Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Revo Uninstaller-el le akartam szedni egy addont (France VFR volt, de gondolom ez közömbös) és az uninstaller szó nélkül leszedte az egész FSX-et szõröstül-bõröstül.
Na most ilyenkor mi van, hol lehet a bibi? Microsoft, Revo vagy User.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hála pont Neked nálam ezek a gondok megszûntek!
Itt is megkérdezem.
Tud valaki idõpontot az idei kalocsai EuropAirVenture rendezvényre?
Jelenleg vegyes a kép. Van infóm hogy nem lesz, a neten fellelhetõ források szerint 2011.05.28-30, de ezt csak a szállásprotálok írják, ami azért gyanús mert szombat, vasárnap és hétfõ, és a tavalyi dátum nagyon hasonlatos: 2010.05. 28-30 (p, szo, va).
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
You must have "Net Framework 2.0 ...
majd felszólít, hogy ha már telepítettem a Net Framework 2.0-át
akkor ismételjem meg a telepítést, mert jelenleg nem fejezõdött az be és így nem módosult semmi!
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
majd szólok a bankomnak hogy......<#eplus2>#eplus2>
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem ultralight hanem movit 😊
,de
"tegnap megjelent meg"
"a pilótafüle ráz felszállás átesés és csúszás közben"
www.pcpilot.hu
Arra gondoltam, közeleg a D nap évfordulója és meg kellene repülni C-47 - gépekkel ahogy vontatták a Waco CG-4 vitorlázókat. A kérdésem a következõ, meg lehet oldani, hogy a multiplayerben v. hálózaton egyikünk Dakotában másikunk a gliderben a reptér mellõl indulva ráfordulni a pályára és úgy felszállni (természetesen Normandia felett leoldani 😊?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Kicsit nagyon off de nézed meg ezt a két videót. A JTAC használatát próbálom vele úgymond szemléltetni 😊
Az elsõ nappal és vágás nélkül (a landing lemaradt sajnos), kicsit hosszú és a közepén nem tröténik semmi csak szól a zene 😄
A második iccaka van és már próbálgattam a vágást, szerkesztést.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
példul:
+ha 10mérfõldesre veszem a látótávolságot akkor végre tényleg elveszik a horizont a
"ködben"
+mintha magában a kabinban is világosabb lenne attól függõen merre van a nap
++++ az éjszakában a landing lájt végre normális távolságról bevilágítja a leszállópáját, nem csak az utolsó pár méteren amikor már földet érek
+ a nap is valahogy másként süt... úgyértem hogy finomabb az átmenet a szélein és brájtosabb szembõl
-a víz fény tükrözõdései picit furák, de szokhatók sztem..
ha valkinek erõsebb ati kártyája van ,annak meg plusszban megéri legalább kipróbálni
@ FaTaL #15925
Ezért írtam, hogy ha érdekel valakit. Elõfordulhat, hogy valakinek galibát okoz. El kell távolítani és kész, egy próbát azért megér.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"