Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Ezt is a környezetvédõknek köszönhetjük..........ma már nem lehet õket csak úgy tengerbe lökdösni.
Itt meg le lehet húzni mindent.Ha meg esetleg akad olyan ami nem megy le azt feldíszítjük.<#eplus2>#eplus2>
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
most úgy komolyan..
tisztelem becsülöm, akinek ez a szakma tetszik.... ez a pályája...
ruszki mi-17 eddig nem volt jó? reparálásra is viszik õket ki.. -> már betanított pilóták vannak
megegyébként is lovas nemzet vagyunk
Repainthoz tudnál adni linket?
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://goo.gl/gd6Zi5
Ifly 737-600, hogyan tudom fel-le kapcsolni a pilótafülke világítását?
más,
Malév repaint honnan tölthetõ le a teljes sorozathoz?
Kösz.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Youtubeon egyszer láttam olyan videót FSX-rõl hogy: repült a repülõvel és még amikor a földön volt a repülõvel akkor esett az esõ és ment neki az ablaktörlõ és az esõ cseppek látszottak az ablakon nekem viszont nem látszik. Ezt hogy lehet bekapcsolni ?? Válaszokat elõre is köszi. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Bár Õ még személyesen nem látta, de az elbeszélésem alapján azt mondta Ö is, hogy vissza soha nem tolják a Flapst. Ellenben olyan van, hogy felfelé igen! Azt mondja, hogy kormány mozdítás nélkül is brutálisan emeli a gépet egy egy fokozat kiengedése.
Azt mesélte, hogy mezgaz. gépeken sokszor van olyan Takeoff, hogy kevés a kifutó , jön a fasor és flaps-l emelik át az akadály fölött...
Mondott nagyon sok érdekes dolgot! Az a baj mikor vele vagyok, repül az idõ, és a tömérdek kérdésbõl mindig lemarad valami!
Ellenben most is azt mondta kérdezünk bátran, amit tud segíteni fog!
Valaki tudna abban segíteni hogy repterek térképeit merre tudnék letölteni ingyen 😛
mondjuk😉 katana meg max 100-105 csomóval hasít...
NA de majd az Eclipse!!!
screenek alapján az 530W-t úgy hogy leszedi a 3D objektet (tekerentyûk), és simán 2D gauként.... vagy a duplikált 430W-re (annak van 3Ds helye)
szerintem ha nincs meg a realityxp fele akkor is a panelba be tudod rkni a sima gpst.
Oanel.cfg-t kell tocskolni
Már kijött az fsx-hez a zlin z142-es?
Elõre is köszönöm!
www.pcpilot.hu