Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a segedelmet.
fsx.cfg -be ( a procid gondolom 3 magos, így neked az N 7 jelent) írd:
AffinityMask=N
ahol az:N
1 = 1 mag 0001
3 = 2 mag 0011
7 = 3 mag 0111
15= 4 mag 1111
Backup needed
http://goo.gl/gd6Zi5
Tud valaki segiteni abban,hogy milyen be állitásokat alkalmazzak az fsx-en szaggatás nélkül fusson a gép teljesitménye 3.2 atlon proci 8gb ram a videokártya 1gb asus EH 5550 ati radeon
Lefuttattam a programot a Filternél a Duplikációt állítottam be. Ki hozta az összes repteret. Mindegyikben a duplikáció úgy van bent, hogy BR2_airport.BGL Az LHBP-nél van egyedül egy sor plusz af_lhbp.bgl Lehet hogy ezt kellene törölni? Ez az af-es egyik reptérnél sincs.
Igen. Visszamásolás elõtt letöröltem a meglevõt, de a lomtárat nem ürítettem, mert azt hiszem azt írta, hogy véglegesen törli, mivel nem fér el a lombtárba az egész mappa.
16530
Keresem a progit és megnézem addig is köszi a javaslatot.
www.pcpilot.hu
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Sajnos alap igazság, hogy a járt utat a járatlanért el ne hagyd. Megint hülyeséget csináltam és kérnék hozzáértõktõl segítséget. Megvettem hivatalosan az FSX-et gép bõvítés miatt. Hozzá a Mega Airport Budapestet. 1.4 ver. Láttam egy 1.5-ös verziót és úgy gondoltam, hogy ettõl szebb és jobb lesz. Hát ráfáztam, mert az instalálás után a scenery és textura bent maradt a játékban, de csak a runvay választható egyedül. El tûnt a választható menübõl az összes gate. parking. Már próbáltam az uninstalt és vissza tenni az eredeti lemezt, de a menü választásban semmi változás. Ha felszálok látom, hogy megvan minden kifutó, épület, parking, csak nem enged választani. Így nem igazán jó. Persze a korábbi tanácsotok alapján elõtte a komplett FSX mappát átmásoltam egy másik wincsire, hogy ha gond van akkor ne keljen újra telepíteni, de az érdekesség az, hogy vissza másolva az eredeti helyére a probléma ugyanúgy megmaradt, annak ellenére, hogy korábban tökéletesen mûködött. Elõre is köszi a segítséget.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Amikor elkezdek felszállni, akkor a repülõgép elkezd jobbra vagy balra elfordulni. Miért van ez?
Segítsetek légyszi.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Nos, én kb 5 éve voltam kint Kanadában majd Angliába dolgozni. Késõbb az USA-ba is sikerült eljutnom (Orlando-ba) majd onnan Nassau-ba hajóval. Utóbbit kivéve, mindegyik repülõút volt.
Megkedveltem a repülést.
2 éve pedig egy youtube videón felbuzdulva elkezdtem érdeklõdni az FSX után. A videóban tetszett az egyik küldetés.
Gondoltam ez tök jó "játék", veszek egy ilyet és én is repkedek tovább virtuálisan.
Persze már az elején rá kellett jönnöm, hogy ez nem olyan egyszerû ha az ember tényleg valósághûen akar "játszani" 😊
Gépigény, repülési alapismeretek, fogalmak, idõjárás ismeretek stb...bonyolították és elgáncsolták az érdeklõdésemet.
Nem adtam fel, mert érdekelt, a mai napig.
Mostanra már elég sok mindennel tisztában vagyok de közel sem annyira mint itt a kedves VIP tagok 😊
A fordításokat egyelõre saját részemre készítem, ha úgy érzem értékelhetõ, megosztom.
Angol nyelvtudásomnak köszönhetõen talán könnyebben boldogulok a fordítással csak az "ízét" kell olyanra formálnom, hogy az valóban élvezhetõ legyen 😊
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Jó volna lemenni Mackópusztára, talán a hétvégén lecsusszanhatnánk ha jó idõ lesz, hmm?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Honnan tudom kiszedni vagy egyszerûen kimásolni az FSX missions-jaiból a dialog angol szövegrészeket?
Elkezdtem lefordítani pár hete az összes küldetést magyarra, de egyenlõre még csak kiirkálom és úgy fordítom.
Kicsit idõigényes és a lelkesedésem ilyenkor alábbhagy 😊
Elõre is köszi!
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Mond valakinek ez a 2 program valamit,hogy Tileproxy és FS Earth Tiles ?
Ha nem,akkor elmondom,hogy ezek google earth szerint készítik el a sceneryt FS2004 vagy FSX alá.
Na most aki ismeri,attól kérdezem: Hogyan kell mûködésre bírni az FS Earth Tiles programot? A Tileproxy-t sikerült beüzemelnem,de az alap talaj az borzalmas minõségû,a hegyek viszont gyönyörûek. Ez miért van vajon? A configom: AMD Phenom X6 3.2GHz, 4GB DDR3 RAM, GeForce GTS450 1GB VGA. Szerintem a gépem nem kevés hozzá,mert mikor játszom,egyáltalán nem akad,csak az alap talaj textúrája borzalmas.A hegyek viszont gyönyörûek.Tud valaki segíteni nekem ebben?
http://support.microsoft.com/kb/928080
Many of us download this utility and run it and it does not fix the error 1722. In my own case, I had FSX running successfully. It was legally purchased on a legal Windows XP box. Out of the blue FSX started to complain about failing activation. In a huge oversight, Microsoft forgot to add a licensing reactivation menu item to FSX, so I had no way to reactivate. I had to uninstall, at which point the Error 1722 nightmare began. I have been without FSX now for four months plus.
Today, I decided to look at solving this problem, and fortunately I did just that. The reason for the error 1722 not being resolved by the knowledgebase utility for some users is that the Microsoft is creating the licensing file with a DACL for the Users group with Full Control, but they are NOT including any entry in the DACL for Administrators Group!!! As a result of this programming error, if you are logged in as the local administrator and try to run the knowledgebase 928080 utility, it does not run correctly!!!
The fix to the situation is to add local administrator (or whatever user you are using who runs in Administrator context) into the Users group. LOG OUT (this is not optional) and log back in and run the 928080 utility. Now it will work.
Ingyenes az update, vagy nem?
http://goo.gl/gd6Zi5