Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
fsuipc 4.7 kell hozzá😞(

Hyüpóóóó!! hélp míííí<#rinya>

polluxware
egyébként köszi hogy linkelted!!!!!!!!!!! ugyanis ingyenes és támogatja a Katana4x-et 😉

polluxware
ez kérlek arra jó ,hogy ha listában szereplõ gép valmelyike a birtokodban van, akkor nem kézzel kell az adott LUA script -hez tartozó számhoz(funkcióhoz) bill-t rendelni, hanem ezt egy grafikus úton teheted meg..

ez amolyan dummy menük összesége, lusti emberek számára...

regizett fsuipc kell hozzá értelemszerûen

Hypo
De elotte rendessen takarisd ki a rendszert a mar felmrakot fsx cucokat illetoen. registryt is.

Google fsx install error 1722 es kapsz egy rakas infot

kössz megprobálom remélem jó lesz!
Hypo
Esetleges Megoldas: Masold ki a cd-k tartalmat egy temp helyre a hddn es onnan futtasd,

köszönöm de ezt már probáltam.Megcsináltam ahogy le va irva de valami nem jó!Lehet hogy én csináltam valamit rosszul.Telepités elött kell futtatni vagy közben?Mert én elötte futtatam ebben még tudnátok segiteni?
[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

litlebubu, írtam egy privát üzenetet.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

macleody
A 16475 hozzászolásban irtam le a problémámat ha tudnál segiteni hálás lennék!
[HUN]FaTaL
😄D

srácok! valaki felvilágosítana, hogy EZ mi a trutyira jó, mert nem igazán értem :S

Papirzacsi
És mégis hogy búbánatba segítsen bárki is, ha azt se nyögöd ki, hogy mi a bajod vele? Mondjuk így már értem a fõ problémát, hogy miért nem tudod használni...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Valaki ha tud segitsen légyszives mert kiadtam a csomo pénzt és nem tudom használni a játékot!Elöre is köszönöm!
Hypo
😊)))

Clidey
Ja hát LHTL hosszú mint a vonatfütty, azzal nincs ilyen gond... 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hello!Segitséget szeretnék kérni olyan ügyben hogy 99% telepitetségnél "error1722 hibával"abbahagyja a telepitést és uninstalálja a játékot.Végigolvastam a forumon az összes ilyen hibát érintö hozzászolást de sajnos nem akar sikerülni,ha esetleg valaki tudna nekem segiteni azt nagyon megköszönném!
Hypo
hála az égnek nem LHBS hanem LHTL volt hosszu palya szoval nem volt gond, de tök egyetértünk.

Clidey
Na igen, Börsön a 27 emelkedõjébõl bekapni egy madarat eléggé kellemetlen lehet ha ellenünk vannak az égiek (értsd: motorleállást v. teljesítménycsökkenést okoz az ütközés - bár ez azért kurvaritka hálaégnek), mert általában bevásárlókocsival szokás menni a tecskóba nem kesznával... 😊))
Számomra mindigis rejtély marad ki és hány milka kenõpénzért tudta kibulizni hogy beleépülhessen a reptér szájába (-> kényszerleszálló zónába) az a sok buzi sopingszenter.
Szóval örülök hogy ilyen szerencsésen megúsztad. 😉 De azért legközelebb puskával menj vadászni ne kesznával... 😊))))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
azt vagom😊)) csak alapbol lehetne jo😊))

screenshotra tokeletes meglassuk hogy repul a kicsike😊)

[HUN]FaTaL
Te gyilkos... 😞

😄

polluxware
egyem a húúsis szíved.. aircraft.cfg -> point of view = x,y,z

másrészrõl ezek csak beálíított screenshootok...

habár sztem te most csak sxopatol

Hypo
😊 mondjuk alapbol abszolute jo felvetes, mert ugye autval felre rantod, es ha ez a reflex van benned nehez levetkozni szoval nem volt rossz😊

Szepek a kepek, bar nekem a vc ben mintha magasan lenne a nezet bar ebben meg eletben nem ultem, de a 172 esukben is szerintem magasabban van mint a valosagban

polluxware
jóóólvan, vágod hogy csak viccöltem..

eneme?

Hypo
???? eloszor is meg a foldon voltunk epp gyorsultunk hogy elemeljem az orrfutot amikor tortent, masodsorban pont nem jo procedure ilyenkor belepni a ruddert mert meg nagyobb baj is lehet belole, mivel nem szalltunk meg fel es a palya is hosszu ezert gaz le, fek palyat elhagyni es csekkolni a gepet.

polluxware
káár érte akkor... kormányt elkellett volna rántani

polluxware

Hypo
kis fiatal ojv lehetet vagy valami hasonlo ragadozo madar, de egyben marad csak pont a prop melletti nyilasba esett bele, de nem tett kart a gepben.

Hat kerem eloforudl az ilyen😊)

polluxware
szegény madár... remélem nemvalmi ritka fajta volt

Ez a Ludányi Csaba név nekem ismerõs 😄😄😄....
Hypo
Jaja az😊 Nagyon birom hihetetlen jó fej és jó pilota és eddig szuper oktató.

Megvolt az elso aborted takeoff bird strike miatt gep nemserult madar annal inkabb😊)

Clidey
Miféle típus kell neked? 172? Az nem nagy cucc az 52-es után, annyi a különbség hogy valaki beheggesztett mögéd még két ülést... 😊))
Az Á. Tamás a akrobata Á. Tamás? 😊

Hypo
YEAH😊)) nekem is hosszabbitas lesz, plusz tipus, remelem hamar el lehet intezni es valami normalis jon.
Bar hala az egnek most a "visszaképzésre" és tipusra sikerult felhajtanom egy kiválló oktatót. Á. Tamás csak tanul az ember elég ha csak nézi😊

Clidey
Én tegnap voltam a 6óságnál, ráment az egész napom szinte...de ha minden igaz hamarosan mehetek LHGD-re hosszabbítani. remélem a Balla Sanyi vagy a Ludányi Csaba jön... 😊)) Addig még fel kellene hajtanom egy szabad repcsit is.
Utána majd ne lepõdj meg ha útvonalon egyszercsak befûzöm magam melléd egy Zlin nyergében... 😊))

Hypo
de, csak még most nézem hogy DCT Tokol vagy meg ugorjak el mashova is😊)) Ja múlt héten LHDK is soron volt, nógrádi vár felõl ballagtam aztán LHDK elött át a frekire de néma csend ugy hogy csak átrepültem😞

Clidey
És vissza nem is jössz? 😄

Hypo
Bár ha minden jól megy ma, akkor élõben egy LHTL-LHJK-LHMP utat azért nyomatok😊

polluxware
megnyugodtam..<#wink>

Hypo
de ennek semmi koze a hazaszeretethez, de ha mar a keves idombol fsx ezek akkor hadd repuljek mar szep tajak felett ne kelljen neznem a pixel hegyeket meg dunahoz se hasonlito folyot...😞(((
Persze LHSIM es a tobbiek fantasztikus munkat vegeznek, de pecs es debrecen meg sarmellek miatt hat, inkabb megyek egy kort a Kodiak sziget korul😊

Ja egyebkent fs9 nagygepes repulesnel minden fellelheto magyart hasz§nalok😊 Ez van

Willenbrock
Focke Wulf Fw-190-el repülve egyszercsak kigyullad a piros restricted vor lámpa aztán 5 perc múlva csattan egyet a motor és leáll.Az olaj csak 81 fokos volt,a hûtõzsalu 70%-ban nyitva volt,mi lehet a gond?

polluxware
neked se jár honfoglalós kabala, meg parittyás csurapennyes nyalóka..

cöhhhh<#gunyos1>

Hypo
😊) az nem gond sot, Nekem Tongass x Alaska X, PNW, PFJ, Rocky es az osszes ottani kisrepter szoval nem keves de megy szepen, EU ba semmi sincs felrakva szegyenlem de magyar sincs az csak fs9 alatt hasznalok

kb 10 repteret szoktam látogatni, ettõl több nincs is feltelepítve.
Hypo
Hat alapbol nem szamit de a toltesi ido a sok apro file miatt kesobb gondot okozhat illetve bar ebben nem vagyok 100% de van egy scenery max limit is.

ahol nem repulsz oda felesleges felrakni, na nem mintha nekem ne lett volna gyujto periodusom es a letezo osszes szart felraktam, aztan csodalkoztam hogy mi a gond mi nem megy, mara mar csak az van fent epp ahol frepulok sokat.

Szerintetek befolyásolja az FSX teljesítményét, ha több scenery van feltelepítve?
Hypo
jaja upgradelem a tudasbazist😊))

hasznalja valaki innen a vfrplanner nevu progit?

polluxware
süllyesztett 3Ds mûszerek.. a mutatók is 3ds objektumok és maga a számlapok is szép felbontású textúrákkal vannak ellátva..

alapvetõen nem rossz........... csak nincsenek "clikk" hangok a kapcsolóknál, valmint olyan "event-result" rendszerû az egész modellezés

magyarán a motor nem attól melegszik amiért kéne, hanem attól hogy a zsalu éppen milyen állásban van

Cessna 210Tbõl viszont nincs alternatíva és ráadásul az HD texes lesz (screeneket nézd meg)

Hypo
ahh kijott, nem is figyeltem, es szokasos csilivili belul semmi?

polluxware
114 rockwell commander