Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez amolyan dummy menük összesége, lusti emberek számára...
regizett fsuipc kell hozzá értelemszerûen
Google fsx install error 1722 es kapsz egy rakas infot
http://goo.gl/gd6Zi5
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Számomra mindigis rejtély marad ki és hány milka kenõpénzért tudta kibulizni hogy beleépülhessen a reptér szájába (-> kényszerleszálló zónába) az a sok buzi sopingszenter.
Szóval örülök hogy ilyen szerencsésen megúsztad. 😉 De azért legközelebb puskával menj vadászni ne kesznával... 😊))))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
screenshotra tokeletes meglassuk hogy repul a kicsike😊)
másrészrõl ezek csak beálíított screenshootok...
habár sztem te most csak sxopatol
Szepek a kepek, bar nekem a vc ben mintha magasan lenne a nezet bar ebben meg eletben nem ultem, de a 172 esukben is szerintem magasabban van mint a valosagban
Hat kerem eloforudl az ilyen😊)
Megvolt az elso aborted takeoff bird strike miatt gep nemserult madar annal inkabb😊)
Az Á. Tamás a akrobata Á. Tamás? 😊
Bar hala az egnek most a "visszaképzésre" és tipusra sikerult felhajtanom egy kiválló oktatót. Á. Tamás csak tanul az ember elég ha csak nézi😊
Utána majd ne lepõdj meg ha útvonalon egyszercsak befûzöm magam melléd egy Zlin nyergében... 😊))
Persze LHSIM es a tobbiek fantasztikus munkat vegeznek, de pecs es debrecen meg sarmellek miatt hat, inkabb megyek egy kort a Kodiak sziget korul😊
Ja egyebkent fs9 nagygepes repulesnel minden fellelheto magyart hasz§nalok😊 Ez van
cöhhhh<#gunyos1>#gunyos1>
ahol nem repulsz oda felesleges felrakni, na nem mintha nekem ne lett volna gyujto periodusom es a letezo osszes szart felraktam, aztan csodalkoztam hogy mi a gond mi nem megy, mara mar csak az van fent epp ahol frepulok sokat.
alapvetõen nem rossz........... csak nincsenek "clikk" hangok a kapcsolóknál, valmint olyan "event-result" rendszerû az egész modellezés
magyarán a motor nem attól melegszik amiért kéne, hanem attól hogy a zsalu éppen milyen állásban van
Cessna 210Tbõl viszont nincs alternatíva és ráadásul az HD texes lesz (screeneket nézd meg)