33535
  • almostatys
    Ok,de mi köze van a Joy-nak az autopilothoz,ha én azt egérrel kapcsolom be 3D pilótafülke nézetben?
    Amúgy a Wilco Airbus-nál már működik az autopilot,pedig semmit nem csináltam vele,de a Captain Sim 757 és 767 gépek nem reagálnak az autopilot-ra semmit.Benyomom,világít is,de nem követi az útvonalat a gép,még ha újratelepítem ezeket a gépeket,akkor sem. :-(
  • Hypo #19563
    hat igaz, de szerintem nagyon profi cuccaik vannak en nagyon birom megvan az osszes.
  • spyy55
    [csak kár, hogy FS9-re (egyenlőre) alig van gépük :( ] én bárhogy próbáltam FSX-et, még a decemberben felhozott és teljesítményben felhúzott config mellett is élvezhetetlen, és visszatértem inkább a jó öreg...
  • Hypo #19561
    ja nem rossz tipikus carenado azert inkabb a RealAir Duke, plane a turbo az a kiraly:)
  • Hypo #19560
    :))) én is anno onnan rendeltem simw.com rulez:)))
  • spyy55
    Belgiumból 2 hét (se)! A beállítás totál egyszerű. Én csak kis gépeknél használom :)

Ez meg fincsi :)
  • koreny20
    És mi a véleményetek?
  • koreny20
    http://www.youtube.com/watch?v=tbs0myDheaM
  • koreny20
    Eszetlen élethű....
  • exTrem
    Volt már róla szó, nem is egyszer :)
  • koreny20
    Egy kis off. Ismeri valaki ezt?
  • bondi
    Kalibrald ujra a joyodat! Nalam is ez volt, sajnos egy ido utan mindig ujra kell kalibralni, hogy ne legyenek az idiota tuskek, amik megzavarjak az autopilotot!
  • Hont
    Szia!

A FAQ-ban minden infót megtalálsz!
    Egyébként a legfontosabb oldal a :http://www.lhsimulations.hu
    De sok cucc van a :Flightsim és a Avsim oldalakon is!
  • szabo861011
    Hali!!!Valaki nem tud olyan oldalt ahonnan ingyen reptereket lehet letölteni!!!Előre is köszi!!!
  • Hont
    Igazából nem nagyon néztem utána...170$ a naturalpoint.com-on.
    Jön haza egy ismerősöm és öt kértem meg, hogy ha tud hozzon egyet...
    Remélem nem felejti el...:S
  • eyecandy
    És mennyi vót? Gondolom körbejártad...
  • Robi546
    Üdv!

Valaki nem tudja hogy az FSX-ben az alap Boeing 737/747 -es gépeknek hogy lehet ki nyitni az ajtót ? Tehát: csomagtér,hátsó bal,hátsó jobb azt tudom hogy a main door -t (fő ajtót) SHIFT+E de a többit ? Segítséget előre is köszi.
  • almostatys
    Sziasztok!

Szerintetek most a gépeim miért nem követik a beprogramozott útvonalat,miután benyomom az auto pilot-ot? Egyik gépem sem hajlandó követni,se a Wilco Airbusok,se a PMDG gépek,se a Captain gépek! Eddig működött normálisan,most meg elkezdte ezt a baromságot! Imádom,hogy az FSX mindig úgy működik,ahogy éppen kedve tartja! Van valakinek ötlete?
  • Hont
    Igen, mintha rám illene egy kicsit!:):)
    De mint írtam, van benne igazság!;)
    Ha megjön, mindenképp jelezni fogom!
    Bár szerintem legalább egy hónap...
  • Hypo #19545
    hát ha magadra vetted legyen én általánoságban mondtam.
    TrackIR ben nem fogsz csalodni mind fs9 et mind fsx et feldobja, kezelese meg lofax szoval nem kell aggodni.

FSXben kicsit jobb elmenyt ad foleg ha van melle EZCA, de 2-4 fps csokkenest okozhat. ennyi.

na megjon szolj ha valami nem stimmel.
  • Hont

Igazad van!
    Elszántam magam! Beruháztam egy TrackIR5 Pro-ba!
    kiváncsi vagyok rá nagyon!
    Majd ha megjön kérek egy kis segítséget a belövéséhez....
    No meg hogy melyik pályáról szálljak fel...!
  • Robi92
    Szia! köszi az eddigi infókat! A te által készített gépet átküldheted majd és megpróbálok belőle kihozni valamit az áthelyezés kapcsán.
  • Hypo #19542
    ezt meg lehet mondani par evig, de inkabb tessek repulni minek az a nagy valosag amikor a tobbseg meg joy nelkul jatszana a masik fele meg a sok tuning utan azt kerdezi hogy : na most mar van 50fps em honnan dontom el melyik palyarol szallok fel?.....

nem kell ezt tul hypolni rpeulni kell es kesz

Xplanbe semmi gond csak az meg mint a hanyas...a repulo teglakkal
  • koreny20
    az fs szimulátorok mindegyikén gond van még az effectekkel, színkorrekciót igényelne, laggmentesítést úgyhogy messze még a valóság.... :(
  • Hypo #19540
    a lenyeg az orajel a magszamnal is fontosabb:)
  • koreny20
    Állítólag intel prociknál a cache mérete is elég fontos....
  • Hypo #19538
    Az ENB cuccost azt magan fsx en hasznalja az add meg tobb szaturaciot ( neha a sotet helyek meg sotettebek) bloom ot, aztan erre meg egy kis motionblur video editalas kozben illetve a sarkokra kis multiplyos fekete vinnyetta, ahol meg esetleg akad picit azt ki lehet simitani az editaloban, egy masik videojaban flytampa loww on megy ott latszanak a microshutterek neha,

de szep majdne 5 gigaig felhuzva a proci mert hat CSAK AZ ORAJEL SZAMIT igazan
  • Leo747
    Szia Robi92! Engem is érdekelt a probléma és nemrég sikerült megoldani, hogy az FSX-ben, a POSKY B747-nél is működjön a default B747 VC-je. Kicsit trükkös a dolog, így a javaslatom az, hogy elküldöm neked a komplett gépet (Singapore Airlines változat), ha neked is jó így és megkapom privátban az e-mail címedet.
  • Ombika
    Azaz a videot huzta fel , mikor mar keszen volt?
    nvidia karival tolhattak amugy alapbol az FSX-et?!
  • Hypo #19535
    szerintem ez valamelyik orbx scenery, azok igy neznek ki csak erre meg ra tett egy lapattal az ENB.

készitő válasza:
    i edited a small bit and using ENB bloom. :)))))))

• Ombika
    DE mi a szosztol ilyen kurva eles a taj?! :(
    VGa,ram stb?
  • Robi546
    értem köszi.
  • Papirzacsi
    Nem a letöltésért kell fizetni, hanem azért, hogy tartósan használhasd. De ez le is van írva.
    "GSX Try-Before-Buy product. You will freely download a Demo version, that will work in full at all FSDT airports, and with a couple of default FSX airprots. The Demo can be unlocked by purchasing the product, directly inside Flight Simulator. Refer to the fsdt_install_guide.pdf document found under the fsdreamteam folder under the FS folder after the installation for more details."
  • Robi546
    Üdv!

Már látom hogy megjelent a GSX (Ground Services X)
    Innen letölthető: http://www.fsdreamteam.com/products_gsx.html
    viszont le lehet tölteni de oda van írva: The product cost is 29.90 EUR
    Akkor most hogy van ez ?
  • Robi546
    nézd meg ezt, szerintem hasonlít ahhoz a vidihez mint amit hont rakott be:
    http://www.youtube.com/watch?v=gF2tLY-Kk50&feature=fvsr

és ez egy Alienware 4,5 Ghz CPU -n megy. Aminek elég durva ára van. :S
  • Hypo #19529
    Accu-Feel: Core FSX Enhancement

• Hypo #19528
    azert van itt mas is:) ENB vel szarra van effektelve az egesz, megmondom oszinten nekem igy a taj sokkal plasztikussabb mű, aztan a sotetetites stb, szoval ha most csak a latvanyt nezzuk nekem ez nagyon editalt, de igaz nagyon szep smooth, de ilyet azert boven latni. nem kell ehhez 5 giga.

• Ombika
    Ezt pontosan milyen gepen futtattak?
  • Hont
    Ohh... Most nézem, ezt már régebben kiveséztük...
    Elnézést!
    Péter! Ha erre jársz töröld legyél olyan szíves!
    Köszönöm!
  • Hont
    Azért ez már rendesen ott van...