Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A320 és A321.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ugyanaz a WOAI is felezi az fps-t. Meg a default trafficot nem gondolnám szebbnek, mint az FS9es addon forgalmat.

Plusz ha akár 1% forgalmat is beállítasz már is leesik az FPS, pedig gép nincs is a reptéren, maximum egy darab. Próbáld csak ki. 😊

Robi: a320-232

carlos esetleg egy fsx.cfg-t tudnál mutatni? 😊 mert én megtweakeltem ez alapján + még 1-2 értéket szedtem hozzá a netrõl, így kb 5 fps-rõl felment 7-re, ami elég karcsú 😊

Hypo
nem ,csak szebb modellek tobb eroforras

rosszul lenne optimizálva a Traffic (közlekedés) ?? 😄D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

értem. De A319,A320,A321,A330 vagy A340 -es Airbus ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

[HUN]FaTaL
A forgalom felezi az FPS-t kb, akkor is ha a default forgalmat használod. Nem tudom miért van, fs9ben alig befolyásolja az fps-t.

nekem meg 7... magyarul lhbp mérhetetlenül szaggat 😄 milyen géped van? 😊

nekem phenom 955 be 3.2ghz, 4gb ddr3 1600mhz, radeon5850 xtreme. kevésnek érzem a 7 fps-t -_-

bár lehet, hogy ut2 húzza le ennyire nem tudom.

Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudnám a PMDG 737NGX-et megvásárlás elõtt kipróbálni. Csúnyán szólva úgy értem, hogy van-e már valamiféle mûködõ "okosság" hozzá? Nem szeretnék úgy pénzt adni valamiért, hogy egyszer sem próbáltam ki. Szerintem a tisztesség kedvéért aki tud segíteni, privátba tegye. Köszönöm elõre is.
Nekem azzal a géppel LHBP-n minimum 22fps van szerencsére.
fatal mindent tud 😊

[HUN]FaTaL
Így ránézésre Aerosoft Airbus X.

szép kép! 😊 Én is elõbb szálltam le LZTT -re (Tátra,Poprad,Szlovákia) Csak nincs róla képem. 😞
Egyébként milyen repülõ az amivel repülsz ??

érkezés LRTM-re 😊. csak az a fránya fps lenne több 😞

értem.

kb. még 1000 féle, de a felsoroltak a legjobbak, nincs értelme tovább keresgélni szvsz
Hali!

Azt szeretném kérdezni hogy tudna nekem valaki mondani olyan Textúra csomagokat mint például a Real Environment Extreme mert az egyik videóban láttam hogy más esõ effektek stb... Ezeket ismerem: REX,GEX,X Graphics,ENB Series,Flight Environment Extreme és még milyenek vannak ??

nekem is tetszett azt mondom 😊 ha megcsinálják az mcdu-t rendesen, elvileg már dolgoznak rajta télre vagy kövi tavaszra várható, akkor jöhet akármilyen pmdg esélye nem lesz 😊

ok,kösz. már megtaláltam. 😊

😊
[HUN]FaTaL
aerosoft.com

(bocs a 2x posztért)
valaki be tudná nekem linkelni a hivatalos oldalt ahonnan le lehet tölteni ? mert nem találom.

értem,kösz a segítséget.

[HUN]FaTaL
Ezenkívül vannak ingyenes repterek, amik nem kerülnek kreditbe, ott is ki lehet próbálni. Default repterek között csak Nürnberg van (FS9 alatt az sem).

[HUN]FaTaL
Malév festés kékje, hányadék.

Az Airbus X VCje nekem tetszett. Az MCDU buta, de nem is az advanced felhasználók voltak a célközönség. És bizony remekül van optimalizálva, annyi fps-t produkál mint egy default gép.

alert
A hivatalos oldalról letölthetõ verziót ki tudod próbálni ingyenesen egy vagy két alap reptéren. Ha tetszik, akkor krediteket kell vásárolnod és a krediteket egyéb repülõterek aktiválásához tudod elhasználni. Egy reptér kb 3-5 kredit komplexitásától függõen. Ügyelj arra, hogy szükséged van a repterek fizetõs scenery változatára is (a támogatottak listája szintén megtalálható a weboldalon), mert csak azokkal mûködnek. Ezeket persze elõbb külön kell megvásárolnod, addig nem tudod õket aktiválni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo

Hypo
I LOVE IT😊)))

Hypo
😊) micsoda jo kis gép már repülöm az elso megjelenés ota, azóta csak javult, vfr re bush flyingra kiváló, javaslom hozza PFJ orbxtol és http://return.mistymoorings.com/

DANIELE
ORBX Diamond az nekem is jó.
Hát ez a gép egy kis tünemény, ékszerdoboz, a kabin csodálatos és szépen repül.

zsoltfireman
Ok,írj PM-et és nyomhatjuk multiban!
Esetleg ORBX Diamond Point?

DANIELE
ZSOLTI hallod ez a gép nagyon jól néz ki ezt én is most megveszem, multiba ki is próbáljuk valamelyik ORBIX reptéren!

zsoltfireman
SibWings Lab Birdog

Megéri a pénzét!

jó, de ha nem ifr-t repülsz akkor nem sok értelme van. be lehet szerezni másképp is, de az nem ez a topic.

Hali!

Azt szeretném kérdezni hogy ez az Airport Enchancement Services -t csak pénzért lehet megvenni ?? Csak mert fogalmam sincs hogy jó-e vagy nem és felesleges pénzt meg nem akarok ki dobni, valaki beszámolna róla hogy milyen az Airport Enchancement Services ? Elõre is köszi.

érdekes pmdg-nél ez, hogy nem képesek mérethelyesen lemodellezni a pilótafülkét. elvileg airbus x-nél ez megvan. meg milyen kék színrõl mondtátok, hogy tökre nem olyan, mint a valóságban?

Clidey
Najahh...lehet dícsérni orrba-szájba biztos van némi alapja, én sem mondtam sosem hogy rendszerek terén szar lesz, sõt, hanem hogy egy átlag magyar emberke vasán élvezhetetlen lesz (ami ugye be is jött...) valamint hogy 3 év fejlesztés után sem voltak képesek PMDG-ék mérethelyesen lemodellezni egy kokpitet (ami szintén bejött...), ellenben telirámolták minden olyan - számomra legalábbis tök felesleges - eyecandy fícsörrel ami elvakítja a sok fant - mint például a kokpitben kapcsolgató meg fészkelõdõ pilóták, meg a belsõ tér komplett lemodellezése az összes utasüléssel egyetemben és még sorolhatnám.

Megtehetném hogy megveszem, de felesleges pénzkidobás volna részemrõl, mert nekem nem ad annyi plusszt amiért érdemes volna rááldozni. Nálam sokat nyom a latban a formai hûség - talán ha nem lenne ennyire torz a VC még el is gondolkodnék egy legál verzió beszerzésén...de így max két-három óra repült idõt adok neki aztán gyalulom le a picsába a vinyóról.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Másik fórumon én vagyok az ellenség meg a pmdg ellenség mert bátorkodtam megjegyezni, hogy szerintem akármilyen jó lett, itt keleten, nekem nem ér 2x annyit, mint az iFly és szerintem az FSX IFRre a jelenlegi, átlag magyar configokkal inkább szerencsétlenkedés mint repülés. 😄

köszi! meglesem 😊

Hypo jó neki 😊 Igazából nem nagyon szeretek ilyen bejött az élet azt csinálom amit szeretek történeteket olvasni, mivel nekem megfelelõ anyagi háttér híján esélyem sincs, hogy az legyek ami szeretnék 😊 pl. pilóta 😊 jó mondjuk képzés terén is messze állok tõle mivel volt annyi eszem, hogy eljöttem informatikusnak... de mindegy is, van olyan ismerõsöm aki TF-et végzett és most pilóta a malévnél. nem kell más csak pénz...

Hypo
ok😊 250-rõl 210 re lassitas realisztikusan😊

bondi
Nem is az a kerdes hogy az ifly tudja-e, hanem itt mar az a mervado, hogy mennyire realisztikusan csinalja!

bondi
Na pl ezt egy NG pilota csinalta!

Hypo
mondjuk az ebben alkalmazott procedure ugyan igy muxik iflyon is😊 sot a regi pmdg-n is

bondi
bondi belinkelnéd azt a lassítós videót? 😊

(csak egy normális a320-as lenne már -.-) bár Airbus X-nek nagyon szép a vc-je, csak kár, hogy rendszerek terén gyér a felhozatal 😊

Hypo
ja félre ne érts én örülök, hogy jó és annak plána hogy neked tetszik, hiszen ez a lényeg te repülsz vele.

Hypo
Ja lattama videot, kar hogy pont a leszallas maradt le rola mondjuk ott a lenyeg az OP volt, marmint hogy 250-210 re nem hasznalnak speedbraket.

bondi
Olvastam pl, hogy a trim wheel sebessege is lassunak tunhet a tobbi addon gephez kepest, pedig ez az igazi gepek alapjan van modellezve, es pont a lassabb trimmelesi sebesseg miatt is sokkal ralisztikusabb elmenyt ad.
A masik erdekes topic, es ezt a malev pilotaktol is hallottam, az egesz csaladbol a 800 a legtrukkosebb, mert annyira tokeletes az aerodinamikaja, hogy mar "csuszos" (slipperynek mondtak, nem tudom mi amegfelelo szakszo magyarul) , ami annyit jelent, hogy ereszkedes alatt nehezebb megfekezni, mint a tobbi modellt (6,7,900). Ezt az igazi pilotak is megerositettek, es ez is tokeletesen van modellezve a gepen. Kulon videot tettek fel a gep szakszeru es valaosaghu lassitasarol!!!
Na jo, nem omlengek, mert meg azt hiszitek jutalekra dolgozom, de nem igy van, egyszeruen csak megfogott,es kesz ...

Hypo
😊 nem vitatom csak kivancsi vagyok😊

Mondjuk ebbol latszik kint milyen gepekrol nyomjak😊 http://forum.avsim.net/topic/342936-post-your-specs-and-settings/