33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Nyiri #20044 Eltűnt a Jetway (CTRL+J) optció a controller config menüben. ez hogy lehet? -
Tessitore22 #20043 IVAO v. VATSIM melyik a jobb, és miért? -
#20042 Manula mit ír? De biztosan az a baja, hogy be van kapcsolva a jégtelenítés mikor nem is indokolt. -
Blackdog #20041 "TAI on above 10 degrees" üzenetet kapom az FMC-től süllyedés közben (PMDG 737-900 NGX). Mi lehet a probléma ilyenkor? -
#20040 Figyelem !
LH szimes fiúk 04.01-es vicce : UFO LHPP-n.
A 0412-es Library Base Packba beépítve a többi repteret nem néztem. -
alien1313 #20039 Sajnos nem. -
Tomsa #20038 Vezérlőpultból programok eltávolításánál sem sorolja fel? -
alien1313 #20037 Ha nem találom az uninstallt, akkor mi a korrekt eljárás, hogy megszabaduljak tőle, de ne döntsem össze az FSX-et? -
alien1313 #20036 Ja és az FSX 737 simán indítható. :-(
-
#20035 hat uninstallald -
alien1313 #20034 ABACUS eltávolítására ötlet? -
#20033 Mit NEM tud ennyiért? :) -
#20032 gex vagy ugy altalaban mert hat ugy altalaban a legszarabb orbx scenery szebb mint fs defaultja -
Nyiri #20031 Mit kéne látnom a "fullos" screneryn ami sokka de sokkal jobb mint a default? -
#20030 Hát az tényleg fura! -
Nyiri #20029 Fura ez de nekem sokszor a FSX Default jobban bejön a képek alapján. -
#20028 hat tuti a mixture lesz a ludas.
ABACUS????? jaaaaj neee:))))) -
alien1313 #20027 Válaszaim:
realismnel automixture kikapcsolva?
- IGEN
button key settingsnel mire van allitva a mixture? axisra? hogy hasznalod?
- BUTTON KEY A quadrant egyik gombjára a csökkent, míg egy másikra a növel van állítva. Az axisra a gázkarok van állítva.
egyik gep se indul? mindegyik leall?
- Néhány kivétellel mind leáll és nem indítható újra.
Kivételek pl. a pmdg 747, iFly
Abacus Platinum and Premier Collection-ból töltöttem le gépeket és telepítettem belőlük még régen és ugye lejárt a 7 nap szabad felhasználási ideje.
Ezt edig nem vettem észre. Az FSX ablakban Alt-al előhívható menüsorban az Add-on menüben kéri, hogy regisztráljam a fenti csomagokat. Azt most kerestem, hogy távolíthatnám el őket, de eddig nem találtam leírást róla és a telepített programok között nem találom.
Nem tudom, lehet, hogy ez okozza a hibát, habár más telepítésből is hasonló hiba jött elő, mint a múltkor írtam (pl.Britten Normann eddig működött).
-
perko #20026 Prepar3D® Academic License
Kipróbálja valaki? -
Tomsa #20025 Köszönöm szépen! -
crodgok3 #20024 FsPassenger X, egyfajta karrier módot ad az FSX-nek. -
Tomsa #20023 Bocsi, ha amatőr a kérdés: a bal alsó sarokban milyen addon látható? :) -
znady #20022 levittem a logitech exreme3d arat 4000forintra.hibatlanul mukodik.tessek elkapkodni -
crodgok3 #20021 Nem lett, pedig bevolt kapcsolva. A hajtóművek álltak, és a víz felett nem sokkal egyenesen siklottam addig , míg a sebesség addig csökkent, míg a gép lassan ereszkedve vízre szállt. -
Blackdog #20020 Hogy sikerült vízre rakni, hogy nem lett crash? -
crodgok3 #20019 Bocsi a dupláért, de a 2. kép lemaradt:
-
crodgok3 #20018 © carlosfly: köszi.
Valahogy úgy éreztem h a ma esti amatőrködésemet muszáj megosztanom :D
A képek Alaszkában Whitehorse Intl és Juneau Intl közötti úton készültek.
1. felvonás: gyönyörködés a tájban:
2. felvonás: megpillantod a leszállópályát, meg is kezded a süllyedést, de a forgalmi irányítók nem engedélyezik, és ráállítanak a várakozó pályára:
3. felvonás: mikor 50nm-re vagy a legközelebbi reptérhez, megpillantod, hogy az üzem anyag kritikusan kevés, keresel egy megfelelő nagyságú folyót, és remegő végtagokkal, de sikeresen kivitelezed életed első vízen történő landolását :D
-
Lacuska77 #20017 Oké köszi megnézem! -
carlosfly #20016 Nézd meg.
GEX UTX stb.. -
crodgok3 #20015 Szerintetek megéri beruházni, a Ground Environment X bármely részébe?
Csak azért érdeklődöm, mert az FSX.cfg-ben átírtam azt, hogy nagyobb felbontásban töltse be a talaj textúrákat, és kíváncsi vagyok, hogy ezzel az ADD ON-nal mennyivel lesznek szebbek. -
#20014 ok nezegettem a forumot es van erre kulon topic a problemara szoval keress ra a hfisim foruman. -
Lacuska77 #20013 Hypo: regisztrált és a wind smooth pedig be van pipálva... de az a fura, hogy csak a DWC-nél csinálja ezt.
Blackdog: Igen EZDOCK + Trackir5
Nyiri: Igen a Radar Contact 4.3 jó kis add-on
Hont. Elöször én is azt hittem, hogy egyszeri eset de ez mindig visszatérő dolog ha nem "standard" vagy "Smooth cloud Transitions" használok az ASE-nál -
#20012 hat ASE szokott ilyet fsuipc ha regisztralt ott a smooth wind opcio segit de ASE es Fsuipc egyutt neha okoz meglepeteseket. -
Blackdog #20011 Milyen kamera addon-t használsz? EZDOK? -
carlosfly #20010 Radar contact. Air Traffic Control (ATC) add-on. -
Nyiri #20009 A bal alsó sarokban mi az a kis cucc? -
#20008 huha! Ez tényleg elég izgalmas...
?helyi tornádó? -
Lacuska77 #20007 Sziasztok!
Megtudja valaki mondani, hogy miért hülyül meg a "szél" a leszállás előtt közvetlen... kb. a final kezdetétől?
ASE DWC módnál jelentkezik a probléma. -
#20006 realismnel automixture kikapcsolva?
button key settingsnel mire van allitva a mixture? axisra? hogy hasznalod?
egyik gep se indul? mindegyik leall? -
#20005 Nekem csak az fáj, hogy FS9 hez nem lesz valami jó kis ill nagy 777! :)