Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Na ezt nem tudtam, hogy visszaírkálja.

http://goo.gl/gd6Zi5

bondi
Az NGX cockpitjéhez ezt "ajánlják" az Introduction pdfben 😛

"In the Section: Add the following lines (if they are not
already present)
• HIMEMFIX = 1
• TEXTURE_MAX_LOAD = 4096
HIMEMFIX will prevent you from seeing a “skeleton airplane” under
certain high graphic-load circumstances, and the TEXTURE_MAX_LOAD
will give you the highest resolution textures in the cockpit of the PMDG
737NGX thus improving your visual experience."

A REX2 felhõi nekem is csak 2048ben mennek.

Most kukáztam a REX weather engine-t. Átpártoltam az ASE-ra. Remélem ott nem ilyen faszul tölti be az aktuális idõjárást. Ahogy olvastam, nagy általánosságban ez az elfogadott: REX2 texturák flightplan alapján elõre betöltve az FSXbe, aztán ASE az idõjáráshoz....

Most éppen belerepültem egy szokatlanul nagy felhõbe FL360-on, picit be is rázott 😛

Hypo
hat a text max load 4096 ha csak igazan jo vgad van 1024 ben se rossz a textura hidd el😊

Hypo
az van nekem is, de a polcon😊

nekem is most van már 1 és fél éve a Logitech Attack 3 Joystickom és ennek sincs semmi baja, hála istennek 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

bondi
Van 1 alig használt X52-m, amióta megvan a CH set, elõ sem vettem. Ha esetleg érdekelne szólj, bár fogalmam sincs mit ér egy ilyen.

bondi
Pont az a lényeg, hogy nem kell turkálni többet. Egyszerû példa: az NGXhez, de a REX2höz is ajánlott a
TEXTURE_MAX_LOAD=4096
beállítás, azonban ahányszor belelépsz az FSX grafikai beállításaiba, átírja 1024-re... Minden alkalommal, ha vmit állítok a Display beállításokon, ezt újra át kellene javítanom. Ehelyett kap egy fixált sort, ahol még az értékeit is bármikor átallíthatom, és nincs több gond.

Hypo
jó ez is már lassan 3 éves ennyit birnak😊)) marad a vc-ben a tologatás😊

[HUN]FaTaL
Érdekes, hogy a drága termékei ilyen szarok. Nekem lassan két éves a saitek joyom és semmi baja nincsen, hála istennek.

Hypo
Na a csodálatos saitek yokehoz tartozo throttle és a melle vásárolt extra throtle kezd tönkre menni ugrál a poti egyiket huzom masik ugrik LOL. Fórumon megoldás, vegyek bele potit😊)))
meg a lo......t. Soha nem kell saitek😊

Addig marad az egerrel gazadas😊.

[HUN]FaTaL
Ezt sosem értem. Ahhoz hogy config fájlban túrkáljak miért kéne pénzt fizetni? Jegyzettömb..

bondi
Uhh, ez nagyon kellene 😄

Azért most kicsit macerás flightplant készíteni, FSBuild2.4 (ma frissítettem 1108ra) olyat csinált, hogy két wp között volt egy 300nm "fog", 120°, majd 20° , aztán 140° irány. Nem is láttam még ilyen bakit eddig. Na ezt kieszedni az FSX plannerben, az FMCben, jókat röhögtem.

Az ORBX csinált egy nagyon jó kis progit az FSX indításához FsxGo néven, mindenkinek ajánlom, 9 AUD, sztem vastagon megéri a pénzét!

Papirzacsi
Mostmár csak egy normális szimuáltor kéne az ORBX sceneryk alá, és minden tökéletes lenne. Na meg a megfelelõ vas. 😄

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
Ez a flightplanner nem semmi.

#16779: Ezek az ORBX-es srácok nem piskóta mit mûvelnek a scenerykkel 😊

Hypo
Ja és még két apró hír, ha már ismert akkor sorry😊

ORBX jön nemsokára NatureFlow volt már itt téma, de a fiúk a végénél járnak

A másik szintén ORBX jo sok patch jött ki érdemes nézegetni illetve Holger emlitette, hogy egy uj alaska project projectek is tervben vannak.

Hypo
Na akkor két MUST HAVE-t javasolnék pmdg, ifly pilótáknak, de leveld-sek is és bárki😊

TOPCAT az egyik, szerintem sokan ismerik, hihetetlen jó program, na a fejlesztõk úgy gondolták elég az fsbuild és más egyéb cuccokból http://www.pfpx.com/ készülõben ajánlom végig nézni a képeketm hát pöpecnek néz ki...

bondi
Nem nagyon tudok rosszat mondani róla 😊 Keflavikból mindjárt hazahozom, tegnap odáig nagyon szép ismerkedési estünk volt. Az igazi NG pilóták is ódákat zengenek róla, az azért már csak jelent vmit. Persze sok newbie fog idiótaságokkal supportért erõszakoskodni, ahogy olvasgatom a kezdeti problémák 90%-a kiszûrhetõ, ha kedves vásárló az Introduction nevû pdf ben leírtak szerint telepíti, unlockolja, és konfigurálja be...
Még az FSX részletes tweakelését is megadják benne.
Egy azért tény, és ezt jó pár payware gép birtokában (és repült órák után) merem kijelenteni, aki tényleg komolyan aviation simmer, és megteheti hogy egy izmosabb vassal áldozzon a hobbijának, annak a PMDG737NGX kötelezõ darab.

alert
Két bemutató videó az NGX-rõl. Az elsõ kikapcsolt állapotból éleszti fel a repülõgépet, a második repülés közbeni teszt. A videók elég hosszúak, de ha nincs idõd tekerj csak bele. Teljes képernyõn érdemes nézni, mert HD. Az egyetlen hátránya, hogy rá fogsz szokni az FSX-re és venni egy kell új konfigot 😊)))

From Cold & Dark Test

In-flight Test

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

polluxware
fsbreak😉

érdemes megnézni (hallgatni), jóóól kitárgyalják a 737ngx-et

többek között a pmdg cég vezetõje is szóhoz jut......

fuszhi
Köszi neked is a hozzászólásod úr.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

polluxware
remélem hogy lesz... különben felejtõs innentõl kezdve

sziasztok! cfg-ben melyik értéket kell ahhoz állítani, hogy az gex-es autogenek (vagyis hát minden autogen) ne akkor jelenjen meg amikor közeledek felé. mert most barmolgattam mindenféle tweak alapján a cfg-t és az lett az eredménye, hogy repülök és egyfolytában jelennek meg a házak meg a fák elõttem, ami idegesítõ. nyilván nem kell hogy betöltse a 300mérföldre lévõ parasztkunyhót, de ne közvetlenül elõttem jöjjenek már elõ a cuccok :S

bondi
Ja, megoldják, nálam is volt 1, de sztem a panel state load okozta. c&d indítás után 4. órája repülök KBFI-BIKF (sajnos közbülsõ technikai stop nélkül nem tud hazajönni 😛 ), de eddig szuper. Kicsit megküzdöttem a REX2 weather loading-jaival, de sikerült most már úgy belõni az FSUIPC-t, hogy nem okoz hirtelen szél sebesség és irány változásokat. Az elején majdnem leestem, hirtelen olyat váltott , hogy a gép 35 knots overspeedben találta magát 1 s alatt 😊)) CMD kiold, sípolás, dülöngélés, de megfogtam😛, páran megkergették a rókát hátul tuti 😄

A kollégának válaszolva még nincs 4:3 formátumban 2D panel, csak WideView-t csináltak, de állítólag lésõbb meglesz az is.

Hypo
na ujabb mistery http://forum.avsim.net/topic/341796-panel-and-airfraft-freeze/page__st__50

alert
Korrekt. Legalább tudni, hogy van, amin fut. Ha pedig fraps-el készítette a videót, akkor hátra is dõlhet 😊

[HUN]FaTaL
Core i7-2600K 4.8GHz, ASUS ENGTX560 1024Mb, 8Gb DDR3 1600MHz

Ezen fusson is már rendesen, lol.

Hypo
😊 azért raktam be, nehogy az legyen hogy elfogult vagyok pmdg ellen😊

alert
A srácnak elég szépen fut a feltûntetett konfigján.

Hypo
Grat sok jó leszállást, várjuk a részletes beszámolót😊 Nézegettem fórumokat, mindenki ömleng szóval biztos jó pár apó hibától eltekintve. Viszont kicsit furcsáltam az I7 80 gigaram memoria nvidia 9000000gxnx ssd, és 17 fps állóhelyzetben.....de biztos kitalálnal valamit a fiúk.

LeonSilver
<#vigyor3>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
háá ott szokott az repülni.. nálunk is vannak darazsak<#papakacsint>

LeonSilver
Igen. Tudom, hogy más tészta. De olyan szuper! 😉
Ez most készült a Balcsi felett 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bögyörő
Sziasztok, én már nagyon rég vártam a PMDG 737NGX-et erre mikor megjelenik teljesen le vagyok égve. Addig mig sikerül összehoznom a rávalót, nem tudjátok letölthetõ valahonnan a manualok, vagy esetleg valaki aki már megvette fel tudná õket tenni? Már ha ez nem számit wareznak. Köszi.

polluxware
mesterem!!!!!!!!

ha megnéznéd nekem...

a) a 2D panelek normál aspect-ben is vannak hozzá, vagy csak wide formában?
b) csak 2D panellel milyen az fps?

polluxware
az más tészta... de abból fs9es verzsön is korszakos volt már annó

LeonSilver
Gondolom sokakat nem érint egy katonai gép, de nekem hasonlóak az érzéseim a VRS Superbug-al kapcsolatba.
Valami eszméletlen jó lett.

értem.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

[HUN]FaTaL
Plusz textúracsomagok.

értem. és az mivel jobb mint a rendes ? Még szebb grafot tud csinálni ??

Sanyo
Od=Overdrive

www.pcpilot.hu

milyen az a REX+Od ? Tudom hogy real environment xtreme de mi az az Od ?
Egyébként akkor ha valaki tud ebben segíteni azt nagyon meg köszönném!

Probléma:
Egyébként akinek van vagy megvolt a Wilco Airbus A380 v2 akkor abban segítsen nekem valaki pls hogy: hogy kell beállítani az autopilótát ?? Mert fogalmam sincs. :S Mert ahol a sebességet kell beállítani ott három ilyen: - van azaz kötõ jel, és akár mit is csinálok nem tudom beállítani mert nem írja oda hogy: 300 vagy valamennyi, ezen kívül még mit kell beállítani ?? És a magasságot + a headinget se tudom beállítani, boeing 737,747, Airbus A321 < Ezekben be tudom. De az A380-ba nem. Segítséget elõre is thx! 😊

Bocsi hogy már 3x kérdem és gondolom azért nem írnak mert nem tudják a probléma okát csak van sok olyan ember aki nem olvas vissza és ezért írtam le megint.

bondi
Nálam GEXEu, REX+Od, UTX Eu, MyTrafficX, AES, és Aerosoft LHBP. És annál azért komolyabb gép kell hozzá...

Clidey
Egy cseh kölök már büszkélkedett hogy megvette, Nvidia GTX 460 I7 2,6 6GB ram HDD 10000 RPM Win 7 64-es konfigján 17-22 fps-t tud a cucc... a grafikai beállításokról annyi az info hogy REX és GEX is volt telepitve.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

bondi
Az az igazság, hogy fél éve olvasgattam a PMDG fórum ömlengéseit, sokat repültem a 747X-ükkel, és kicsit túláradónak éreztem az ömlengõ elvárásokat. Beszívtam 2éve az Ariane kamut, megvettem az iFly737-et is, repülgettem is vele, és persze ma felraktam a PMDG737X-et.

Nagy szavak nélkül, meggyõzõdésem, hogy új korszak kezdõdött a szimulátorosok idõszámításában!!!!!
Az állam folyamatosan a padlón, egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ezt megalkották, összerakták. Persze biztos lesznek kezdeti nehézségek, bugok (én még nem találtam), de már az 1.0 verzió is döbbenetes dolgokat tud. Kell hozzá vas, el kell olvasni az Intro-jukat, tweakelni kell az FSX-et, de ha ezek megvannak, garantált az ámulat.
3 órája ülök benne a MegaLHBP 37-es kapujában (15-18 fps), és állítgatom be az opciókat, EzDok kamera nézeteket, és a szükséges joy és bill. gombokat (CH joyok, FSUIPC4). Lassan készen állok az elsõ repülésre is.
Azért azt finoman megjegyezném, hogy elsõre némi tudás és tapasztalat nélkül senki nem fog felszállni vele. Viszont ha ezzel sikerül, utána az épített cockpit szimulátorok is simán repülhetõk lesznek!

Minden igazi szimesnek kötelezõ darab!

Majd még beszámolok az elsõ repülés tapasztalatiról, addig is jó repülést!

[HUN]FaTaL
Meg. Rendkívül olcsó és kicsi a gépigénye 😊)))))))

Sanyo
Aki esetleg még nem tudná (kétlem 😊, megjelent a PMDG Boeing 737NGX.

www.pcpilot.hu

értem. Hát mindenkinek más tetszik. 😊 Egyébként ha valaki tudja a 16744-es hsz-re a megoldást akkor pls segítsen elõre is thx.

polluxware
rendellenes vagy...<#papakacsint>

magyarán te nem kattognál ha baloldalt kéne ülni egy éérbászban

[HUN]FaTaL
"Én úgy játszom az FSX-et hogy az Optionsban be van kapcsolva az Auto Rudder, és jól mûködik minden."

lol, azért az autoruddert ne keverjük már ide...

#16743: Jó az, ha mûködik. Azért vettem a saiteket mert havernak egy év alatt tönkrement az extreme3d pedig nem sokat játszott. Meg azért mert balkezes vagyok és ez volt az egyetlen nem jobbkezes, normális joystick. 😊

Én úgy játszom az FSX-et hogy az Optionsban be van kapcsolva az Auto Rudder, és jól mûködik minden.
Egyébként akinek van vagy megvolt a Wilco Airbus A380 v2 akkor abban segítsen nekem valaki pls hogy: hogy kell beállítani az autopilótát ?? Mert fogalmam sincs. :S Mert ahol a sebességet kell beállítani ott három ilyen: - van azaz kötõ jel, és akár mit is csinálok nem tudom beállítani mert nem írja oda hogy: 300 vagy valamennyi, ezen kívül még mit kell beállítani ?? És a magasságot + a headinget se tudom beállítani, boeing 737,747, Airbus A321 < Ezekben be tudom. De az A380-ba nem. Elõre is thx a segítséget. 😊