Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Isten ments! Egy nagyon érdekes és változatos tájat dolgoznak fel olyan szinten, mint annó a georenderek tették, csak mai szinten és szélesebb kínálatban. Le ne álljanak vele. Csak gépem lenne hozzá. 😄

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
ORBX 😊 Jöhetnének EUba.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
macleody
Sziasztok. Wilco A380 V2 hogy sikerült? Érdemes kipróbálni?
Mielõtt Revot használtok azért olvassátok el a #15991, #15992 postot is.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Talán segít:
http://www.realgeek.com/forums/fsx-failed-to-load-dll-gameuxinstallhelper-problem-94081.html
Itt ezt olvastam: FSX Failed to load DLL: GameuxInstallHelper problem
Posted: 05-30-2007, 06:41 PM

Had this problem too on Vista Ultimate x64. Use Microsoft installer
cleanup util and remove FSX install entry and Yee ha it worked...Thank
god!
http://windows-installer-cleanup-utility.updatestar.biz/hu/technical
·@ jav: "üres helyekre utalNAK"

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Érdemes lehet egy registry pucoló progival kitakarítani a hátramaradt szemetet, mielõtt újratelepíted az egészet. Azok általában felismerik, ha olyan elemek maradtak szanaszét egy uninstall után, ami üres helyekre utal.
Talán a CCleaner ehhez már kevés, de ha körülnézel, biztos vannak használható megoldások.

Uninstallhoz pedig a Revo Uninstaller ingyenes változatát érdemes használni, az - beállítástól függõen - szépen takarít maga után a registryben...
(FSX-en még nem próbáltam ugyan, és utólagosan ez már nem segít, de máshol mindenhol jól mûködik. Legközelebb 😊)

Sok sikert!

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Köszönöm! Az a baj, hogy már több file is hiányzik. Nem fog ez menni!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

windows/system32
Failed to load dll:GameauxInstallHelper!

Letöltöttem ezt a dll-t, de hová kell bemásolni?

Keress rá a hibaüzenetedre (sajnos nem tudom kivenni) az FSX-el kapcsolatban, a fórumokon (néha) megtalálhatod a megoldást! (Múltkor találtam 1 jó oldalt, meg is oldotta a problémám, de elfelejtettem könyvjelzõbe rakni, ha jót találsz kérlek tedd közzé. Remélem sikerül! (8 órám ment el legutóbb vele)
[HUN]FaTaL
Gondolom már letörölted az FSX mappát. Akkor csak az van amit linkeltek. Ha az sem akkor reinstall és legközelebb az Accel pack uninstallja után rakd be a dvd-t és távolítsd el az fsxet is.

Nem sikerül a remove sem! :-( Segítsetek, nem szeretném az egész rendszert újratelepíteni! :-(

Köszönöm így megpróbálom!

Ez a megoldás nem segített!

[HUN]FaTaL
Mert az uninstallja egy szar. Ha fent van az acceleration akkor az eltûnteti a simát a programok közül és nem lehet utána eltávolítani csak a dvdvel.

Nyomj a removera megcsinálja az uninstallt és utána újra tudod telepíteni.

Szia!
http://www.flightsimulationforums.com/viewtopic.php?t=4490&sid=d27a7af22a9f70bfbadbc476737e5345
Én kb így bírtam az egész rendszer (Win7) újratelepítése nélkül megoldani. Természetesen a regisztrit át kell kutatnod, és törölnöd az összes Microsoft Flight Simulator X bejegyzést mielõtt belekezdenél.
Valaki esetleg tudna segíteni? Azt hiszem régebben is jártam így, de nem emlékszem mi volt a megoldás.

Sziasztok! Valamiért nem tudom újra telepíteni az FSX-et. Csak "repair" ill "remove" funkciókat találok telepítésnél. Pedig rendessen uninstalláltam. :-(

[HUN]FaTaL
My Traficcel az a probléma, hogy neked kell összetákolni az egészet, ugyanis a modelleken kívül semmi nincs benne, nincsenek menetrendek.

Elõször én is az SSD-re tettem az FSX-et, de egy hajszálnyit gyorsabb lett, amióta a Raptoron van teljesen egymagában (mármint a kiegészítõivel együtt)

Én a FS2002 óta foglalkozok a szimmel, és azóta próbálok egy olyan konfigot összehozni, amin stabilan és gyorsan fut, de ehhez a programhoz lehetetlenség.

Az egyik webáruházban összeraktam egy gépet: i7-2600, 8Gb RAM, GTX570, Giga P67A, meg egy ház 200eFt. Az SSD és a Raptor megvan. Szerintetek érezhetõ lenne a különbség a mostani konfighoz képest?
nálam phenom x4 4gb ram hd5850 és kb 13-14 fps lhbp + ifly vc + ut2 (65% traff)+gex + rex. szóval nem sokkal jobb a helyzet 😄 egy ssd-re én is be akarok ruházni ha majd lejjebb megy az ára 😊 és akkor arra menne az fsx is, akkor szerintem javulna a helyzet 😊 elvileg amúgy a traffic pont az ami nagyon húzza a gépet.

A sorrendet majdnem eltaláltad😊 Aerosoft LHBP, iFly 737 csak VC-ben, gex, rex sosem volt, és a MyTraffic 2010 már volt a gépen, így LHBP-n 9FPS-el ment. Az az érdekes, hogy uninstall után sem ment feljebb, amikor LHBP-n csak én álltam. A gép: Q9400, 8Gb RAM, GTX260, SSD-n a W7 U64, és Raptoron az FSX. Az az egy biztos, hogy az FSX-hez ha Paksot tudnád bérbe venni, na az sem lenne elég.
Elvileg a MyTraffic kevésbé, cserébe viszont a modellek csúnyácskábbak 😊 UT2 alá bika gép kell, fõleg egy aerosoft lhbp-nél 😊 ha ezt még megtetézed gex, rex-szel meg egy ifly vc-vel vagy mondjuk majd egy pmdg ngx-el akkor jobb ha már most elteszed a pénzt egy i7-es sandyre meg egy gtx590-re (és még lehet az sem lesz elég 😄) Visszatérve MyTrafficbõl a 2010-et érdemes leszedni 😉

Köszi a választ.
Az gondolom, hogy zabálja, de nagyjából egyformán? Találtam a MyTraffic-nak egy Lite változatát, arról tudtok valamit?
mindkettõ zabálja az fps-t 😊

Melyik a jobb választás: UT2 vagy MyTraffic X? Leginkább abból a tekintetbõl, hogy melyik terheli jobban a gépet (FPS).
Hypo
Hat nem epp igy mukxik az Air Hauler.
Eloszor is van az optionsnel egy kulon aircraft resz az megnezi milyen gepek vannak fsx ben DE AHHOZ hogy egy gepet hasznalni tudj a default gepeken kivul hozza kell adnod a listahoz es par parameteret meg kell adnod a gepnek hogy AIR HAULER is felismerje es ezen ertekek szerint tudjon vele szamolni.

A repcsik performance adatai kellenek, fogyasztas suly stb. Hivatalos forumon van ey topic erre ahol kulonbozo gepek adatait mar osszeszedtek. Javaslom nezd at ja es a manualt mert ott minden le van irva.

Leo747
privátban válaszoltam...

Köszönöm a válaszodat. A scenery az Aerosoft Budapest, a gép iFly 737. Valami baj csak lehet, mert az 1-es terminálhoz visz. Hol tudom ezeket a módosításokat megcsinálni? Apropó, átfestés, az iFly FSX-hez van már Malév? Mert a 2004-eshez találtam, de elég gázul néz ki az X-ben.
Leo747
StRobi78

Az, hogy az ATC melyik állóhelyhez küldi a gépedet, az két dologtól függ. Egyrészt, hogy scenery készítõje vette-e a fáradságot és - a megfelelõ helyen - beírta az adott repülõtérren alkalmazott állóhelyek, kapuk kiosztását. (mint a valóságban, hogy egyik légitársaság egyik terminált, a másik a másik terminált használja, stb) Ez Budapestnél meg van. (én is módosítottam már rajta, úgy hogy ez tuti) Másik pedig, hogy a repülõgéped - amellyel éppen repülsz - config file-jában szerepel-e egy bizonyos sor. Jó néhány átfestést készítettem már az FSX-hez és én ezt a sort mindig mellékeltem az adott repülõgép config file-jába bemásolandó sorok közé. (mert én szerintem is ez fontos dolog) E két dolog alapján küldözgeti az ATC a gépeket az állóhelyekhez. Ha ezek valamelyike nincs meg, akkor sorba veszi az állóhelyeket üresség és sorszámuk alapján.

egyébként az optionsban majd a Manage Aircraft-nál kellet be importálni most már mûködik! Na nekem már csak ez hiányzott bele! 😄 Na most már jó, mentem is további szép estét!
Üdv!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

már megtaláltam, azért kösz! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Köszi.
Ebben igazad van, odagurulok, és bekaphatja offline😊
Erõsen gondolkodok egy jó ideje az online-on, de annyira gyatra az angolom (mármint beszédben), hogy õszintén szólva tartok tõle.
[HUN]FaTaL
Nincs ilyen. Elvileg úgy mûködik, hogy az afcadban lévõ sorrend alapján küld az elsõ állóhelyhez, ahol elfér a gép. Mivel ez az egyes terminálon van ezért oda küld. Ha nagyon zavar, akkor gurulj a ketteshez aztán kész, offline senkit sem zavar.

Vagy repülj online ott rendesen irányítanak.

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy be lehet-e állítani valahol (akár .cfg-ben), hogy adott reptéren a földi irányítás minden alkalommal egy bizonyos kapuhoz irányítson leszállás után. Kicsit zavaró, hogy BP-en minden alkalommal az 1-es terminálhoz küld.
értem majd megpróbálom, most nincs idõm egyébként hol kell bele importálni nem tudod ?? :S Segítséget elõre is thx!

polluxware
amikor veszel egy adott gépet, akkor kell kiválasztani az adott ripénttel rendelkezõt.. avagy amikor beimportálod az addon gépet az air haulerbe (valami ilyesmi... rég használtam)

[HUN]FaTaL
F2

értem! 😄 Köszönöm! 😊

Delutan megnezem... addig repkedj.
Na de akkor valaki pls tudna nekem is segíteni ? :S
Ebben kellene segítség:

Na szóval: meg van az Air Hauler na és hogy ha én a rendes játékba a Microsoft Flight Simulator X-be teszek kiegészítõ, repülõt vagy skint például: Boeing 747 KLM skinnel akkor azt miért nem teszi be az Air Haulerbe is ?? :S Ezt szeretném hogy ezt hogy lehetne megcsinálni hogy ha kiegészítõt teszek a játékba valami repülõt hogy akkor az az Air Haulerba is legyen benne. PLS Valaki segítsen,fontos lenne! Elõre is thx! 😊

A gépek tolóerõ-visszafordító szerkezetét az F2 bill-el asszem.....
a Speed Brake -re gondolsz ?? Ha igen akkor: Options,Contorls majd ott választhatsz hogy: Simulator Events,Control Surfaces,stb... na és ott a Control Surfaces -t válaszd ki majd keress olyat hogy: Spoiler Arm Extend/Retract ezt állítsd be amire akarod és kész. Vagy egyszerûen: a repülõgépben meg keresed azt a kart,gombot hogy: Speed Brake Lever és máris megvan. Vagy ha nem a Speed Brake-re gondolsz hanem a Thrust Reverse -re akkor meg: Page Down tartsd illetve nyomkáld és úgy.

Üdv, egy láma kérdés Uraim:
FSX-ben leszálláskor a sugárféket hogyan kapcsoljuk be?
Köszönet!
Hali!

Megint lenne egy kérdésem!
Na szóval: meg van az Air Hauler na és hogy ha én a rendes játékba a Microsoft Flight Simulator X-be teszek kiegészítõ, repülõt vagy skint például: Boeing 747 KLM skinnel akkor azt miért nem teszi be az Air Haulerbe is ?? :S Ezt szeretném hogy ezt hogy lehetne megcsinálni hogy ha kiegészítõt teszek a játékba valami repülõt hogy akkor az az Air Haulerba is legyen benne. PLS Valaki segítsen,fontos lenne! Elõre is thx! 😊

polluxware
katana után olyan puritán, hogya csak padlógáz és repül😉

egyébként nagyon szép! fõleg a 4096os texekkel... az Anton is nagyon szép volt a fejlesztõktõl

Hypo
Szerintem jegeljétek a vitát, és amikor megjelenik megveszitek szépen 98 dollarért felrakjátok és megnézitek hogy kinek volt igaza. Na addig repulok egy szar Bird Dog-aal, se fmc, se cdu se faszom