Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Véletlenül ráakadtam a Cerenado nevû repülõgépkészítõkre. A képek alapján egész jók a gépeik.
Gondolom itt már többen ismeritek ezért a kérdésem annyi lenne: érdemes tõlük bevásárolni?
Engem most így elsõre a Bonanza fogott meg.
Nem lehet,hogy az FMC-ben az OPTIONS-ben kell beállítani valamit?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Megmutatom a hétvégén a Krauth Petinek, kíváncsi vagyok lesz-e hozzáfûznivalója.
A tolóerõautomata ilyen szélsõséges esetekben is aktív?
Pl a hajózásban ilyenkor teljesen manuálra állunk...Az automatikák olyankor fabatkát se érnek...
Még is, ha megnézed 0:55 nél, mintha az elemelkedés pillanatában tolna egy fokozatot vissza.
Ami a csûrõket illeti, nagyon brutál nyíró szél lehet, ha ilyen padlón kell tolni oldal irányba...
Akkor viszont nagyon profi a kepten, mert a szárny integetését leszámítva😊 teljesen finom kis elemelkedés volt.
(Bár egyszer megérezhetném fülkébõl ezt...)
Most akkor itt hogy van?
Induláskor legalább 25-30% flaps...
Sõt, olyan mintha Speead break is fent lenne...
Ez most a magasabb VR miatt csinálta így? (kényszeríti a nagyobb sebire a földön?)
Vagy rossz ez a koncepció?
http://goo.gl/gd6Zi5
Na már nagyjából megy a leszállás a pmdg 737 ngx-el,viszont van egy kis gondom. Nem tudja valaki,hogy hol lehet beállítani,hogy a runway elõtt ne kapcsolódjon ki az autópilóta magától?Én szeretném szabályozni,de ez mindig kikapcsol magától és olyankor elcseszem a leszállást.
Nem tudja valaki hogy hol lehet ingyenes reptéri térképeket letölteni ami pl a NAVIGRAPH on is van?
Mondjuk ez valamikor a kétezres évek elején volt. Három floppy lemezen volt az író szoftver hozzá és a fax kivolt mire megírt egy cd-t 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A E-IDE illesztésû Plextor PlexWriter 16/10/40A CD-író 2 MB-os pufferrel rendelkezik, átlagos hozzáférési ideje 140 ms, ezenkívül pedig a PIO Mode4/DMA Mode 2-nek köszönhetõen elméletileg 16.6 MB/sec-os adatátvitelre képes, persze ez az érték a valóságban 16x-os írás esetében is "csak" maximum 2.4 MB/sec. A Track-at-Once, Disc-at-Once, Session-at-Once, Multisession, valamint a változó és fix csomagírással is kompatibilis Plextor újdonság ára 309 dollár (~90e Ft).
idézet Plextori író
Esetleg a hivatalos forumon is ra lehet kerdezni. Nagyon ugy nez ki hogy a beton texturadat valami felulirta az LC folderben lesz elvileg. Esetleg akinek megvan a dortmund es jo az elkuldhetne azt a filet
Ezek a texture-k vannak az aerosoft mappában, amit Addolni kell (elvileg):
- EDLW_2007
- EDLW_2007_LC
- AESliteforGAP-EDLW
Mindet addoltam ebben a sorrendben, de a beton helyett mindig fû van 😞
FSX SP1-2 fennt? Dortumd X frissitve?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222