33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
kunderg #19524 sziasztok. Hogyan lehet elérnem azt hogy leszállásnál visszaszámláljon jelezve ezzel a közelítésnél a magasságot ,földetérés előtt??? az fs passanger meg az ismtennek nem akar menni :) jó éjt srácok!!! -
#19523 Rakd állóhelyre és gurulj a pályához. :) -
Robi92 #19522 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet az alap 747-es VC-jét átrakni a Posky bármelyik 747-esébe? Én már láttam videóban, hogyan csinálják és nagyjából meg is csináltam csak nálam sehogy sem jelenik meg a pilótafülke, így tőletek egy érthető magyar leírást kérnék, hogyha lehetséges. Remélem valaki fog majd válaszolni. -
Tompox #19521 Vagy megpróbálkozom régebbi Tököl afcad-dal, hátha segít. -
Tompox #19520 Nem, újratelepítettem az FSX-et, de nem nagy gond, keresek más indító repteret, mert a scenery egyébként szép. -
crodgok3 #19519 Ez a phenom x4 955 hogy teljesít? Most akarok gépet újítani, és ilyen procit néztem hozzá, az alaplappal viszont fel lehet húzni 4,8 GHz-ig lehet húzni... -
#19518 hm sajnos ez nem az a feature mint mas ujabb sceneryknel ahol eleve nem rak a palyara hanem az ucso STOP helyre a palya elott:))
Esetleg regebbi fent maradt? mielott felraktad torolted a regit? -
Tompox #19517 Köszi, de az új Bp. (2.0) sceneryben bármelyikre teszem, nem áll tengelyen. Sőt pálya mellett áll. A régebbivel (1.50) nem volt ilyen probléma. Már máshol is olvastam erről, csak nem tom már hogy hol. -
#19516 Ifly FSX hez http://www.simulshop.com/product_info.php?products_id=915 -
#19515 I7 tulajoknak -
#19514 :))) hatha olcson hozza jut akkor nyugodtan mehet az ACC annyira azert nem rossz:) -
#19513 Én csak a deluxet venném és letölteném hozzá az SP2-t , ami ingyenes. Az Acc árát meg elkölteném értelmes addonra :D (Az acc kiegészítőlemez a deluxehoz) -
#19512 ACC ban benne az sp2 FSX+ACC -
hegege #19511 Most szeretnék ismerkedni a programmal.Melyiket érdemes belőle megvenni?A deluxe editiont v az accelerationt?Olyan nincs amiben már sp2 benen van (deluxe-ba ha jól tudom sp1 van, acceleratorba nem tudom melyik)? -
#19510 arra gondolsz ha LHTL actual runwayre rakod? rakd vagy a 14 vagy 32 szelttől függően. -
Tompox #19509 Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy Bp V2-nél a Tököl rw-nél megfelelő helyre kerüljön a gép? -
#19508 Persze igaz amit irsz, és igen erőforras pocsekolo szar, de sajnos ez van, és evek ota mennek a forum postok, ez van ennyit tud kár ezen ennyit pörögni:) Akinek jo ugy az megy vele akinek nem az nem megy vele:)
Itt a többség szamara szerintem I7 még nem opcio szoval toljuk amink van es megy ahogy tud ennyi.
Mondjuk mindig kell kompromisszum. Ebben nagy segitseg az FS9 -
#19507 Ahogy én eddig kivettem az FSX-nek csak a CPU órajele számít igazán. Nem igazán skálázódik a teljesítmény a CPU magok száma szerint... szinte mindegy, hogy 2 magos, 4 magos, 6 magos rendszerről van szó... csak a nyers erő számít órajelben mérve.
Ez bizony pedig hatalmas pazarlás az erőforrásokkal, hiszen a "teljes élményt" biztosító vas már olyan, hogy ennél gyengébb konfig is elvisz bármilyen más mai játékot maximum beállításokkal fixen konstans 60fps sebességgel. Az FSX-et, addonokkal megpakolva még ez sem viszi úgy, hogy ne menjen 60fps alá a teljesítmény!
Én néztem, hogy izzasztó helyzetben miként terheli meg a magokat. Egyetlen mag pörög 100%-on és egy másikat még meghajt kb 20%-on. A többit békén hagyja. A 4GB RAM-ot nem nagyon tudja megenni és az 1GB VGA memória is elég neki. A Full HD felbontást egy GTX460-as VGA simán kirajzolja, ezzel sincs gond. Viszont a proci ha csak 3.2 Ghz körül megy akkor az gáz...
Az alant linkelt videónál azt az i7-es procit 5 GHz fölé kellett hajtani, hogy ilyen szépen meghajtsa az FSX-et. És ezt több más videó is igazol... szinte csak a 4.5 - 5 GHz körül kezd igazán stabil lenni a sok számítás miatt.
Ha pedig valahol, akkor az FSX-ben jól ki lehetne használni a több magos rendszerekben rejlő párhuzamosítást. Lehet ez Intelen kicsit jobb, de nekem AMD-n nem használja ki a 4 magot. A Phenom II X4 955 Black Edition procim most alap órajelen fut, mert más játéknál nem kell több a teljes pompához. De egyszer már el tudtam vele menni 4.6 Ghz-ig (csak nem volt türelmem kitesztelni a megfelelő feszültségértéket mellé, amúgy stabil volt, de 12 óra teszt után bakizott). Na lehet a napokban nekiállok megint tuningolni és megnézem mennyit jelent ez az FSX-nek (a többi játéknak nem sokat számít a VSync miatt ami fixen 60fps-en tart mindent). -
#19506 gőzöm sincs, volt e már róla szó, érdekes:
GSX -
#19505 A Delta és az American airlines után a Hainan is elrepül...
http://www.airportal.hu/spotter-forum/viewtopic.php?f=7&t=6667
-
znady #19504 Nekem egy imac em van de natívan csak az fsx miatt win7 64bitem van,részt vehettem a betateszt ben.3 as procim van 3.6ghz 12 giga 1333mhz ddr3 ram van benne és egy radeon hd 5670 videokari,de ez csak 512 megabyte os.A flight ot az első nekifutásra a gép álltal beállított grafikai beállításokkal néztem meg,ez kb minden grafikai beállítás medium állása.
szépen futott akadozás mentesen.mindent full ra rakva viszont eléggé döcögőssé vállt.éppen úgy mint az fsx.
ja és a fák továbbra is okádékok...:)pga tour golf feeling... -
crodgok3 #19503 "Addig is gyűjthető a pénz a számítógépek fejlesztéséhez. A Microsoft szerint a következő hardverrel már jól fut, alacsony grafikai beállításokkal:
Processzor: Dual Core 2 GHz
Videokártya: 256 MB saját memóriával, shader 3.0 (DX 9.0c támogatás) képességgel
Merevlemez: 10 GB Hard Drive space
Operációs rendszer: WinXP SP3
Memória: 2 GB
A teljes élményhez már egy jóval izmosabb „vas” szükségeltetik:
Processzor: Intel® Core™ i7 960 @ 3.20GHz, vagy AMD® Phenom™ II X6 1100T 3.3 GHz vagy magasabb frekvenciával
Videokártya: ATI Radeon™ HD 5870, NVIDIA® GeForce® GTX 560 vagy erősebb
Merevlemez: 10 GB
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit
Memória: 6 GB"
Forrás. -
#19502 29 én jön ki -
koreny20 #19501 Milyen szintű a flight gépigénye FSX-hez képest, aki használta már tapasztalt vmit, jobb erőforrás elosztást egyéb...? -
koreny20 #19500 Ebből a szempontból nem túl szerencsés az fs, mert többi "játék" vagy akár a szimulátorok, viszonylag kisméretű pályán funkcionálnak, az fs meg ugye elég sok mindent kell hogy megjelenítsen. -
crodgok3 #19499 Már vannak ilyen gépek, csak kicsiny országunkban elérhetetlen áron kaphatóak... -
koreny20 #19498 Akkor még a jövő zenéje egy valóságos nem akadozó fs.... -
crodgok3 #19497 A válasz egyszerű:
Tereptárgyak, talaj, domborzat, időjárás, repülők, földi- és vízíjárművek betöltése. Ez nem is lenne nagy dolog, de az FS végzi a légi-irányítást, az AI repülők vezetését és bár nem látod, de egy repülés során rengeteg számítást végez a processzor ahhoz, hogy minél valósághűbb legyen, plusz komolyabb addon gépeknél egy rakás egyéb funkció van, amik megint csak a procit terhelik. -
koreny20 #19496 Durva hogy a flight simulatorok, minden milyen hardware-en futnak laggolnak, ezt nem tudom mért nem tudják megszüntetni, a microsoft flight is laggos. -
crodgok3 #19495 Itt egy használatiutasítás hozzá. -
kunderg #19494 sziasztok!segítséget kérnék tőletek. Nekem az fs passanger az istennek sem akar működni. AZ ALT bill. lenyomásával fent megjelenik a meüben de onnantól tehetetlen vagyok, egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan kezdjem el működtetni! Valaki tudna segíteni, mert nem kicsit dobná fel a sim-et.
Köszike -
#19493 Bocs ez mellé ment
még egyszer
-
#19492 i7 2600k 5,2 Ghz
-
almostatys #19491 Helló!
Biztos közre játszik az is,hogy az Airbust kicsit máshogy kell vezetni mint a Boeing-et,de ez az "egyszer sikerül,egyszer nem" dolog azért van,mert eleve egy fostalicska az összes Airbus,amit eddig a Flight Simulatorhoz kiadtak,főleg a Wilco féle Airbus gáz! Én pl az elmúlt napon repültem egy Miami-Zürich-Miami kört és Miamiban ugyan elkapta az ILST-t,de pálya előtt már a mezőn lerakta a gépet,visszafele Zürich-nél meg nem kapta el az ILS-t és a pálya helyett, bele akart repülni a gép a Terminalokba. Szóval ennyit erről. Úgy működik,amilyen kedve éppen van! Hagyd az Airbust,pláne a wilco féle airbust és vezess inkább Boeing-et,abból is a PMDG,Level-D és Ifly féle működik legjobban! Majd ha kiadnak egy normális Airbust,amit lehet normálisan vezetni is,akkor térj vissza rá! Remélem hamarosan valamelyik cég meg fogja csinálni FSX-hez valamelyik Airbus típust,amiben lesz frankó FMC is! -
#19490 Sziasztok Srácok!
Valaki tud abban segíteni, hogy az A380 vagy A320-nak pontosan hogyan működik az automata pilótája? Van valami leírás magyar nyelven hozzá? Ugyanis kapcsolgatom-kapcsolgatom és néha azt csinálja amit akarok, néha meg semmit sem. Össze vissza működik. Legalább is én nem értek hozzá azt hiszem. A B737-el tudok vele repülni de ezek nem olyanok.
Köszi előre is!!! -
#19489 Az öreg Fodor Béci, pedig legendák keringtek körülötte is :( de már ő sem fog Malév gépen repülni :( -
A HA-LOP utolsó leszállása Shannonban.
Hát nem irígylem a Bélabácsit meg a Petit... :( -
LegendTommy #19487 nice landing;)
malév winglet, sajnos ezt nem értük meg -
#19486 FSUIPC TUTORIAL -
almostatys #19485 Helló!
Múltkor írtad,hogy az FSUIPC regisztrált verziójában be lehet állítani,hogy repülési magasságon ne dobálja odébb drasztikusan a szélirány változás a gépet amivel repülök.Mit kell beállítani az FSUIPC-n ezzel kapcsolatban? Köszönöm előre is válaszod!