Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát, ha jól értem, akkor már az fsx installját is admin módban javaslod? Este kipróbálom. Köszi!
Az fsx-et (és más programokat is) rendszerint admin módban szoktam futtatni.
Üdv macleody! Az UAC= User Account Controls ?
Meg fogom majd nézni. Köszi a tanácsot!
Meg fogom majd nézni. Köszi a tanácsot!
Ahogy jobban a dolgok mélyére ástam észrevettem, hogy a D:\Users\DCS\AppData\Roaming\Microsoft\FSX könyvtárban nem találom a kulcsfontosságú "fsx.cfg" file, pedig a mappa beállításoknál a rejtettek file-ok, mappák is megjelenítve vannak. Ez a két probléma gyanítom, hogy összefüggésben van egymással.
Ez esetleg segít valamit a megoldás keresésében?
Ez esetleg segít valamit a megoldás keresésében?
Köszönöm a javaslatot. Éppen most készültem írni az FS Registry repair-rel kapcsolatos sajnálatosan negatív tapasztalatomról. Azaz ennek futtatása sem tudta helyre tenni a dolgokat. A következõt futtatta le az FSUIPC 4.7:
INSTALLATION FOR FSX:
AppPath="I:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\"
Checking version of FSX.EXE:
... Version 10.0.61472.0 (Need at least 10.0.60905.0)
Checking compatibility with installed SimConnect:
Found SimConnect build 60905 (Original)
Found SimConnect build 61242 (SP1 May07)
Found SimConnect build 61259 (Acc/SP2 Oct07)
Checking if there's already a version of FSUIPC4 installed in:
I:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.DLL
... Version 4.703 found.
FSX Modules folder already exists.
Okay -- installed FSUIPC4 into "I:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.DLL"
Looking for the current user's Application Data path:
... found as "D:\Users\DCS\AppData\Roaming"
Now finding \Microsoft\FSX\FSX.CFG for all users, including this one
Looking in "D:\Users\All Users\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\DCS\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\Default\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\Default User\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\Public\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Továbbá - egy külön ablakban - még egy hibaüzenetet is kaptam: Problem! Cannot edit the DLL.XML file to activate FSUIPC. Please check the documentation and do this manually.
Valami más javaslat...?<#conf>#conf>
INSTALLATION FOR FSX:
AppPath="I:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\"
Checking version of FSX.EXE:
... Version 10.0.61472.0 (Need at least 10.0.60905.0)
Checking compatibility with installed SimConnect:
Found SimConnect build 60905 (Original)
Found SimConnect build 61242 (SP1 May07)
Found SimConnect build 61259 (Acc/SP2 Oct07)
Checking if there's already a version of FSUIPC4 installed in:
I:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.DLL
... Version 4.703 found.
FSX Modules folder already exists.
Okay -- installed FSUIPC4 into "I:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.DLL"
Looking for the current user's Application Data path:
... found as "D:\Users\DCS\AppData\Roaming"
Now finding \Microsoft\FSX\FSX.CFG for all users, including this one
Looking in "D:\Users\All Users\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\DCS\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\Default\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\Default User\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Looking in "D:\Users\Public\AppData\Roaming"
... No FSX.CFG there
Továbbá - egy külön ablakban - még egy hibaüzenetet is kaptam: Problem! Cannot edit the DLL.XML file to activate FSUIPC. Please check the documentation and do this manually.
Valami más javaslat...?<#conf>#conf>
Elüldtem neki privátba!
Valaki linkelt itt korábban egy FS registry repair nevezetû progit, havernál ez oldotta meg a problémát. Õ az accelerationt nem tudta felrakni.
hmm hat jobban jartal volna az I:\FSX\ folderrel bar igy is fura hogy a registryben ez miert nem lathato bejegyzes
Az I:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X a könyvtár elérhetõsége.
Üdvözlet a repülést kedvelõk és mûvelõk népes táborának!
A segítségeteket szeretném kérni az FSX telepítése során tapasztalt hiba kiküszöbölésére.
Az FSX könyvtáramat - a winchester kapacitásának végessége miatt - nem a win 7-et tartalmazó "D" meghajtóra telepítettem. Így viszont sem az FSUIPC, sem például az FSPassengers X nem tud megfelelõen települni, mivel folyamatosan a "D" meghajtóra akar települni. A cél meghajtót viszont nem tudtam ezek telepítésénél megváltoztatni (azt nem kínálta fel a program), így a DLL.XML-t hiába keresve nem tudtam a telepítéseket elvégezni.
A kérdésem az lenne, hogy van e valami módszer (esetleg segédprogram), vagy bármi, amivel ezt a problémát megnyugtatóan lehet kezelni, vagy kizárólag a rendszernek helyet adó (esetemben "D" )meghajtóra kell magát az FSX-et is a kiegészítõkkel együtt feltennem.
Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm!
A segítségeteket szeretném kérni az FSX telepítése során tapasztalt hiba kiküszöbölésére.
Az FSX könyvtáramat - a winchester kapacitásának végessége miatt - nem a win 7-et tartalmazó "D" meghajtóra telepítettem. Így viszont sem az FSUIPC, sem például az FSPassengers X nem tud megfelelõen települni, mivel folyamatosan a "D" meghajtóra akar települni. A cél meghajtót viszont nem tudtam ezek telepítésénél megváltoztatni (azt nem kínálta fel a program), így a DLL.XML-t hiába keresve nem tudtam a telepítéseket elvégezni.
A kérdésem az lenne, hogy van e valami módszer (esetleg segédprogram), vagy bármi, amivel ezt a problémát megnyugtatóan lehet kezelni, vagy kizárólag a rendszernek helyet adó (esetemben "D" )meghajtóra kell magát az FSX-et is a kiegészítõkkel együtt feltennem.
Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm!
Köszi a válaszokat<#falbav>#falbav>
Hello
Szerintetek ezen a konfigon hogy fog menni?
CPU:2400 Celeron
VGA:256 nvidia geforce 6200
Memória:1,25gb DDR2
Szerintetek ezen a konfigon hogy fog menni?
CPU:2400 Celeron
VGA:256 nvidia geforce 6200
Memória:1,25gb DDR2
KÖZÉRDEKÕ ENFÓ!
ha valkinek nincs meg a legújabb fsuipc akkor is tudja használni a LINDÁT
legalábbis a LUA, Macro gyüjtemény kiszedhetõ és kézzel bevihetõ az fsuipc standard menüjén keresztül
ha valkinek nincs meg a legújabb fsuipc akkor is tudja használni a LINDÁT
legalábbis a LUA, Macro gyüjtemény kiszedhetõ és kézzel bevihetõ az fsuipc standard menüjén keresztül
Megvan,mégsem A2A csinálta,de jónak tûnik:Justflight Wildcat
wildcat??
ez új😉
habár most ész nélkül belecsaptak mindenbe a fiúk.... páran szídják is õket mert még mindig nem jött ki a pecccs a spitfire-hez amit JANUÁR-ban adtak ki.........
b377 COP kieg is csak egy újabb rókabõr😉
fájnöncsiál problemók lehetnek, áj gesssz
ez új😉
habár most ész nélkül belecsaptak mindenbe a fiúk.... páran szídják is õket mert még mindig nem jött ki a pecccs a spitfire-hez amit JANUÁR-ban adtak ki.........
b377 COP kieg is csak egy újabb rókabõr😉
fájnöncsiál problemók lehetnek, áj gesssz
Az A2A csinált Wildcat-et?Valahol régebben mintha képeket láttam volna róla,de most semmi infót nem találok róla.
😊) persze semmi se lehetetlen csak nem ertem hogy egy weather engine vagy egy texturakat berako progi miben valtoztatna meg a rep modellt????
érdekes. én is ezt vettem észre, pl a carenado152-esem is fordul balra, de a default152-es meg nem 😄 ASE-t használok idõjárásra, de ha nem indítom el csak szimplán választok valamit fs-ben akkor is fordulnak a gépek :/ REX mondjuk installálva van.
http://www.youtube.com/watch?v=9mMx9GhhGpg
ez meg egy sor ilyen http://www.youtube.com/results?search_query=wilco+airbus+tutorial&aq=f bar ehhez nem kell nagy esz hogy talajon az ember
ez meg egy sor ilyen http://www.youtube.com/results?search_query=wilco+airbus+tutorial&aq=f bar ehhez nem kell nagy esz hogy talajon az ember
Sziasztok!
Tudna esetleg nekem valaki segítséget vagy valami leírást adni,hogy hogyan kell vezetni Airbus 320,321-est? Pl az Aerosoft vagy a Wilco féle Airbust.Vagy valami érthetõ leírás kellene,akár angolul is,csak mutassa,hogy mit hogyan kell csinálni.Addig eljutottam,hogy fel tudok szállni,de süllyedni és leszállni nem tudok.Légyszi segítsen valaki! Köszönöm szépen elõre is!
Tudna esetleg nekem valaki segítséget vagy valami leírást adni,hogy hogyan kell vezetni Airbus 320,321-est? Pl az Aerosoft vagy a Wilco féle Airbust.Vagy valami érthetõ leírás kellene,akár angolul is,csak mutassa,hogy mit hogyan kell csinálni.Addig eljutottam,hogy fel tudok szállni,de süllyedni és leszállni nem tudok.Légyszi segítsen valaki! Köszönöm szépen elõre is!
Ennek van egy elég idióta oka, amivel én is szenvedek - a weather...
Ha van például ORBX weather vagy REX installálva, valahogy azok belenyúlnak az irányításba (érdekes, hogy nem mindig és nem minden gépnél illetve felváltva, vagyis elég rendszertelen a dolog).
Nem számít a reality settings, nem számít a rudder sem. És nem a propeller miatt van... 😊
Ha valaki találna megoldást, nagyon szívesen venném.
(A fentieket külföldi fórumokon is írják, õk se tudnak mit kezdeni vele... :S)
Ha van például ORBX weather vagy REX installálva, valahogy azok belenyúlnak az irányításba (érdekes, hogy nem mindig és nem minden gépnél illetve felváltva, vagyis elég rendszertelen a dolog).
Nem számít a reality settings, nem számít a rudder sem. És nem a propeller miatt van... 😊
Ha valaki találna megoldást, nagyon szívesen venném.
(A fentieket külföldi fórumokon is írják, õk se tudnak mit kezdeni vele... :S)
http://www.wix.com/swatopluc/castles
sziasztok! azt kell mondjam, hogy ez a katana4x valami elképesztõ! viszont egy kicsit egyfolytában balra akar dõlni a gép. ez mitõl lehet? (rudder trim centerben, joy újrakalibrálva)
Akkor repülj autogen nélkül, lowra húzott graffal én meg repülök tovább fs9-el 😊))
http://goo.gl/gd6Zi5
Jó túloztam, de nem egyszer láttam, hogy szenvednek az fpssel még a húzott i7-920al is 😊)
http://goo.gl/gd6Zi5