Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Valaki nem tudja megmondani vagy leírni esetleg video -t adni arról hogy hogy kell beállítani a Wilco Airbus A380-ban az autopilótát ? 😊 (Gyorsaság,magasságra gondolok na meg a GPS,stb...) Elõre is köszi. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nem tudjátok véletlenül,hogy hol találok "esõben vízcseppek a repülõ szélvédõjén" effektet és "esõben foltos runway" effektet? Láttam a youtube-on már több ilyen videót is,ott is érdeklõdtem már,de sajnos nem válaszolnak. :-(
ezek csak...... áhhh nincs rájuk szó
(gyûrûsférgeket nem akarom megsérteni a puszta hasonlítgatással sem)
Szél irány itt is fontos, az is ( bár nem tudom fsx ben mennyire van leszimulálva, van par addon ami eleg jol viselkedik vizen, a default gepek csak csusznak) hogy milyen vizre szallsz, álló víz folyó víz.
No a kérdés amiért írok, csinálgatom a tutorialt, hidroplán. Felszállok, elmegyek, szépen leteszem a tóra minimális leszállási sebességgel max flaps, de képtelen vagyok megállni vele. Fordulat 0, hiába nyomom a joy-on a fire-t a vízben nincs fék, gyk. az egész tavon átsiklok de képtelen megállni a gép. A leírás szerint ü -n van a spoiler de hiába nyomom semmi nem történik, külsõ nézetben se látom hogy esetleg fékszány mûködne. Szóval hogy is van ez?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Szóval múlt hét pénteken átmenekítettük a motorosgépeket Budaörsre, Fahegyre meg Határhegyre, lévén ez a kis féreg polgármester semmiféle kompromisszumra nem hajlandó, ragaszkodik az általa hasraütésszerûen(!!!) megálmodott bérleti díjaihoz. Persze nem hivatalos forrásból mindenki tudja a valós okokat: nagy lóvét akar zsebre (na persze nem az önkormányzat zsebébe) tenni az által hogy fölparcellázva eladja a területet mindenféle multiknak meg vállalkozásoknak.
Ez a legjobb bolt neki; ingyen(!!!) kapott egy ~90 milliárdos területet az államtól, amire az évtizedek(!!!) alatt egy fillért sem(!!!) költött - bár van pofája kijelenteni a médiában hogy költöttek rá -, és ha eladja, akkor nemkevés pénzt sikkasztat el pofátlanul. A lakosság felé természetesen azt kommunikálja hogy a repülõtér és a repülés érdekeit nézi, de sajnos a a város tovább nem bírja finanszírozni a repülõtér üzemeltetését. Magyarán gátlástalanul belehazudik az emberek képébe. Egy szar szemét gerinctelen fideszes féreg.
Van egy olyan sejtésem, ha valamikor a jövõben születik is valamiféle megállapodás a klubok és az önkormányzat között, az számunkra tuti nagy érvágás lesz havonta... 😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
báááááááár sok gulágra lesz szükség ha nem hülyül terv szerint a csorda
de biztos Tibinek több infója van
Amin nincs 200% haszon azt porig zúzzák!
De a kérdõíven valljam be, hogy mim van és hogy dugom-e az asszonyt...Nagy szart!
A 80 években akinek repülni volt kedve, az jött az MHSZ-hez, aztán már mehetett is...Most meg tesznek róla, hogy akinek saját gépe van esetleg, az is ellehetetlenüljön!
"Hajrá" Viktor!<#violent>#violent>
Jártál mostanság a budaörsi hangárban? Kicsit megdobtuk a gépek darabszámát sajnos... 😞
A szkrinsotot küldöd majd a Cmelakokról vagy már elfelejtetted? 😊
ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
nyitott hangárral😉 tehát ide be lehet tóóni a masinát<#vigyor5>#vigyor5>
Megnevezés A300-600ST<1>1>
Hossz 56,15 m
Szárnyfesztávolság 44,84 m
Magasság 17,24 m
Szárnyfelület 122,40 m²
Törzs átmérõ 3,95 m
7,1 m (a raktérben)<2>2>
Üres tömeg 86 t
Max. felszálló tömeg 155 t
Hatótávolság (40 t rakomány) 2 779 km
Hatótávolság (26 t rakomány) 4 632 km
Hajtómûvek GE CF6-80C2A8
Szállítmány max. tömeg 47 t
Szállítmány max. méret 1 210 m³
Személyzet két fõ❤️>3>
Azért egy Airbus Beluga jóval nagyobb annál ami bp-n leszállt.
Amikor a stall-tesztet csinálták, megkérdeztem, mennyi magasságot veszít ez a dromedár, mire kiszedik a stallból - a fickó 700 lábat mondott, pedig rákérdeztem, biztos-e benne. Elnézett egy nullát minden bizonnyal, de valaki majd próbálja ki, ha lesz egy jófajta kieg róla FSX alá.
Aki nem hallott még róla, hogy szállítják az alkatrészeket (a törzset, szárnyakat, stb.) a gyárba, google-özze ki - baromi mókás az útvonal és a látvány. A fák úgy vannak nyírva, hogy a kamion trélerén fekvõ géptörzs elférjen éppen 😄 Egyes falvakban kanyarodáskor a ház sarkától pár centire mennek el - ezek a kamionsofõrök se gombokat keresnek... 😛
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.