Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv.
Hozzák a formájukat.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Kiss géppel repkedõk számára csodálatos kis reptér.
http://fullterrain.com/product_us1WA6.html

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Vajon mennyi idõ múlva kapod kézhez majd a papírost...? 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hypo! Azt olvastam,hogy az új Microsoft Flightnak alapból olyasmi grafikája lesz,mint az FSX-nek scenery-vel és úgy fog mûködni full beállításokkal,mint az FSX Medium beállításokkal. Remélem ez tényleg így lesz! Én már piszkosúl várom,hogy megjelenjen végre,nagyon kíváncsi vagyok rá! Szerintetek compatibilis lesz az FSX kiegészítõkkel vagy ahhoz is lehet szépen, újra legyártani minden sceneryt?
Fatal: javaslom olvass utána fsx install és a többi normal és amikor már minden faszán megy jöhet az OC meg fsx.cfg tweak...stb
Apropó! Nem tudja valaki,hogy hogyan lehet feltuningolni egy 6 magos AMD 3.2GHz-es procit? Turbo core-ban 3.6GHz-et tud,de hát az is kevés az FSX-nek sokszor.Az a baj,hogy én nem értek a tuninghoz.
Bár ennél az összetákolt kupac szarnál simán el tudom képzelni, hogy mindennél érzékenyebb. Ha az FSX egy ház lenne, akkor két db fogpiszkáló tartaná az egészet 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
1b. indisd el default flight aztán lépj ki majd sp1 detto és utana sp2
2. Sceneryk-el kezdenem tajegysegek ha nagyobbak, majd a repterek egyenkent mindegyik utan -indisd el default flight aztán lépj ki
3. Aircafts - indisd el default flight válts a gépre betölt aztán lépj ki
a többit meg utana, a lényeg minden uj cucc után indisd el generálodjon le a scenery index. Igy mar a hibat is ki lehet szurni.
CPU OC, FSX.cfg Tweak csak miutan minden felment és muködik a szim
1. FSX - SP1 + SP2
2. GE X Europe (+North America)
3. REX X
4. Active Sky Ev.
5. Scenery-k: repterek, városok, stb.
6. Aircraft
7. Kiegészítõ progik (FSRecorder, Walk and Follow, AES, stb...)
...vélemény?
Úgyhogy épp csak annyi idõm maradt, hogy mindenféle manuális számolgatást kihagyva besétáltam a mûszaki irodába, és kiprinteltem amit a VFR Planner pillanatok alatt kiköpött. 😊 Aztán a gép felé sétálva gyorsan leadtam a plan-t, és már indítottunk is. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Megnéztem a linket amit bemásoltál,igazából addig sikerült már elõtte eljutnom,hogy a CMD1 és CMD2 is égve maradt mikor benyomtam leszálláskor.Eddig csak az egyik égett mindig és az elsõ kijelzõn ki volt írva,hogy SINGLE CH és a runway elõtt mindig kikapcsolt az autopilota.Most rájöttem arra,hogy magasabban nyomom meg a LOC-ot mint 3500 ft és így az elsõ kijelzõn is megjelenik zöldel a LOC,majd ezután APP-t nyomok és utána a CMD2-t.Ezután bejön ugyan a SINGLE CH,de el is tünik és CMD lesz helyette zöldel az elsõ kijelzõn.
De!!! Ma este életemben elõszõr, megjelent az elsõ kijelzõn a LAND 3 is és egy fantasztikus AUTOLAND-em volt Ibizán.Hogy sikerült? Fogalmam nincs,hiszen mindent ugyanúgy csináltam,mint eddig. :-)
Aztán még DK-északon volt egy rövid légtér, nagybedöntésû fordulókkal meg ívelõlapos fordulóból átesésekkel, és kész. Egy óra volt az egész.
Pénteki napon repültem a hosszabbító-útvonalat a Ludányi Csabával...következõ hét kedden mentem Ferihegyre a szakszómért...szerdán felhív a Fehérvári hogy jönne engem vizsgáztatni Dunakeszire; mondom már elkésett, kezemben a szakszó 😄 aszongya okés akkor téma sikálva, csütörtökön reggel égre-földre keres a Ludányi Csaba(!) engem a reptéren hogy akkor repüljek vizsgaútvonalat...na ekkor már mindenki röhögött...õ is... 😄DDD
'Szal kábé ennyire van káosz a hatóságnál... 😄DDD