Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
AZ ifly FMC invalid database javítására kérek segítséget!
Köszönöm.

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Akinek gyakran van gondja az FSX-el, mint pl. nekem (64 bites Win7) érdemes erre beruháznia?
FSX Backup

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
melyik

polluxware
az új carenado gép MÁR MAJDNEM egy egész 15percig fent volt a gépemen...

fejlõdnek a fiúk😉

az új cessna 210 azért akár így akár úgy kelleni fog

CptSAB
a propellernél kellett volna kezdenie a mi derék madárkánknak.. elment volna a kedve 😄
Na, tesztelgettem megint, a jó hír, hogy ritkábban, a rossz, hogy még mindig dobálja a fatal errort. Szegény fájlt már mindenhova bemásoltam. Más ötlet?
Rendben, köszi, tegnap teszteltem 1,5 órát, többre nem volt idõm, akkor jó volt minden, majd még nyúzom. Mondjuk nem vágom az egészet, fõleg hogy a dll-eket véletlenül se onnan kéne vennie, de hát mégse várható el, hogy egy MS oprendszer egy MS szoftverrel kompatibilis legyen.
mp.
Az említett file-t közvetlenül az FSX mappájába másold be (Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X). Egyébként több ilyen file-t is letöltöttem a netrõl, annyiban különböznek, hogy más a méretük, nekem az vált be, ami 149kb. Lekopogom, azóta egyszer sem sikerült kiakasztani a programot, pedig szándékosan össze-vissza kattingattam a menüben, a nézetek között, a gép rendszerei között, ami korábban biztos fatal error-ral járt. Sok sikert.
Mármint úgy értem, hogy nekem ezek másik vinyókon ill. particiókon vannak...
Olvastam azt én is, meg is van a fájl, rakosgattam én már mindenhova, de akkor adok még egy pofont a szarnak 😄 És melyik gyökérbe tegyem, ahol a system is van, vagy oda, ahol az fsx? Vagy biztos, ami biztos mindenhova? 😊)
Szia!
Én is rengeteget szívtam azzal a problémával, amivel most Te is, és folyamatosan a netet bújtam a megoldást keresve, és pár hete betettem az FSX gyökerébe egy UIAutomationcore.dll file-t, ahogyan a neten találtam, és azóta egyszer sem dobott ki. Ha gondolod, akkor átküldöm ezt a file-t.
Sziasztok,
és egyben elnézést, hogy nem olvastam vissza a 16430 hozzászólást. A kérdésem rövid, de velõs: hogy lehet elérni, hogy win7 alatt ne dobja el magát a program random idõközönként. Próbáltam megfigyelni, hogy mikor csinálja, de nem jöttem rá, van amikor már taxi alatt, van amikor a levegõben, mindegy milyen repgépnél, és az is mindegy, milyen beállításokkal (grafikai, idõjárás stb.) Amiket a neten találtam megoldásnak, mint pl bizonyos fájl törlése stb, nem nagyon váltak be. Fent van sp1-2.
Ha valaki tudja a megoldást, egy életen át üldözni fogja a hálám!
mp.
Hypo
FSX SP2 ACC ban van a dll, eleg sok progi hasznalja lehet nem lett jol felrakva http://www.flightsimtools.com/adconvx/SimConnect_RTM.msi

memória hibára gyanakszom.
szerintem valami simconnect.dll file kéne. olyat hol lehet szerezni??? nem találok sehol.
[HUN]FaTaL
FSX vagy memória hiba.

http://goo.gl/gd6Zi5

Valóban sokkal jobbank tûnik ez az iFLY amit ajánlottál, viszont ezzel is ugyan az a baj mint a másikkal. ugyan azt a hibaüzenetet írja ki 😞
Van valami ötlet? lehet, hogy magával az FSX-xel van a baj??
Oh, most olvastam én is...azért köszi nektek!
A soptter dombra a 4-es útról lehet eljutni vagy dél-kelet felé gyalogolva is lehet a kerítés mellett a 31R "lesõállásra"? 😊?

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

technikai okok miatt lemondták a mai érkezést.
http://egekura.nolblog.hu/archives/2011/06/17/Megsem_lesz_A380_vizit_hetfon/

Sharks
Ma egyikre sem, legalább is, ha Bp-re gondolsz...😞

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Tudja már valaki pontosan melyik pályára érkezik ma az A380?

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Köszönöm szépen a javaslatot!! utána nézek.
Clidey
Lesz, persze. De hogy mikor............

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

pointer4

XD
Felejtsd el az Ariane 737-st, egy nagy kalap szamóca! Ajánlom az iFly 737-et! Eddig mindenki dicséri, ég és föld a kettõ.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

megvettem-e???
ez most mért fontos??? egyébként nem, nem eredeti a játék ha erre gondolsz!
MEgvetted?
Sziasztok emberek!

Leszedtem az FSX-hez az Ariane 737-800 X2-t. Fel is telepitettem hozzá csak az a baj, hogy mikor tölti be ezt a hibaüzenetet írja ki: (A "0x20c6a07e" címen található utasítás a "0x094ac9e4" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".)

Aki tud segíteni, hogy mit tegyek, annak elõre is köszönöm!!!
Bocsi, Kókai Tibort akartam írni.<#kacsint>
Sziasztok. Kókia Tibor kollégát szeretném megkérdezni, hogy FSX-re az Ifly 737NG-re lesz e a közeljövõben MALÉV-os festés. A választ elõre is köszönöm.<#worship>
Hypo
Fatal amit mondasz az az egyik erv a sok kozul, ami abbol eredt hogy nyilvanos reptere nyilvanitas utan megnyilhat a lehetoseg a fapados dolgok elott DE ennek nem volt, van, lesz valosagalapja, a beadvany fo kritikaja a jelenlegi zaj szint nem pedig egy esetleges kesobbi zaj elkerulese.

De majd meglassuk mi lesz addig a hatosag ugy is megbukik az ismetelt auditon szoval cseszhetjuk az EU integraciot, a vegen berakjak a hatosagot egy mar audittal rendelkezo orszag ala pl ROMANIA ami nem feltetlenul tenne rosszat a magyar kisgepes repulesnek.

polluxware
csillllllllllllllll vazze😉

itt mindenki képben van

(kivéve a felbújtó fehérítõ<#nyes>)

[HUN]FaTaL
Értsd már meg, hogy nem avval van a probléma, hogy hetente megfordul 5 repülõgép LHTL-en, hanem avval, hogy a kedves állam nemzetközi repülõteret tervezett csinálni belõle. Gondolom már elvetették, legalábbis ebben bízom.

Bezárni a repteret biztosan nem fogják.

polluxware
én csak azt mondom...

valkinek a dolgos mindennap utáni kényelmét, ÉN nem szeretném senkinek a KEDVTELÉSI célú idõtöltése "mögé" helyezni

ennyi

polluxware
nemzetiegymásseggbekúrás rendszere ez...

a pííííz befolyik hozzánk, a níííííííííp az meg marja csak egymást

Hypo
Nem próbáltalak, csak azt mondtam, hogy nem zörög a haraszt ám.....
Természetessen ez a helyzet se jó, de végletekben gondolkodni..... ráadásul az a kevés repülõ mert hát pénteken is rajtam kivül még ketten voltak ott, szóval azért fizetünk ám rendessen adót a benyába meg minden szaros illetéket, aztán lófxt kapunk örülünk hogy repülhetünk---hatóságról ne is beszéljek......

polluxware
ez így ebben a formában sztem erõs..

a rengeteg gyártelep ami az enyészeté ma már, ezzel az erõvel holnaptól is mûködhetne..

vagy laktanyák😉

Clidey
Bezárt, nem bezárt...hol a különbség??? Amíg nincs beszántva Meigs Field módjára a beton, addig egy idióta barom az, aki elhiszi, hogy az a repülõtér soha többé nem fog funkcionálni!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
hypo megpróbált befojjásolni...<#gonosz1>

[HUN]FaTaL
"a 32 palya mogotti teruletet es olcson eladta epitesi teleknek akkor a vasartlok nem voltak tisztaban a tennyel hogy egy repter sarkaba koltoznek???"

Egy bezárt reptér sarkába költöztek, ha jól sejtem... Azért nem mindegy...

polluxware
háááááááááááááát igen... ez is egy érv

Hypo
persze ezt nem is vitattam, bar mondjuk erdkes kerdes hogy anno amikor az onkormanyzat felparcellazta a 32 palya mogotti teruletet es olcson eladta epitesi teleknek akkor a vasartlok nem voltak tisztaban a tennyel hogy egy repter sarkaba koltoznek???

polluxware
nem lakok +ott

polluxware
nem lakok, így nem áll módomban véleményt formálni... viszont egy idõ után ha valki nem fan akkor idegesítõ tud lenni...

példul itt lent szegeden a határnál mindig tiszasziget felé veszik az irányt a kisgépek a nyaralósor felé..... egy öregcsont c152est szoktak legjobban itt nyúzkodni , meg valmi zlinnel huzigálnak pont fölénk glidereket....

hát egy idõ után zavaró ha megtörik a madársisergést

kivéve ha kis katanám jár arra... annak mindig örülök😉

zstomi
http://egekura.nolblog.hu/archives/2011/06/14/Budapestre_jon_az_Airbus_A380-as/

Hátha valakit érdekel... 😊

Hypo
polluxware
nem múkszik a link... egyébként a B377 exp-re gondolsz?

A2A-re nagyon rá jár a rúd a spitfire topityban.... kiadás óta nem csináltak hozzá peccset, a nép meg egyre keményebben fogalmaz..... a válasz meg köbö annyi hogy addig nem adnak ki hozzá javítást amíg ki nem adják az új projektet

ez a kieg meg nem más mint egy Voice Commander progi.......... kezd egy cseppet bõrlehúzóssá válni ez az A2A

annó a B17hez is meg kellett venni az elsõ fsx-es kiadást, és csak arra ment rá az accupack

Hypo
jolvan mar mindig a siras😊) nekem sincs osyt meg is hajtom repulom, es ezek messze nem eszik a gepet mint mas hasonlo scenery vagy akar egy komolyabb repcsi.

[HUN]FaTaL
Egy szóval sem mondtam, hogy most azonnal. Fejezzék be, amit elkezdtek és utána. 😄

Gépem az nekem sincs 😄

Hypo
😊))) nekem õk a favorit

de bazz ettõl meg lehidaltam http://www.youtube.com/watch?v=iC95X8Zy__

A2A jaj