33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
djfules #20494 Meglepő...kár hogy hiányzik ez a funkció, bár ha jól tudom egy bizonyos koordinátára akarok repülni azt megtehetem nem? és milyen formában kell bevinni az FMS-be? -
almostatys #20493 Sziasztok!
Két kérdésem van,az egyik: PMDG 737 NGX-ben van weather radar? Ha van,akkor nekem miért nem működik?
A másik kérdés,hogy a Qualitywings 757-nél mikor benyomom az autópilot-ot,miért megy 250 fölé sőt,akár 320 csomót is elérve a gép sebessége 10ezer láb alatt? Egyfolytában ezt csinálja és állandóan overspeed van. -
#20492 Kommentekben azt olvastam, hogy nem lehet sp1-el sem. -
djfules #20491 Helló mindekinek!
Szóljon egy kérdés NGX használokhoz, youtube-on talátam ezt a videot, ahol egy pilota létrehoz az FMC-ben egy custom waypoints-ot. Próbáltam megcsinálni de valahogy nem sikerült, vagy én vagyok béna vagy ezt nem tudja a PMDG?
a LINK:http://www.youtube.com/watch?v=cydtSlBEJtc -
#20490 Helló mindenkinek! Nem túl rég telepítettem fel az FSX-et, és olyan probléma merült fel, hogy elkezdek játszani, és egy idő után azt írja ki, hogy az FSX hibát észlelt, ezért leáll.... Valami megoldás van a problémára? -
metaxx #20489 Ez nem ilyen egyszerű. A tehertér ajtó nyitása, gépenként eltérhet. Az általad telepített gép manuálját nézegesd, illetve a kiszolgáló járművekhez telepíteni kell az AES-t. -
matec1996 #20488 Sziasztok a csomagtartó ajtókat hogy lehet kinyitni és az utasok hogy tudnak felszállni a gépre meg a kis járművek hogy járkáljanak mit nyomjak meg ?
-
#20487 Prága -
metaxx #20486 jogos... -
#20485 Alabeo [URL=http://www.facebook.com/media/set/?set=a.359052764152803.80891.222192937838787&type=1]"szarbombázó"[/URL]
gondlom sokak szemét felcsinnyantja ez a retek csunyamiska gépezet;) -
#20484 Épp ezért tettem ezt a hírt ebbe a topikba nem pedig ide.... -
metaxx #20483 Így van, de majd megjön a következő pakkal. :) -
#20482 Meg. De egyelőre nem FSX-hez. -
metaxx #20481 Megjelent a QW BAe146! -
almostatys #20480 Srácok, ne hogy már összebalhézzatok miattam! Nem raktam fel a US cities Las Vegast és kész. Bár a US Cities Chicago jól jönne,de sajnos annál is ugyanez a helyzet. :-( -
#20479 Köszi a lényeget kimontad ;)
Egyébként bírom az angol nyelvet és Én elolvastam a manuallokat, mert szerettem volna segíteni, de az FSDT-s manualban 1 betű sem szól az áltlad említett scenery inkompatibilitási problémák megoldásáról.
Az AS csak annyit ír hogy mit lehetne kezdeni az FSDT-vel hogy menjen, persze a prioritás 1. FSDT 2. AS és ez a pár sor a manualban ergo használhatatlan :)
A fórumukon meg konkrét infót nem lelni, na de mindegy még van idő... -
#20478 hát és a sorrend a scenery libraryban NAGYON FONTOS -
#20477 Elkéne olvasni a manualt, amit a csúnya készítők minden termékhez mellékelni szoktak, pl. a US Cities Las Vegashoz is, bár almostatys utóbbi hetekben mutatott ámokfutása nyilvánvalóvá tette, hogy ezt a fogalmat nem ismeri, nem hogy használja is. Abban a készítők leírták, hogy mit kell tenni a különböző scenery-kel való kompatibilitás érdekében. Ergó "Én se nagyon szeretném ha a scenery-m felét töröltetni akarják mert egy másikon jobb a reptér nálam meg a város a pofásabb. Ez lámáskodás... " véleményed egy baromság, hiszen ők írják mi az eljárás.
A másik nem éppen elhanyagolható apróság, hogy azt a tetves sceneryt aktíválni is kéne, nem csak feltelepíteni, a manualt ignorálni (mert hát úgyis csak baromságok vannak benne), aztán nyávogni a topikban, hogy mekkora fos, mekkora szemetek a készítők, stb. stb. Ha vennétek a fáradságot és utánnanéznétek a US cities support forumon, akkor rájönnétek, hogy ez a hiba jellemzően a fenti két hiányosságból ered. Azért mert a felhasználó hülye, ne a fejlesztő legyen már a hibás! Na ez a lámáskodás...További kellemes napot! -
#20476 Nekem a Budapest Scenery-s megoldás volt szimpi a város és reptér különpakolása -
#20475 Remek zacsi.
Törlöd a reptér BGL fájljai, csinálsz exl_xxxx bgl-t hogy ne jelenjen meg a reptéren csak a magasabb prioritású és kiderül hogy a városban is minden duplán van.
Erre csinálsz oda is exl fájlokat, s a végén kiderül hogy az Aerosoft scenery-t teljesen kizártad a játékból.
Olvastam az FSDT fórumán a fejlesztő srác beírását hogy felvették a kapcsolatot az Aerosoft-tal, de féléve nem írtak semmi érdemlegeset, persze meg is értem.
Én se nagyon szeretném ha a scenery-m felét töröltetni akarják mert egy másikon jobb a reptér nálam meg a város a pofásabb. Ez lámáskodás... -
almostatys #20474 Az a baj,hogy utólag vettem észre,hogy nem csak a reptérre pakolt rá textúrákat az US cities Las Vegas,hanem magára a városra is,ugyanis nem tudom,hogy az FSDT-ben vagy az alap FSX-ben van az a pár épület a városból,de a US Cities rápakolta a meglévő épületekre a saját épületeit és így házak is duplán látszanak.
A Chicago O'Hare airportnál ugyanez a helyzet.Felraktam a US Cities Chicago-t és pakolt bóvli textúrákat az FSDT Chicago O'Hare reptérre,így ott is duplán vannak a terminalok. Hogy lehet ennyire fos ez az egész? -
#20473 Amihez a segítséget valószínű a fórumukon (szerintem inkább Aerosoft) meg is fogsz találni -
#20472 Ez meg egy tipikus sületlen válasz. Pont ilyen jelenségek kiküszöbölésére szoktak a scenery készítők exclude areakat definiálni. Ennek ellenére előferdül kompatibilitási hiba, mint ebben az esetben is.
A megoldás valószínűleg az, hogy ki kell törölni a US cities Las Vegas scenery-ből a reptérre vonatkozó bgl-t. Valamint a prioritási sorrendet jól kell beállítani a scenery library-ban. -
#20471 Tipikus sületlen kérdés. Mind a két scenery azonos területen helyezkedik el, persze hogy mindkettőt rajzolja hiszen ezt kérted az FSX-től. Nem fogja a kisujjából kiszopni a játék hogy neked éppen melyik a szimpi.
Kettőt vegyíteni nem lehet. Ami szimpi az Scenery Library-ban pipa a másik nem, de ha letörlöd még helyet is spórolsz :) -
almostatys #20470 Sziasztok!
Mit tudtok arról,hogy az FSDT Las Vegas airport scenery és az Aerosoft US Cities Las Vegas ütik egymást? Felraktam az FSDT KLAS-t,majd a US Cities Las Vegas várost és a reptéren a runway-eken dupla csík van,illetve a terminalok is duplán vannak egymáson. Ezzel nem lehet csinálni vagy állítani valamit? -
#20469 Most ez a baxott nagy razkodas mi lenne? -
#20468 Na kérem szépen...
Pont ez az ami nekem hiányzik az FS9 ből!
Ha ezt tudná, akkor az FSX labdába se rúghatna! -
almostatys #20467 Igen,megtaláltam köszi,viszont ha pl egy runway elejénél vagyok a kamerával és jön a gép,akkor nekem kell egérrel a gép után fordulni és nem autómatikusan fordul a kamera. Ezt hogyan lehet beállítani,hogy ne manuálisan kelljen fordulnom,hanem autómatán csinálja? -
#20466 Manual 25. oldal és az irány gombokkal sétálsz -
#20465 RealAir Turbine Duke 11S to KCLM
-
almostatys #20464 Az a baj,hogy ezeket a videókat már láttam és egyikben sincs olyan nézet,ami nekem kellene. Nekem az a lényeg,hogy a kameranézetet el tudjam cipelni bárhova,pl a kifutópálya elejére és ahogy száll le a gépem,a fejem fölött szálljon el és ahogy elmegy a fejem fölött,a kamera a gép után fordul.
Tulajdonképp én azt nem tudom,hogy hol van EZDOK-ban a "kamera cipelése egy általam meghatározott pontba" funkció. -
#20463 Ez kell neked
-
#20462 Egy kis türelemmel és persze odafigyeléssel el jutsz az értés szintjére és átmenettel eléred a kezelői szintet .Az átmenet a tanulás ideje ,átmenet nélkül nincs értelem . -
#20461 -
#20460 -
#20459 hát js nem értem Real Airt miert ezt valasztotta raadasul ORBX nak is van mar ilyen mondjuk en ezekert a sportm cruidserekert nem vagyok annyira oda.
de RealAir nem szokott szart csinalni biztos jo lesz de azert jobban orultem volna valami masnak -
#20458 annnnnyi jó gép lett volna még ezen kívül.... (ORBX)
-
metaxx #20457 A VFR kedvelők hamarosan egy új géppel gazdagodhatnak. http://fotelpilota.net76.net/?q=p%C3%A9ntek-2012-m%C3%A1jus-18-1113 -
#20456 kuldtem privit.
manual: http://www.flight1software.com/files/English_Manual.pdf
25. oldal world camera creation, -
almostatys #20455 Próbáltam már keresni benne,de nem találtam és az az igazság,hogy nem is tudok annyira angolul,hogy az egészet konkrétan megértsem. Neked megvan az EZDOK vagy a manualja? Hogyan keressem benne a kínomat? :-)