb...
Nálam XP SP3 alatt, FSX Accelerationnal. Jól megy. A menüben írja a bal felsõ sarokban nagy zöld számokkal, hogy mennyire van állítva az FPS.
Játék közben ez nem látható, de Shift Z és a Fraps fps számlálóval is ellenõríztem, hogy tényleg mûködik.
FSX setupban természetesen unlimiteden a csúszka.
Kipróbáltam limiter nélkül is és nálam a kanyarodásnál nagyon észrevehetõ az autogen megjelenítéskor fõleg, ha nem fut a limiter.
Játék közben ez nem látható, de Shift Z és a Fraps fps számlálóval is ellenõríztem, hogy tényleg mûködik.
FSX setupban természetesen unlimiteden a csúszka.
Kipróbáltam limiter nélkül is és nálam a kanyarodásnál nagyon észrevehetõ az autogen megjelenítéskor fõleg, ha nem fut a limiter.
Igen nekem acc van fent.
😞( mondjuk en tegnap kiprobaltam nelkule es fsx ben limitaltam 27 re ( nalam az a nyero valamiert) es PNW kornyeken repulve tok jo volt.....szoval erdekes
😞( mondjuk en tegnap kiprobaltam nelkule es fsx ben limitaltam 27 re ( nalam az a nyero valamiert) es PNW kornyeken repulve tok jo volt.....szoval erdekes
köszi érdekes, de konkrétumokat nem találtam, sokan írják, hogy nagyon config függõ
igen ám, de hypo-nak is acc van fent<#fejvakaras>#fejvakaras>
hát köbö már ez ad az egyenlethez
nem op, nem driver, nem limiter progi, nem java applet....
én már csak az fsx accelre tudok gondolni
nem op, nem driver, nem limiter progi, nem java applet....
én már csak az fsx accelre tudok gondolni
nálam ugyanez... csak annyi különbség hogy nem winxp és 9.8 (asszem ez van fent vistán de ott jó is) ,hanem 10.2 legújabb és win7
fps limiter progi ugyanaz...
fps limiter progi ugyanaz...
tiszteletem Clidey mester!
kérdés:
ha van olyan dds fájl amit imagetool nem tud megnyitni (4096x4096os bump map lehet) akkor más rajzoló progi sem tud majd (dds pluginnal)? -> imagetool azt írja ki hogy "failed to open töttö-röttö..." két sorban
kérdés:
ha van olyan dds fájl amit imagetool nem tud megnyitni (4096x4096os bump map lehet) akkor más rajzoló progi sem tud majd (dds pluginnal)? -> imagetool azt írja ki hogy "failed to open töttö-röttö..." két sorban
😄
jah
belõttem gyorsan a limitert fs9-alá, és ott jó, akkor gondolom nem java probléma lesz.
Ez a jó amikor fingod nincs milyen irányba indulj el
jah
belõttem gyorsan a limitert fs9-alá, és ott jó, akkor gondolom nem java probléma lesz.
Ez a jó amikor fingod nincs milyen irányba indulj el
Remek problémafelismerés! <#nevetes1>#nevetes1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
régi driverem van 9.8-as, most néztem fraps-el ugyanaz sajnos, 24-re limitált fps felmegy 40 fölé😞
Azt tudom de akkor se mutatja csak a menuben erre utaltam!
napstR: ne keverjuk a szezont a fazonal, FPS Limiter-t ugy kellene hasznalni hogy:
FSX ben Unlimited framet adsz meg a settingsnel
FPS limiterben meg 24-27-30 kinek mivel smoothab a repules.
FS9 nel eleve a unlimited neha nem a legjobb valasztas, ezert ott fs9 en belul beallitod mondjuk a 30 at es fps limiterben is.
napstR: ne keverjuk a szezont a fazonal, FPS Limiter-t ugy kellene hasznalni hogy:
FSX ben Unlimited framet adsz meg a settingsnel
FPS limiterben meg 24-27-30 kinek mivel smoothab a repules.
FS9 nel eleve a unlimited neha nem a legjobb valasztas, ezert ott fs9 en belul beallitod mondjuk a 30 at es fps limiterben is.
Találkozott már valaki ezzel?
fdc error 429
fdc error 429
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
állítólag fsx-ben jobb ha unlimiteden hagyod. fs9-ben javít csak az fps limiter. legalábbis én ezt olvastam valamelyik fsx tweakben 😊
akkor mutatja, ha beállítod a .bat file-ba, csak azért csináltam, hogy lássam mit mutat, de a játékban semmit, csak a menüben, ez az érdekes
nalam sose mutatta😊) de attol meg muxik😊 de olvastam hogy uj drivereknel valami nem stimmelhet.
igen végül én is gyorsabb feldobtam, s nálam se jó a limiter, beállítottam, hogy mutassa az fps-t a limiter, az fsx menüben mutatja is, de mikor betöltöm a flight-ot akkor eltûnik és a gomb kombóval se jelenik meg, ezért gondolnám, hogy nem megy
sima glider volt kfhr-nél... rögvest a betöltött default flight
katana köszöni jól érzi magát vistán sima fsxel😉
katana köszöni jól érzi magát vistán sima fsxel😉
gondolom katana vfr, probald ki nem fps limiter csak siman fsx es unlimited, aztan limited 30 nézd meg szaggat e ugy
egy másik kérdés:
ha van olyan dds fájl amit imagetool nem tud megnyitni (4096x4096os bump map lehet) akkor más rajzoló progi sem tud majd (pluginnal)?
ha van olyan dds fájl amit imagetool nem tud megnyitni (4096x4096os bump map lehet) akkor más rajzoló progi sem tud majd (pluginnal)?
csak azért kérdem, mert másik vinyóra raktam fel win7et, valmint fsx accelt és fps limitert hiába állítom24-re felugrik 30ra is.... ráadásul LegendTommy is ugyanebbe a problemóba szaladt most bele😉
neki win xp-je van
fõ vinyómon vistával a sima FSX+sp2 gond nélkül megy
tehát akkor most vagy az fsx+accel / java applet verzsön / vagy az újabb ati driver a ludas
neki win xp-je van
fõ vinyómon vistával a sima FSX+sp2 gond nélkül megy
tehát akkor most vagy az fsx+accel / java applet verzsön / vagy az újabb ati driver a ludas
FSX acceleraton-nal megy tökéletesen mindenkinek az FSP_limiter? beállított érték ellenére ugrálások nélkül?
www.pcpilot.hu
köszi 😊
Ilyen formában teljesen mindegy. Az elsõ kettõ fix, a többinek semmi köze egymáshoz. Telepítés sorrendje általában a sceneryken belül számít.
http://goo.gl/gd6Zi5
sziasztok! egy helyes telepítési sorrendet lökne valaki? 😊 alapjáték, acc, gex, rex, aircrafts, airports? 😊 nem vágom 😊
alapra levett beállításokkal bizonyos szitukban pedig jobban beharap mint a catalina... de nekem így a cat sem fut rosszul
tedd fel és nézd meg a textúráit imagetool-al... nagyon dúrvák,)
tedd fel és nézd meg a textúráit imagetool-al... nagyon dúrvák,)
Srácok. Létezik FSX-hez bármilyen, (fizetõs vagy ingyenes) igényes jól kidolgozott és szimulált Harrier?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"