Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
😊)) kicsit erõs túlzást érzek.....

Üdvözlet! Az FSX könyvtárak valamelyikében megtalálhatók az ATC szövegek? (hang vagy szöveg formátumban)
Köszi a segedelmet.
Sajnos csak 2 magos athlon 2
Próbáld ki:
fsx.cfg -be ( a procid gondolom 3 magos, így neked az N 7 jelent) írd:

AffinityMask=N

ahol az:N

1 = 1 mag 0001
3 = 2 mag 0011
7 = 3 mag 0111
15= 4 mag 1111
Backup needed
[HUN]FaTaL
Semmilyen hardver nem elég az FSXnek IFR repüléshez. Talán a húzott sandyk már megfelelõek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Azért mûködik az fsx csak high felbontásban egy kicsit darabos mostanság minden kiegészitõt az fsx-hez csinálnak. A gyári oldalon azt irják,hogy az a hardver ami nekem van elég kell,hogy legyen:
Hont
Próbáld ki az FS9-t!
Az FSX hez kicsi a géped sajnos...
Üdvözlet

Tud valaki segiteni abban,hogy milyen be állitásokat alkalmazzak az fsx-en szaggatás nélkül fusson a gép teljesitménye 3.2 atlon proci 8gb ram a videokártya 1gb asus EH 5550 ati radeon
16530

Lefuttattam a programot a Filternél a Duplikációt állítottam be. Ki hozta az összes repteret. Mindegyikben a duplikáció úgy van bent, hogy BR2_airport.BGL Az LHBP-nél van egyedül egy sor plusz af_lhbp.bgl Lehet hogy ezt kellene törölni? Ez az af-es egyik reptérnél sincs.
16531
Igen. Visszamásolás elõtt letöröltem a meglevõt, de a lomtárat nem ürítettem, mert azt hiszem azt írta, hogy véglegesen törli, mivel nem fér el a lombtárba az egész mappa.

16530
Keresem a progit és megnézem addig is köszi a javaslatot.
Sanyo
Captain Sim akció, hajnali 1-ig.

www.pcpilot.hu

alert
Hogyan másoltad vissza az eredeti helyére a másik vinyóról a tartalék mappát? Elõtte letörölted az 1-es vinyón lévõ nem mûködõ FSX mappát és kiürítetted a lomtárból, majd annak helyére átmásoltad a biztonsági mentést a másikról? Ha nem, akkor így csináld.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
nezd meg hogy lhbp hez hany afcad van lehet tobb van csak mas helyen es az kavarhat be. FSX Airport Scanner progi ingyenes.

Sziasztok!

Sajnos alap igazság, hogy a járt utat a járatlanért el ne hagyd. Megint hülyeséget csináltam és kérnék hozzáértõktõl segítséget. Megvettem hivatalosan az FSX-et gép bõvítés miatt. Hozzá a Mega Airport Budapestet. 1.4 ver. Láttam egy 1.5-ös verziót és úgy gondoltam, hogy ettõl szebb és jobb lesz. Hát ráfáztam, mert az instalálás után a scenery és textura bent maradt a játékban, de csak a runvay választható egyedül. El tûnt a választható menübõl az összes gate. parking. Már próbáltam az uninstalt és vissza tenni az eredeti lemezt, de a menü választásban semmi változás. Ha felszálok látom, hogy megvan minden kifutó, épület, parking, csak nem enged választani. Így nem igazán jó. Persze a korábbi tanácsotok alapján elõtte a komplett FSX mappát átmásoltam egy másik wincsire, hogy ha gond van akkor ne keljen újra telepíteni, de az érdekesség az, hogy vissza másolva az eredeti helyére a probléma ugyanúgy megmaradt, annak ellenére, hogy korábban tökéletesen mûködött. Elõre is köszi a segítséget.
Megnéztem. Az alapból középen állt. Lehet hogy csak gyorsan indultam el. Amikor ezt állítom, akkor a gép elkezd dõlni. De pontosan ez mire való?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Értem, jó munkát a forditáshoz, és ha úgy gondolod úgy állsz vele hogy érdemes megosztani, annak biztosan sokan fogunk majd örülni.

rudder trim?

Helló mindenki.

Amikor elkezdek felszállni, akkor a repülõgép elkezd jobbra vagy balra elfordulni. Miért van ez?
Segítsetek légyszi.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

<#eljen>
Hi!
Nos, én kb 5 éve voltam kint Kanadában majd Angliába dolgozni. Késõbb az USA-ba is sikerült eljutnom (Orlando-ba) majd onnan Nassau-ba hajóval. Utóbbit kivéve, mindegyik repülõút volt.
Megkedveltem a repülést.
2 éve pedig egy youtube videón felbuzdulva elkezdtem érdeklõdni az FSX után. A videóban tetszett az egyik küldetés.
Gondoltam ez tök jó "játék", veszek egy ilyet és én is repkedek tovább virtuálisan.
Persze már az elején rá kellett jönnöm, hogy ez nem olyan egyszerû ha az ember tényleg valósághûen akar "játszani" 😊
Gépigény, repülési alapismeretek, fogalmak, idõjárás ismeretek stb...bonyolították és elgáncsolták az érdeklõdésemet.
Nem adtam fel, mert érdekelt, a mai napig.
Mostanra már elég sok mindennel tisztában vagyok de közel sem annyira mint itt a kedves VIP tagok 😊
A fordításokat egyelõre saját részemre készítem, ha úgy érzem értékelhetõ, megosztom.
Angol nyelvtudásomnak köszönhetõen talán könnyebben boldogulok a fordítással csak az "ízét" kell olyanra formálnom, hogy az valóban élvezhetõ legyen 😊

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Hypo
Én valószinû megyek viszem asszonyt is, reméljük idõ jó lesz.

Clidey
Ilyenkor a jó repülni amikor folyamatosan gépészkedni kell... 😊
Jó volna lemenni Mackópusztára, talán a hétvégén lecsusszanhatnánk ha jó idõ lesz, hmm?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Jo kis szeles volt a mai delutan😊 de azért lesüvitettünk matkópusztára😊 Jvö héten mürep kupa és repülõnap aki tud jöjjön.

polluxware
most látom!

hát míg a VOR mûszer is reality xp megaZÁDF is!

Hypo
😊

polluxware
rilííízd

wilga fejlesztés

Szia, ezek a szövegek az FSX fõkönyvtárában a Missions alkönyvtárban vannan, itt még vannak alkategóriák és azon belül mindegyik küldetésnek saját könyvtára van, ahogy néztem van egy rövid leirás a FLT fájlokban pl az Amsterdam-London Airline Run küldeténél az amsterdam.FLT és hosszabb leirás az amsterdam.htm Details.htm Overview.htm és a többi küldetésnél is hasonlóan van. Amúgy mennyire szeretsz forditani, nem lenne kedved az oktató részt is forditani? Régebben egy csapat elkezdte forditani az oktatórészt de sajnos már több éve semmi hir róluk, ami nagy kár mert kezdõknek hatalmas segitség lenne. Én már töbször belekezdtem az oktatórészbe de szótárazva nagyon nehezen haladtam és mindig abbahagytam, reménykedek hátha valaki mégis leforditja.

Üdv mindenki!
Honnan tudom kiszedni vagy egyszerûen kimásolni az FSX missions-jaiból a dialog angol szövegrészeket?
Elkezdtem lefordítani pár hete az összes küldetést magyarra, de egyenlõre még csak kiirkálom és úgy fordítom.
Kicsit idõigényes és a lelkesedésem ilyenkor alábbhagy 😊
Elõre is köszi!

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Willenbrock
Mi lehet az fw-190 motor leállásának oka?

Sajna nem jött össze most sem!
polluxware
hát ez attól bonyibb... fs9,fsx alap bill parancsaira ugyanúgy tudol hivatkozni fsuipc alatt... ezek viszont (és ezért is adott addon gépekkel mûködik csak) magára az egyedi gau-k event-jeire tud haivatkozni, ráadásul lehet kombinált parancsokat létrehozni... pl: 2gombbal lehet hívatkozni 2+2 eseményre egyidejûleg

Kössz megprobálom amit ki tudok bogozni belöle.
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-gaming/i-deleted-fsx-folder-and-cannot-reinstall/45fba325-b581-4614-a957-56a3b998a0c2
Sziasztok!
Mond valakinek ez a 2 program valamit,hogy Tileproxy és FS Earth Tiles ?
Ha nem,akkor elmondom,hogy ezek google earth szerint készítik el a sceneryt FS2004 vagy FSX alá.
Na most aki ismeri,attól kérdezem: Hogyan kell mûködésre bírni az FS Earth Tiles programot? A Tileproxy-t sikerült beüzemelnem,de az alap talaj az borzalmas minõségû,a hegyek viszont gyönyörûek. Ez miért van vajon? A configom: AMD Phenom X6 3.2GHz, 4GB DDR3 RAM, GeForce GTS450 1GB VGA. Szerintem a gépem nem kevés hozzá,mert mikor játszom,egyáltalán nem akad,csak az alap talaj textúrája borzalmas.A hegyek viszont gyönyörûek.Tud valaki segíteni nekem ebben?
ok azért kössz
Hypo
mast nem tudok igy hirtelen, nekem a cd2 lepett ki installnal kimasoltam egy usb re ami jo lassu es onnan installaltam es ott tudta olvasni es jo volt...enyi mast nem nagyon tudok

Ebböl arra következtetek hogy hozzak létre egy másik fiokot és probáljam meg ott telepiteni!
op rendszer xp és admin modban
Hypo
CD gondolom eredeti, OP rendszer Win7? Admin modban vagy?

Hypo
Some of us have been suffering through the Error 1722 error upon re-install of FSX. Microsoft Knowledebase 928080 provides a link to a licensing utility that supposedly overcomes this error:

http://support.microsoft.com/kb/928080

Many of us download this utility and run it and it does not fix the error 1722. In my own case, I had FSX running successfully. It was legally purchased on a legal Windows XP box. Out of the blue FSX started to complain about failing activation. In a huge oversight, Microsoft forgot to add a licensing reactivation menu item to FSX, so I had no way to reactivate. I had to uninstall, at which point the Error 1722 nightmare began. I have been without FSX now for four months plus.

Today, I decided to look at solving this problem, and fortunately I did just that. The reason for the error 1722 not being resolved by the knowledgebase utility for some users is that the Microsoft is creating the licensing file with a DACL for the Users group with Full Control, but they are NOT including any entry in the DACL for Administrators Group!!! As a result of this programming error, if you are logged in as the local administrator and try to run the knowledgebase 928080 utility, it does not run correctly!!!

The fix to the situation is to add local administrator (or whatever user you are using who runs in Administrator context) into the Users group. LOG OUT (this is not optional) and log back in and run the 928080 utility. Now it will work.

Sajna a hiba ugyan az nem tudom hogy mit csinálhatok rosszul!
Hypo
pedig jo is az foleg ha komplexebb gepekt repul az ember ugye a joyon is veges a gomb mennyiseg😊 es van amit be xe lehet igazan jol konfigolni, de amig nem erzed a hianyat addig nincs is ra szukseged

aha kösz!!! sajnos nem igazán tudom mi az a LUA script 😄 a saitek programjával is tudok bármilyen funkcióhoz (ami fs-ben a controls-nál van) bill-t rendelni. ez talán valami többet csinál? mert nézegettem a manual-ját, de nekem pl nincs szükségem olyanokra, hogy oldaltrimm állítása meg ilyesmik.

Hypo
Amit találtam kitöröltem most megprobálom feltelepiteni és meglátjuk sikerül-e de azért köszönöm a segitséget
Hypo
start menu run regedit es keres ra minden fsx, flightsim..stb re es torold

[HUN]FaTaL
"meglatom😊 hu az enyemet is updatelni kell lehet 4.6 ot vettem meg azt hiszem vagy az elotte levot."

Ingyenes az update, vagy nem?

http://goo.gl/gd6Zi5

Amit linkeltek nekem az a MicrosoftKB908080 az eltávolitja a regitryt is vagy azt külön törölnöm kell valahonnan?
Hypo
meglatom😊 hu az enyemet is updatelni kell lehet 4.6 ot vettem meg azt hiszem vagy az elotte levot.