Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bondi
Sztem nagyon jo lett a flight model, bar nem vagyok pilota, de azert jo par orat eltoltottem az epitett cockpitben, (ami egyebkent veletlenul pont PMDG737NG, csak ugye FS9 alatt fut project magentaval), es volt szerencsem az elmult 3 honapban tobbszor is megfordulni Malev jaratok cockpitjeben ( legutobb a 612 LHBP-EGKK) , vegigultem 2 komplett approachot es leszallast, es a repules alatt rengeteg infot kaptam. Emellett hobbi szinten azert par eve repulgetek.
Ez az elso gep, ami mellett hajlamos vagy elfelejteni, hogy egy monitor elott gornyedsz, papucs van a labadon, es az asszony harmadszor morog a hatterben, hogy kaja van 😛
Mondjuk az elmenyhez a PMDG gepen kivul meg vagy 400 dollarnyi addon is szukseges, ezt is elismerem, es egy komoly gep is, ami tobb szazerer forint is lehet. De mint mar mondtam, a kulfoldi kozossegek forumait olvasgatva ott meg tudnak kolteni a hobbijukra, es nem akadnak fent a gepigenyen.

Hypo
Szerintem nem kerdes hogy nagyot alkottak, bar ifly is maga nemeben szerintem jo bar engem ezek a repulo laptopok annyira nem vonzannak mar, ezekhez nem pilota kell hanem operator.-

Viszont amin igazan rohogok a forumot olvasva, amikor az altalam melyen tisztelt de azert hulyecske amcsi valodi cocpitel rendelkezok irogatnak. Mert hat el vannak ajulva hogy milyen szép a vc, de egy homebuild cockpitban mi a faxt latsz a vs bol????😊)) tok mindegy milyen a lenyeg hogy a hardvereid tudjak kezelni a gepet es abban ezek le legyenek szimulalva, de hogy mikent nez ki az tok mellekes😊 mivel ugy se latszik😊

Arra kivancsi lennek azert hogy mi az a repulesi elmeny amirol mindenki beszel, mert igaz meg nem probaltam, de hat ezekben a hagyvasakban beprogizod autothrottle aztan szall magatol, szoval hogy mi az ami forradalmi? Erzed a termiket? nem ugral a kormanymozdulatokra? kivancsi vagyok, mert nekem azert a legtobb gep fsx ben mint egy repulo tegla😊) koze sincs a valosaghoz. inkabb muszerek szimulacioja es rendszerek sziumulacioja mintsem repules szimulacio.

na jo meg pmdg ellensegnek titulalnak😊

bondi
Ez egy hulye, pont ennek kellett videot csinalni?
A gep egyertelmuen highend gepekre keszult, de ha visszaemlekeztek, amikor a 747X kijott, az is kicsit tulmutatott az akkori hardware atlagokon. Cserebe viszont olyan repulesi elmenyt ad, amit eddig nem tapasztaltam. Sztem abban is kiegyezhetunk, hogy egy crackelt FSXes, egeres "szimmer" ugysem fog tudni repulgetni vele, ehhez azert komolyabb ismeretek szuksegesek, es aki ezt hobbi szinten uzi, annak (persze innen nyugatra es tengeren tul) telik egy komolyabb gepre is. Tudom hogy nalunk ez sajna nem igy van, de lassuk be nem a magyar piac gepatlagara fejlesztette a PMDG. Erdemes az igazi NG pilotak velemenyet is elolvasni a forumokon ( eleg sok van, aki otthon is repulget, en is csodalkoztam), azbazert csak mervado, es egyertelmuen azt irjak, ennel kozelebb meg nem sikerult kerulni a valosaghoz PC-n...
Egy ismert buggal en is talalkoztam, az MINS Radio allasban a levegoben 9000 ft-rol indul, ha nem allitod be felszallas elott(ami egy baromsag), akkor 20 percig tekerheted lefele.
Szkeptikus fanatikusokat szivesen latok egy tesztrepulesre, privatban lehet egyeztetni mobilszamot 😄

Hypo
nagyon nagy lama a faszi pont jó hogy egy ilyen dicséri halálba...😊) mondjuk tenyleg szép a belsõ nem vitás.
Sajnos FSX em vfr re van arra gyurtam ra szoval ez meg egy darabig nekem kimarad 70 dodos geppel nem fogok Ms kocka repterekre leszallni😊

[HUN]FaTaL
Kifutón 😄

Mondjuk legkésõbb felszállás után eszébe jut mindenkinek, mikor nem megy az ATHR 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
hát azért a kifutón eszébe jut érdekes videók

[HUN]FaTaL
Nem kell minek az 😄

Hypo
és csak nem kapcsolja be a ENG GEN-t óóó😊)

CptSAB
Eredetileg FS9-es a kis pulykatojás? FSX alatt több régi gépnél is ilyen gondok voltak.. na jó mondjuk én leegyszerûsítettem a dolgot. Ment FSX a pcsába.
Hypo
csak ne bénázna ennyit😊)))

Hypo

[HUN]FaTaL
Ja látom már. Csak szeritem ronda a 2D panel? Bár gondolom a VC lenne a lényeg.

Default EGLL Runway VC-ben:

iFly 22-30fps
PMDG 15-18

Mondjuk részletesebbek a textúrák, de nem feltétlen mondanám jobbnak. Persze a rendszerek gondolom élethûbbek, ha már ennyire mondja mindenki meg ilyen rohadt drága.

Willenbrock
Ez valami textúra hiba lehet? Meg lehet valahogy csinálni?

Clidey
Exactly... <#szomoru1>
Szinte egy-az-egyben az az elbaszott színárnyalat mint az FS9 verzióban.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Na most meglestem. Hát ez a festés elég okádék. Kiváncsi leszek az fpsre, gondolom 0 és 3 között lesz 😄

[HUN]FaTaL
Mire gondolsz? Megint csodálatos lett a malév festés?

Papirzacsi
De még szemtengelyferdülésük is van.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Hát meglehetõsen szánalmasnak tartom, hogy hiperszuper realisztikus meg hádé meg csilivili textúrák, meg ultramélyen szimulált rendszerek, és egy kurva kék árnyalatot nem képesek eltalálni PMDG-ék...majdnem elokáttam magam rajta mikor megláttam. Bizonyára színvakok a textúragyártó kisiparosok a cégnél...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ez elég kiábrándító...ezt igazán megoldhatták volna, ha már ennyire az egekbe magasztalták ezt a programot. Még a LockOn-ban is be lehet vinni a gépeket dugóba! Ha meg kapcsolók is kellenek, ott a Black Shark és a Warthog (igaz ezek csak egy-egy típusok).
[HUN]FaTaL
Én még ilyen hypeot addon körül nem láttam, de kurva jó lett ez a video.

Hypo

Nice Editing!

Willenbrock
Jó estét!
Megvan valakinek ez a Warwick-féle Komet? Azt írják hogy minden rendben van vele és le lett tesztelve FSX-en,nálam viszont két analóg mûszer hiányzik a mûszerfal jobb oldaláról és a többi mûszer körül is egy kis rés van amin át látható a talaj.(az alsó képen látszik) Meg tudja mondani valaki hogy lehet ezt a bugot kijavítani?

Ilyen nekem is szok lenni. :S Nekem úgy villogni szok már mint hogy nem tölti be a textúrákat de nem tudom miért csinálja, de mostanában nem szok ilyet csinálni, remélem nem is fog. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Sziasztok!

Szerintetek miért vibrálnak nekem a textúrák FSX-nél? Ezt úgy értem,hogy a távolabbi házakon vagy a repülõkön(nem azon amivel én éppen nyomulok) vibrálnak az ablakok és a fák is "rezegnek",illetve a taxi és kifutópályán is rezegnek a festett vonalak. AMD Phenom X6 procim és GTS450 1GB VGA-m és 4GB DDR3 1333MHz ramom van.A VGA drivere fel van telepítve,de ott sem tudtam beállítani,hogy ne legyen ilyen probléma.
bondi
Akkor allitja at, amikor kilepsz FSXbol, es az elmentett configodba bekerul (felteve ha nem CTDvel leptel ki : P)
a legkozelebbi betoltesnel viszont feluliratja az fsx.cfgt, es ujra 4096ban indul a game...

Hypo
hat mert gombok vannak meg szep taj csak rep modell hianyzik😊))))) azert nemelyiket lehet

Lehet hogy én vagyok béna és nem tudom beállítani az FSX realizmusnál, de nekem az tûnt fel, hogy a repülõgépeket nem lehet dugóba ejteni (pl.Extra 300, P51, stb...), mint mondjuk az Il2-nél. Tud vki erre megoldást?
azért kösz a segítséget. 😊 (bocs a 2x posztért)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

értem. :S

Hypo
crack problema

Hali!

Valaki segítene hogy hogy kell használni az FS Passengers X-et ?
Na az utasok felszállnak,megrakodok,stb... ezt tudom. Csak ez a baj: Mindig amikor felszállok akkor a repülés után 5-10 perccel ki írja fentre pirossal zöld csíkba hogy: Wrong Authorization. De miért ? És ilyenkor azt írja: 000 Passengers On Board vagyis hogy 0 utas a fedélzeten,ilyenkor leszállnak de miért ? :S A Segítséget elõre is köszi.

[HUN]FaTaL
Tudom, de nem az a lényege az orbx kiegnek, hogy akkor is ottmarad, ha buherálsz a menüben? Vagy annyi az értelme, hogy egy gombnyomás alatt újra visszaállítja?

Ez nem egy túl bonyolult programozási munka és ezért pénzt kérni elég pofátlanságnak tartom, de hát minden annyit ér, amennyiért megveszik ugye. 😊

Hypo
A TextureMaxLoad az ha kezzel beirod ott marad mindaddig amig nem buheralod a settings menut.

de mar REX installnal is kerik ezt az opciot

LeonSilver
dankesün 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

[HUN]FaTaL
Igen.

ASE = Active Sky Evo
AES = Airport Enhancement Services 😊

LeonSilver
Ez az ASE az Active Sky Evolution-t takarja?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

[HUN]FaTaL
Az ORBX cuccra gondol, az is úgy fixál egy értéket gondolom, hogy valamit beleír a cfgbe, amit szintén meg lehet tenni notepaddal is. 😊

Hypo
mire gondolsz?

nekem jó a notepad++ is, bár erre a fixált értékre kíváncsi vagyok, hogy csinálja. mert akkor azt én is beleírnám a cfg-be notepad-ban aztán kész 😊

Hypo
hat szerintem az ingyenes fsx.cfg buheralo ugyanezt tudja 😊

de ha editalod az fsx.cfg-t te is kepes vagy ezekre persze ha egy util csinalja ugy gyorsabb😊

ezt az fsx go-t nem akarja valaki közkinccsé tenni? 😄 kipróbálnám 😄

Hypo
Persze nem allitottam hogy a ket gep funkcioi megegyeznek, bar akinek az ifly gondot okoz annak meg tobb gondot okoz majd pmdg.

arra probalok utalni hogy akinek a cessna is gondot okoz annak a pmdg lehet tul nagy falat

Hont
Completo!😄😄😄
Clidey
No, hát nem kellett várni egy hetet sem a krekkre...kár hogy nem fogadtunk! 😄

bondi
Nem rossz gep sztem, csak FSX alatt a VC nekem eger laggos volt. FPS tekinteteben kicsit talan jobb mint az NGX (egermutato nelkul), de nem lehet osszehasonlitani a kettot sem a modell, sem a rendszerek, sem a grafika teren. Nagyon jo volt tanulgatni dolgokat mig a PMDG keszult, de nem tudom elkepzelni, minek kellene tortennie, hogy visszauljek bele 😛

Hypo
Hat ja fsx mar csak ilyen😊 szoval remelem hamar kesz lesz a flightplanner progi tuti megveszem topcat is a legjobb , es vegre lehet torolni az fsbuildet fsc-t es a tobbit😊

Kepeket nezve hát még talán sok is amit tud😊
Tegnap a nagy ngx lazban reppentem egyett az ifly al fs9 alatt es szerintem tok jo kis gep trackir-el a vc ben ugyan olyan elmeny legalabb is a videok alapjan nem lattam akkora kulonbseget. a rendszerek tény pmdg ben tobbet szimulaltak le.

[HUN]FaTaL
Nem tudtam, hogy ezt is törli. Van amit békénhagy, legalábbis az fs9.

Hypo
multi engine prop on kimondottan jó az egy gáz kar😊)))))

Hypo
hát hogy a textura mág nagyobb és szebb legyen de esetleg érdemes 1024 en hagyni.

FATAL: persze de csak akkor ha a settings menure mesz vagy bármi beállításra

[HUN]FaTaL
Miért nem használod annak a gázkarját?