Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap megjelent, Flight1 fórumáról tölthetõ. 15 USD volt mert megvettem anno a 2004-es verziót is de kipróbálni még nem volt idõm.
tudom hogy ratyi ... nekem van olyan hely ahol az autok atmennek a leszallopalyan szal nem kell bemutatni 😊 de nem csunya 😊
köszi mindenkinek 😊 egy ORBX Europe valóban szép lenne 😛
Szerintem olvasd el a segédletek alatt található anyagokat (ha még nem tetted meg)
Joysticked van? Mert anélkül elég nehéz a gépet irányítani és nem is életszerû. Ha van, akkor meg ellentétes irányba mozgatod a kart, de ez elég egyértelmû. 😄
Joysticked van? Mert anélkül elég nehéz a gépet irányítani és nem is életszerû. Ha van, akkor meg ellentétes irányba mozgatod a kart, de ez elég egyértelmû. 😄
köszönöm a válaszokat!
még egy kérdés!
ha fordulok a géppel nem tudom vissza állítani egyenesbe?van valami tippetek?
még egy kérdés!
ha fordulok a géppel nem tudom vissza állítani egyenesbe?van valami tippetek?
Válasz egy konkrét típust!
pl.B738
Aztán biztos kapsz segítséget mindenkitõl akinek van tapasztalata!
pl.B738
Aztán biztos kapsz segítséget mindenkitõl akinek van tapasztalata!
Boeing,airbus bármelyik és mûszeres.
Köszi
Köszi
A tökéletes megoldás ORBX Europe lenne... 😄D Szerintem ezzel mindenki egyet ért. De szép álom.... 😊
Majd szedek össze olyan képet ahol szét gányolja az egészet, össze vissza mennek az utak stb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tart valaki korrepetálást leszállásból?
<#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1>
de mielott felre ertenel annyit akartam csak mondani, hogy tobb gond van vele mint haszon, es kulonben is egy global scenerynel egy kisebb teruletre korlatozott elvileg jobb. De izlesek es pofonok,
meggyõztél 😊 szerintem igazad van, inkább csak gex-et rakom fel 😊
Jo majd szedek ossze neked olyat ahol szet cseszi az egeszet, persze amerikara elmegy, bar van ennel jobb is, de amennyi galibat okoz mas scenerykel meg az autgen kiutes a nightlightingal es a toltesi ido megtriplazodasa nem er ennyit. De izelesek es pofonok.
egyebkent a kepen lathato dolgok kozul nem minden utx, csak az a rusnya szurke ut😊)))))
GEX el ugyan ez a hatas ha nem jobb ugye ott a lakohazakhoz is hozza nyul
UTX EU feature lista:
featuring nearly all roads of Europe with all major roads having moving traffic, several times the numbers of bridge objects (over 250,000), railroads, detailed water and custom coastlines, detailed ground polys, landclass enhancements, and that incredible night lighting system present in our other UTX products.
Hat ettol meg kfosul nez ki😊)) GEX tobbet rak hozza igaz utak folyok nincsenek, de akkor meg eleg egy orbx scenery es dobod ki a kukaba😊)
de ahogy erzitek
egyebkent a kepen lathato dolgok kozul nem minden utx, csak az a rusnya szurke ut😊)))))
GEX el ugyan ez a hatas ha nem jobb ugye ott a lakohazakhoz is hozza nyul
UTX EU feature lista:
featuring nearly all roads of Europe with all major roads having moving traffic, several times the numbers of bridge objects (over 250,000), railroads, detailed water and custom coastlines, detailed ground polys, landclass enhancements, and that incredible night lighting system present in our other UTX products.
Hat ettol meg kfosul nez ki😊)) GEX tobbet rak hozza igaz utak folyok nincsenek, de akkor meg eleg egy orbx scenery es dobod ki a kukaba😊)
de ahogy erzitek
hát de akkor nem értem, hogy most valakinek mûködik normálisan, valakinek nem... mondjuk nekem inkább nézzen ki szépen lhbp, mint egy noname város 😊
UTX förmedvény 😊

Jaj gyerekek felejtsuk mar el azt az UTX formedvenyt ha csak nem alaska x rol van szo a tobbi egy kalap szar. a random utaikal es a night lightingnak nevezett fossal.
Ami meg a kepen levo anomaliat illeti LHBP legyen a sceneryben felul City alatta
Ami meg a kepen levo anomaliat illeti LHBP legyen a sceneryben felul City alatta
Mondjuk a kékes is reális persze, csak attól függ hol nézed. Nagyvárosokban retkes a víz 😄
Sajnos nem emlékszem, de azt hiszem nekem is kékes volt, nem barnás, de nekem tetszett. 😊
Kiváncsi lennék hogy sikerült barnás inland vizet csinálni. Mert nekem csak kéket meg zöldet sikerült, egyik sem fedi a valóságot.
kösz kipróbálom 😊 úúú pedig arra a csodás inland vízre kíváncsi lennék 😊 😊 nekem nem sikerült értelmeset varázsolni.
Ahogy Fatal írta próbáld meg 1.4-es Budapestel és frissítsd mind a GEX EU-t mind pedig az UTX EU-t. Ha így se jó, akkor biztos, hogy UTX lesz a ludas, még van az a megoldás, hogy kikapcsolod a road trafficet. 😄
REX-et is frissítsd, (ha még nem tetted meg sok apró problémát megold). Jelenleg nekem egyik FS sincs fent, de amikor fent volt az FSX csodás vizet tudtam csináltam, mind inland mind ocean. Sajnos a beállításokra nem emlékszem, próbálgasd aztán csak összejön valami.
REX-et is frissítsd, (ha még nem tetted meg sok apró problémát megold). Jelenleg nekem egyik FS sincs fent, de amikor fent volt az FSX csodás vizet tudtam csináltam, mind inland mind ocean. Sajnos a beállításokra nem emlékszem, próbálgasd aztán csak összejön valami.
Nem igazán erõltetem az FSXet, de ha mégis akkor használom ezt, mert nem találtam jobbat. 😊
igen így van ahogy mondod 😞 és akkor inland-ra használsz valami mást vagy maradt a gagyi? 😊
FSXben 1 preset van, de nekem sem sikerült normális vizet kicsiholni belõle. Az ocean elég jó lesz ha feljebb tolod a planktont és egy picit asszem lejjebb a brightnesst, de az inland nekem nem tetszik.
rendben kipróbálom 😊 ha 1.4-el sem jó akkor UTX uninstall vagy az egész reinstall vagy valami :S
továbbá REX-nél az INLAND WATER és OCEAN WATER-nél nektek is csak 1-1 preset van? 😊 próbálom azt belõni valamennyire realisztikusra de esélytelen eddig 😞 nektek hogy van beállítva? 😮
továbbá REX-nél az INLAND WATER és OCEAN WATER-nél nektek is csak 1-1 preset van? 😊 próbálom azt belõni valamennyire realisztikusra de esélytelen eddig 😞 nektek hogy van beállítva? 😮
Mint mondtam valószínûleg az UTX. Ugyanakkora rakás szar mint fs9re az UTE.
Esetleg még nézd meg az 1.4es LHBPvel, hátha.
Esetleg még nézd meg az 1.4es LHBPvel, hátha.
UTX,GEX Europe, REX meg Aerosoft Budapest van fent 😊 Mi lehet a hiba? 😊
nem semmi 😊 most tettem újra gépet így csak feldobtam az alap simulátort és ennyi 😊
UTX-bõl fent vannak a frissítések? 1.4 az utolsó. Van még fent valami? Pl. GEX Europe?
Sziasztok 😊
Olyan kérdésem lenne hogy nem rég kezdetem el az FSX -el munkálkodni viszont repülésnél elég gyatra táj...stb. milyen alap kiegészítõket ajánlanátok hozzá, ami kicsit feldobja és élvezetesebbé teszi a repülést? és milyen repülõterket érdemes beszerezni?
Elõre is köszönet 😊
Olyan kérdésem lenne hogy nem rég kezdetem el az FSX -el munkálkodni viszont repülésnél elég gyatra táj...stb. milyen alap kiegészítõket ajánlanátok hozzá, ami kicsit feldobja és élvezetesebbé teszi a repülést? és milyen repülõterket érdemes beszerezni?
Elõre is köszönet 😊
egy kis útszakasz erre-arra, teherautó a mezõ közepén......... :@ ezt az utx csinálja?
na ígérem ez az utsó... de ez a legszebb!!! szemet gyönyörködtetõ így a 31R final...
dejó hogy az 1.5-ös van fent 😄😄 akkor melyik a jó aerosoft budapestbõl? 😊
ez azért így milyen csodálatos: kép
ez azért így milyen csodálatos: kép
"hogy dunakeszinél a víz egyszer csak másmilyen lesz "
Odáig tart az aerosoft budapest photo sceneryje.
Utóbbit nem tudom, talán az utx miatt. Egyébként pl. az 1.5-ös update az aerosoft sceneryhez bugos. Eltûnik a szabadsághíd és a vízben mennek az autók, meg bugos a kifutó is. 😄
Odáig tart az aerosoft budapest photo sceneryje.
Utóbbit nem tudom, talán az utx miatt. Egyébként pl. az 1.5-ös update az aerosoft sceneryhez bugos. Eltûnik a szabadsághíd és a vízben mennek az autók, meg bugos a kifutó is. 😄
meg igazából olyna problémám is van, hogy dunakeszinél a víz egyszer csak másmilyen lesz -.- jah és az autók nem utakon mennek hanem úgy a puszta közepén.... ezek mik lehetnek? utx,gex,aerosoft budapest vannak feltéve.
radeon 5850
Milyen vga kártyád van?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
sziasztok!
újonnan telepített fs-re feltettem ezt: FSX Shader 3.0 Mod v1.6 mivel sokan dicsérték úgy döntöttem kap még egy esélyt.
telepítés után viszont nincsen víz: kép
ötlet? 😊
újonnan telepített fs-re feltettem ezt: FSX Shader 3.0 Mod v1.6 mivel sokan dicsérték úgy döntöttem kap még egy esélyt.
telepítés után viszont nincsen víz: kép
ötlet? 😊
Köszönöm uram. 😊
Este meg is próbálom. Remélem sikerül visszapakolni. Nincs kedvem újrahúzni a win7-t.
Este meg is próbálom. Remélem sikerül visszapakolni. Nincs kedvem újrahúzni a win7-t.
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Sziasztok urak! Volt a gépemen egy FSX. Azért mondom hogy csak volt, mert rossz könyvtár kijelöl töröl persze véglegesen. Én cs*sztem el ezt elismerem. Na akkor jött e reg takarítás. Látszólag minden törölve lett. Ja és eredeti gold edition. Most raknám újra,de a második lemeznél amikor az utolsó licenses könyvtárból akarja másolni a fájlokat "client-issuance-ppd" akkor kiakad, és kiírja hogy tegyem be a lemezt. 2 napja próbálkozom de sehogyan sem megy. Valaki belefutott már ilyenbe? Van valakinek erre valami "orvossága"?