Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Úgy fest az Éroszoft Wilga nem ez a Wilga. Az Éroszoftét ruszki kölökök csinálják ezt meg lengyel kölökök. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én még elég kezdõnek számítok az FSX-ben és azt szeretném megkérdezni, hogy van valamilyen leírás a repülésekhez? PL.: ATC használata.
OFF
Én ma jöttem vissza egy maratoni 2,5 napos nyaralásból szóval még nem tudtam felhasználni a papírom...most meg kezdõdik nálunk a Precíziós EB szóval privát repülés nem tudom mennyire lesz lehetséges... :-/
OFF
Na megvan minden hetfon viszik a penzzel egyutt a hatosaghoz😊
Ma kellemes utvonal levezetésként😊
A lengyel flájtszimesek biztos ezerrel fognak anyázni rá 😄 De a visual modell legalább szép...anno volt egy Wilga fejlesztés a SOH-fórumán is...csak nem azt adta el a csóka a Éroszoftnak??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sokat és sokfelé vásároltam már a neten és soha semmi "bajom" nem volt!
Pedig még olyan külön számlám sincs amire el lehet utalni a megadott összeget és azon nincs is több pénz.
Mezei bank kártya. Én éppen attól kapok agyf*szt, hogy a sok hazai üzletben (netes) nem lehet kártyával fizetni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Summary:
Normally, on a new install with all new software and everything installed
DISK CHECK ON ALL DRIVES
SPACE defrag on each drive with a reboot between
OFFLINE defrag on ALL drives
COMPLETE\NAME on each drive with a reboot between
and then REPEAT IT: COMPLETE\NAME on each drive with a reboot between
and last, OFFLINE defrag on ALL drives"
Visszatérve pedig a MULTICORE-re én nem akarok rábeszélni itt senkit, de tény nekem és még pár embernek a kikkel multizni szoktam ”SOKAT GYORSÍTOT” az FS futásában.
Ez pedig igaz !!!!!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
FSPS - MULTICORE ENVIRONMENT ADVANCED
Mid-market rates: 2011-08-17 12:35 UTC
4.76 EUR = 1283.12 HU
FSPS - MULTICORE ENVIRONMENT ADVANCED
http://secure.simmarket.com/fsps-multicore-environment-advanced-(en_4868).phtml
Valaki segítene ebben ?
Feltelepítettem az FSX -et meg egy pár kiegészítõt de nem ez a lényeg. 2 Magos AMD Athlon X2 2,33Ghz Procim van és az FSX ha fel van telepítve alapból és nincs szerkesztve a CFG akkor mind a 2 maggal megy a játék vagy csak 1 ? Hogy tudnám beállítani hogy a 2 maggal menjen a játék ? Már mint hogy az FSX alapból ki használja mind a 2 magot vagy be kell állítani? és ha igen akkor hogy ? (remélem értitek, jobban nem tudom le írni :S) Elõre is köszi.
Egy kisebb csapat volt a fejlesztõ és angol nyelvû volt a fórum.
Nem a felhõ árnyékra gondolok azt a rexesek fejlesztik, hanem az épületek, hegyek árnyékára.
én name-et szoktam azt csók, mondjuk én fs9ezek?
tényleg kell ekkora felhajtás?
telepítés:
fsx alapot felrakod elindítod default gamét betöltöd
gép restart
acceleration-t felrakod elindítod default gamét betöltöd
restart
érdemes itt egy defragot nyomni aztán jöhetnek a kiegek sorrendben:
Scenery Tech Landclass
UTX USA, Canada, Europe, Alaska
GEX USA,Canada, Europe
Real Environment & Active Sky Evolution
Orbx Australia SP3 with mesh and updates
Orbx North West America with updates
Orbx Australia airports with updates
Orbx NA airports with updates
Must-use Scenery Addons
Ezekbõl értelemszerûen amiket használsz 😊 Ha felment minden rex texturákat telepíted, fs elindít beállítgat, cfg tweak, default game betölt. ezek után megint defrag.
O&O defragnál: stealth elõször majd boot defrag, aztán name defrag, megint boot és végül még egy name. és akkor olyan töredezettmentes a vinyód, hogy nagyon 😊
Nem. Felmegy az MD11 is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Default reptér egy rakás szar. Ahova nincs scenery oda nem is repülök.
ui. szívfájdalmam még h ut2-ben minden wizzair gép cfm hajtómûvekkel megy... jah meg van hogy 6 gép áll egyszerre ferihegy1-en o_O mikor van olyan, hogy 6 wizz van egyszerre itt, pláne du. 14-kor. én még nem láttam ilyet, de ha valami illetékes kijavít, akkor örülni fogok 😄
Tudod nem fogok egy többgigás szimulátort tartani a gépen amivel csak ide meg csak oda lehet repülni, aztán a többi reptérre meg az fs9. Hát persze..
"ha meg az álmod 30 fps stabilan ngx-el esõben, ultra high-on, 80%-os traffic heathrow-on akkor vegyél maxos i7 sandy-t, 16gb mushkin-t, pci express-es ocz revodrive 3-as winyó tuningolj meg mindent vízhûtéssel és talán ki tudod hozni a 20fps-t 😊"
Szerinted ez nem nevetséges? 2006-os ez a játék. Az optimalizálás mintapéldánya 😄DDD
Mit írjak a usepools-hoz? Vagy azt töröljem is ki,mert felesleges?
vagy vegyél másik gépet 😄
tisztában vagyok az intel cpu-kal 😊 szerintem a 6 magos amd-je van olyan jó, mint az i5-2500k, ezért felesleges másik gépet vennie. majd nyer rajta 2 fps-t és dejó lesz.
ha meg az álmod 30 fps stabilan ngx-el esõben, ultra high-on, 80%-os traffic heathrow-on akkor vegyél maxos i7 sandy-t, 16gb mushkin-t, pci express-es ocz revodrive 3-as winyó tuningolj meg mindent vízhûtéssel és talán ki tudod hozni a 20fps-t 😊
HIGHMEMFIX=1
AffinityMask=63
PoolSize=5000000
UsePools=0
Mindezt azért,hogy kipörögjön mind a 6 procim,ami sikerült is,de az FPS maradt ratyi.