Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is az a gép: Link
Nekem ilyen gép kéne, de nem találok sehol.
[HUN]FaTaL
PMDG 747

http://goo.gl/gd6Zi5

DANIELE
Te erre gondoltál?

IGEN! Virtual cockpit-ra gondoltam a Flight Simulator 2004-ben egy jó Boeing 747-esben. Mert találtam sokféle repülõt, de egyben sincs ilyen normális cockpit. Csak a külsõ textúra és a 2d-s panel van meg. 😞
Sziasztok Látam egy videot youtubon fsx acceleration helicopter action packot valaki estleg tudja honnan lehet letöleni vagy meg vásárolni elõre is köszönöm
Hypo
ugye bar van 2d panel es van VC ( Virtual cockpit) ahol tudsz zoomolni stb.
Szoval akkor ha jol ertem te olyan 747 et keresel aminek van VC je?

Mint ITT?

PMDG 747

Sziasztok. Van egy kis gondom. A Flight Sim 2004-el játszok, de nem találok egy normális Boeing 747-eset, aminek van normális belsõ nézete. Mert ugye van az a nézet, ami a panel-t mutatja közelrõl, és van egy nézet, amit ha kinagyítok, látom az egész kabint. De én csak olyan gépeket találok, amiken csak a panelra közelítés van, de ezt a második nézetet nem adja be, csak olyan, mintha a repülõ orrán lenne a kamera. Nem tudnátok nekem küldeni egy normális nagyobb típusú Boeing-et amin van rendes belsõ nézet?

Ha tudtok, azt megköszönném
Hypo
<#worship>

polluxware
a nap legszebb híre, egyem a szííívedet😉 <#eljen>

Sanyo
Sziasztok. Van egy kis gondom. A Flight Sim 2004-el játszok, de nem találok egy normális Boeing 747-eset, aminek van normális belsõ nézete. Mert ugye van az a nézet, ami a panel-t mutatja közelrõl, és van egy nézet, amit ha kinagyítok, látom az egész kabint. De én csak olyan gépeket találok, amiken csak a panelra közelítés van, de ezt a második nézetet nem adja be, csak olyan, mintha a repülõ orrán lenne a kamera. Nem tudnátok nekem küldeni egy normális nagyobb típusú Boeing-et amin van rendes belsõ nézet?<#conf>

Ha tudtok, azt megköszönném.<#worship>

Amúgy még lenne egy kérdésem. Amikor landolok, akkor be van kapcsolva a robotpilóta, mert ugye nem össze vissza fordulgatva landolok, de már több videón is láttam olyat, hogy bal oldalon megnyom egy gombot, és az ablak elé berak egy ilyen célzó szerkezetet, de én hiába kattintot erre a gombra, nem reagál semmit. Itt a link, legyetek szívesen ezt is elmagyarázni nekem. Köszönöm szépen.

Itt a videó.
Sziasztok!

Használja valaki az Aerosoft Zürich 2012 scenery-t FSX-hez? Van vele másnak is problémája vagy csak nekem? Mikor pálya irányra fordul a gép és elkapja az ILS-t, kb 3 másodpercenként megáll a kép és az egész repülés. Más nem tapasztalt ilyet ennél a scenery-nél?
polluxware
az egy jó chip😉

[HUN]FaTaL
Nyugodtan lehet húzni a 965-ös chipsetet is tovább. Én 410 FSB-n járattam az E8500-at anno, a ramok miatt nem ment feljebb.

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
egy kérdés..

tegnap elkezdtem használgatni az Active Sky X (alap) verzsönt... A problemóm az hogy itt szöged környékén jelentõsen romlott látásviszonyokat generált (max 10nm)

namostan ha METAR adatokat nézek, akkor ált mindig max 7fölött vagy 10nm látástávolságot lehet olvasni.. viszont ez az érték fsx-ben elég "ködös" hatású... pedig valójában tiszta égbolt és fshez viszonyítva 40-50nm is meglenne (látszatra)

SP2, vagy SP3 ezen javítana, vagy dúrjam le és dobjam fel az EVO-t?

polluxware
talán egy E8600 3.33Ghz (ennek lenne a legtöbb értelme)

ha nem tudod húzni azt ami most benne van...

az a baj tudod ,hogy a 965ös chip-et én már nem eröltetném 1333as busz fölé (fene tudja meddig bírná)

négymagosban meg a 3giga körüli meg túl drága lenne már ehhez a konfighoz

(használtat is nyugodt szívvel kereshetsz!!!!!) az intel procik ha csak nem törik össze nem szoktak tönkre menni

polluxware
valami négymagosra amit még elvisz a lapod...

az órajel a lényeg😉

a vidkarit is érdemes lenne cserélni -> ati x5670 , vagy hasonló nem túl erõs GT ( a lényeg hogy gyors 1gb vidram legyen rajta)

amúgy a mostani konfigodat is szépen be lehet még állítgatni fsx-re

vagy!

eladod és veszel i7 jellegût....

Hypo
persze persze, de hat hulye van mindenutt es arra fele eleg sep szamban.😊)))

Hello!
milyen procira érdemes lecserélni az E8200-õt?

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

alert
Szerintem is ertelmetlen, de azt ne felejtsetek, hogy ezt nem a captainsim, hanem a felhasznalok talaltak ki es kervenyeztek es nem ez az elso ilyen repcsijuk 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
? én sose mondtam hogy az jó:😊

polluxware
<#eljen>köszi a linket

zsoltfireman
polluxware
hátezzz csak az alap díífolt fsx 737 2d panel😉

DANIELE
Szerintem a tieden a kormányszervek sem mûködnek rendesen

Na felraktam én is a Captain 737-100-ast. Tényleg van benne valamilyen 2D és 3D panel,viszont nekem nincs futómû.Illetve kezdetben van,majd eltünik.
zsoltfireman
Legalább annyira mint 2D kabbinnal 3órát repülni...:-D Nem tudom mi abban a jó,na mind1

DANIELE
polluxware - NAK
2D

3D

m814
Nem tudom miért kell ezen megugrani.
Az Abacus pl. jó pénzért késznek adja a gépeit de valahogy mégis olyan érzése van az embernek mintha nem lennének befejezve.Ez legalább jól néz ki.<#vigyor>
Egyébként csodálom hogy ez a fajta "zseniális" üzleti fogás a microfosnak még nem jutott eszébe.
Csinálhatnának pl. Win8 boot editiont, pl.50 euróért bebútolna az asztalig, oszt kész.Ha esetleg használni is szeretnénk újabb csilingelõ pénzekért ,(persze szigorúan csak modulonként) megvehetnénk a teljes oprendszert.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
hát szerintem meg elmebetegség,CSAK KÜLSÕ _😊)) megérdemli aki megveszi akkor én csak futómû

alert
Ez csak egy külsõ modell, nincs semmilyen cockpit. Azért árulják pénzért, mert a végleges verzió is pénzbe fog kerülni és rengeteg a türelmetlen elvetemült, aki hajlandó fizetni, csak hogy próbálgathassa a már elkészült részeket. Na meg marketing is, nem beszélve a visszajelzésekrõl. Amúgy a végleges változat ára annyival kevesebb lesz, amiket az egyes fázisokra elköltöttél, tehát nem kell majd azt is külön megvenned. Szimplán csak megveheted az elõre elkészült részeket, ha érdekel. Ennyi.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok Látam egy videot fsx acceleration helicopter action packot valaki estleg tudja honnan lehet letöleni vagy meg vásárolni elõre is köszönöm
zsoltfireman
DANIELE
Ez a Captain Sim 737 nekem is megvan,de még nem raktam fel,majd csak akkor ha találok róla infót,hogy van e benne 2D vagy 3D cockpit,illetve FMC. Ha a cockpit hiányzik,akkor nem is értem,hogy merészeli ezt pénzért eladni a Captain Sim!?

Egy kérdés: Van egy olyan grafikai problémám FSX-ben,hogy mikor a távoli tájat nézem akkor pl a házak ablakai,fák zizegnek,runway festése recés,kerítések is csíkozódnak vagy nem tudom már hogyan jellemezzem.Nem tudjátok véletlenül,hogy ez miért van?A videókarin már mindent próbáltam állítani,de mindig ugyanolyan.
polluxware
sezt hogy repülöd?

úgyértem ez csak egy külsõ modell... vagy van 2d panelje?

zsoltfireman
Captain Sim B-737

Szerény véleményem szerint ezt is érdemes felrakni :-D

bondi
400 feet alatt nem lehet bekapcsolni, es felette is csak kitrimmelve engedelyezi, ha realistic AP engagement beallitasban van.

Hypo
<#pias>

polluxware
bakker majdnem 2hete linkeltem... akkor a kutya se bökött rá

tehát ezt is kérem ignorálni!<#mf1>

Nekem ilyen gondom soha nem volt legális verzióval.
Hypo
Lehet valahogy ablak módban futtatni xp-n?
B737 CMD A
Mi az a fõkapcsoló? Mit nem tudsz bekapcsolni? Pontosabban! B747 vagy B737 -rõl van beszélgetés? A PMDG segédletek nem ismerik a fõkapcsoló fogalmat. :-(
Sziasztok!

Pmdg gurukat szeretném megkérdezni arról hogy a robot pilótát hogy lehet normálisan elindítani? FMCbe mindent beállítok mikor felszállok LNAV VNAV benyomva de a fõkapcsolót nem tudom bekapcsolni. Néha valahogy sikerül de nem jöttem rá hogyan. Lehet csak a crack miatt rosssz? 😊 TApasztalatok?
polluxware
úúúúúúúú

amióta láttam az elsõ vidijót róla... (youtube repnap)

azóta tetszik ez a mini c130😉

DANIELE
IRIS C-27J Spartan
”szerény véleményem szerint ez már megüti a "érdemes felrakni" kategóriát” – Hát ez is abba a kategóriába tartozik, igaz sokalltam az árát, de nagyon szúper masina élvezet be indítani és iszonyatosan erõs gép.

polluxware
Carenado Cessna 377 SM

ha valki látta a BAT21-et (film) ,annak ez egy kötelezõ darab😉

szerény véleményem szerint ez már megüti a "érdemes felrakni" kategóriát

helyén van minden a kabinban (szép fluid mûszerek, click spotok)