33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
metaxx #20894 Lancair Leagcy review -
#20893 Seasons. -
alien1313 #20892 Sziasztok!
Tudna nekem valaki küldeni egy "Seasons.bgl"-t?
Az Accelerationt ráküldtem javítani és ez lett a vége, hogy ezt hiányolja, mert sérült vagy hiányzik.
Köszönöm -
perko #20891 Ha valakinek szüksége lenne ingyenes cuccokra (FSX, FS2004,X-Plane) és még nem ismeri:
Fly Away Simulation downloads section -
#20890 Hogyne ismerném a Tibit! :) Kérdezd meg tőle hogy lóg-e még a falán egy piros-sárga Tréner... ;))))
A péntekre akkor szabit kell kivennem, de megpróbálok intézkedni! ;) Ha nem lesz olyan dög meleg, esetleg elkísérlek benneteket egy 142-vel egy darabig... ;)))) -
#20889 Maestro jövő hét pénteken délelött vagy areptér felé megyek arra majd egy dunakanyar tripre, jön a Szilágyi Tibi is nem tudom ismered e, esetleg összefuthatnánk -
#20888 -
:) -
perko #20886 És le tudsz vele szállni otthon az udvarban. -
#20885 ha már választás akkor és még megfizethető:))
-
#20884 Más feeling, de jó csak MÁS -
#20883 Akkor ha már lehet választani...
;) -
#20882 :))) rondanak ronda DE jo kis repcsi birja a gyurodest, szoval nem rossz en elfogadnam es madarat lehetne velem fogatni:))
-
#20881 Kevés rondább repülő van ennél... :D
Erre a szörnyűségre hatványozottan igaz: a cél szentesíti az eszközt... :D -
#20880 :))) nem rossz bar a motorban van azert már egy kevés idő kár hogy nem continental motor van benne,
akkor lehet egy ilyennel jobban járnánk:) http://www.zenithair.com/stolch701/index1.html
STOL ami jol jon a hazai fuves reptereken, kiváló rep tulajdonságok. -
#20879 :))))))) oldschool :)) hát igen ha az analóg annak számit akkor igen, de hát analog hangszerek analogon az igaziak, technora jo az ipod :))))) -
#20878 De ez persze kényelmesebb és talán biztonságosabb a két turbó légcsavar miatt .
Viszont sokkal drágább . -
#20877 A repüléshez visszatérve kezdésnek egy ilyesmire(link) gondoltam , a család is elfér benne .
Cessna / F 172 H -
#20876 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az én Alu 7005 biciklim kerül 1250 € -ba ,egy Carbon pedig 5000 € ba kerül .
Ez egy nagyon Oldschool audio ami neked van és minden elismerésem biztos benne van 5000 € -ban Én előbb egy Carbon kerékpárt szeretnék .Az audio meg elegendő egy Logitech Z 906 -
#20875 Sorry az OFF-ért! -
#20874 :) ja nem rossz a kicsike, londonban volt szerencsém párszor meghallgatni. De ez mondjuk a nagyon véglet:) De azért én is csövest használok meg a jo kis lemezjatszot:)
-
#20873 ezen én nem is vitáztam:) De elég sok szart csinálnak mostanában, és ha belegondolsz egy picit drágább és megspóroltál 2-t:)
-
#20872 OFF :
-
#20871 OFF :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20870 Úgy gondoltam ,a BOSE már elég jó példa erre ,az ára vitt a példálódzásra .Olyat pedig ami szinte még online is elérhetetlen nem akartam említeni .A saitek a maga kis műanyag elemeivel még mindig jobb mint a hétköznapi társai és kényelem szempontjából is jobb .A jóval drágábbakat meg sem akartam említeni hiszen azok jóval drágábbak és szinte elérhetetlenek .
-
nibron #20869 Amit eddig próbáltam Saitek cuccot, mindnek a középállással volt baja. A yoke-t át is alakítottam, hogy az Y tengely akadálymentes legyen. Az X nem annyira zavaró, azt csak finomítottam, Elfordításkor kisebb az ellenállása, és nem is ugrik vissza. Viszont finoman érezni lehet a nullpontot. Kiheréltem az eredeti mechanikát és csináltam bele sajátot. Rúgók helyett gumit használok. A potikat is cseréltem, mert elég vacakokat szoktak berakni. Már elég sokat dolgoztam az elektronika cseréjén, mert a gyári időnként beküld egy hibás pozíciót, ill gombnyomást, az enyém pedig eleve 12 bites lenne, ami sokkal precízebb vezérlést eredményez, mint a jelenlegi. Trim-nek ilyet csináltam helipot.al. Nagyon állat. Nekem az első gyártmányok közül van, ott még gond volt a prellmentesítéssel is. Némi akadályt jelent, hogy még nem fejtettem vissza az óra protokollját. Nem szívesen veszteném el. -
#20868 húha kicsit keményen hangzik, meg hát nem feltétlenül igaz, a bose szép de inkább csak szép:)))
Saitek nem rossz de azért elég kommersz minőség, szar potik, müanyag..stb de a pénzét megéri én is használom. DE azért ha egy komolyabb yoke-ot kiprobálsz utana megváltozik a véleményed:)
Ha meg hifi akkor csak is CSÖVES ONGAKU csak hát ott a cső készlet 5000Dollár:) -
#20867 -
#20866 http://www.youtube.com/watch?v=njadD2-bFTU&feature=g-all-u -
#20865 Szerintem az egyik legjobb flight controler gyártó ,de biztos van ettől sokkal jobb ,viszont az olyan mint a BOSE audio rendszer
-
#20864 Sajnos csak ezt tudom beszerezni, masikra nincs lehetosegem. Akkor meg is rendelem... -
#20863 havernak van probáltam nem rossz, nem annyira finom mint a CP fele nekm az van regi de kiru -
Matth3w #20862 En mar hasznalom kb 2-3 eve nagyon szeretem jol osszerakott, csak a problemam annyi vele, hogy kozepallasbol picit nehezen "darabosan" fordul! Ezt leszamitva tenyleg jopofa es a szarv melle elengedhetetlen -
metaxx #20861 Csak ma, leárazások az AVSIM-nél! -
#20860 Saitek Rudder-rol mi a velemenyetek? Jelenleg csak ezt tudnam beszerezni, de a Yoke melle meg illene a jatekelmeny miatt nemde?! -
#20859 Ja! és az fsuipc standard gomb definíciók is műkszenek (spoiler toggle, magneto inc-dec, avionics toggle....) -
#20858 kezdek megbarátkozni a kicsikével;) egy kis optimalízing, és végülis fut úgy mint a J41... sőt
mondjuk egy a2a féle accusimes géphez képest rettentően alap
kimondott "beülsz és mészaszol jellegű IFR lájtszpíd krúzer" -
#20857 Nagyon részletes Lancair Legacy Review
KATT IDE -
metaxx #20856 Hétfői freeware szekció -
Frenklin737 #20855 Szia és ezeket hogyan kell feltenni mert nem akarom az egyész játékot ujra tenni kb 70GB