33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#20175 Mester! :) Kapsz egy szép hasznos hsz izét.. :)
-
#20174 te vinnéd egész jurópát, mi?! -
#20173 Egyebkent AU MEG VAN ANNO AEROSOFTOL RENDELTEM BOXOSBA, TENYLEG POPEC...rohadt caps lock, szoval szep bar szerintem PNW,NRM meg szebb -
#20172 én kussolok csak rosszul jönnek ki belole:))))) -
#20160 -
#20159 -
crodgok3 #20158 Megtaláltam, csak az a gond, hogy a Megauplad-ra volt feltöltve...
Esetleg valaki feltudná tölteni, nagyon megköszönném -
#20157 lehet muxik ugy is bar lehet fsx köhögne egyet emiatt:) -
#20156 van, szerintem az oldalukrol is le lehet tolteni illetve avsim.com rol de itt is megvan a forumban egy regebbi hozzaszolasban a link -
Matth3w #20155 Szia szerintem egyszerubb megoldas, hogy a cfg-t irasvedette teszed miutan atirtad...
Jobb gomb --> biztonsagi beallitas --> irasvedett valahogy igy van most nem tudom pontosan megmondani de meg fogod talalni pipald be es nem tud beleirni az fs -
crodgok3 #20154 Az Fspassanger-hez van magyar nyelvű utas tájékoztatás, vagy hang anyag?
-
Frenky #20153 Hi! Kösz az infót, megnézem :-) Egyébként szoktam OnLine repülni az IL-2 vel, de most már jó lenne más játék is. Tudom, hogy a Microsoft Flight nem szimulátor, de próbálgatom... Gondoltam vannak Magyar Pléjerek is, akik repkednek a világban :-) Szép napot Fun Gamer Club by Frenky! -
almostatys #20152 Ok,köszi a segítséget,megcsinálom.
Akkor még egy kérdés a Qualitywings 757-el kapcsolatban: Amikor leszállásnál kiválasztom a STAR-t és a TRANS-t,akkor miért nem jelenik meg a legs-ben a runway száma? PL ennyi jelenik csak meg,hogy CI34,aztán FI34 és RW34 az nincs. A 34 csak egy példa. :-) -
#20151 nem, mert az 1024 az alap beallitasa es ilyenkor vissza rakja sot nem csak azt mas dolgot is, szoval a javasolt modszer allits be mindent settingsbe ami kell, aztan lepj ki fsx bol ird at fsx-cfg-t majd mensd es mentsel egy fsx_current.cfg-t is hogy ha esetleg veletlenul belepsz settingsbe vissza tudd rakni azt -
almostatys #20150 Igen,ezt tapasztaltam sajnos. De azt nem lehet beállítani,hogy ha bemegyek a settings-be,akkor ne írja át magát vissza 1024-re? -
#20149 ha fsx ben miutan atirtad nem mesz be a settingsbe akkor nem irja at, csak akkor ha valamiert bemesz a settings menube -
almostatys #20148 Nem tudja valaki,hogy az FSX.cfg-ben hogyan állítom át a MAX_TEXTURE_LOAD-ot 1024-ről 4096-ra,hogy az maradjon is 4096? Az a baj,hogy ha átírom 4096-ra,akkor egy darabig úgymarad és utána visszaírja magát 1024-re. -
metaxx #20147 Flight == játék, Flight Simulator == szimulátor.. nem mindegy! :D Fernky: Egyébként ha online akarsz repülni, akkor csatlakozz az IVAO Magyar divíziójához, és ott nem csak egy remek csapatot találsz, de még tanulhatsz is. http://hu.ivao.aero/ -
#20146 Hát passz szerintem az itt levok tobbsege egy proba utan torolte is a geperol, de lehet vannak mazochistak:) -
Frenky #20145 Sziasztok! Szerintetek sok magyar játékos játszik ONLINE az MS Flight-el? Jó lenne magyarok között repkedni, esetleg beszélgetni közben. Üdv, Nick: HUNFrenky66 -
crodgok3 #20144 Nem tudom, hogy mit csináltam, de megjavult, azért köszi a segítséget :) -
#20143 Nehezen tudnám kiválogatni, sztem telepítsd újra sz fs-t -
almostatys #20142 Sziasztok!
Elkezdtem repülni egy CS757 McPhat Delta HD livery-vel,aminek felszálláskor még tökéletesen éles volt a minősége,de fent a levegőben már szétmosódott. Felszállásnál még látszottak tök élesen a szárnyban a csavarok,de a levegőben mér el vannak mosódva.Nem tudja valaki,hogy miért állítódott el a repülőm texurájának minősége és hogyan lehetne ezt visszavarázsolni ismét HD minőségre? Éppen repülésben vagyok. Az FSX.cfg-ben a MAX_TEXTURE_LOAD=4096 -
crodgok3 #20141 A gyáriaknál sincs... feltudnád tölteni a font-okat? -
#20140 Melyik gépnél? Valószínű, hogy nincs telepítve az a font készlet, amit a gép használna -
crodgok3 #20139 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy miért lehet az h a digitális számokat nem jeleníti meg az FS?
Minden be van kapcsolva, a műszerek működnek. -
Blackdog #20138 Logitech Force 3D Pro-nál mennyire természetes, hogy bekapcsolt force feedback mellett, visszatérítő erő karra gyakorolt hatása kicsit "recés", "érezni" a fogaskerekeket?
Egyébként mennyire kell erős legyen a visszatérítő erő? Az Extreme 3D Pro-hoz képest eléggé gyengének érzem, még, de úgyis hozzászokok. Csak érdekelne, hogy természetes, hogy ilyen gyenge, vagy a FF motorokkal van valami? -
Frenklin737 #20137 Valakinek Megvan a AFS Design MiG-21 X? -
#20136 -
#20135 Na akkor jó repkedést a sziklák között!
-
#20134 PMDG support. -
Maco87 #20133 Nem tényleg nincsen mellette semmi, szeretném meg kérdezni hogy ki tudna nekem segíteni PMDG 737 NGX-ben ? -
#20132 :)))))) Ilyet szerintem privatban kene nem? de ha már letöltötted a warez verziot nem hiszem hogy nincs mellette egy nfo file amiben szepen leirjak hogy kell!!!
-
Maco87 #20131 Sziasztok!
Szeretném meg kérdezni hogy az új PMDG 737 NGX hogyan kell feltelepíteni és crackelni?
-
#20130 Central rockie Mountains ez volt az uso szeria ami meg hianyzott AU,NRM,PFJ,PMW már megvan, illetve a jo hir elkezdtek csinalni az ANGLIAT negy egysegben lesz kiadva -
#20129 Megoldottam, törlés és újra generálja mint az fsx.cfg-t -
#20128 Az melyik is? -
#20127 Hát nem birtam ellenállni megint elcsábultam ORBY on nagy SALE van az utolso tobbet nem csinalnak ilyet, es hat mar csak a CRM hianyzott a listarol. -
#20126 ahogy felraktad, az installerben van remove -
#20125 Tegnap egy ATR ráncfelvarrási kísérlet keretében béna mód felülírtam a cameras.cfg-t esetleg valaki tudna küldeni egy defaultot?