Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Fokker VC jogai a Flight1nál vannak, kérdés, hogy kezdenek e vele valalmit.
Féloff: Csak nekem csúszott el a kép a szerkesztõmezõben? Felül és bal oldalt van egy vastag szürke keret.
http://goo.gl/gd6Zi5
mit akarsz ott a Wilco gépeken a penge csaj

már kész volt a gau, meg a 2D panelek....
apropó.. fokker VC? duke nukem forever<#idiota>#idiota>
Én olvasom mit mire írsz. A szokásos "random hülyeségeket írok random üzenetekre" üzemmódban mûködsz. :-)))))) Dimónát meg nem adok! :-P
Egyébként ha már itt tartunk. Kinek van tapasztalta a Project Magenta 737-es Glass Cockpit, MCP és CDU programjával? Hosszabb idejû demója?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Hont: Engem nem bántottál, nem is haragszom, a PMDG tábort meg lszrom. Pusztán nevetségesnek tartom az állításod annak fényében, hogy az IFLY-t meg elfogadod. Bár nem derült még ki ,hogy egyáltalán próbáltad e már, ez mindent megmagyarázna.
Megnyugtatás képpen, szerintem senki nem azon fog élvezkedni ,hogy pont ANEXA felett fogja váltogatni a stby mûszereket és nem is az a célja ennek a ficsõrnek (már ha valaki számára nem lenne világos), de ha mégis, hát egészségére. Hanem hogy nem kell újratölteni semmit az fsben ahhoz, hogy más konfigot kapjál, vagy ami mégjobb, nem kell emiatt, n+1 darab XX megabájtos MDL file-t készíteni mindegyik verzióhoz, esetleg még pluszba külön festést csinálni, n^x aircraft.cfg bejegyzést csinálni, hanem egy textúrával, egy MDL fájllal és akár egy bejegyzéssel is megoldható minden. Óriási elõny és kényelem!
Szeretném leszögezni egyszer és mindenkorra!
Én nem akartalak se téged, se mást, sõt még a PMDG NGX fejlesztésében részt vevõ, ismert és ismeretlen kimagasló tudás birtokába lévõ személyek szellemi képességeit becsmérelni! (nem is tettem ilyet)
Max a véleményem fejeztem ki arról, hogy számomra mi az ami pozitiv és mi az ami nem!
Nekem tudatlan parasztnak is van egy elképzelésem arról, hogy milyen géppel tölteném az idõm és mi az amit feleslegesnek tartok, bár kihangsúlyozom, hogy én nem értek hozzá!
Természetesen, ha valaki erre élvez, hogy ANEXA fölött átkapcsolja analogra a displayt, annak ez az ideális modell.
Ami az FPS kérdést illeti elég sok forum foglalkozik ezzel a PMDG problémával, de ezt nem hiszem, hogy pont Neked kellene "magyaráznom".
Részemrõl lezártnak tekintem a iFLY contra PMDG õrületet!
Egyébként osztom Clidey véleményét!
Remélem nincs harag senkivel, mert annyit nem ér az egész!
de ez a rohadt ido, penteken mennek repulni es tessek.......
Amennyit én mostanság szimulátorral foglalkozom....... 😞(((
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
napstR: köszi a linket, meg lesem. 😄
mostanaban world of tanks 😊
és egyébként ezt a DisablePreload-ot a Main alá tegyem vagy akkor hogy csináljam ?? Mert nem akar jó lenni. 😞 PLS Segítsetek,elõre is thx!
tudom nem nekem szolt de megiscsak en kezdtem szoval sorry😊
mondjuk en is mindenben egyetertek veled, sot en se repulok ekkora dogoket fsx ben😊
A VC formai hûségérõl pedig nem esett szó. Való igaz, hogy a korábbi modelljük amellett, hogy hányadék módon volt lemodellezve, még olyan érzést is keltett, mint amit most vettek ki a présgépbõl, és ez picit a mostaniról is elmondható, csak a prés volt vízszintes, de ahogy említettem, ez szóba se került, ezért tökre oktalan volt felhoznod.
Ha nem fikáztad a rendszereit, akkor szerintem leülhetsz., nem te lettél megszólítva, de hogy világos legyen számodra is a dolog, itt az a cinikus, buta megszólalás a probléma, aminek láthatóan semmi alapja nincs. Akinek nem tetszik a tárgyalt megoldás az ne használjon PMDG-t, de még IFLY-t se, mert nem próbál meg a valódi gépre hasonlítani, komolytalannak tûnik, FÚJ!
Ebbõl kifolyólag nem muszáj testközelbõl szemlélni a cuccost, képekbõl-videókból tökéletesen lehet erre következtetni. Természetesen teliszórom a fejem hamuval ha nem lesz igazam, és úgy kitolja magából az FSX-NGX-kombó a <40-50 fps-t mint a szél. 😊
Ha visszaolvasol, nekem egy rossz szavam se volt a szimulált rendszereit illetõen, az egyedüli problémám a részletekben történõ elveszés és az ezzel járó felesleges fps-zabálással van. Na jó...meg még valamivel...lásd mindjárt:
Amúgy emlékszem annak idején te is fikáztad a PMDG 737-et a nyomorult VC-je miatt - tegyük hozzá teljesen jogosan - most viszont nem értem hogy nem tûnik fel, hogy most meg átestek a ló túloldalára: függõlegesen van széjjel húzva a fülke; akkorák az ablakok mint egy turistabuszon. 😊)) Szóval formailag most sem sikerült eltalálniuk a kabint (nyílván nem volt mérõszalagjuk) amit a sok eyecandy textúra sem tud elleplezni. E szempontból például az iFly sokkal jobb szerintem.
Kb. senki se próbáltamég, de egyesek (köztük te is) már tudják mekkora szar és FPS zabáló lesz .
A kérdéses funkció, hogy CDU-ból lehet állítani dolgokat szerinted nevetséges, szerintem meg nagyon is jó, noha az egész gép tartalmaz számomra felesleges ficsöröket (Flight Test Package,stb.) , ami akkor is rohadtul felesleges lenne, ha a PMDG menübõl, vagy akár külsõ programról lenne csak beállítható.
Viszont amit extra röhejesnek tartok, az a cinikus és egyben buta kijelentésed, hogy mekkora hülyeség így szétcseszni a CDU-t ezekkel a beállítási lehetõségekkel, legyen minden olyan, mint az igazin, és különben is jó neked az IFLY, amiben amúgy ugyan úgy elérhetõ a settings és egyéb funkciók a CDU-ból, igaz kicsit kevesebb tartalommal, mint a PMDG-n. A gondolatmenetedet követve az IFLY-on ezzel nem cseszik szét a CDU-t, vagy mi? Na ez a röhej!
Akkor ? írjam oda vagy hogy csináljam ?
Az miért van hogy amikor elindítom a játék exe-jét akkor mindjárt úgy tesz be a játékba hogy repülök ?? Tehát nem jön be a menü hanem csak elkezd tölteni majd megy a játék. Eddig nem csinálta ezt, aztán újra lett telepítve és azóta csinálja ezt. Pls valaki segítsen! Elõre is thx! 😊
Nem igazán értem, hogy mirõl beszélsz!
Én azt mondtam, hogy a PMDG videon piarként felhasznált opció számomra nevetséges!
Analog vagy digi? Rakják ezt a választási lehetõséget a Config menûbe!
Úgy emlékszek, mintha lenne még olyan kapcsoló, ami nincs leszimulálva.
Egyébként meg jobb lett volna, ha erre az FPS zabálásra és nem utolsó sorba az átadási idõre koncentrálna, ezek helyett a "buborékok" helyett!
Egyébként meg ha Te PMDG párti vagy, nem akartalak ezzel megsérteni, de ez az én véleményem!