Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
oké,köszi. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hypo
http://www.youtube.com/watch?v=H6nK0dQVOOo es a related videoknal erdemes meg nezegetni, ja es hat a manualban elvileg minden benne van.

Üdv!

Valaki nem tudja megmondani vagy leírni esetleg video -t adni arról hogy hogy kell beállítani a Wilco Airbus A380-ban az autopilótát ? 😊 (Gyorsaság,magasságra gondolok na meg a GPS,stb...) Elõre is köszi. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

PMDG 2D panel.
polluxware
ez addon függõ, nem fsx...

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül,hogy hol találok "esõben vízcseppek a repülõ szélvédõjén" effektet és "esõben foltos runway" effektet? Láttam a youtube-on már több ilyen videót is,ott is érdeklõdtem már,de sajnos nem válaszolnak. :-(
polluxware
nyugaton hívják õket így..

ezek csak...... áhhh nincs rájuk szó

(gyûrûsférgeket nem akarom megsérteni a puszta hasonlítgatással sem)

polluxware
sebespatak az visz😉

eyecandy
Politikusok

Hont
Nagyon durva!
Gusztustalan férgek!
Hypo
egy szó ugrott be miközben olvasom soraid: BASZOD!

Hypo
hmm érdekes problema😊 szerintem ctrl+w ha jol emlekszem azzal a vizbe engeded water ruddert, csak finoman vele mert borulhatsz szoval a throttle alapon, fékszárny marad lent...segit a lassulásban, water rudder leenged ha mar kicsit lassabb vagy aztan finoman lehet iranyt valtani es felsuzva lassulni.

Szél irány itt is fontos, az is ( bár nem tudom fsx ben mennyire van leszimulálva, van par addon ami eleg jol viselkedik vizen, a default gepek csak csusznak) hogy milyen vizre szallsz, álló víz folyó víz.

Sziasztok. Most kezdtem el játszani az FSX-szel, elsõsorban azért, mert láttam van benne mocisárkány én meg azzal repülök. Ezzel kapcsolatban rögtön egy megjegyzés, nem tudom a többi modell mennyire valósághû, de a sárkánynak köze nincs ahoz amit csinálnia kellene. Természetesen hard módban használom a játékot.

No a kérdés amiért írok, csinálgatom a tutorialt, hidroplán. Felszállok, elmegyek, szépen leteszem a tóra minimális leszállási sebességgel max flaps, de képtelen vagyok megállni vele. Fordulat 0, hiába nyomom a joy-on a fire-t a vízben nincs fék, gyk. az egész tavon átsiklok de képtelen megállni a gép. A leírás szerint ü -n van a spoiler de hiába nyomom semmi nem történik, külsõ nézetben se látom hogy esetleg fékszány mûködne. Szóval hogy is van ez?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Clidey
Sajnos semmi jó nem történt...de gondolom azóta már olvastad a neten.
Szóval múlt hét pénteken átmenekítettük a motorosgépeket Budaörsre, Fahegyre meg Határhegyre, lévén ez a kis féreg polgármester semmiféle kompromisszumra nem hajlandó, ragaszkodik az általa hasraütésszerûen(!!!) megálmodott bérleti díjaihoz. Persze nem hivatalos forrásból mindenki tudja a valós okokat: nagy lóvét akar zsebre (na persze nem az önkormányzat zsebébe) tenni az által hogy fölparcellázva eladja a területet mindenféle multiknak meg vállalkozásoknak.
Ez a legjobb bolt neki; ingyen(!!!) kapott egy ~90 milliárdos területet az államtól, amire az évtizedek(!!!) alatt egy fillért sem(!!!) költött - bár van pofája kijelenteni a médiában hogy költöttek rá -, és ha eladja, akkor nemkevés pénzt sikkasztat el pofátlanul. A lakosság felé természetesen azt kommunikálja hogy a repülõtér és a repülés érdekeit nézi, de sajnos a a város tovább nem bírja finanszírozni a repülõtér üzemeltetését. Magyarán gátlástalanul belehazudik az emberek képébe. Egy szar szemét gerinctelen fideszes féreg.
Van egy olyan sejtésem, ha valamikor a jövõben születik is valamiféle megállapodás a klubok és az önkormányzat között, az számunkra tuti nagy érvágás lesz havonta... 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
lassan kikötök😊

polluxware
szkrínshot szintjén szép.. (az kalózöbölben mintha láttam volna..)

Hypo
Hypo
csorda?😊) ezek rosszabbak mint az elodeik pedig azoknal sotetebb nem hittem hogy van, ok nem is sotetebbek inkabb arrogansabbak

polluxware
az alsótakonyban lesz...

báááááááár sok gulágra lesz szükség ha nem hülyül terv szerint a csorda

Hypo
a devizahitelesek uj falujat fogjak oda epiteni vagy Orban mauzoleumat

én innen olvastam róla
polluxware
vagy félnek újabban a kámikázéééktól

Hypo
😞(( ohh augusztusban a landingnal nem gondoltam hogy az uccso lesz.......grrrrr lehet elneztek azt hittek ez a zold pardon?

polluxware
áhhhhhhh😉 az még éssszerû is lenne..

nemvótnemzetiszínûapázsit pörhepsz<#whatever>

Hypo
upsz.......na errol vegkepp lemaradtam😞((((((((((( indok? hangos?

bezárt LHDK szept. 30-tól, ezért átköltöznek a klubbok más repterekre, pl.:Malév Gödöllõre,
de biztos Tibinek több infója van
Hypo
"...Jártál mostanság a budaörsi hangárban? Kicsit megdobtuk a gépek darabszámát sajnos...22 mirol is van szo varj nem vagyok kepben, augusztusban voltam utoljara a repult orakert azota nem jartam arra

Hypo
hat ez az bar a szel a baratunk😊)))

polluxware
pribéknek kell lenni..<#fogmosas>

polluxware
hétvégére el*zaródik az idõ..

Hont
Itt mindent tönkre vernek!
Amin nincs 200% haszon azt porig zúzzák!
De a kérdõíven valljam be, hogy mim van és hogy dugom-e az asszonyt...Nagy szart!
A 80 években akinek repülni volt kedve, az jött az MHSZ-hez, aztán már mehetett is...Most meg tesznek róla, hogy akinek saját gépe van esetleg, az is ellehetetlenüljön!
"Hajrá" Viktor!<#violent>
sajnálattal olvastam, hogy költözni kellett, csoda ország ez
Hypo
ohh bazz elfelejtettem meg nem si voltam itthon ..... gyonyoru ido es semmi idom nem volt repulni, hata a hetvegen....

Clidey
OFF
Jártál mostanság a budaörsi hangárban? Kicsit megdobtuk a gépek darabszámát sajnos... 😞
A szkrinsotot küldöd majd a Cmelakokról vagy már elfelejtetted? 😊
ON

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
hu most igy kv utan is elolvastam de meg mindig nem ertem kristaly tisztan, tehat egy lcd monitoron akarsz terhatast elerni mondjuk szemuveg nelkul magassag melyseg.....hmmm a vicc kulonben az hogy siman megoldhato😊)))) a mai fsx grafikaval is mivel a szemet eleg konyu becsapni, viszont az igazi hatas eleresehez kell egy jo kijelzo am

Clidey
<#confused>

A hamarosan megjelenõ MS Flight-ban lesz e vajon 3D? Illendõ lenne már, adná a magasságérzetet.
az tényleg jó lenne, de nem hinném hogy megcsinálnak valaha is. 😞 De remélem hogy nincs igazam. 😊

polluxware
fríívér osztrák kis vfr repterek

nyitott hangárral😉 tehát ide be lehet tóóni a masinát<#vigyor5>

Hont
Biztos?
Megnevezés A300-600ST<1>
Hossz 56,15 m
Szárnyfesztávolság 44,84 m
Magasság 17,24 m
Szárnyfelület 122,40 m²
Törzs átmérõ 3,95 m
7,1 m (a raktérben)<2>
Üres tömeg 86 t
Max. felszálló tömeg 155 t
Hatótávolság (40 t rakomány) 2 779 km
Hatótávolság (26 t rakomány) 4 632 km
Hajtómûvek GE CF6-80C2A8
Szállítmány max. tömeg 47 t
Szállítmány max. méret 1 210 m³
Személyzet két fõ❤️>
Ezt a flight 24-et beintegrálhatnák a játékba is, valós idejû lehetne a virtuális forgalom, vagy akár én is felülhetnék virtuálisan egy járatra. Egyszer csak eljutnak idáig.
Azért egy Airbus Beluga jóval nagyobb annál ami bp-n leszállt.
Rohadt nagy ez a gép... tavaly volt szerencsém körbemenni a toulouse-i gyárban, hát, óriási élmény volt. A tour guide kitett magáért, bemutatták a tesztrepülésekrõl készült dokumentumfilmeket, körbevittek egy gépben (és nem volt csúnya a hangár karzatáról lenézni a félig kész A380-asra 27m magasról...)
Amikor a stall-tesztet csinálták, megkérdeztem, mennyi magasságot veszít ez a dromedár, mire kiszedik a stallból - a fickó 700 lábat mondott, pedig rákérdeztem, biztos-e benne. Elnézett egy nullát minden bizonnyal, de valaki majd próbálja ki, ha lesz egy jófajta kieg róla FSX alá.
Aki nem hallott még róla, hogy szállítják az alkatrészeket (a törzset, szárnyakat, stb.) a gyárba, google-özze ki - baromi mókás az útvonal és a látvány. A fák úgy vannak nyírva, hogy a kamion trélerén fekvõ géptörzs elférjen éppen 😄 Egyes falvakban kanyarodáskor a ház sarkától pár centire mennek el - ezek a kamionsofõrök se gombokat keresnek... 😛

http://www.wix.com/swatopluc/castles

áh de meg néztem volna én is FlightRadaron! :S

macleody
De engem a ti fotóitok érdekelnek 😊
Én még azt is láttam amikor hazaérkezett <#papakacsint>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Minek? Tele vele a net...

macleody
Na, skacok, senki nem tol fotót a böszmérõl?
[HUN]FaTaL
Kell hozzá valamilyen panel. Vagy a defulat gépek paneljei vagy letöltesz egyet avsimrõl. FMC is rakható hozzá a VasFMCvel.

http://goo.gl/gd6Zi5