33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#20734 Sziasztok!
Aerosoft Airbus X-hez nem tudtok 2D panelt?
Köszi -
Medwyn #20733 Ez elég érdekesnek tűnik...
Van már ilyen, Flight Simulator Economy-nak hívják (FSEconomy), ingyenes és kiválóan működik, még ha nem is ilyen csillogó a felülete. De azért kíváncsi leszek erre is :) -
#20732 http://www.pointsoftware.de/proatcx_e/index.html -
#20731 http://www.simairexperience.com/ -
#20730 jáj -
perko #20729 Valaki aki ért hozzá, lemodellezhetné FS-be.
-
metaxx #20728 Akkor az valószínűbb, hogy hardver hiba. -
metaxx #20727 Az oldal sikeresen átköltözött, új címünk:
http://fotelpilota.hu/ -
#20726 Ja, megjelent. Május 28-án... :) -
#20725 köszi szépen ezt kerestem ;-) -
Blackdog #20724 Itt van a segédlet.
Itt találsz még néhányat, ha kellene :) . -
#20723 Sziasztok!
Régebben volt egy leírás a Ferihegyi iskolakörről, valakinek nincs meg, jelenleg én nem találom :S
asszem már FSX-hez volt írva és vagy Boeing vagy Airbussal volt bemutatva -
almostatys #20722 Nekem ettől csak rosszabb lett az FSX! Pontosabban egy kicsit javult az FPS,de hibás lett a kép.Amikor külső nézetben vagyok és elkezdem a gépemet körbe forogva nézni,egyfolytában csíkok és téglalapok villannak be. -
#20721 Az iFly NGX-hez is megjelent az FP -
perko #20720 Köszönöm, Igen pont erre gondoltam. -
#20719 repülős téma:
-
#20718 CSAK SIKERSZTORY-k.... ez a mai nap:)) -
crodgok3 #20717 Csak hogy én se maradjak ki a mutogatásból :)
-
carlosfly #20716 Erre gondolsz szerintem.
-
perko #20715 Láttam a You Tube-on, hogy némelyik FSX küldetésnek az ATC-je feliratként is megjelenik.
Tudja-e valaki, hogy lehet ezt a szöveget megjeleníteni?
Sajnos a Google nem segített. :( -
The FS Flight Keeper is now updated to version 3.40. The biggest improvement is that it is now fully compatible with the PMDG 737 NGX. -
-
#20712 -
#20711 New York, New York! -
régen linkeltem képeket;) -
-
#20708 szegény rotax motor:((( -
Blackdog #20707 Azt hittem, csak a motor nem indult újra. Csodálkoztam is, hogy ennyi miatt ugrott, bár nem értek hozzá, de gondolnám le lehetne hozni egy olyat motor nélkül is. -
#20706 Mákja volt a pilótának, hogy ott volt az ernyő. Tegnap Újlakon is volt egy géptörés. Egy motoros rárkány vitt fel ejtőernyőst. Leállította a motort az ugráshoz, de végül nem csak az eje. ugrott, hanem a pilcsi is, mert a főtartó eldurrant. Megúszta.. -
#20705 -
#20704 Hát ilyen dúcos UL-szerű szarral ilyet műrepülni...hát ne is csodálkozzon ha elhagyja magát a főtartó... :))))
Amúgy ezt a videót kellett volna megmutatni annak a Kill-A-Thrill-es gerillamarketinges videó animátorának hogy lássa hogyan hat a fizika egy letört szárnyú repcsire... :P -
#20703 kicsit OFF MELEG SZitú
-
#20702 ej de gonosz vagy:)))) -
#20701 bocsánat...
de annnyira fáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááj
az kábé eszébe se jutott ,hogy itt-ott levegyen a grafikából
és ezt híják optimalizációnak -
Tomsa #20700 Gondolom meg volt, de azért megkérdezem: vga driver-t frissítetted? -
metaxx #20699 FSX FPS problémákhoz, kis segítség. http://fotelpilota.net76.net/fps-harc-hogyan-csinald/ -
Blackdog #20698 "jah bocsi én az Aerofly FS- ről beszéltem az imént!"
jah, még jó hogy ez itt az fsx topik :D . Szerintem próbáld meg a hivatalos fórumon feltenni a kérdést , itt (még?) elég kevés még a tapasztalat a progival kapcsolatban. -
FxRRulez #20697 jah bocsi én az Aerofly FS- ről beszéltem az imént! Ha valaki tudna benne segíteni megköszönném! -
FxRRulez #20696 Szevasztok skacok!
Nekem az a problémám, hogy az instrukciók szerint feltettem a játékot, crack mappából átmásoltam az updatert és az aktivátort, ezeket lefuttattam, majd a játék indítását követően érdekes krix-kraxok jönnek be, láthatóan textúrák a játékból, azonban nincs semmi hibaüzi, de még a szövegek sem látszanak, szóval képtelenség így játszani. Videokarim HD 4850 Vapor-x 1gb, C2duo E7300 2.66, 4 gb ram, tehát menni kellene lazán. MI lehet a probléma? Win 7 64 bit-en próbálom, futtattam már rendszergazdaként is, illetve felraktam újra Vista kompatibilitási módban is de semmi...
segítsetek plííz, mert nagyon megnézném a gammát!!
amúgy rákerestem már mindenhol, de nem találkoztam még ilyen hibával senkinél!! :S :S -
Matth3w #20695 Amindenit, szerintem igy akarta!