Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
És egy szóval sem mondott itt senki i7et, sandyt írtam. Keresd ki gyorsan az intelnél milyen sandy cpuk vannak 😊 (Hint: i5-2500k)

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
És akkor nézz meg egy uk2k heathrow xtremet, ahol fele annyi fps van mint lhbp-n. Mondjuk olyan 7-8. Már a 13-14 is játszhatatlan mondjuk szóval kb mindegy. 😄

Hypo
i7 et minden magyarnak😊))))

nagy butaságokat irkáltok 😊

almostatys a te gépeden max azért fut ennyire gyengén az fsx mert pl. szarrá van töredezve a vinyód, nem hagytál elég helyet a partíción, raklap automatikusan induló programod van (kaspersky internet security 2073, skype, msn, stb.) ergó kevés ram. esetleg ram idõzítésbe belenyúlkáltál és elcseszted, régi driverek, régi windows, nincs karbantartva stb. cfg-d is lehet trágya. én pl megtweakeltem a múltkor avsimes fórumban talált tutinak tûnõ leírás alapján és 7 fps volt lhbp. aztán reseteltem a cgt-t és csak a nickn féle módosítások tettem bele és lásd 13-15 körül van. ezt itt találod: link

nekem 955-ös phenomom van 3,2ghz és nincs húzva, 4gb 1600as ram, radeon5850xtreme. grafika így van beállítva: link így az ngx (mondjuk és már letöröltem, de az mind1) + ultimate traffic 2, rex, gex, enbseries és 20fps volt aerosoft antalya. lhbp kicsit rosszabb 13-14 fps. de ugye lhbp híres erõforrás éhségérõl.

szóval azt ne mondjátok szerencsétlennek, hogy vegyen egy sandy i7-et, mert oké, hogy azzal jól fog futni (szarul üzemeltetett gépen azzal se), de egyáltalán nem létszükség. normális cfg, beállítások, rendben tartott oprendszer és vinyó és megyeget mega scenery-kel traffic-kel mindennel. és igen még AMD-n is!

Én nem tudok segíteni a válaszodban, na de ha én betölteném ezeket a sceneryket az AMD X2, 2 Magos, 2.33 Ghz proci alatt be szarna a gép szerintem. 😄 <#nevetes1>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

És egy i5 és i7 proci között mekkora a különbség? Illetve az FSX hogyan fut az i5 proci alatt,ha betöltök pl Aerosoft vagy Flytampa sceneryt vagy akár a PMDG 737 NGX-et? Mindenképpen az i7 a megfelelõ ha azt szeretném,hogy szépen menjen az FSX vagy az i5 is elég? Egyik nap betöltöttem a London X és a Chicago X scenery-ket és borzalmasan akadt mindegyik az AMD 6 magos procim alatt.Milyen lenne ez i5 alatt?
[HUN]FaTaL
AES 2.13 released

alert
Valóban nem Intel Core procira tervezték, ez hülyeség. Egyszerûen az Intel-en jobban fut. Több érdekes teszt is szerepelt ezzel kapcsolatban fórumokon és amatõrök által. Fogsz egy Intelt és fogsz egy nála valamivel drágább AMD-t. Az AMD-n lassabban fog futni, hiába drágább és gyorsabb más 3D-s szoftverekben. Az FS mindig is jelentõsen lassabb volt az AMD processzor alatt. A videókártya pl másodlagos az FS számára. Egy erõs rendszer alatt 50-60 ezer forintal drágább videókártya sem eredményez 3-4 FPS-nél nagyobb gyorsulást. Persze most a felsõkategóriáról beszélek.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Értem. Bár azt azért furcsálom,hogy Intel Core cuccra tervezték volna az FSX-et,mert pl i5 és i7 proci az FSX megjelenésekor még nem is létezett.
Állítólag az új Microsoft Flight már nem lesz ekkora igényû és grafikailag hasonlít vagy még jobb lesz mint az FSX. Csak kérdés,hogy mikor fog megjelenni.. ?
alert
A tesztek szerint az új Sandy Bridge magos procikkal, pl Intel i7 2600K, 6GB DDR3 memóriával (1600MHz minimum) és egy felsõ-középkategóriás 1 gigás videókarival 30 FPS-el elfut még scenery-vel is, majdhogynem full grafikával, lásd a youtube-on a videókat. Szerintem nálad a proci a legfõbb szûk keresztmettszet, de a VGA is viszonylag gyenge a rengeteg nagyfelbontású textúrához. A memória pedig mindezek mellett FSX-hez lassú. Tehát a három dolognak együtt kell passzolnia, ha valamelyik kilóg a sorból, az jelentõsen húzza magával többit. Mivel nálad mindegyik egy kicsit kilóg, így a nagyon erõforrásigényes kiegészítõk gyorsan megakasztják a rendszert.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

[HUN]FaTaL
Maxon még mindig nem fut rendesen semmilyen vason, állítsd be rendesen a grafikát egy jó közepes szintre, meg a lentebb linkelt cfg tweak toolt is küld rá.

Egyébként is az fs intel procikra van optimalizálva.

Ha meg komolyan érdekel a repülés és nem a grafika a mániád, akkor ajánlom az fs2004et. 😊

A traffic teljesen le van húzva,de mégis ratyi az FPS a PMDG 737 NGX-nél.Azért szerintem nincs gyenge gépem és mégis elbánik vele ez az új PMDG repcsi. Mi kell neki i32-es proci amit még fel sem találtak,40GB RAM és 12GB-os VGA?
m814
Tessék itt van hozzá egy rakással....

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
<#taps><#taps><#eljen><#eljen>

trafficot vedd le, az okozhatja. Egyébként még a 16977 hsz-ben még érvényes a segítség. Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Sziasztok! Ez az új PMDG 737 NGX ennyire rossz vagy az én gépem kevés hozzá?
Van egy AMD Phenom X6(6 magos) 1090T 3.2GHz procim, Nvidia GTS450 1GB videókártyám, 6GB DDR3 1333MHz RAM és a PMDG 737 NGX alatt az FPS 5 és 10 között változik.Már lehúztam pedig a scenery grafikát is közepesre,de mégis... Így élvezhetetlen a repülés vele!
Hali!

Valaki nem tud nekem az FSX Overland Airbus Editionra pontosabban az Airbus A380-hoz adni liveryket ? Mivel nagyon megtetszett ez a repülõ, autó pilóta,cockpit egyszerûen van meg oldva, nem bonyolult. Tehát az FSX Overland Airbus Edition, Airbus A380-hoz kellenének livery-k mert csak a Singapore Airlines Livery van hozzá. Elõre is köszi.

klassz
Clidey
Én most értem haza Ferihegyrõl...kezemben a horgászengedély...juhhéjjjj!! 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
😊) hát bazz már a tököm elhagyom, és hogy elloptak a logbook-ot itt szopok az ujra kitöltéssel😊)

De persze remélem jövõ héten beadják és jönnek hamar aztan SG repülõnap jöhet😊))

hali! nem vágja valaki, hogy az airbus x-hez hogy kell belõni az EZDOK camera-t? Mert nekem mindig az aerosoft által bekonfigolt GLARESHIELD MAIN PANEL nézetre ugrik a Virtual Cockpit nézetben beállított EZDOK camera. A külsõ nézetet pedig egyáltalán nem tudom beállítani. :/

Clidey
Jaaaa, így akkor már értem! 😊 Akkor ezek szerint te sem vagy sokkal jobb helyzetben, mint én...nálad sem õrölnek azok a malmok sokkal gyorsabban...
Mindenesetre ha végre rendezõdnek a dolgok, összehozhatnánk valami repülõnapot... 😉))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Ennél azért összetettebb a dolog😊 Szóval meglett a szakszó pont tavaszra, aztán repülgettem párat, és jött az a rohadt rossz nyár amikor alig tudtam, aztán õsszel kemény hajtás meló és átcsúsztunk a következõ évre, az új évben a meló és más dolgok miatt nem volt meg az évi rep óraszám, igy elkezdtem órát gyüjteni aztán jött a hatósági mizéria hogy adnak e ki ujat vagy mi lesz, és pint akkor járt le. Jött a tél és aztán tavasszal elkezdtem -( de lejárt igy csak oktatóval lehetett repülni, mentem is pár órát, majd mondtam ha már kell okatóval akkor legyen benne tipus is igy jott a c172. A visszaképzéshez is van tematika, azt is hozzá kell csatolni. Igy akkor egyszerre megvan a kettõ naigy lett 15 óra és megvan az idei repült idõ plussz a tipus is...na kb ennyi de mar lassan egy éve tart😊))))

Clidey
Egy ideje már offoljuk a topikot, de remélem nem haragszanak érte a többiek... 😊))

Nos ha neked is lejárt, akkor csak irigykedni tudok rád, hogy neked ilyen olajozottan és viszonylag gyorsan lezongorázódott a dolog...engem meg szivattak hónapokig... :-/

De ezt a 15 órát hogy sikerült összehozni? :-O
Én repültem kétszer 30 percet egy oktató haverral, visszaképzés címén, aztán kész. Volt benne 8-10 iskolakör meg egy élménydús légtér... 😉 A hatóság se talált benne kivetni valót; ugyanis az oktató dönti el, hány óra visszaképzésre van szüksége a ember fiának. Úgyhogy amikor az orra alá dugtam a repnaplómat a Balla Sanyinak benn Ferihegyen, rezzenéstelen arccal irta alá és pecsételte le a 2x30 percemet. 😊)))
Visszaképzési tematikáról meg még nem is hallottam... 😄 Még a hatósági emberkék sem mondták nekem hogy van ilyen...
Azt számolgatom, hogy ha az új tipust is hozzávesszük, akkor sem jön ki nekem a 15 óra; nekem a C172 kb. 15 iskolakör volt, meg egy légtér...és legjobb ismereteim szerint egy típus megszerzése 2 óra, ha a típuscsalád azonos (pl. C-152-C172 vagy Z-142-Z43), és 4, ha nem azonos (pl.: Z142-C172). Bár ezt sem láttam még leírva sehol. 😊))
Úgyhogy csak egyetlen okát látom annak a 15 órának: te szeretsz repülni! 😊)))))

polluxware
viszont ablakban tökéjen elfér<#nyes>

texeken lehet még optimalizálni.. meg ha késõbb lesz 4:3... (sokan csipognak úgyhogy max házi túnying)

tip-top kis gép lesz nekem ebbõl<#szeret>

polluxware
nincs 4:3as panel😞

Hypo
dehogynem😊)) nálam kellett visszakézés baszod, mert amikor lejárt nem volt meg a husz óra arra az idõre ( pont az idõ is fos volt, meg melo ezerrel). Igy most kellett visszaképzési tematika+tipus szóval a vissza képzés is kb 15 óra volt......

Clidey
Jaaa hát így könnyûûûûû.....! 😊)))
Mondjuk neked annyi elõnyöd van hogy nem lejárt a szakszód hanem csak hosszabbítani kellett. A következõ már nekem is egyszerûbb lesz reményeim szerint, mert csak kifénymásolom a repnaplóm utolsó pár oldalát, mellécsapok egy erkölcsit beküldöm postán vagy beviszem személyesen és nem szaroznak automatice meghosszabbítják. Csak arra kell vigyázni hogy a lejárta elõtt idõben el kell kezdeni intézni, ismerve a hatóság "villámtempóját"...

polluxware
ha valkit érdekel felkerült a "madárkaX" az orosz béy-re

vélemények szerint múkszik

Hypo
oki köszi a tippet! 😊
[HUN]FaTaL
Akkor talán telepítsd az SP2-t, a legtöbb kieghez az is kell már.

SP 1 van fent
SP 1 esetleg SP 2 fent van ??

Sziasztok!

Problémám van az FSX-el Win7 64 en. Feltelepítem egykét kiegészítõt és sajna nem mûködik :S úgy mint anno XP-n. A Cockpit gombjai nem mûködnek, nem mozdíthatóak, fekete az egér mikor rámegyek valamire. Tudd valaki orvosságot adni a problémára?

Köszi!
Hypo
😊) Na grat😊) En mult eten mentem egy ellenorzot a fopilotaval, minden rendben volt, adta si a papirokat holnap megyek ki tokol adom le a cuccot szerencsere ezt ok intezik ok adjak fel a penzt is meg ugye nekem ez nem csak egy hosszabbitas de tipus is egyben😊) ha mar lud legyen kover😊

A tipus papir megvan, erkolcsi meg van, atkepzes log szinten mar csak azt a fekete konyvet kell kitoltogetnem, aztan ok intezik, anno amikor eloszor vizsgaztam akkor is szepen elinteztek mindent nekem nem kellett semmit😊)

Meglassuk remelm holnap minden papir kesz es beadjak es akkor jovo heten mar lehet meg van a vizsga😊 addig reppenek oktatoval😊)))))

Hali!

Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna nekem Liveryket (skin,színeket) adni az FSX Airbus A380 Overland -ra ?? Vagyis egyszerûbben: FSX Overland Airbus a neve. De az A380-hoz kellenének skinek mivel nagyon de nagyon meg vagyok vele elégedve ma voltam vele test repülésen. 😊 Cockpit,külseje egy szóval minden jó rajta és az autó pilóta is jó mivel a Wilco Airbus A380-on nem tudtam beállítani az autó pilótat de ezen be tudom. Akkor aki tud adni linket a skinekhez, megköszönném. De elõre is köszi. 😊

Clidey
Múlt hét pénteken megrepültem a Ludányi Csabával, holnap meg megyek be Ferihegyre a horgászengedélyért. Merthogy egyúttal konviztam is (egyik szarról a másikra 😄)

Neked akkor sok erõt és kitartást a hosszabbításhoz...kelleni fog, hidd el! 😞
Ha egy jótanácsot elfogadsz: ne higyj nekik, hogy majd õk felhívnak hogy mikor jönnek vizsgáztatni...minden hétfõn van náluk értekezlet hogy ki-mikor-hova...ergo minden hétfõn délelõtt baszogasd õket telefonon, ellenkezõ esetben úgy jársz mint én; hittem hogy benne vagyok a számítógépükben, tudnak rólam, és majd hívnak...nos ez 5(!) hetembe került!!
Úgyhogy járj a nyakukra ha kell minden nap! Bár úgy tudom az elõzõ luvnyát kibaszták mert leszart mindent, és visszajött az Aranyvölgyiné, úgyhogy van esély arra hogy nálad már gyorsabban fognak õrölni a malmok... 😉

Ui.: Azt a logbookot meg annak kéne feldugni aki kitalálta! Annál elbaszottabb egy hivatalos dokumentumot még nem hordott a hátán a föld...

Hypo
<#eljen> hat sajnos k... draga

spyy55
Jaja! 😊 kérdezte játszunk-e kicsit - mondom NANÁ! 😊 Aztán "vezethettem" is egy kicsikét, és... elképesztõ: pár mili mozdításra is már eléggé durván reagál a gép. Meglepett! Ha nem lenne ennyire drága, akkor már holnap indulnék a képzésre...

Hypo
😊) hát más mint a szim😊

Maestro: Neked hogy all a hosszabbitas? Én holnap adom be a kérelmet, meg a logbook masolatot erkolcsi megvan aztan varom mikor jonnek ki.

Sajnos logbookot anno a taskammal egyutt elloptak a kocsibol, meg jo hogy vezettem mashol is most tolthetem ki ujra.....

spyy55
Volt minden! Nem akartam kihagyni semmit sem 😊 és...FANTASZTIKUS!!!

Clidey
Volt mûrepülés is?
Nagyon helyes...! 😉

spyy55
A G erõk, a súlytalanság, a lebegés közeli érzés, a székbe paszírozott test, mikor az agy már nem tudja hogy reagálja le az erõket... Felejthetetlen volt! (PÜ)

zsoltfireman
Ismét szép munka!
Köszönöm LHS!

polluxware
<#eljen><#smile>

Debrecen szenzációs! Köszönöm.
Köszönöm de azt a hibát észrevettem! Valami más volt a gond, azóta már mûködik!
zsee69
ezsolt azért nem jött be, mert el van írva. Nem Lhsimalations.hu hanem Lhsimulations.hu !!! M814 köszi, szép munka!

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

Nagyon szép munka!
Köszonet a fáradtságért.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.