Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"In the
already present)
• HIMEMFIX = 1
• TEXTURE_MAX_LOAD = 4096
HIMEMFIX will prevent you from seeing a “skeleton airplane” under
certain high graphic-load circumstances, and the TEXTURE_MAX_LOAD
will give you the highest resolution textures in the cockpit of the PMDG
737NGX thus improving your visual experience."
A REX2 felhõi nekem is csak 2048ben mennek.
Most kukáztam a REX weather engine-t. Átpártoltam az ASE-ra. Remélem ott nem ilyen faszul tölti be az aktuális idõjárást. Ahogy olvastam, nagy általánosságban ez az elfogadott: REX2 texturák flightplan alapján elõre betöltve az FSXbe, aztán ASE az idõjáráshoz....
Most éppen belerepültem egy szokatlanul nagy felhõbe FL360-on, picit be is rázott 😛
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
TEXTURE_MAX_LOAD=4096
beállítás, azonban ahányszor belelépsz az FSX grafikai beállításaiba, átírja 1024-re... Minden alkalommal, ha vmit állítok a Display beállításokon, ezt újra át kellene javítanom. Ehelyett kap egy fixált sort, ahol még az értékeit is bármikor átallíthatom, és nincs több gond.
http://goo.gl/gd6Zi5
meg a lo......t. Soha nem kell saitek😊
Addig marad az egerrel gazadas😊.
Azért most kicsit macerás flightplant készíteni, FSBuild2.4 (ma frissítettem 1108ra) olyat csinált, hogy két wp között volt egy 300nm "fog", 120°, majd 20° , aztán 140° irány. Nem is láttam még ilyen bakit eddig. Na ezt kieszedni az FSX plannerben, az FMCben, jókat röhögtem.
Az ORBX csinált egy nagyon jó kis progit az FSX indításához FsxGo néven, mindenkinek ajánlom, 9 AUD, sztem vastagon megéri a pénzét!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
#16779: Ezek az ORBX-es srácok nem piskóta mit mûvelnek a scenerykkel 😊
ORBX jön nemsokára NatureFlow volt már itt téma, de a fiúk a végénél járnak
A másik szintén ORBX jo sok patch jött ki érdemes nézegetni illetve Holger emlitette, hogy egy uj alaska project projectek is tervben vannak.
TOPCAT az egyik, szerintem sokan ismerik, hihetetlen jó program, na a fejlesztõk úgy gondolták elég az fsbuild és más egyéb cuccokból http://www.pfpx.com/ készülõben ajánlom végig nézni a képeketm hát pöpecnek néz ki...
Még az FSX részletes tweakelését is megadják benne.
Egy azért tény, és ezt jó pár payware gép birtokában (és repült órák után) merem kijelenteni, aki tényleg komolyan aviation simmer, és megteheti hogy egy izmosabb vassal áldozzon a hobbijának, annak a PMDG737NGX kötelezõ darab.
From Cold & Dark Test
In-flight Test
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
érdemes megnézni (hallgatni), jóóól kitárgyalják a 737ngx-et
többek között a pmdg cég vezetõje is szóhoz jut......
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
A kollégának válaszolva még nincs 4:3 formátumban 2D panel, csak WideView-t csináltak, de állítólag lésõbb meglesz az is.
Ezen fusson is már rendesen, lol.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez most készült a Balcsi felett 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ha megnéznéd nekem...
a) a 2D panelek normál aspect-ben is vannak hozzá, vagy csak wide formában?
b) csak 2D panellel milyen az fps?
Valami eszméletlen jó lett.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Egyébként akkor ha valaki tud ebben segíteni azt nagyon meg köszönném!
Probléma:
Egyébként akinek van vagy megvolt a Wilco Airbus A380 v2 akkor abban segítsen nekem valaki pls hogy: hogy kell beállítani az autopilótát ?? Mert fogalmam sincs. :S Mert ahol a sebességet kell beállítani ott három ilyen: - van azaz kötõ jel, és akár mit is csinálok nem tudom beállítani mert nem írja oda hogy: 300 vagy valamennyi, ezen kívül még mit kell beállítani ?? És a magasságot + a headinget se tudom beállítani, boeing 737,747, Airbus A321 < Ezekben be tudom. De az A380-ba nem. Segítséget elõre is thx! 😊
Bocsi hogy már 3x kérdem és gondolom azért nem írnak mert nem tudják a probléma okát csak van sok olyan ember aki nem olvas vissza és ezért írtam le megint.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nagy szavak nélkül, meggyõzõdésem, hogy új korszak kezdõdött a szimulátorosok idõszámításában!!!!!
Az állam folyamatosan a padlón, egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ezt megalkották, összerakták. Persze biztos lesznek kezdeti nehézségek, bugok (én még nem találtam), de már az 1.0 verzió is döbbenetes dolgokat tud. Kell hozzá vas, el kell olvasni az Intro-jukat, tweakelni kell az FSX-et, de ha ezek megvannak, garantált az ámulat.
3 órája ülök benne a MegaLHBP 37-es kapujában (15-18 fps), és állítgatom be az opciókat, EzDok kamera nézeteket, és a szükséges joy és bill. gombokat (CH joyok, FSUIPC4). Lassan készen állok az elsõ repülésre is.
Azért azt finoman megjegyezném, hogy elsõre némi tudás és tapasztalat nélkül senki nem fog felszállni vele. Viszont ha ezzel sikerül, utána az épített cockpit szimulátorok is simán repülhetõk lesznek!
Minden igazi szimesnek kötelezõ darab!
Majd még beszámolok az elsõ repülés tapasztalatiról, addig is jó repülést!
www.pcpilot.hu
magyarán te nem kattognál ha baloldalt kéne ülni egy éérbászban
lol, azért az autoruddert ne keverjük már ide...
#16743: Jó az, ha mûködik. Azért vettem a saiteket mert havernak egy év alatt tönkrement az extreme3d pedig nem sokat játszott. Meg azért mert balkezes vagyok és ez volt az egyetlen nem jobbkezes, normális joystick. 😊
Egyébként akinek van vagy megvolt a Wilco Airbus A380 v2 akkor abban segítsen nekem valaki pls hogy: hogy kell beállítani az autopilótát ?? Mert fogalmam sincs. :S Mert ahol a sebességet kell beállítani ott három ilyen: - van azaz kötõ jel, és akár mit is csinálok nem tudom beállítani mert nem írja oda hogy: 300 vagy valamennyi, ezen kívül még mit kell beállítani ?? És a magasságot + a headinget se tudom beállítani, boeing 737,747, Airbus A321 < Ezekben be tudom. De az A380-ba nem. Elõre is thx a segítséget. 😊