Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Kérnék egy kis segítséget. A scenery libreben állítgattam a sorrendet és véletlenül az egér helyett entert nyomogattam és egyszer csak eltüntek a nevek. A pipa és a sorszám megvan, az FSX mûködik. Ha az edit gombra nyomok, akkor megnyit egy könyvtárat és látom, hogy ott megvan a scenery. A mozgatás gombok is mûködnek, de így nem tudom, hogy mit mozgatok. WIN7 64. Elõre is köszi
Azt szeretném kérdezni hogy Magyar Multiplayer szerverek nincsenek ? Szívesen felmennék rá. 😊
Ha van mondjatok egy párat és aztán leírom hogy mi a nevem (mert most én se tudom 😄) És lehet tolunk egy kis VFR -t vagy IFR-t! 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Srácok köszönöm nektek a segítséget! 😄
Hát azért sokkal szebb és jobban hasonlít az eredeti festéshez a Malév PMDG livery a Debrecen és a Corfu videóban mint amit le tudsz tölteni a PMDG honlapjáról.Az valóban egy hányadék. :-)
Megkérdezném, ki milyen kiegészítõt használ? Nem power gépem van, de egy 3G core2, 8Gb ram meg egy 9600GT az alap FSX-ben minden full-full-t elvisz. A grafika sajna így is elég tré, videókon meg egész szép környezeteket látni, így dobnék rá párat - csak mit? Köszi elõre is!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Clidey
Nekem higyjél baze, ne a szemednek! 😄DD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Jó-jó már, mondtam, hogy nem láttam egyik videót sem, csak tipp volt. 😄 Hittem neki, hogy azt mondta, azokon a videókon szép. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Szerintem nem szép a festése egyik videón sem. Látszik hogy a kék árnyalata túl világos, az OneWorld logón pedig a 'Member of' valamiért fekete, holott a valóságban az is kék... Szóval szép lenne ha nem volna olyan szar... 😄

Amúgy meg kikérem magamnak hogy a PMDG-hez hasonlítgassátok az én munkáimat! 😄DD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Akkor nem szóltam, nem láttam egyiket sem. 😊

Azt tudom, hogy az alap PMDG festés egy hányadék 😄

Clidey
A Debrecen videóban is PMDG van, csakúgy mint a Corfu privjúban.

[HUN]FaTaL
Igaz, lehet úgy is. 😄

#17481: Biztos, hogy PMDG? A Debrecen videóban szerintem iFly van, a Corfut nem tudom, de lehet, hogy ott is.

#17482: Az a fékszárny.

Meg Flapsok nélkül ? Vagy az a fékszárny ? 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Sziasztok!

Az Aerosoft Corfu X hivatalos trailer-jében a PMDG 737 NGX Malév gépének hogyhogy ilyen szép a festése? Tudtommal a PMDG Malév festés elég szörnyû,de a videóban szép.De amúgy nézzétek meg a debreceni reptér scenery hivatalos videóját,ott is szép a PMDG 737 NGX Malév livery.

http://www.youtube.com/watch?v=PtStcGKKwQU&feature=related
Hypo
hat csak legyen jo hosszu a pálya😊

[HUN]FaTaL
"A felszállást egy csecsemõ is meg tudja csinálni, tényleg csak adj gázt és húzd a botot, a leszállás ami nehéz."

Fékszárny nélkül?😊

A felszállást egy csecsemõ is meg tudja csinálni, tényleg csak adj gázt és húzd a botot, a leszállás ami nehéz.
CTRL-E indítja a hajtómûvet ha esetleg nem mûködne, és akkor nem kell vacakolni semmivel, bár én szeretek bíbelõdni és kitalálni melyik gép hogy indul.

Más, ha már mûszerek (jópofa a 737-es leírás egyébként). Nincs valami gyors gomb a repülõtér magassághoz nullázásra? Néha csomót kell tekergetni 😞 Illetve hogyan lehet belõni, hogy a célrepülõtér magassága legyen 0m? Vagyis útvonal repülök, és szeretném a leszállás elõtt belõni a repteret 0m-re.

default fsx-es gépekkel vagy valamelyik addonnal akarsz repülni? a default gépeknél pl nincs fmc meg kb még százmillió dolog, azok tehát még nagyon csak játékra vannak. Mindenesetre akkor sem illik teli tankkal iskolakörre menni 😄 konkrétan mi érdekel? fékszárnyak állása? felszállási sebesség? robotpilóta?

ezt például érdemes lenne elolvasnod. default 737-essel jól bemutatja a navigáció alapjait: link

Hypo
lehet cessnaval kene kezdeni, vagy Maule se rossz.
pl

Köszi!
Erre rájöttem !!
Nekem az alap beállításokba kéne segíteni!<#hamm><#wink><#wink>
adj gázt és húzd magad felé a joystickot 😊

Sziasztok!!!
Ez egy kezdõ kérdés lesz de még nem nagyon értek a Flight Simulator X-hez!!!!
Valaki le tudná írni vagy meg tudná mutatni egy kis videóban, hogy kell felszállni ( Pl:. Egy Boeing-gal )??!!
Elõre is köszönöm!
Semmi extra, csak letöltöd a repteret, aztán odarepülsz és megnézed mit gyártottam tegnap délután.
Pécsrõl vagy Kecskemétrõl szoktam útvonal repülni, épp most csináltam egy pécs-halas-kecskemét útvonalat egy kis cessnával, persze azért némi idõgyorsítással. Azzal hosszú pályán simán leszálltam.

"Ha valakit érdekel a kiskunhalasi repterünk, látogasson meg minket virtuálisan. Jöhetsz bármivel, ami le tud szállni egy 900m-es füves pályán."
Úgy érted látogassunk meg, multiplayer vagy hogy ? Mert jó lenne ha multin. Vagy nem értem hogy mondod. 😄

Értem. Akkor majdnem olyan mint az enyém, nem olyan csak majdnem. 😄 Enyém: AMD Athlon X2 Dual Core 2.33 Ghz, +4400 Mhz, 9600 Gt grafikártya majdnem olyan. 😄

És sikerült megoldanom a problémát. :-)

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Nem félek. Egyébként egy jó öreg Core 2 Duo -val küszködök. E6850 + 9800GT.

Hypo
<#eljen>

Ha valakit érdekel a kiskunhalasi repterünk, látogasson meg minket virtuálisan. Jöhetsz bármivel, ami le tud szállni egy 900m-es füves pályán. Kiszolgálás, személyzet, üzemanyag nincs, de a csatorna partról a horgászok egész nap lelkesen integetnek!
HRE Füzespuszta
(a zip-ben lévõ könyvtárat az FSX mappába másold be, alapon: c:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X). A három kép nem szükséges, az csak ízelítõ!

Magyarország repterei alatt Füzespuszta (HRE Kiskunhalas) néven találjátok.

Hypo
😊) sorry potolom😊 mondjuk nekem uj lhbp felrakasa ota ket inditasbol egyszer kifagy fsx....de megoldom

Clidey
Lehet az van neked, mégsem használod mert még mindíg üres a postaládám... 😄

Hypo
mert nekem fraps van😊))

V betû vagy fraps is jó amúgy meg frapsot újból kellet volna telepíteni és nem volt kedvem xD Ne vitázatok már, mer lesz dádá XDD 😄DD

Köszi, Frapsot be akartam kapcsolni csak újra kellet volna telepíteni, így még jobb ha gamebõl lehet. 😊

[HUN]FaTaL
Ha már ennyire kötözködsz:

Semmivel nem kell, nem kötelezõ. 😊

Clidey
Most mit izész, Te is elfelejtetted mivel kell! 😄

Hypo
idobe leszallitottad? ki si rakottad elfogata?

Hypo
ja persze meg a NIKON is MEG A FUJI IS LOL:😊)))))

"...sajnos nincsenek képek 😞 Nem tudtam mivel kellet Screenshotot csinálni pedig egyszer csináltam képeket. 😄

MIVEL KELL??? V billentyu

[HUN]FaTaL
Szó sem volt billentyûrõl. Azt írta nem emlékszik mivel lehet képernyõfotót csinálni. Erre a definícióra ráillik a Fraps is. 😊

zsee69
Hy all! Nyomja valaki az AirHaulert? Nem értem benne azt, hogy ha leszállítok 2 csomagot 100%-osan akkor miért csökken a hírnevem? 😄 Nah meg hogy a flight log errorozik össze-vissza.. Régen meg ment...

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

Hypo
fraps billentyu van?? nem is tudtam😊) fraps ba is beallithatja a v billt de hat ott a beepitet ugyan az

[HUN]FaTaL
Vagy Fraps 😄

De, van. Karacsonyra igerik.

-- http://www.x-plane.hu

Hypo
V betu

ma repültem egy szép kis VFR-t Diamond DA 20 Katana 4X-el álom vele repülni, nagyon szép volt az idõ délutan 4 órakor,Colorado Springsben... Nagyon jó volt 😊) Sajnos nincsenek képek 😞 Nem tudtam mivel kellet Screenshotot csinálni pedig egyszer csináltam képeket. 😄

te nem félsz attól hogy nagyon kevés lesz az FPS-ed és be szaggat a játék a traffictól ?? 😄DDD
Milyen vasad van ? ha ilyen jól bírja 😊

Egyébként tök jó kis progi ez a Air Traffic Fx.

Igen ezt én is elolvastam, nem ez a gondom, hanem , hogy nem tudom használni az Airport Design Editort.
Az edwards-on gyárilag nincsenek állóhelyek. Szeretnék letenni pár statikus gépet az Air Traffic Fx-el, de nem lát parkolóhelyeket. Keresgettem megoldást a hálón, de nem találtam. Illetve találtam egy KEDW.ADE file-t, de azzal valamiért nem mûködik. Tudnék készíteni állóhelyeket, ha érteném ezt a Airport Design Editort. De nekem magas. :-(

Igen tudom,hogy addon függõ,de hol találok ilyen add on-t FSX-hez?
Hypo
Tudnátok abban segíteni, hogy KEDW-en hogyan tudnék forgalmat generálni. Megvettem az Air Traffic FX-et, de az Edwards-on nincs egyetlen parkoló hely sem, teljesen kihalt minden, így nem tudok forgalmat generálni. Még statikus gépeket sem tudok letenni.