Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Na a motor versenyt úgyis lefújták, akkor megyek megnézem a repcsiket.
Hahó Eger környékiek meg mindenki 😄. Szeptember 10 Apollo találkozó Egerben az Apollo Sport Reptéren. Szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt. Apollo találkozó
Hypo
😊))))))))

há mer ez a város 😄 távolabb vannak, meg a reptérnél is 😉

Hypo
sehol egy palma😊))

antalya x + airbus x 😊

Köszi jó lett! 😊
ez talán segít? aerosoft runway fix

spyy55
Egyenlõre nincs sok hír... 😞

Hont
Nem tudjátok ki esett le Szár környékén azzal a Bulldoggal?😞
Valakinek sikerült megoldani hogy az LHBP runaway textura ne duplán látszódjon ? Ha igen árulja el hogy hogyan,

Üdv.

Hozzák a formájukat.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

DANIELE
Srácok megjelent az ORBX FTX 1WA6 Fall City, NAGYON SZÉP LÁTVÁNYOS a fû is mozog, lengedezik a szellõ hatására.
Kiss géppel repkedõk számára csodálatos kis reptér.
http://fullterrain.com/product_us1WA6.html

[HUN]FaTaL
Okok. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
jaja már néztem reggel köszike😊

[HUN]FaTaL
Hypo: Anchorage X is ready for a visit!

CORE 2 DUO-n jobban fut, mint egy 6 magos AMD-n.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hypo
jo kerdes, de jovo het csutortokon elvileg raszolnak a hatosagra szoval lehet szerencsem lesz de ne kiabaljuk el😊)

Clidey
Na, grat! 😉
Vajon mennyi idõ múlva kapod kézhez majd a papírost...? 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
nem lesz kompatibilis, és lesz hozza mint az Applenak az app store, szvsz csak hawai és környéke fog kijönni ott lehet repülni és majd szépen lehet hozzá megvenni más helyeket. azt nem tudom hogy a freeware piacot mennyire fogja megölni

Hypo
hát valami nem stimmel akkor nálad, javaslom simviation.com foruman Nick fele beallitasokat illetve itt is be volt linkelve Jesus féle fsx.cfg automatikus tweak, illetve a settingsnel is nem az a legszebb ám amikor minden maxon. mik a beallitasaid? NGX el pl javaslom autogent max normalra rakni 35000 lábon lofasz se latszik😊

Hypo
meglássuk ne igyunk a medve bõrére elõre

Ja és nem hinném,hogy 10 sceneryvel Captain Sim 767,PMDG MD-11 és PMDG 737 NGX-el megpakolva az FSX-nek így kellene mûködnie egy 6 magos procin, 8GB DDR 1333MHz rammal és egy Nvidia GTS 450 1GB videókarival,mint ahogy nekem mûködik! Egyszerûen már nem tudok vele mit kezdeni,hogy jobb legyen! Egy LHBP scenery-vel és az ORBX kiegészítõkkel botrány ahogy szaggat,amikor ezeken vagy ezek közelében repülük.
Red,Blue...stb,Service Pack-ok és utána scenery-k.Legalábbis nekem így van megszámozva,ebben a sorrendben.

Hypo! Azt olvastam,hogy az új Microsoft Flightnak alapból olyasmi grafikája lesz,mint az FSX-nek scenery-vel és úgy fog mûködni full beállításokkal,mint az FSX Medium beállításokkal. Remélem ez tényleg így lesz! Én már piszkosúl várom,hogy megjelenjen végre,nagyon kíváncsi vagyok rá! Szerintetek compatibilis lesz az FSX kiegészítõkkel vagy ahhoz is lehet szépen, újra legyártani minden sceneryt?
És hogy van ez(sorrend) az ORBX cuccoknál? Red, blue stb sceneryk service packok ...hmm?
Hypo
Persze nem jo a kód, de azért én nem hasonlitanam mas progihoz mert ez azert annal sokkal összetettebb ( sceneryk, ai, stb)

Fatal: javaslom olvass utána fsx install és a többi normal és amikor már minden faszán megy jöhet az OC meg fsx.cfg tweak...stb

Az FSX nagyon rosszúl van leprogramozva és tényleg erõmût igényel ahhoz képest,hogy nem nagy szám a grafikája,sõt!!! Ennél sokkal durvább grafikájú játékok elfutnak normálisan a 6 magos AMD procimon,de az FSX-nek ez is kevés ha feldobok rá 10 sceneryt és az ORBX -rõl akkor ne is beszéljünk!
Apropó! Nem tudja valaki,hogy hogyan lehet feltuningolni egy 6 magos AMD 3.2GHz-es procit? Turbo core-ban 3.6GHz-et tud,de hát az is kevés az FSX-nek sokszor.Az a baj,hogy én nem értek a tuninghoz.
[HUN]FaTaL
Én még ilyennel nem találkoztam, pedig nem egyszer volt OC.

Bár ennél az összetákolt kupac szarnál simán el tudom képzelni, hogy mindennél érzékenyebb. Ha az FSX egy ház lenne, akkor két db fogpiszkáló tartaná az egészet 😄

polluxware
<#hawaii>

Hypo
Na megvolt, reggel mentem ki delutan 3 kor szalltam fel LOL😊) de legalabb megvan a szakszo hosszabbitas plusz tipus

Hypo
Fatális tévedésben vagy😊) Az OC utan minden szépen muxik azt hiszed minden jó de fsx nagyon kényes erre installnál plána és ott valami scenery bejegyzesnel vagy barhol valami data c. jon kozbe baszhatod

[HUN]FaTaL
Ha OCtól data corruption van, akkor az a gép instabil és az az oc úgyis felejtõs. 😄

Hypo
<#worship> igen szoval ameddig nem raktal fel mindent és nem lõtted be fsx et addis SEMMI Overlock a procin, hogy elkeruljunk data corruptiont

Szerintem a processzor felhúzását és az FSX config file kézzel való finomítását.
spyy55
"CPU OC, FSX.cfg Tweak" alatt mit értesz? Egyébként az újraindítás nálam már fanatikus, pont a hibák kiszûrése miatt 😊

Hypo
1. FSX - SP1 + SP2
1b. indisd el default flight aztán lépj ki majd sp1 detto és utana sp2
2. Sceneryk-el kezdenem tajegysegek ha nagyobbak, majd a repterek egyenkent mindegyik utan -indisd el default flight aztán lépj ki
3. Aircafts - indisd el default flight válts a gépre betölt aztán lépj ki
a többit meg utana, a lényeg minden uj cucc után indisd el generálodjon le a scenery index. Igy mar a hibat is ki lehet szurni.

CPU OC, FSX.cfg Tweak csak miutan minden felment és muködik a szim

spyy55
Pont a scenery-kkel van bajom, mert valami layer beállítás miatt néha a beton helyett is fû van...

[HUN]FaTaL
Az elsõ az ok, a többi mindegy, a sceneryk sorrendje számít még.

spyy55
Üdv! Tanácsot kérnék telepítési sorrend ügyben:
1. FSX - SP1 + SP2
2. GE X Europe (+North America)
3. REX X
4. Active Sky Ev.
5. Scenery-k: repterek, városok, stb.
6. Aircraft
7. Kiegészítõ progik (FSRecorder, Walk and Follow, AES, stb...)
...vélemény?

Hypo
szep😊) ezen mindig meglepodom hogy a viszga mindig egy rohanas😊) na mindegy van par elore elkeszitett utvonalam majd ajanlok egyet😊)))))

Clidey
Én is azt hittem hogy lesz idõm rendesen rákészülni...aztán mondta a Csaba hogy jó, akkor menjünk is... 😊
Úgyhogy épp csak annyi idõm maradt, hogy mindenféle manuális számolgatást kihagyva besétáltam a mûszaki irodába, és kiprinteltem amit a VFR Planner pillanatok alatt kiköpött. 😊 Aztán a gép felé sétálva gyorsan leadtam a plan-t, és már indítottunk is. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
😊))))))) hát remelem holnap az ido rovidsege miatt kicsit megreptettem aztan viszlat, 😊 20 percel utvonal elott megcsinalni az utat hat, jobban szeretek jobban felkeszulni 😊

Clidey
Ez csak természetes! 😊

Clidey
Tekintve hogy az utóbbi idõben elég keveset repültem hivatalosan így annyira nem bántam, örömrepülésnek is elment. Ha évi szinten lett volna 1-200 órám, akkor bizonyára bosszantott volna, hogy az én pénzemen libikókáztunk tulképp feleslegesen egy órát... 😊

Hypo
na azert nem volt rovidke, mult heten amikor kint voltam akkor is csinaltak 3 at max fel ora volt egy, kb: LHTL-Pusztaszabolcs ( csak ugy a vor miatt) Lovasbereny-LHBS-LHTL

zlinnel?
Helló!
Megnéztem a linket amit bemásoltál,igazából addig sikerült már elõtte eljutnom,hogy a CMD1 és CMD2 is égve maradt mikor benyomtam leszálláskor.Eddig csak az egyik égett mindig és az elsõ kijelzõn ki volt írva,hogy SINGLE CH és a runway elõtt mindig kikapcsolt az autopilota.Most rájöttem arra,hogy magasabban nyomom meg a LOC-ot mint 3500 ft és így az elsõ kijelzõn is megjelenik zöldel a LOC,majd ezután APP-t nyomok és utána a CMD2-t.Ezután bejön ugyan a SINGLE CH,de el is tünik és CMD lesz helyette zöldel az elsõ kijelzõn.
De!!! Ma este életemben elõszõr, megjelent az elsõ kijelzõn a LAND 3 is és egy fantasztikus AUTOLAND-em volt Ibizán.Hogy sikerült? Fogalmam nincs,hiszen mindent ugyanúgy csináltam,mint eddig. :-)
Clidey
Roppant bonyolultat: LHDK-LHGD-Jászberény-Kartal-LHDK 😊))
Aztán még DK-északon volt egy rövid légtér, nagybedöntésû fordulókkal meg ívelõlapos fordulóból átesésekkel, és kész. Egy óra volt az egész.

Hypo
😊)))))) és mit repültél? ja nekem is 9 re jönnek de van egy seneca elottem, mondtam jo lenne ha velem kezdenek mert mennem kene vissza meloba😊 hadd ne ülljek ott órákat😊

Clidey
Csak aztán nehogy elfelejtsenek! 😊))) Íme az én példám:
Pénteki napon repültem a hosszabbító-útvonalat a Ludányi Csabával...következõ hét kedden mentem Ferihegyre a szakszómért...szerdán felhív a Fehérvári hogy jönne engem vizsgáztatni Dunakeszire; mondom már elkésett, kezemben a szakszó 😄 aszongya okés akkor téma sikálva, csütörtökön reggel égre-földre keres a Ludányi Csaba(!) engem a reptéren hogy akkor repüljek vizsgaútvonalat...na ekkor már mindenki röhögött...õ is... 😄DDD
'Szal kábé ennyire van káosz a hatóságnál... 😄DDD