33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
almostatys #20534 Sziasztok!
Megjelent a Real Environment Essential. Kérdés: Ez most ingyenes vagy fizetős? Azért kérdezem,mert a REX oldalán a főoldalra az van írva,hogy: " REX Essential is a FREE update to all current REX/FSX customers." A Product menüre kattintva viszont ott van,hogy BUY NOW és USD$ 39.95. Szóval akkor most mi van!? -
Tessitore22 #20533 Nme tudom h itt ki mennyire foglalkozik spotterkedéssel de ha valaki ért hozzá erről tudna mondani egy véleményt. köszi -
#20532 szép. Bár nekem mindig az az érzésem mintha a néző szeme könnyes lenne attól olyanok a fények:))
-
carlosfly #20531 Advanced Motoros Műrepülő Világbajnokság 2012. awac Nyíregyháza -
#20530 LHPP
-
Tessitore22 #20529 jogos :D
-
#20528 forgószárny -> helikopter
-
Darius 17 #20527 Sziasztok
Lenne 1 kérdésem : miért csinálhatja a game hogy ha kiválasztok 1 reoülőt csak a szárnya jelenik meg és az kezd el pörögni :( próbáltam megoldani de sehogysem sikerült
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném
Üdv -
#20526 -
#20525 Jogos ,van már 1.22 is ! -
#20524 ABEAM
Displays the abeam point and calculates the ETA, DTG, and ALT information. The fix
abeam point ahead of the airplane is displayed by a radial line from the waypoint
ending at the nearest perpendicular route leg intersection. If there is more than one
intersection, the data will apply to the first occurrence and will sequence as each
intersection is passed. -
djfules #20523 Köszönöm szépen a segítséged! Az elöbb a tutorial 2 olvasgatva már valami féle eredményt is elértem létrehoztam egy random pontot az utvonal mentén...de még nem tudtam rájönni hogy aza ABM (LSK6) Mi a funkciója.
Mind1 Majd olvasgatom ezt a fórumot meg nyomogatom az FMC-t :-)
Szerintem hasznos kis dolog ez jó lehet használni és ha már benne van miért ne játszadozznánk vele egy kicsit. -
#20522 Itt a forum thread linkje|
Custom waypoints
Sztem ebben vhol megtalalod a pdf.et is. -
djfules #20521 Tudsz nekem linket mutatni a Pdf file-hoz vagy a forumhoz hozzászólásokhoz ebben a témában ,mert nem találtam meg, visszont a tutoriál tényleg jó! Remek példa ,hogy ajánlott elolvasni ezeket (itt volt az orrom elött)
:-) -
#20520 Igen már két éve -
#20519 na remelem javitattak rajta, na nezem is a notes-t -
#20518 sajnos akkor nalad ez mar nem segit ez van irj a hivatalos forumra de sokan vannak ezzel a hibaval, esetleg tizezerig ha kezzel vezeted? -
#20517 Van egy ilyen topic is a PMDG forumon. Meg letoltheto pdf-et is csinaltak rola. Tud custom waypointokat, es route offsetet is. A 2.PMDG tutorialban meg pelda is van ra, ajanlom minden NGX pilotanak, jo kis EHAM-LOWI oktato ut. -
almostatys #20516 Marhaság. Én már elég régóta használom és ugyanúgy leáll. Szóval fogalmam nincs,hogy miért használom. -
#20515 -
#20514 Megjelent az EZCA-Update-1.17 jó sétálós felvevést -
#20513 Nincs automata ez egy ,sétáló kézi kamera
EZ Walk camera -
almostatys #20512 Helló! TCAS-t megtaláltam,köszi a segítséget,viszont hiába írok 30-at a Cost Indexhez,akkoris felgyorsul a gépem 300-ra vagy az fölé 10ezer alatt. :-( -
#20511 jó lenne tőlük majd valami "Messzer" is... -
#20510 80 az sok bele, sajnos ez qw bug akkor szokott overspeedezni azert probald max 30 vagy 20.
TCAS meg ahol allitod a nav display range-t annak a kozepet megnyomod. ( elvilkeg) :)
-
#20509 A2A garancia a minőségre -
#20508 Én meg úgy vagyok vele, hogy örülök, ha a B737 kiismerem valamelyest
Esetleg még egy kisebb VFR gép.
Nem tartom ésszerűnek ilyen sok típussal vívni! -
almostatys #20507 Hát a 767 és a 757 eléggé hasonlít egymásra,csak a 757 a 767 keskenyebb változata,amúgy szinte ugyanaz. Ok,azt kipróbálom,mert oda 80-at írtam,de a QW FMC tutorial videójában is 80-at ír. De kipróbálom a 30-at. Viszont a TCAS-t továbbra sem találom és azt a tutorial videón sem mutatja,viszont nekem azt jelzi,hogy TCAS off. Tehát valahol csak be lehet kapcsolni...! -
#20506 :) 767 azert meg se 757 plane qw:)
egyet meg kipróbálnál? cost index hez 30 nál többet ne irj. -
almostatys #20505 Akkor valószínű,hogy QW bug,mert mindent ugyanúgy csináltam,mint pl a Level-D 767-esen,meg ahogy a többi Boeing-en szoktam és csak a QW 757 csinálja a hülyeségét. Pedig fent van a QW SP2 is.Amúgy volt már 1-2 alkalom,amikor jól működött,de az esetek többségében 10ezer alatt felgyorsúl 300-ra is és overspeed lesz.
Van erre valami orvosság?
Ja és még egy kérdés QW 757-el kapcsolatban: Hol lehet bekapcsolni a TCAS-t? Nem találom sehol. -
#20504 meg se szólaltam......
amúhy ha ennyire jól csináltál mindent akkor tényleg nem lehet segiteni, de azért én csak megnézném pl mcp sebi? autthrottle? vnav? gázkar állása? mert nagyon ugy tünik hogy valahol itt van a kuyta elásva, vagy csak egy szokásos qw bug. -
almostatys #20503 Miért fontos az FMC legs screenshot? 250 csomó van írva 10ezerig minden magassághoz,majd 10ezer felett 318 csomó. De a gép nem követi ezt a 250-es sebességet 10ezer alatt,hanem jóval gyorsabban megy. -
#20502 Nagyon szépen köszönöm a segítséged! :-) -
#20501 dobjal mar egy screenshotot az fmc legs page rol -
almostatys #20500 Helló!
FMC-ben alapból 250 van beállítva 10ezer alatt,ez ugyebár autómatikusan ennyi az FMC-ben. Az IAS/MACH változó,én a V2+10-et szoktam állítani,azaz 140-150 körül és a gépem mégis elmegy már 3-4000 lábnál 300 csomóra. amúgy a magasságokat sem követi rendesen. FMC-ben van egy megadott magasság,de ha nem korrigálom manuálisan,akkor a robot felviszi a gépet jóval az FMC által mutatott magasságok fölé. PL: FMC szerint 3500,akkor a gépem akár már 7000 lábon van.
De mondom,ez csak a Qualitywings 757-nél fordul elő. Esetleg valami ötlet? -
nibron #20499 Nem töltöd le!!! Megvan a gépeden is a windows\system32 mappában, azt másold be az FSX mappádba. Ami a neten van az általában a vistához van. De találkoztam már vírusossal is. -
#20498 -
#20497 -
#20496 mi van beallitva sebinek? fmc ben? mcp-n? -
metaxx #20495 FSX Összeomlásra töltsd le ezt a dll-t és másold az FSX gyökerébe, többé nem fog leállni. http://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/3516-fsx-and-windows-7-in-64-bits-needs-uiautomationcoredll-to-stop-crashing/