Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A user aki revot használ 😄 Ezért nem kell ilyen szarságokat használni, inkább kézzel törölted volna ki az fsbõl a fájljait.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kicsit OFF, de az FSX-el jártam meg azért írok ide.
Revo Uninstaller-el le akartam szedni egy addont (France VFR volt, de gondolom ez közömbös) és az uninstaller szó nélkül leszedte az egész FSX-et szõröstül-bõröstül.
Na most ilyenkor mi van, hol lehet a bibi? Microsoft, Revo vagy User.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

THX!<#eljen>

Hypo
[HUN]FaTaL
<#idiota>

Tudod hogy, hogy értettem! Nem?

Clidey
Honnan tudod hogy nem tudunk???????

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nem tud valaki egy magyar használati útmutatót! Elsõsorban a gombokra gondolok!

[HUN]FaTaL
Még vannak ötleteim, de ha valaki tudja a tutit, akkor az egyszerûbb 😊

Hont
Hú Bakker, ha Neked ilyen gondod van és "TE" nem tudsz vele mit kezdeni, akkor ott már csak a helyi fõsámán tud segíteni, aki elûzi a felhõk felét!😉
Hála pont Neked nálam ezek a gondok megszûntek!
[HUN]FaTaL
Az ellen mit lehet tenni ha sûrû felhõzetben 9 és 70 között ugrál az fps?

CptSAB
Szerintem csörögj rá a (tavalyi) szervezõkre, vagy a repülõtér üzembentartóira. Egy telefonhívásért senkit sem harapnak meg.. Ide is ugyanazok az emberkék írnak, mint az FS9 topicba. 😊
JoeDestroy
T. mindenki!
Itt is megkérdezem.

Tud valaki idõpontot az idei kalocsai EuropAirVenture rendezvényre?
Jelenleg vegyes a kép. Van infóm hogy nem lesz, a neten fellelhetõ források szerint 2011.05.28-30, de ezt csak a szállásprotálok írják, ami azért gyanús mert szombat, vasárnap és hétfõ, és a tavalyi dátum nagyon hasonlatos: 2010.05. 28-30 (p, szo, va).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

CptSAB
Én mondjuk a 3.8-as FS2004-es verziót használom (FSX-et újra elküldtem melegebb éghajlatra..), de ott szerencsére nincs extra 300 fheelingje.. :S Nézegettem ma a webshopokat, de kisgépek tekintetében elég gyatra a felhozatal és ez értendõ mindkét verzióra FS9/FSX.
köszönöm. A savannaht kiprobaltam kb ugy repul mint az extra 300 😊 Inkabb legyen fizetos de jo!
CptSAB
Aeroprakt A-22 Fox.. ingyenes. Az eredeti angol oldal nem elérhetõ, de avsim.ru-n fennt van. Oszt van még az ICP 740 Savannah. Jól le is videjóztam Újlakon az egyetlen hazait, meg lefotózgattam mindenhonnét, hiába a pajintkit is a gépemen van már.. de csak szép sorban. 😊 Nekem ez a kettõ jött be + még az EuroStar Evector 97. Movitbõl meg Wolfgang Piper oldalára látogass el, készülnek az FSX átiratok. www.fsglider.de
polluxware
repalkalmassági?

polluxware
as falcon... méjbíí..

Ezt a hibaüzenetet adja vissza telepítés közben,
You must have "Net Framework 2.0 ...
majd felszólít, hogy ha már telepítettem a Net Framework 2.0-át
akkor ismételjem meg a telepítést, mert jelenleg nem fejezõdött az be és így nem módosult semmi!

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Na ha már az UL-nál vagyunk, akkor van e valami egészen tûrhetõ UL fsx re?
Clidey
UL-ekkel kapcsolatban sajna nem vagyok képben, sorry! <#szomoru1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Én köszönöm a munkád! <#worship>

Hypo
hurra megjott az orvsim es 2016 ig jaj de jo😊

CptSAB
Tibi! Nem hallottál esetleg róla, hogy mikor készül el az Ultralight képzési tematika? Vagy lesz egyáltalán? Mert a helyet meghagyták tavaly a MRSZ K.UT.-ban, és más helyeken is olvastam, hogy a késõbbiekben.. de mikor? 😊
polluxware
nehogy megvegyem ezt is.. már úgy benne vok😉

majd szólok a bankomnak hogy......<#eplus2>

polluxware
van ->töpöbö

Sanyo
Megnéztem a többi Dimonás írást, az elsõben jól írtam, csak késõbb megszaladt valami. Kösz a kiigazítást, igyekszem minél szakmaibb lenni. 😊

www.pcpilot.hu

Clidey
Úgybizony! 😊

Sanyo
Viszont lesz egy nyereményjáték, ha elkészültem a leírásával. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Tudtommal nincs demó és virágbóti sem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
=motoros vitorlázó? 😊 Lassan csak képbe kerülök.

www.pcpilot.hu

Clidey
"tegnap jelent meg a H36 Dimona X ultralight gép FSX-re"
Nem ultralight hanem movit 😊

Sanyo
Fáradt vagyok már, javítom. Köszi! 😊

www.pcpilot.hu

polluxware
imádlak! tisztellek!

,de

"tegnap megjelent meg"

"a pilótafüle ráz felszállás átesés és csúszás közben"

Sanyo
Köszi, ki fogom próbálni. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Hypo
MAAM SIm fele C47 esekhez van glider is😊)) nem tudom meg lehet e igy osztaniu multiplayerben, a shared cockpit kicsit mas.

Sziasztok!
Arra gondoltam, közeleg a D nap évfordulója és meg kellene repülni C-47 - gépekkel ahogy vontatták a Waco CG-4 vitorlázókat. A kérdésem a következõ, meg lehet oldani, hogy a multiplayerben v. hálózaton egyikünk Dakotában másikunk a gliderben a reptér mellõl indulva ráfordulni a pályára és úgy felszállni (természetesen Normandia felett leoldani 😊?
Papirzacsi
Van belõle elérhetõ demo verzió? Kívánics lennék a repmodelre.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
<#eljen> jó vidijók

a világ tulsó oldala😉

LeonSilver
Nem! Sõt! Amennyire az elején nem tetszett és sajnáltam érte a ~60 dodót, most már annyira tetszik. A peccsek nagyon-nagyon sokat javítottak a játékon és olyan dolgai "jönnek" elõ amik miatt mindenképpen nagyon élvezetes a játék.
Kicsit nagyon off de nézed meg ezt a két videót. A JTAC használatát próbálom vele úgymond szemléltetni 😊
Az elsõ nappal és vágás nélkül (a landing lemaradt sajnos), kicsit hosszú és a közepén nem tröténik semmi csak szól a zene 😄
A második iccaka van és már próbálgattam a vágást, szerkesztést.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
uncsi már a varacskosDESNYÓ?

polluxware
nekem tetszik... magát az fps búúúsztot talán annyira nem is, de van pár dolog ami megjavult..
példul:

+ha 10mérfõldesre veszem a látótávolságot akkor végre tényleg elveszik a horizont a
"ködben"
+mintha magában a kabinban is világosabb lenne attól függõen merre van a nap
++++ az éjszakában a landing lájt végre normális távolságról bevilágítja a leszállópáját, nem csak az utolsó pár méteren amikor már földet érek
+ a nap is valahogy másként süt... úgyértem hogy finomabb az átmenet a szélein és brájtosabb szembõl

-a víz fény tükrözõdései picit furák, de szokhatók sztem..

ha valkinek erõsebb ati kártyája van ,annak meg plusszban megéri legalább kipróbálni

LeonSilver
Nincsmit 😊

Kössz 😉

@ FaTaL #15925

Ezért írtam, hogy ha érdekel valakit. Elõfordulhat, hogy valakinek galibát okoz. El kell távolítani és kész, egy próbát azért megér.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

polluxware
hupsz; köszi a linket😊

polluxware
pill és él mindjárt!

polluxware
cuppppanos a homlokodra😉

[HUN]FaTaL
Szerintem azt hiszik teljes hasonulás. Dehát a regisztrálás és a regisztrációval az két külön szó. 😊